αντιο hotel

Ξεκίνησε από ανθυπασπιστης, 12 Οκτ 2009, 17:53:04 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

leonardo sunbird

Παράθεση από: ανθυπασπιστης στις  16 Οκτ 2009, 18:35:24 ΜΜ
φιλε τα σπαει το λατομειο ειναι γαματοοο ;D :P

;D ;D ;D πες μου που ειναι να το αγορασω Αύριο!!!!  ;D ;D ;D

the_sharpshooter***

Επειδή το παρακολουθώ από συλλεκτικής άποψης το hobby και έχοντας περάσει από πολλές φάσεις κυρίως από το paintball που εκεί και αν είχε καταστάσεις όπως αυτές που περιγράφεις, και καλός κακός έτσι είναι τα πράγματα, όπως είπε πιο πάνω ένα παλικάρι "δεν κάνουν όλοι για όλα".
Λόγο του ότι είμαι κάτοικος τα τελευταία 5 χρονια στην περιοχή της Πεντέλης και ο χώρος του λατομείου είναι ότι πρέπει για εξάσκηση σκοποβολής με ένα   FX Monsoon που κατέχω και σε συναντήσεις που έτυχα σε Σαββατοκύριακα πρωινά με airsoftαδες γνώρισα το airsoft.
Δεν με απασχολεί τόσο το να παίξω γιατί έχω ξοδέψει πολλά στο paintball και να αρχίσω ξανά από την αρχή σε ένα χώρο που κάνει τα ίδια με το paintball δεν το κάνω το ίδιο λάθος.

Και στο paintball τα ίδια γινόντουσαν για αυτό όπως ανέφερε και Βασίλης πιο πάνω γίνονται κλειστά πριβέ παιχνίδια και τελειωσε.
Τώρα το αν κάποιος τύχει και βρεθεί στο ίδιο χώρο την ίδια μέρα με άλλους, όπως είπε και πιο πάνω κάποιος άλλος το βολεύουμε επί τόπου και τελειωσε, αν ήταν να το κάνουμε βούκινο-ντελάλης το που πάνε και τι κάνουν όλοι τότε φαντάσου τι θα γινόταν.

Φιλικά προς άπαντες και όχι με nikname

Ιόνης Δημήτριος του Σωτηριου
Κάτοικος Νέας Πεντέλης και πατέρας δυο υγιέστατων αγοριών 1,5 και 3 χρονών αντίστοιχα.

leonardo sunbird

Παράθεση από: the_sharpshooter*** στις  16 Οκτ 2009, 19:02:02 ΜΜ
Ε  FX Monsoon που κατέχω και σε συναντήσεις που έτυχα σε Σαββατοκύριακα πρωινά με airsoftαδες γνώρισα το airsoft.

FX  :o???? Αρχηγός ο Δημητρης!!!!!  ;D

και να μεινεις στο airsoft!!! :)

MitsoS_O_Yakuza

the sharpshooter να σου ζησουν αδερφε μου και να τους χαρεις μεθαυριο εκει που αξιζουν να ειναι αλλα εχω να σου πω τα εξης, Δεν ειναι παντα η λυση τα prv σε κανενα αθλημα αλλα να εξασκηθει η ευγενη αμιλλα που στερηται απο το αθλημα και αυτο ειναι το θεμα..οτι τωρα παει να γινει κατι με το airsoft και δεν θα αφησουμε κανεναν να το χαλασει.ωστοσο ειπες οτι δεν εχεις μελλοντικο σχεδιο να αρχισεις το airsoft οπως πρωτοεκανες και με το paintball επειδη ειμαι περιπου ιδιος παθων σου λεω περνα μια βολτα απο  και ελα να μου πεις μετα... ;D μετα σε βλεπω χειροτερο απο μενα...και κατι αλλους που εχουν δωσει τα χιλιαρικα σαν τη σημερινη βροχη...
JapaN-PoweR-FroM-GreecE

jumbo

παιδια νομιζω οτι αυτο το λατομειο ειναι κοντα στην σπηλια του νταβελη στην πεντελη, οποτε πιθανον να αντιμετωπισουμε ενα ψιλοθεμα με τον κοσμο που μαζευεται τα σαββατο κυριακα.... :-\
ΑΡΧΕΣΘΑΙ ΜΑΘΩΝ, ΑΡΧΗ ΕΠΙΣΤΗΣΕΙ

ΑΞΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΝΙΚΑΕΙ ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥ

