27/09/2009 - Operation "Enigma Device" - Ελευσίνα

Ξεκίνησε από Goodspeed, 21 Σεπ 2009, 22:06:52 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

JAMES

Θάνος

εμμμ...με την κάμερα ανα χείρας....  :P
keep safe distance...

kostas pap

καλησπερα παιδια.μεσα ειμαι κ εγω.μια ερωτηση? εννοειτε σημειο εκκινησης το περιπτερο μετα το δαφνη σωστα?

Bulldog

Siegfried

dragonfire

grapse kai emas. dragonfire, delivery, brontara kai 2 atoma akoma

Hunter

καλησπερα παιδια.μεσα ειμαι κ εγω και ακομα ενας.
**Η ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΑΚΟ ΑΚΟΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ**

kakos lykos

ΑΓΚΡ... >:(  Με έχωσε σε δουλεια η κοκκινοσκουφίτσα και δεν θα είμαι παρών στο παιγνίδι. Ελπίζω να σας δω σύντομα στο επόμενο.

ανθυπασπιστης

BLACK HAWK :.: TEAM SPECIAL WARFARE OPERATOR

pit

Kallistos

Ready... Steady... Fire...!!!

papaflesas

ε λοιπον ειδα ενα παραξενο ονειρο,  :o  μεσα και εγω + scuba
αυριο ειδικα θελω να ειμαι μαζι σας... ;)
πιαστε ενα ταμπουρι και για μενα   ;D
ποια  εχθρικη σφαιρα θα μου χαρισει εναν τελειο επιλογο μιας καλης ζωης?
μαχου και θνησκε υπερ πιστεως και πατριδος!!!   Μ.Α.Β.Η.
Rebels airsoft team

filakio 8

μεσα και εγω στα ταμπουρι ;D ;D
ρε πατερ λεσ να χωρεσουμε στο ταμπουρι!!!γιατι ειμαστε και λιγο ευσομι η Ι-4 ;D ;D ;D

papaflesas

filakioooo θα βρουμε ενα χχL  ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΑς τους ..ευσωμους  ...μη ξεχνας οτι..η θεωρια καταρεει οι χοντροι ειναι οι ωραιοι.. :D :D :D :D
Rebels airsoft team

papaflesas

πρωτη φορα δηλωνω παρων και δεν πηγαινω... :-[
το κακο το ονειρο που λεγαμε... :(
θλιβερο καθηκον...εκλεισε η αυλαια για πατερα κολητου   :'( :'( :'(
απαραιτητη η παρουσια μου 
την αλλη φορα θα βρεθουμε
συγνωμη     :(
Rebels airsoft team

Gimli

ναι ναι πιγεντε και αφιστε εμας τα ανηλικα για ακομα μια φορα πισο (πλακα κανω )
καλο game να εχετε και μια ιστορικη πλιροφορια για τη σιγκεκριμενη μηχανη πεθαναν 2000 ατομα μεχρι να φτασει τελικα στα χερια των σιμμαχων
καλα bbs
(Η τυχη ευνοει τους Τολμηρους) Μεγας Αλεξανδρος
(Ευχαριστω τους Θεους που γενιθικα ελλινας)Μεγας Αλεξανδρος

JAMES

Μπραβο στην TAS για την διοργανωση του παιχνιδιου!
Λογο περιορισμενου χρονου η ομαδα μας δεν μπορεσε να παρει μερος κ στο 2ο σεναριο..Σε οσα παιχνιδια εχω παει που εχουν τοσους πολλους παικτες,παντα υπαρχει καθυστερηση στην εναρξη, που ειναι κ λογικο να συμβαινει..Δεν πειραζει ομως οσο παιξαμε καλα ητανε!!
Και παλι ΜΠΡΑΒΟ στους διοργανωτες!!! :) :)

dash

μπραβο στην Tas για την διοργανωση.πολυ ωραιο το πρωτο παιχνιδι και πιστευω οτι καναμε λαθος που τοσο καιρο ειχαμε εκεινο το woodland και δεν το χρησιμοποιουσαμε(εχω παιξει prive με την ομαδα μου και φιλους  και ηταν τρομερο το woodland πανω απο την βαση)και δυστηχως σημερα παιζαμε στα καμενα.εγω ενα πραγμα θα πω που αφορα την προσελευση.χανουμε παρα πολυ χρονο .σημερα εφτασα στο πεδιο 10 παρα 5 και ητανε 7 ατομα.δεν λεω να μαστε ολοι εκει ακριβως στις 10 αλλα ρε παιδια οχι και να ερχονται καποιοι στις 12.γινεται συνεχεια αυτο.

EDIT: ενα μελος των HADES αν θυμαμαι καλα στο δευτερο παιχνιδι τραβηξε παρα πολλες φωτος και βιντεο απο την αμυνα του κτιριου με τον πυργο.αν μπορεις φιλε μου ανεβασετες  :)

Rogue

Bravo στην ΤΑΣ για το πολυ καλο παιχνιδι. μακαρι να εχουμε και αλλα τετεια. Το (δυστιχος) καμενο woodland ηταν σαν να ειχε γινει βομβαρδισμος πρην τη μαχη. Ηταν τελειο. μακαρι να εχουμε και αλλα τετεια παιχνιδια.
Drive it like you stole it

queef

bravo TAS.Πλέον μόνο τομαύρο outfit δένει με το πεδίο της ΕλευσίναςΜόνο η μυρωδιά από ναπαλμ έλειπε απο το καμμένο δάσος >:(