προτασεις για ασφαλη αποθηκευση airsoft οπλων στο σπιτι

Ξεκίνησε από Horus, 20 Οκτ 2009, 11:21:36 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

pakatsao

Εντάξη ρε Θάνο, εσύ έχει ένα ΑΕΓ που δουλεύει όποτε αυτό θέλει...  ;D ;D ;D. Για κάπιον που έχει περισσότερα των 4 και δεν χωράνε στην κατασκευή που λές? ¨Η μήπως πρέπει να αγοράσει κανείς καινούργιο σπίτι με ντουλάπες σάν και αυτή στην διαφήμιση με τις μπύρες??

Θάνος

Παράθεση από: pakatsao στις  21 Οκτ 2009, 10:52:53 ΠΜ
Εντάξη ρε Θάνο, εσύ έχει ένα ΑΕΓ που δουλεύει όποτε αυτό θέλει...  ;D ;D ;D. Για κάπιον που έχει περισσότερα των 4 και δεν χωράνε στην κατασκευή που λές? ¨Η μήπως πρέπει να αγοράσει κανείς καινούργιο σπίτι με ντουλάπες σάν και αυτή στην διαφήμιση με τις μπύρες??
...κακίες! ...απλά...μου το έχουνε...ματιασμένο!  ;D
ε άμα έχεις οπλοστάσιο, η μόνη λύση πέραν του δωματίου, είναι ο οπλοβαστός!  :P
keep safe distance...

Black man

εγώ έπειτα από σοβαρές και χρονοβόρες διπλωματικές συζητήσεις  ;D με τη γυναίκα κατέληξα να μου παραδοθεί ένα ολόκληρο ντουλάπι της μεγάλης ντουλάπας της κρεβατοκάμαρας διαστάσεων 1,5 μ χ 2μ έτσι έλυσα όλα μου τα προβλήματα σε αποθηκευτικό χώρο ;D ;D ;D
Resistance is futile!!!!!!!!!!!!!

Heraklion Airsoft Mil Sim Club
http://www.heraklion-airsoft.gr
Site Admin

MitsoS_O_Yakuza

σε ζηλευω Black man γιατι εγω εφαγα πολυ ΒΑΜ απο κοντα οταν εκανα το ιδιο με σενα... ;D
JapaN-PoweR-FroM-GreecE

Θάνος

Παράθεση από: MitsoS_O_Yakuza στις  21 Οκτ 2009, 15:09:14 ΜΜ
σε ζηλευω Black man γιατι εγω εφαγα πολυ ΒΑΜ απο κοντα οταν εκανα το ιδιο με σενα... ;D
Bam, δεν πειράζει (τι airsoftas είσαι άλλωστε?),...Ban μην φας καί ψάχνεις σπίτι να μείνεις μετά.  ;D :P
keep safe distance...

MitsoS_O_Yakuza

θα παω παρεα με τους φιλους μου τους λυκους μετα..στα βουνα  :-* μαζι με τα AEG μου αγκαλια
JapaN-PoweR-FroM-GreecE

jumbo

η αληθεια παντως παιδια ειναι, ειναι οτι ετσι οπως το φανταζομαι δηλαδη, μια κατασκευη οπλοβαστου, απο διαφανο plexi glass, και τα μεταλικα του μερη που θα δενουν τα οπλα, απο ραγες ανοξειδωτες, δεν θα ηταν ασχημος..... ;D να μπορεις να τα καμαρωνεις ολα μαζι βρε αδερφε... ;D
ΑΡΧΕΣΘΑΙ ΜΑΘΩΝ, ΑΡΧΗ ΕΠΙΣΤΗΣΕΙ

ΑΞΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΝΙΚΑΕΙ ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥ

Hornet

Εγω,θα προτεινα ενα δωματιο στο οποιο φανταστειτε ντουλαπια μεταλλικα,πατας ενα κουμπι ανοιγουν μονα τους,βγαζουν και καπνους....και ανοιγει ενα μπλε νεον μαζι με σειρες απο aeg,λες και εισαι σε κανονικο οπλοστασιο.Σε μια γωνια η στολη σου επανω σε κουκλα ετοιμη να σε περιμενει να την φορεσεις οπως ο batman....με ενα δανειακι και πολυ μερακι βγαινει και το δωματιακι ;D ;D ;D ;D
you'll fire your musket but l'll run you through...