WAR ANGEL

Ελα ρε Jumbo οι επισκεπτες της σπηλιας ειναι εκπαιδευμενοι...Περιμενουν να δουν τα Νεφελιμ απο στιγμη σε στιγμη σε μερικους τυπους με AEGs θα φοβηθουν??? ;D ;D ;D

jumbo

Παράθεση από: WAR ANGEL στις  25 Οκτ 2009, 07:08:45 ΠΜ
Ελα ρε Jumbo οι επισκεπτες της σπηλιας ειναι εκπαιδευμενοι...Περιμενουν να δουν τα Νεφελιμ απο στιγμη σε στιγμη σε μερικους τυπους με AEGs θα φοβηθουν??? ;D ;D ;D

ενταξει λοιπον.....θα παιξουμε ενα σεναριο με τιτλο <<βρειτε και εξολοθρευστε τα νεφελιμ>>> ;D ;D ;D

ΑΞΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΝΙΚΑΕΙ ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥ

SAPPER

χαχαχχαχ θα είναι πολύ darkάδικο παίχνιδι. ;D

jumbo

α...........ξεχασα θα εχουμε και τηλεοπτικη καλυψη απο το........www.liako.gr..... ;D ;D ;D

Τάλων

Λοιπον πρεπει να ειναι θεμα DNA στον Ελληνα......
Anyway λοιπον μεσα στον πολυ λιγο καιρο που γνωριζω το airsoft εμαθα :

Οτι πληρωνεις περνεις.

Δεν κανουν ολα για ολους (με πολλες παραλαγες).

Airsofter υψηλου επιπεδου που δεν μπορουν βρε αδερφε να παιξουν με οποιον οποιον.

Αν εχω πεδιο το κρυβω (μεχρι να βρω λεφτα να το αγορασω) η βγαζω βρωμα οτι το πηρε η EUROBANK.

Το σεναριο της Κυριακης ειναι απαραδεκτο εκτος αν το φτιαχνω εγω.

Δεν παιζω με καινουργιους διοτι εγω δεν υπηρξα ποτε τετοιος γεννηθηκα airsofter.

Και δεν συνεχιζω διοτι θα γεμισει ο server.

ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΧΟΜΠΥ ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια ο Θεός γελάει.

Powerplant

Φίλε Τάλων, δεν είναι αυτό που νομίζεις!!!!!!!!!!!!!!
Εγκρίνω και επαυξάνω στα λεγομενά σου απλά βάζω μια υποσημείωση ότι δεν αφορά όλους τους παλιούς στο χώρο.
Α και μην ξεχασω οτι πρέπει να σεβόμαστε αυτούς που έχουν τέτοιες απόψεις γιατί είμαστε "νεοι" και αυτοί "παλιοί"!

pakatsao

Φίλε Τάλων... κάνεις τεράστιο λάθος..... ΔΕΝ είναι χόμπυ, ειναι ΑΘΛΗΜΑ... μέ ότι αυτό μπορεί να φέρει στο μέλλον άν γινει άθλημα (και καλά) Σε όλα τα άλλα συμφωνώ απόλυτα!

ανθυπασπιστης

δυστιχως οπως ειπε ο ταλων υπαρχει το συνδρομο τις ιδιοκτησιας σε ""καπιους"" απο εδω  >:(

πατέρας δυο υγιέστατων αγοριών 1,5 και 3 χρονών αντίστοιχα. (και κατι αλλο δεν μας ενδιαφερι ποσα παιδια εχει ο κα8ενας εμενα προσωπικα οποτε ας μην τα αναφερουμε εκτος αν ψαχνετε για νονο  :P
BLACK HAWK :.: TEAM SPECIAL WARFARE OPERATOR

Τάλων

Φιλε powerplantmaster προσπαθω να νομιζω η μαλλον να καταλαβω αυτο που ολοι εννοουν αλλα κανεις δεν λεει καθαρα. Επειτα σαφως η εξαιρεση κανει τον κανονα. Και τελος ο νεος με τον παλιο εχουν μια διαφορα και μονο την εμπειρια  που στον δευτερο ειναι μεγαλυτερη σεβασμος και αποψει ομως περει αποκλεισμον μυστικισμον και αλλα τετοια τουλαχιστον εμενα δεν με πειθουν.

