αντιο hotel

Ξεκίνησε από ανθυπασπιστης, 12 Οκτ 2009, 17:53:04 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

ανθυπασπιστης

dedicated to hotel. οπως μαθατε η θα μαθετε το αγαπητο μας χοτελ παει αγοραστικε και θα γινει κατι αλλο παντος σιγουρα οχι πεδιο αιρσοφτ. εδω μπορειτε να γραψετε τα σχολια σας καλα και κακα για το χοτελ και αν εχετε τιποτα στο μυαλο σας για κανενα αλλο πεδιο γιατι ακουσα οτι μπορει να κλισει και η βαση ελευσινας εταα τι μενει η καισαριανη αν δεν τιν καψουνε. εγω παντος σο χοτελ μια φορα επαιξα και δεν εβγαλα κανεναν και ηθελα να ξαναπαιξω για εκδικηση :) ;) τωρα ομως τι να κανω  :(
BLACK HAWK :.: TEAM SPECIAL WARFARE OPERATOR

misericord

Αναρωτιέμαι πώς μπορείς να το ξέρεις αυτό 100%.

Την τελευταία φορά που μιλήσαμε με τους τοπογράφους μας είπαν ότι ναι μεν σκέφτονται να το αξιοποιήσουν αλλά παίζει να περάσει και καμιά 3ετία μέχρι να πραγματοποιηθεί αυτό.

jumbo

φημες παντα υπαρχουν πολλες....κατι σαν τον στρατο και το ραδιο-αρβυλα.... :-\  ο χρονος θα δειξει αν ισχυει η πληροφορια αυτη για το χοτελ....
το σεναριο θελει η Εθνικη τραπεζα, στην οποια ανηκε το χοτελ, να το πουλησε στην EUROBANK, πραγμα που εμενα προσοπικα μου φαινεται λιγο απιθανο.... ειναι σαν να λεμε εν ολοιγοις οτι το δημοσιο ξεπουλαει και οποιος προλαβε τον Κυριο ειδε...Και αφετερου αν ειχε πουληθει πιστευω οτι ενεργειες για την περιφραξη του χοτελ θα ειχε ενεργησει ηδη ο εν λογω αγοραστης... Οποτε υπομονη και βλεπουμε.
ΑΡΧΕΣΘΑΙ ΜΑΘΩΝ, ΑΡΧΗ ΕΠΙΣΤΗΣΕΙ

ΑΞΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΝΙΚΑΕΙ ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥ

ανθυπασπιστης

παιδια οτι ακουσα ειναι απο παιδια που ειμουνα χτες στην ελευσινα και λγανε οτι ειναι  το τελευτεο game που παιζανε μερικοι. μεχρι και για τιν βαση ελευσινας ακουσα οτι θα κλισει αλλα ας σκεφτομαστε λιγο μελλοντικα. πχ πες ρε παιδι μου το χοτελ κλινει υπαρχουν αλλα πεδια για να παιξουμε? δειτε το και ετσι εδω μπορειτε να γραφετε τα παντα σχετικα με  μελλοντικα πεδια και νεα γυρω απο τα πεδια που οδευουν για κλησιμο

misericord

Δεν ξέρω αν θα κλείσει το ξενοδοχείο ή όχι.

Αυτό που ξέρω είναι ότι μου φαίνεται αδύνατο να βρεις χώρο με τα χαρακτηριστικά του.

Αναμένουμε όλοι τις εξελίξεις.

ανθυπασπιστης

οχι απαραιτητα ξενοδοχειο βαση οπως η ελευσινα πχ η κατι αλλο νομιζο υπαρχει ενα στα μεγαρα ξενοδοχειο α δεν εχει κλισει και αυτο

SAPPER

Η βάση της Ελευσίνας ήταν να χρησιμοποιηθεί σαν κέντρο φιλοξενίας μεταναστών, αλλά τελικά βρήκαν άλλο μέρος καθότι έχει αλλάξει χέρια και δεν πρόκειται να μετατραπεί σε κάτι για τα επόμενα χρόνια.  ;)

Για το "HOTEL" δυστυχώς το έμαθα από παιδιά που ήταν εκεί και είδαν κάποιους τεχνικούς να κάνουν μετρήσεις, οπότε είναι θέμα χρόνου η αξιοποίηση του όπως έγινε και με το πεδίο του Σουνίου στον Ναό του Απόλλωνα που έγινε το προηγούμενο Big Game.