kleomenis

Παράθεση από: Kaberhs στις  21 Οκτ 2009, 19:14:18 ΜΜ
Εγω,θα προτεινα ενα δωματιο στο οποιο φανταστειτε ντουλαπια μεταλλικα,πατας ενα κουμπι ανοιγουν μονα τους,βγαζουν και καπνους....και ανοιγει ενα μπλε νεον μαζι με σειρες απο aeg,λες και εισαι σε κανονικο οπλοστασιο.Σε μια γωνια η στολη σου επανω σε κουκλα ετοιμη να σε περιμενει να την φορεσεις οπως ο batman....με ενα δανειακι και πολυ μερακι βγαινει και το δωματιακι ;D ;D ;D ;D

Στο μυαλό μου είσαι, ακριβώς το ίδιο σκέπτομαι, προς το παρών όμως, μια κα είμαι εργένης ( χωρισμένος για την ακρίβεια ) κάνω στο σπιτι μου ότι θέλω, σε ντουλάπα έβαλα στηρίγματα και τα έχω όπως στά καταστήματα πώλησης, με φωτισμό κι φυσικά κλειδωμένη, και την στολή σε κρεμάστρα. Στήν πορεία σκέφτομαι ακριβώς να κάνω όπως λέει ο φίλος Kaberhs.

Θάνος

Μπορεί να μην θεωρείται ασφαλής αυτή η τοποθέτηση, λόγω εύκολης πρόσβασης στο AEG, άσχετα αν έχει τοποθετηθεί σε ύψος 2,30 μ., αλλά είναι φτηνή καί εύκολη στην κατασκευή.  ;D

Τα σημεία στήριξης βρίσκονται στις άκρες του μεταλλικού σώματος του ΑΚ 74, στα οποία ζυγίζεται ιδανικά.  ;)

Γιά περισσότερη ασφάλεια, θα παρατηρήσετε, ότι τα σημεία στήριξης έχουν λειανθεί, έτσι ώστε το κύριο σώμα του ΑΚ 74, να θηλυκώνει μέσα σε αυτά, γιά να μην υπάρχει φόβος να γλυστρίσει το AEG προς τα έξω.
Γιά να αφαιρεθεί το AEG από την βάση του, θα πρέπει πρώτα, να ανασηκωθεί.  ;)

σημ. Η βάση αυτή προτείνεται μόνο γιά ΑΚ θα έλεγα.  ;D

Ευχαριστώ που με διαβάσατε.
:)
keep safe distance...

Maleficus

Εγω λινο την καννη απο το AEG  βγαζο τη γεμιστηρα και το βαζω στη βαλιτσα μεταφορας του στη ντουλαπα στο δωματιο μ κλειδομενη με λουκετακι
το πιστολακι αεριου του βγαζω τη γεμιστηρα το λινω το  τυλιγω με καποιο πανακι και αυτο παλι στι ντουλαπα μαζι με τα αλλα του αθληματος στη βαλιτσα μεταφορας...

(κυκλοφορουν μικρα παιδια σπιτι συμπεριλαμβανομενου του διδυμου  αδερφου μ και ενως απο τα ανιψια μ.....)
φισικα οταν ερχονται σπιτι τα ζωα οι φιλοι του αδερφου μ ξερουν καλα οτι αν πανε να τα αγκιξουν θα φυγουν με ββς αντι για δοντια στο στομα τους  ;D ;D ;D ;D ;D

Υ.Γ με αυτα π εχω ακουσει εδω μεσα μαλλον οταν ειναι να παντρευτω.........(εγω ειμαι playboy δεν προκειται να παντρευτω ποτε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) πρεπει να εχω πολλα φραγκα για το κομμωτηριο  της , αλλιως με βλεπω να τραβαω τα ιδια με εσας !!!!  :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

Γραμμή Άμεσης Βοήθειας του Εθνικού Κέντρου Κοινωνικής Αλληλεγγύης. Συμβουλευτικές υπηρεσίες για οικογενειακά και ψυχολογικά προβλήματα  197 ;)
for all those in need!