Φιλε pakatsao λοιπαμε που που θα το επαναλαβω αλλα ειναι χομπυ και μονο. Οι λογοι ειναι πολυ που δεν μπορω να το σκεφτω ως αθλημα. Και χωρις να θελω να "κοκορευτω" υπηρξα αθλητης πολυ υψηλου επιπεδου (ειχα την τιμη να φορεσω μεχρι και το εθνοσημο) και μπορω να γνωριζω εστω και την ευρυτερη εννοια του τι εσθει αθλημα.

queef

Άποψή μου γενικότερα είναι να μην τα βάζουμε όλα στο ίδιο τσουβάλι,είτε πρόκειται για ομάδες ή για μεμονωμένους παίκτες.Αναλόγως της συμπεριφοράς του καθενός να επιλέγεται ή όχι η συμμετοχή του καθενός σε "ιδιωτικά" παιχνίδια.
Όσο κι αν ακούγεται το παραπάνω ελιτιστικό ή ρατσιστικό πιστεύω ότι είναι η σωστότερη λύση για την μείωση παρατράγουδων/εξάλειψη κρουσμάτων αθανασίας,γιατί αν με ξέρεις και σε ξέρω και με πετύχεις θα πω κι εγώ,μ...ια τον ξέρω τον τάδε δεν λέει,και αν υπήρχε περίπτωση να γειωθεί το χτύπημα τώρα εξαλείφεται.Επίσης για τον ίδιο λόγο θα το σκεφτώ να σε στήσω 1/2,1 ώρα και πολλά άλλα..

Τάλων

Ολα αυτα ειναι πολυ σωστα φιλε μου queef.

ΑΛΛΑ ολα αυτα ειναι θεμα χαρακτηρα του καθε ατομου.

Και ναι θα συμφωνησω μαζι σου.

Πεσμου ομως κατι σε παρακαλω;

Πως και ποιος με αποκλειη εμενα που δεν ειμαι τιποτα απο τα παραπανω με ποια κριτιρια;

queef

Φαντάζομαι ότι εν καιρώ ο καθένας αποδεικνύει το αν θα εμποδίσει ή όχι με κάθε τρόπο την ομαλή ροή ενός παιχνιδιού.Μέχρι όμως να αποδειχθεί η πραγματική φύση του καθενός είναι θολό το τοπίο και καταλαβαίνω ότι προτιμάται το better not κι όχι το what if

Τάλων

Η με αλλα λογια η συρικνωση και οχι η εξαπλωση ;)

Τελικα εξαρταται απο ποια γωνια θελει να βλεπει ο καθενας.

Αληθεια το ποτηρι ειναι μισο γεματο ή μισο αδειο ;;;

Ozymandias

Καλε μου Ταλων χαιρομαι που στο μικρο χρονικο διαστημα που γνωριζεις το airsoft εχεις μαθει τουλαχιστον αυτα τα πραγματα.

Πιστεψε με εχεις να μαθεις και αλλα πολλα.....

Πραγματικα ομως αναρρωτιεμαι πως ειναι δυνατον να διαφωνεις σε πραγματα αυτονοητα. Δεν καταλαβαινω αν δεν καταλαβαινεις καποια πραγματα η αν επιλεγεις να κανεις οτι δεν καταλαβαινεις.

Εχουμε και λεμε....

ΠαράθεσηΟτι πληρωνεις περνεις.
Ενα παγιο αξιωμα της ζωης το οποιο ισχυει στις περισσοτερες περιπτωσεις και στο airsoft. Aν νομιζεις οτι ενα Μ4 της Dboys ειναι το ιδιο με ενα Μ4 της Classic Army, Πιστεψε με δεν εινα

ΠαράθεσηΔεν κανουν ολα για ολους (με πολλες παραλαγες).
Δευτερο αξιωμα της ζωης, το οποιο και παλι δεν καταλαβαινω γιατι αναφερεσαι σε αυτο με τοσο σαρκασμο. Δεν ειναι ολοι για ολα, ουτε θα επρεπε να ειναι. Εγω γουσταρω να παιζω με τον χ τροπο, εσυ με τον ψ. Δεν καταλαβαινω γιατι ο δικος μου τροπος πρεπει ντε και καλα να κανει σε εσενα και τουμπαλι. Απο την αλλη δεν καταλαβαινω γιατι να μην μπορω να παιζω ΟΠΩΣ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΕΓΩ; Μηπως για να μην βγουν ορισμενοι να με πουν ελιτιστη;