Δεν πρέπει να αγχωνόμαστε πεδία υπάρχουν πολλά στην Αττική.  ;)

ανθυπασπιστης

ευχαριστω sapper οι πληροφοριες σου ηταν πολυ καλες αν μπορεις μονο να μας πεις βασικα σε εμενα στο σουνιο τι πιστα ηταν γιατι εκει δε τιν προλαβα, και επισης κανε και suggest για πεδια και οπιος αλλος ξερει :)

Falcon

Παράθεση από: ανθυπασπιστης στις  13 Οκτ 2009, 13:01:17 ΜΜ
ευχαριστω sapper οι πληροφοριες σου ηταν πολυ καλες αν μπορεις μονο να μας πεις βασικα σε εμενα στο σουνιο τι πιστα ηταν γιατι εκει δε τιν προλαβα, και επισης κανε και suggest για πεδια και οπιος αλλος ξερει :)

Το Σουνιο, ηταν πεδιο URBAN .... Δυστυχως, ουτε 'γω το προλαβα..   :(

fanioles

Οι εργασίες στο Hotel ΄΄εχουν ξεκινήσει ήδη.
Και οι μετρήσεις εργασίες είναι. Την προηγούμενη εβδομάδα πετύχαμε τους μηχανικούς τρείς φορές  εκεί.
Τωρα για το πότε θα αρχίσει η κατεδάφιση είναι άλλο θέμα.

Το θέμα είναι οτι οι άνθρωποι της εταιρείας μας ζήτησαν να μη ξαναπάμε μετά το τελευταίο παιχνίδι που κάναμε και θα το σεβαστούμε. Τους ευχαριστούμε κιόλας που μας άφησαν έστω και ανεπίσημα.

ΠΡΟΣΟΧΗ...  μπορεί οι εργασίες κατεδάγισης να ξεκινήσουν και του χρόνου.. αυτό δε σημαίνει οτι εμείς μπορούμε να πηγαίνουμε...

ΜΑΣ ΖΗΤΗΘΗΚΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΟΥΣ και τέλος...

Όποιος θέλει να πράξει αυτοβούλως θα είναι υπεύθυνος της πράξης του και των νομικών συνεπειών περι καταπάτησης ιδιωτικής περιουσίας κλπ κλπ...

SAPPER

@ Φίλε Fanioles πολύ καλά έκανες που μας ενημεροσες για να αποφευχθούν παρατράγουδα.

Δυστυχώς θα μας λήψη το συγκεκριμένο μέρος.  :(

MitsoS_O_Yakuza

Eλλαδα ζουμε και ολα ειναι φημες...φημες...φημες!!  Αργει πολυ το να το δεις και σαγαπω δεν εχει  8) (ΝΤΟΧ ασχετο) μεχρι λοιπον να δουμε κατι απλα παιζουμε. Οταν λεμε αγοραστηκε σημαινει οτι περιφραζεται και φρουρειται απο security αν δεν τοτε το ξαναλεω ΠΑΙΖΟΥΜΕ ευχαρηστω πολυ και γω σας αγαπω και οποιος δεν καταλαβε τι εννοω παρακαλω να στηλει pm να του εξηγησω τι εννοω παιζουμε
JapaN-PoweR-FroM-GreecE

SAPPER

Παράθεση από: MitsoS_O_Yakuza στις  13 Οκτ 2009, 14:31:34 ΜΜ
Eλλαδα ζουμε και ολα ειναι φημες...φημες...φημες!!  Αργει πολυ το να το δεις και σαγαπω δεν εχει  8) (ΝΤΟΧ ασχετο) μεχρι λοιπον να δουμε κατι απλα παιζουμε. Οταν λεμε αγοραστηκε σημαινει οτι περιφραζεται και φρουρειται απο security αν δεν τοτε το ξαναλεω ΠΑΙΖΟΥΜΕ ευχαρηστω πολυ και γω σας αγαπω
Μήτσο ποιες ένα φραπέ σκέτο, ξύπνα, και ξαναδιάβασε τα post.  ;D

Όταν στο λένε ευγενικά το σέβεσαι άμα τους γράφεις φωνάζουν την αστυνομία για καταπάτηση και έχουμε ατελείωτο νήμα για να γράφουμε μετά  ;)

fanioles

Παράθεση από: MitsoS_O_Yakuza στις  13 Οκτ 2009, 14:31:34 ΜΜ
Eλλαδα ζουμε και ολα ειναι φημες...φημες...φημες!!  Αργει πολυ το να το δεις και σαγαπω δεν εχει  8) (ΝΤΟΧ ασχετο) μεχρι λοιπον να δουμε κατι απλα παιζουμε. Οταν λεμε αγοραστηκε σημαινει οτι περιφραζεται και φρουρειται απο security αν δεν τοτε το ξαναλεω ΠΑΙΖΟΥΜΕ ευχαρηστω πολυ και γω σας αγαπω

Μόλις ενα ποστ πιο πάνω γραφω ξεκάθαρα οτι είδαμε τους τεχνικους και κατι κουστουματους 3 φορές σε μία εβδομάδα.
ΜΙΛΗΣΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΑΖΙ τους.

