20/09/2009 - "Ribbons everywhere" - Hotel - ( CQB )

Ξεκίνησε από Goodspeed, 14 Σεπ 2009, 16:38:22 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

ZINJA

Παράθεση από: WAR ANGEL στις  19 Σεπ 2009, 12:41:25 ΜΜ
Ερμ....Πατερ τα σεβη μας και την ευχη σου ....αλλα ειναι το ΑΚ 47 νυστησιμο???  ???

Με την ευχη του πατερ θα το κανει και αυτο νυστησιμο και αυτο! ;D ;D ;D ;D
ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!ΠΟΛΕΜΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!!

Ι-4

http://i-4team.blogspot.com/

Admax

Kei egw erxomai paidia!

Yparxei kanis pou mporei na danisei kanena aeg, aep klp... gia ena filaraki mou pou thelei na erthei na paiksei prwth fora??

Τάλων

αν και αργυσα λιγο υπολογιστεμαι παρακαλω :P
Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια ο Θεός γελάει.

Delivery

Σημειώστε και εμένα μαζί με τον Dragonfire και vrondara

papaflesas

περασαμε πολυ ωραια   
ευχομαι περαστικα στην λαφινα..
τα λεμε ....
ποια  εχθρικη σφαιρα θα μου χαρισει εναν τελειο επιλογο μιας καλης ζωης?
μαχου και θνησκε υπερ πιστεως και πατριδος!!!   Μ.Α.Β.Η.
Rebels airsoft team

Θάνος

Παράθεση από: papaflesas στις  20 Σεπ 2009, 16:34:58 ΜΜ
περασαμε πολυ ωραια   
ευχομαι περαστικα στην λαφινα..
τα λεμε ....
Ωχ! Τι έγινε?
keep safe distance...

papaflesas

Παράθεση από: Θάνος στις  20 Σεπ 2009, 16:51:57 ΜΜ
Ωχ! Τι έγινε?

περασε ενα ββ απο τον πανω οροφο και βρηκε μια τρυπουλα στην μασκα της και την χτυπαει στην μυτη και μετα στο κατω μερος του ματιου....
τεσπα ολα καλα απλα τρομαξαμε ολοι
ποια  εχθρικη σφαιρα θα μου χαρισει εναν τελειο επιλογο μιας καλης ζωης?
μαχου και θνησκε υπερ πιστεως και πατριδος!!!   Μ.Α.Β.Η.
Rebels airsoft team

caffery_gr

Περαστικά στην κοπελιά!!Μίλησα και έμαθα καλά σχόλια για σήμερα!!κρίμα, δεν μπόρεσα να έρθω!!Ανυπομονώ την επόμενη συνάντηση!!

Θάνος

Παράθεση από: papaflesas στις  20 Σεπ 2009, 16:57:51 ΜΜ
περασε ενα ββ απο τον πανω οροφο και βρηκε μια τρυπουλα στην μασκα της και την χτυπαει στην μυτη και μετα στο κατω μερος του ματιου....
τεσπα ολα καλα απλα τρομαξαμε ολοι
..αν έχεις τύχη διάβαινε καί ριζικό περπάτει.. :(
Περαστικά κι από εμένα.  :(
keep safe distance...

Goodspeed

Σήμερα, κατά πάσα πιθανότητα, φέραμε το hotel στα όριά του σε ότι αφορα την κυρίως πτέρυγά του όπου και παίζουμε συνήθως. 86 άτομα (!!) είναι πολλά  8)

Περάσαμε καλά, το σενάριο δούλεψε ικανοποιητικά και το "semi only" ήταν ότι έπρεπε για να μην έχουμε "τοπική χαλαζόπτωση" από τόσους συναθλητές-συνχομπίστες.

Συγχαρητήρια στην ομάδα του γκρινιάρη Zinja που κατάφερε και πήρε περισσότερα και "ακριβότερα" ribbons  ;)

Κάποιες μεμονωμένες εμφανίσεις θαυμαστών του Duncan McCloud, κέρδισαν επάξια την αδιαφορία μας αλλά και μία θέση στην μνήμη μας. Όσο το συνεχίζουν κάνουν καλό για όλους τους άλλους που θα τους ξεφορτωθούμε μία και καλή   ;D

Σας ευχαριστώ όλους για την όμορφη παρέα και τα καλά παιχνίδια  :D

Ένα μεγάλο ευχαριστώ επίσης από όλη την T.A.S. στους Raven Shield και στους Dulas-VagBlack για την βοήθειά τους στο κομμάτι της οργάνωσης του παιχνιδιού καθώς και στον φίλο Firestriker για τα διακριτικά των ομάδων  :D

Περαστικά στην Lafina και καλή εβδομάδα σε όλους :D
No flag, no uniform, ever stopped the bbs from my gun...

Haroth

Bravo παιδιά πολύ καλό game σήμερα το ευχαριστηθήκαμε  :D

Αν και σήμερα για πρώτη φορά απο τότε που άρχισα το game  εκνευρίστηκα σε 2 ειδικά περιπτώσεις αθανάτων. Και το λέω με παράπονο γιατί δεν μπορεί εμένα να με ξύνει το bb στην αρβύλα απο του διαόλου το κατάστημα, που στο κάτω κάτω ούτε κανένας θα το έπερνε  χαμπάρι ούτε θα άκουγα τίποτα αν δεν έβγαινά... αλλά σήκωσα κανονικά το χεράκι μου και βγήκα έξω. Ενώ κάτι παληκάρια μόνο με κατα ριπάς στο κεφάλι καταλαβαίνουν ότι υπάρχει και safe house και αυτό παίζεται. Sorry που το αναφέρω αλλά δεν έχω ξανα παραπονεθεί για οτιδήποτε αφορά το game αλλα σήμερα έπρεπε να το βγάλω απο μέσα μου  >:(

