20/09/2009 - "Ribbons everywhere" - Hotel - ( CQB )

Ξεκίνησε από Goodspeed, 14 Σεπ 2009, 16:38:22 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Τάλων

Παιδια πραγματικα συγχαρητηρια. Αν και ειναι  μολις το τριτο μου παιχνιδι νομιζω οτι αποσβεσα οτι εχω διαθεση μεχρι στιγμης. Οσο για τον φιλο Zinja εχω να του πω οτι πολλες φορες οπως λεει και η υπογραφει μου " Οταν ο ανθρωπος κανει σχεδια ο Θεος γελα". Να ειμαστε ολοι δυνατοι και να βρισκομαστε σε πεδια διασκεδασης. Καλοι εβδομαδα σε ολους. ;)
Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια ο Θεός γελάει.

LAFINA

καλησπέρα κι από μένα.
Επιτέλους!! έχω πρόσβαση στο internet  yuppppiiiiiiiiiii!(χαρές χαρούλες)  ;D
Τόσο καιρό χωρίς internet ένιωθα τ'αλβανό της παρέας...... ;D  :-[;D  :-[;D  :'( :'(
Να πω κι εγώ με τη σειρά μου εύγε στον συγγραφέα και εμπνευστή του σεναρίου
και να σας ευχαριστήσω για τις ευχές και τα περαστικά.
Και το πως έγινε, και να ήθελε να το πετύχει κανείς επί τούτου θεωρώ πως δύσκολα θα τα κατάφερνε.
Έχω την μάσκα της Classic Army full face (skirmish mask,την χακί). Ακριβώς στην μέση εκεί που κάνει το σχήμα της μύτης
και στο κάλυπτρο που σκεπάζει το υπόλοιπο πρόσωπο είναι κομμένο κι έχει κενό. Όποιος έχει τέτοια μάσκα σαν την
δική μου θα καταλάβει. Την έχουν σχεδιάσει έτσι ώστε να βγαίνει το υπόλοιπο κάλυπτρο και να μένουν μόνον τα gogles.
Στο μέσον του διαδρόμου που είναι τα δωμάτια έχει σκάλα η οποία συγκοινωνεί με όλους του ορόφους.
Στην δεύτερη φάση του παιχνιδιύ, σ'εκείνη την σκάλα ήμουν στον γ΄ όροφο και κρατούσα οπισθοφυλακή
μέχρι οι υπόλοιποι της ομάδας μου να μπορέσουν να καλυφθούν. Γεια σου Zinja εμψυχωτή, ούτε οι 300 του Λεωνίδα να είμασταν! ;)
Όπως είχα στραμμένη την προσοχή μου με το κεφάλι να κοιτάζει τους κάτω ορόφους
το κάλυπτρο για το full-face που συμπληρώνει τα gogles ακουμπώντας στο στέρνο μου είχε ανοίξει στο σημείο της μύτης κι έτσι ο συχομπίτης μας στον α΄όροφο βρήκε πραγματικά το στόχο του. Η μπίλια πέρασε απ'το κενό εκείνο, με χτύπησε στο κόκκαλο της μύτης κι αμέσως γκελ
[ή να πω καλύτερα γκόόλ? (!!!!!)]  ;D   στο μ ά τ ι !!!   :o :o :o :o
Η μπίλια είχε μείνει μέσα από την μάσκα κι έπαιζε πέρα - δώθε όπως περπατούσα για να φτάσω στο safe house. To είδε ο Θοδωρής (πατέρας του falcon) και η Φανή.
Τι να πω.... μάλλον η τυχερή μου ημέρα ήταν η χθεσινή διαφορετικά δεν εξηγείται.
Και η ειρωνία της τύχης? Στην πρώτη φάση του παιχνιδιού φορούσα την μάσκα γύρω απ'το λαιμό και είχα ξεχάσει να την βάλω.
Να'ναι καλά ο Σωκράτης που μου το είπε κι ευτυχώς μέχρι εκείνη την στιγμή δεν μου είχε τύχει  κάτι στραβό και συνέβη στην β΄φάση όπου την φορούσα και πέρασε μέσα απ'το κενό. Μάλλον έπρεπε να πάω να παίξω λότο .  ;)
Κατά τα άλλα είμαι καλά αρχίζει να ξεπρήζεται και να ξεκοκκινίζει και πιστεύω μέχρι την επόμενη Κυριακή να είμαι ετοιμοπόλεμη στα πεδία μάχης.

Και μια πρόταση καλόν θα ήταν να κάνουμε έλεγχο πριν ξεκινήσουμε την μάχη ή να ζητήσουμε από κάποιον της ομάδας μας να μας ελέγξει αν έχουμε
ξεχάσει κάτι και ομοίως να κάνουμε αλλήλους.
Να'στε πάντα καλά
Μπορεί να ΜΗΝ είμαι στρατηγός αααλλάάά τα λέω τσεκουράτα!

Firestriker

Σε ευχαριστω συνχομπυστα αεροσαφαιριστη Goodspeed για την δημοσια ευχαριστια! Οι ταινιες ειναι αποδεδειγμενο οτι βοηθανε και κανουν καλη δουλεια. Κριμα που στο επομενο παιχνιδι που ετοιμαζεις δεν ξερω αν θα μπορεσω να ερθω γιατι τα fps των aeg  με βγαζουν εκτος συμμετοχης! Καλες και πετυχημενες διοργανωσεις ευχομαι χωρις παρατραγουδα!
α) Ο θεος να σε φυλαει απο τυφλου ραβδι και απο κουτσου γ......σι!
β) Ο κουφος και ο κλανιαρης πανε διπλα στα νταουλια!