ΠαράθεσηAirsofter υψηλου επιπεδου που δεν μπορουν βρε αδερφε να παιξουν με οποιον οποιον.
Airsofter ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ επιπεδου θα πρεπει να εχουν το δικαιωμα να ΕΠΙΛΕΞΟΥΝ με ποιους θα παιξουν και με ποιους δεν θα παιξουν. Γιατι αυτο να ειναι κακο; Σε εμενα πχ μπορει να μην αρεσει η φατσα του Χ, η το παιχνιδι του Ψ. Γιατι θα πρεπει ντε και καλα να τους ανεχτω η να προσπαθισω να τους αλλαξω; Ειναι τοσο ελιτιστικο να μαζεψω τα παιδια που γουσταρω και να παμε καπου να παιξουμε οπως γουσταρουμε με τους ανθρωπους που γουσταρουμε; Εσεις δλδ οταν πατε με την παρεα σας για καφε, η για 5Χ5 δεν επιλεγετε με ποιους θα πατε; Δεν επιλεγετε με ποιους θα κατσετε στην καφετερια στο κλαμπακι κτλ;  Δεν επιλεγετε το ειδος της διασκεδασης σας; Για ποιο λογο η επιλογη στο airsoft ειναι ελιτισμος ενω σε ολες τις υπολοιπες εκφανσεις της ζωης ειναι κατι το φυσιολογικο;

ΠαράθεσηΑν εχω πεδιο το κρυβω (μεχρι να βρω λεφτα να το αγορασω) η βγαζω βρωμα οτι το πηρε η EUROBANK.
Τωρα σε αυτο το συμπερασμα πως εφτασες; Εχεις στοιχεια, στο ειπε καποιο πουλακι, η το ειδες καπου γραμμενο, σου αρεσε και ειπες να το γραψεις και εδω να περασει η ωρα να πεις και κατι βαρυγδουπο;

Αν εχεις στοιχεια οτι ο Χ, Ψ, Ω κανει τετοια παπαρια, παρακαλω βγες και παρεθεσε τα και θα ειμαι ο πρωτος να βγω να τον κραξω. Αν παλι δεν εχεις στοιχεια, η δεν τα παραθετεις, τοτε φιλαρακο, εισαι λαθος και εμπιπτεις στην κατηγορια "λεμε και καμμια ..... να περασει η ωρα".

Εδω θα ειμαι και περιμενω, γιατι πραγματικα εχω λυσσαξει να μαθω πως βγαινουν τετοιες κατηγοριες και με τι στοιχεια.

Εν τω μεταξυ θα σου πω τι στοιχεια εχω εγω για το hotel.....

To hotel το βρηκαν πριν απο καιρο συγκεκριμενα ατομα μεσα απο την κοινοτητα του Hellas Airsoft, και μετα απο δυο-τρια δοκιμαστικα παιχνιδια το ανακοινωσαν στο αδελφο φορουμ. Εκτοτε εχουν οργανωσει σε αυτο τουλαχιστον δυο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ παιχνιδια και δεκαδες (σχεδον καθε κυριακη) ανοιχτα παιχνιδια.

Η ιδια ιστορια εχει γραφτει και για αλλα τεσσερα πεδια που παιζαμε πιο πριν (Κανδηλι, Κανταχαρ, Σουνιο, woodland Βραυρωνα) Σε καθε περιπτωση στα πεδια αυτα εγιναν ΑΝΟΙΧΤΑ παιχνιδια, προσβασιμα σε ολους.

Προσωπικα δεν εχω την καλυτερη σχεση ουτε την καλυτερη γνωμη για τα παιδια του ΗΑ, αλλα να υποστηριζεις οτι τους την εδωσε στα ξαφνικα Οκτωβρη του 2009 και αποφασισαν να καβατζωσουν το Hotel αφου το εχουν δωσει στον κοσμο για πανω απο χρονο μου κανει καπως.....

Σε καθε περιπτωση περιμενω στοιχεια...

ΠαράθεσηΤο σεναριο της Κυριακης ειναι απαραδεκτο εκτος αν το φτιαχνω εγω.
Το σεναριο της Κυριακης μου αρεσει/δεν μου αρεσει και ΔΗΜΟΣΙΩΣ αναφερω γιατι μου αρεσει/δεν μου αρεσει. Εκτος και αν νομιζεις οτι στα φορουμ μονο  χειροκροταμε και κουναμε σημαιες. Στην περιπτωση αυτη οι παρατηρησεις που εγιναν θεωρω οτι ηταν βασιμες, και σε καθε περιπτωση αυτοι που τις εκαναν θεωρω οτι ειχαν καθε δικαιωμα να τις κανουν.