Whiskey

Σκεφτηκατε ποτε να χρησιμοποιησετε επιτοιχιες βασεις εγχορδων μουσικων οργανων ?

ισως κανουν την δουλεια σας ;)

Horus

μου αρεσει σαν ιδεα  :) ειδικά αν συνδυαστεί κ με μια ξυλινη βαση σαν κ αυτη που προτεινει πιο πανω ο Θανος!
τα γκριζα ακρα φαντάζομαι ειναι ευκαμπτα. αραγε αντεχουν 3,5 με 4 κιλα βαρος??
enemies..we need more enemies!!

Θάνος

Παράθεση από: Whiskey στις  17 Δεκ 2009, 16:55:10 ΜΜ
Σκεφτηκατε ποτε να χρησιμοποιησετε επιτοιχιες βασεις εγχορδων μουσικων οργανων ?
ισως κανουν την δουλεια σας ;)

Θα απαντήσω μόλις το δείξω στην γυναίκα μου...  ;D
keep safe distance...

Whiskey

Τα γκριζα ακρα δεν ειναι ευκαμπτα μια και ειναι ατσαλι ντυμενο με αφρωδες υλικο.
Το "πεταλο" μπορει και περιστρεφεται και πιστεψτε με, αντεχει να σηκωσει και εσας τους ιδιους (αν αντεχει ο τοιχος σας) ;)

RAMIREZ

Αγαπητοί κύριοι "ανοίξατε" ένα πολύ σοβαρό κατα την άποψη μου θέμα.
Φαντάζομαι ότι πολύ από εμάς δεν "λειτουργούν" υπό καθεστώς εργένικης καταστάσεως (την οποία σημειωτέο την νοσταλγώ κάποιες φορές) αλλά εκτός των συζύγων μας υπάρχουν και μικρά παιδιά.
Τι γίνεται τότε οέοοο?
Γιατί όπως φροντίζουμε για την ασφάλειά μας κατά την διάρκεια του παιχνιδιού άλλο τόσο και περισσότερο πρέπει να φροντίζουμε την ασφάλεια μελών της οικογένειάς μας και ιδιαίτερα των παιδιών μας!!!
Λύσεις υπάρχουν αρκετές αλλά τα παιδάκια είναι και περίεργα πλάσματα και με ιδιέταιρες ανησυχίες και ικανότητες(όσοι έχετε παιδιά αντιλαμβάνεστε πολύ καλά τι θέλω να πω).
Στην περίπτωσή μου λοιπόν μέσα σε όλα τα κόστη που έχω επωμιστέι για το σπορ ή παιχνίδι που εκφράζει τον παλιμαπιδισμό μου ή ότι άλλο τελος πάντων, αγόρασα και μία ντουλαπίτσα σιδερένια με Κλειδαριά και λουκέτο!!!
Της έκανα κάποιες απλές τροποποιήσεις και μια επένδυση με χαρτόνια και αποθηκεύω τα AEG μου πάντα χωρίς μπαταρία και άδειους γεμιστήρες.
Έτσι και το κεφάλι μου έχω ήσυχο ότι ο μικρός μου πρίγκηπας δεν έχει πρόσβαση στα "παιχνίδια" μου και στην σύζυγο δείχνω υπευθυνότητα αλλά και εγώ όποτε θέλω ξεκλειδώνω την ντουλαπίτσα μου ηδονιζόμενος έστω και με μια κλεφτή ματιά.

ευχαριστώ

Airetikos

πολύ ενδιαφέρων θέμα....
έψαξα στο νετ σχετικά και ορίστε τι βρήκα.... ;D
μπορεί να μην ταιριάζουν τα περισσότερα με τα όπλα και με τα γούστα σας αλλά ίσος δώσουν ιδέες!

Αν τώρα όλα αυτά δεν δόσουν λύση στο πρόβλημα ειπάρχει πάντα και αυτη η λήση....
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,,
,
,
,
,
,
,
,,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

:P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P

Maleficus

ενα ετοιο καροτσακι θα παρω για το ανιψακι μ
ξερει κανεις π μπορω να βρω ενα τετοιο?