Τον αμάζευτο εχετε...

MitsoS_O_Yakuza

φιλε fanioles μιλησα και γω ξεκαθαρα στο post μου οπως και οταν γραφω κατι παντα διαβαζω ολα τα posts αλλα βλεπω οτι δεν καταλαβες τι γραφω ουτε συ ουτε ο φιλος SAPPER. Συνηθως δεν μπαινω σε διαδικασια να γραφω και να ξαναγραφω σενα θεμα παντα γραφω μια φορα και λεω τι γνωμη μου αλλα εδω βλεπω οτι ξεφευγεις στο να μου λες τον αμαζευτο οτι εχω. Ουτε με ξερεις ουτε σε ξερω αρα δεν ξερεις και το ηφος στο οποιο μιλησα το τι θα κανω δε σε αφορα και απλα δε σε παιρνω με το ζορι αν παω να παιξω εκει. Οτι και να ξαναγραψετε που να ειναι μπηχτη η οτιδηποτε που με αφορα απλα αδιαφορω και δεν απαντω σε παρακατω post για το θεμα και ξερω πολυ καλα τις νομικες συνεπειες απλα μονο σε pm η συνεχεια και επισης προσεχετε λεξεις και εκφρασεις που γραφετε γιατι διαβαζουν και επισκεπτες οι οποιοι δεν ξερουμε τι ειναι
JapaN-PoweR-FroM-GreecE

cgwolf

Αυτό που θέλουν να πούν τα παιδιά Μήτσο είναι ότι αν γίνει στραβή πλέον,θα είναι κακό για το airsoft...
Είμαστε που είμαστε παράνομοι,δεν είναι ανάγκη να το τραβάμε στα άκρα...
Παίζουμε με την ανέχεια της αστυνομίας που ενώ ξέρει τι γίνεται,κρατάει φιλική στάση θα έλεγα πέναντι στο χόμπυ μας...
Αν γίνει καταγγελία όμως και μας τρέξουν,τότε θα λέμε όχι μόνο αντίο Hotel,αλλά και αντίο Airsoft...Ας είμαστε "καλυμένοι" όσο μπορούμε και πεδία βρίσκονται!!!
Wolf-X...Wolf is the sniper,X marks tha spot!

jumbo

φιλε fanioles τουλαχιστον ξερουμε ποια εταιρια πραγματικα αγορασε το χοτελ;
ΑΡΧΕΣΘΑΙ ΜΑΘΩΝ, ΑΡΧΗ ΕΠΙΣΤΗΣΕΙ

ΑΞΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΝΙΚΑΕΙ ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥ

fanioles

Παράθεση από: MitsoS_O_Yakuza στις  13 Οκτ 2009, 17:17:14 ΜΜ
φιλε fanioles μιλησα και γω ξεκαθαρα στο post μου οπως και οταν γραφω κατι παντα διαβαζω ολα τα posts αλλα βλεπω οτι δεν καταλαβες τι γραφω ουτε συ ουτε ο φιλος SAPPER. Συνηθως δεν μπαινω σε διαδικασια να γραφω και να ξαναγραφω σενα θεμα παντα γραφω μια φορα και λεω τι γνωμη μου αλλα εδω βλεπω οτι ξεφευγεις στο να μου λες τον αμαζευτο οτι εχω. Ουτε με ξερεις ουτε σε ξερω αρα δεν ξερεις και το ηφος στο οποιο μιλησα το τι θα κανω δε σε αφορα και απλα δε σε παιρνω με το ζορι αν παω να παιξω εκει. Οτι και να ξαναγραψετε που να ειναι μπηχτη η οτιδηποτε που με αφορα απλα αδιαφορω και δεν απαντω σε παρακατω post για το θεμα και ξερω πολυ καλα τις νομικες συνεπειες απλα μονο σε pm η συνεχεια

Οταν γράφω και λέω οτι πετύχαμε εκει τους ανθρώπους της εταιρείας, η απάντηση σου είναι "φημες φήμες φήμες" και ενα "ΠΑΙΖΟΥΜΕ".
Δηλαδή αφενός με αμφισβητείς και αφετερου γράφεις προκλητικά άπαντες λέγοντας παίζουμε.
Αν εννοείς κατι άλλο, ΟΚ , απλα προσπάθησε να εκφράζεσαι με πιο σαφείς τρόπους για το καλό της συζήτησης.
Καλή η αντίδραση και η διαφωνία αλλα να είναι γόνιμη.
Το τι θα κάνεις δε με αφορά μέχρι το σημείο που θα μου δημιουργήσεις πρόβλημα και αυτό προσπαθώ να αποφύγω.
Εχω καμια διάθεση να συνομιλώ μαζί σου?  ΤΟ συμφέρον μου κοιτάω γιατι θέλω να παίζω μερικά χρόνια ακόμα.
Ολοι εχουμε μια ουδετερη σταση για τους λόγους που λέει ο cgwolf και εσύ σηκώνεις μπαιράκι να μας γράψεις τα δικά σου.
και φυσικά η απαξίωση σου να συζητήσεις μόνο ανωτερότητα δε δείχνει.