ΠαράθεσηΔεν παιζω με καινουργιους διοτι εγω δεν υπηρξα ποτε τετοιος γεννηθηκα airsofter.
Στα open παιζω με ολους, στα πριβε παιζω με οσους γουσταρω.....και παλι δεν καταλαβαινω γιατι δεν μπορεις να το καταλαβεις. Λεγεται δικαιωμα επιλογης στο πως θα διαθεσω τον ελευθερο μου χρονο. Εφοσον υπαρχουν ανοιχτα παιχνιδια σχεδον καθε κυριακη, δεν καταλαβαινω πιο το προβλημα σου

ΠαράθεσηΠως και ποιος με αποκλειη εμενα που δεν ειμαι τιποτα απο τα παραπανω με ποια κριτιρια;
Πως σε αποκλειω; Στο πριβε παιχνιδι που οργανωνω απλα δεν σε καλω.
Ποιος σε αποκλειει; Στο πριβε παιχνιδι που οργανωνω εγω, σε αποκλειω σαν οργανωτης. Απλα δεν σε καλω, η αν σκασεις μυτη ακαλεστος σου λεω οτι λυπαμαι δεν σε παιζω
Με ποια κριτιρια; Στο πριβε παιχνιδι που οργανωνω εγω με οποια κριτιρια θελω.

ΠαράθεσηΛοιπον πρεπει να ειναι θεμα DNA στον Ελληνα......
Σε αυτο εχεις απολυτο δικιο.....ειναι στο DNA του Ελληνα να τα θελει ολα ετοιμα και να ΑΠΑΙΤΕΙ ντε και καλα να καρπωθει τα ωφελη απο τη δουλεια του αλλου. Να ΑΠΑΙΤΕΙ ισοτητα και ισα δικαιωματα  χωρις να συμμετεχει στις υποχρεωσεις. Ειναι στο DNA του Ελληνα να απαιτει σεβασμο που δεν τον εχει κερδισει.

Αληθεια καλε μου Ταλων.....ξερεις ποσοι παιχτες εχουν παιξει κατα καιρους στο hotel; Εκατονταδες. Ξερεις ποσοι συμμετειχαν στο τελευταιο πανελληνιο; Καμμια 100στη. Ξερεις ποσοι καθαρισαν το ξενοδοχειο για να πανε οι Ελληναρες να παιξουν; 9-15 ατομα, κυριως αυτοι που ανακαλυψαν το ξενοδοχειο, αυτοι που εχουβ βουλωσει τις τρυπες, αυτοι που εσυ κατηγορεις οτι προσπαθουν να το καβατζωσουν.....

Αν θελεις την γνωμη μου, καλε μου Ταλων, δικαιωμα στο πεδιο, σε οποιοδηποτε πεδιο, ηθικο δικαιωμα, οχι νομικο (μια που ουτως η αλλως παρανομοι ειμαστε, εχουν αυτοι οι οποιοι το ανακαλυψαν και κυριως αυτοι που κατοπιν το μοχθησαν, ιδρωσαν να το φτιαξουν, να βγαλουν τα μπαζα, να κλεισουν τρυπες να καθαρισουν, να εξαφανισουν υαλοβαμβακες και αμιαντους.

Εσυ και εγω οι οποιοι παμε μονο για να παιξουμε, αρχικα δεν εχουμε δικαιωματα....μονο υποχρεωσεις. Να σεβαστουμε το χωρο, να τον κραταμε καθαρο (που πολλοι δεν το κανουν) να σεβομαστε αυτους που εχουν ριξει λιγο ιδρωτα παραπανω, οχι για να παιξουν αλλα για να φροντισουν τον χωρο ωστε να παιξουμε εμεις.

Κουβεντουλες σαν τις δικες σου μου κανουν καπως......μου θυμιζουν τον συμπαιχτη μας που καποτε ηρθε κρυφα και εχεσε μεσα στο safehouse.

vipergr

Σωστα αυτα που λες και αυτονοητα......και  επιτελους ρε παιδια ελεος με αυτη τη φαγωμαρα, 15 σελιδες ποσταρισμα χωρις να καταληγει πουθενα, ας κρατησει ο καθενας τα συμπερασματα για τον εαυτο του, και βαλτε τελεία-ηρεμια.