@Jumbo η Eurobank και δε το αγορασε τωρα αλλα απο τις αρχές της ύπαρξης της (καμια 20αρια χρόνια)

MitsoS_O_Yakuza

οκ οπως θες θα εχεις πολεμο post λοιπον FANIOLES  και εννοω το εξης λοιπον με το post μου που φυσικα εσυ δε καταλαβες τι εννοω. Ζουμε Ελλαδα λοιπον σημαινει οτι πολλα ακουμε και λιγα υλοποιουνται και φανταζομε δε θες παραδειγματα. Παιζουμε λοιπον σημαινει οτι μεχρι να το περιφραξουν και να το περιφρουρουνε οπως και να βαλουνε τεραστιες ταμπελες που να λενε ξεκαθαρα το μελλον του τετραγωνου εννοω οτι θα μπαινει κοσμος μεσα για διαφορους λογους και οχι μονο για airsoft. Φημες Φημες λοιπον επειδη εισαι ωραιος τυπος παρολο που δεν μου αρεσει ετσι οπως τα εξηγεις και επειδη δε μιλαμε τετατετ για να γνωριζω πως μιλας θα σου ζητησω ταπεινα συγνωμη και θα το παρω πισω  :-* μεχρι αυριο να γραφουμε πισω απο ενα post ακρη δε θα βγαλουμε. Τεσπα λοιπον μαγκες μη πεταχτει κανεις απο δω και κατω και αρχισει αερολογιες γιατι δεν τρεχει κατι με μενα και τον FANIOLES οτι ειναι το λυνουμε μονοι μας και χωρις δικηγορους και μεσαζοντες  8)
JapaN-PoweR-FroM-GreecE

fanioles

Σου απάντησα και στο πμ.
Δεν επιθυμώ πόλεμο με κανέναν. ΤΟ χόμπυ μου θέλω να έχω..
Σου λέω για τρίτη φορά οτι μας ζητήθηκε να μη ξαναπάμε. Επρεπε να τους γράψω video για να με πιστέψεις?
ΑΝ χτυπήσει κάποιος ξέρεις οτι φέρει αστική ευθύνη ο ιδιοκτήτης του οικήματος?
Θα μου πείς να το περίφραζε. Οκ. όπως το εχεις δει το μέρος, πιστεύεις οτι περιφράζεται? ή θα πληρώνει security για κατι που πρόκειται να κατεδαφιστεί?
Σύντομα θα αναρτηθεί και ταμπέλα που θα λέει "Απαγορεύεται η είσοδος - Ιδιωτικός χώρος"
Για τους άλλους που λές οτι μπαίνουν μέσα, μας ενδιαφέρει? εχει να κάνει με εμάς ?  ΟΧΙ
Ουτε το BMX θα απαγορευτεί, ούτε οι απαλωτριωτες θα σταματήσουν να πηγαίνουν για τα υλικά.
Το ρημάδι το χόμπυ όμως κινδυνεύει. Ας το προστατέψουμε.
Συγνώμη αν σε θίγω με το τρόπο που τα γράφω αλλα πρέπει να καταλάβει ο κόσμος τι λέμε.
Εκτός απο εμένα που δε σε γνωρίζω, πιστεύω υπάρχουν και άλλοι που δε σε γνωρίζουν και όταν διαβάζουν αυτά που γράφεις μπορεί να πούν " οκ αφου το λέει ο Μητσάρας ο Γαυρος ο Ιάπων δίκιο θα έχει"
Αν είχες αφιερώσει αυτά τα λίγα λεπτα για να μου γράψεις τα περι πολέμου, στο να εξηγήσεις τι εννοείς, θα είχαμε γλυτώσει και οι 2 μας απο ενα τεταρτακι απο το χρόνο μας.
Δε θέλω τη συγνώμη σου. ΝΑ καταλάβουμε όλοι που βρισκόμαστε θέλω. Και ανταποδίδω τη συγνώμη για το σκληρό τρόπο που γράφω αλλα...

EDIT
Εν τω μεταξύ τα λέμε με το Μήτσο και σε πμ και συμφωνούμε αλλα για χάρη του δημόσιου διαλόγου αναγκαζόμαστε στο δημοσιο να τα χώνουμε!!  ;D