Κλείνοντας θέλω να ρωτήσω τους αγαπητούς διοργανωτές αν υπάρχει η σκέψη να γίνονται παιχνίδια στο hotel κυριακές όπως σήμερα γιατί την περασμένη σεζόν hotel συνήθως έπαιζε κάθε σάββατο

MitsoS_O_Yakuza

Eνα μεγαλο ευχαρηστω στο φιλο και συνχομπιστα Leonardo Sunbird για το λογο που ξερει. Ενα μεγαλο BRAVO στον αλλο φιλο και συνχομπιστα Goodspeed για το σεναριο και την υλοποιηση αυτου καθος και ολους αυτους που τον βοηθησατε να στηθει ολη αυτη η πολυ καλη ιδεα του!! Ενα τεραστιο ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ στη LAFINA και φυσικα τα ευσημα μου σε οσους τυρισανε το fair play και την αδιαφορια μου στους Dunkan που σιγα σιγα θα τους αφανισουμε!! Ο  φιλος και συνχομπιστας ZINJA δεν ηταν καμπερης στο κομματι του σεναριου και απλα γελαω μαυτο γιατι ειμαι σιγουρος οτι δεν θα ξαναγινει  ;D ;D!! Τετοια σεναρια γουσταρω και θελω να παιζω...2 ομαδες να σκοτωνεστε με τους φρουρους και μεταξυ σας και γω να οργωνω και να μαζευω τις κορδελες.....με τη βοηθεια φυσικα πολλων!! Αντε την αλλη Κυριακη Ελευσινα ετσι?? Καλη βδομαδα σε ολους με καλα παιχνιδια και καλο fair play παρακαλω
JapaN-PoweR-FroM-GreecE

WAR ANGEL

Καταπληκτικο σεναριο.Μακραν το καλυτερο που εχω παιξει μεχρι στιγμης με ενταση ταχυτητα και αδρεναλινη.Συνχαρητηρια στον δαιμονιο Atsalakoto που μου βγηκε πισω  και ψηλοτερα βγαζοντας με , με ΜΠΑΜ.Συνχαρητηρια στην TAS για την προσπαθεια και θα τα ξαναπουμε παλι συντομα.

jumbo

φιλε Goodspeed...την γνωμη μου για τα σεναρια σου την ξερεις.........απλα καταπληκτικο σεναριο φιλε μπραβο...
στεναχωρεθηκα και βεββαια τρομαξα οταν ακουσα την LAFINA να φωναζει πως χτυπησε το ματι της.... :-\ περαστικα να ναι και ας ειναι το τελευταιο ατυχημα που μας συμβαινει...

Παράθεση από: Haroth στις  20 Σεπ 2009, 23:29:00 ΜΜ
Bravo παιδιά πολύ καλό game σήμερα το ευχαριστηθήκαμε  :D

Αν και σήμερα για πρώτη φορά απο τότε που άρχισα το game  εκνευρίστηκα σε 2 ειδικά περιπτώσεις αθανάτων. Και το λέω με παράπονο γιατί δεν μπορεί εμένα να με ξύνει το bb στην αρβύλα απο του διαόλου το κατάστημα, που στο κάτω κάτω ούτε κανένας θα το έπερνε  χαμπάρι ούτε θα άκουγα τίποτα αν δεν έβγαινά... αλλά σήκωσα κανονικά το χεράκι μου και βγήκα έξω. Ενώ κάτι παληκάρια μόνο με κατα ριπάς στο κεφάλι καταλαβαίνουν ότι υπάρχει και safe house και αυτό παίζεται. Sorry που το αναφέρω αλλά δεν έχω ξανα παραπονεθεί για οτιδήποτε αφορά το game αλλα σήμερα έπρεπε να το βγάλω απο μέσα μου  >:(

Κλείνοντας θέλω να ρωτήσω τους αγαπητούς διοργανωτές αν υπάρχει η σκέψη να γίνονται παιχνίδια στο hotel κυριακές όπως σήμερα γιατί την περασμένη σεζόν hotel συνήθως έπαιζε κάθε σάββατο

γιατι φιλε μου ,στο τελος του παιχνιδιου ,που συζηταγαμε το πως εξελιχθηκε, δεν τους εδειχνες στους διοργανωτες να φανε και μια ωραια αποβολη ή τουλαχιστον να γινουν ρομπα για να τελιωνουμε; οχι τιποτα αλλο να βλεπαμε πως θα νιωθαν κιολας... ;)
ΑΡΧΕΣΘΑΙ ΜΑΘΩΝ, ΑΡΧΗ ΕΠΙΣΤΗΣΕΙ

ΑΞΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΝΙΚΑΕΙ ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥ

ZINJA

ΚΑλημερα και απο εμενα!
(1)ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΗ ΛΑΦΙΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ!
(2)Το σεναριο καταπλικτικο με πολλυ δραση!
(3)ευχαριστω την ομαδα των πορτοκαλι που καταφεραν με νυχια και με δοντια να παρουν τα συμεακια,παρολο που το 90 τις 100 ητανε νεοι!
(4)οσο για τους αθανατους κακο του κεφαλιου τους κανουνε!(μια παριμια λεει)<<μια του κλεφτη 2 του κλεφτη..........>> ;)
(4)ητανε η πρωτη φορα που <εφαγα 8 ατομα παρακαλω με <μπαμ> και μου αρεσε(ημουνα καμπερομενος) ;D ;D ;D
τελος ολα ητανε μια χαρα πιστευω με πολλυ λιγα παρατραγουδα!
ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!ΠΟΛΕΜΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!!

Ι-4

http://i-4team.blogspot.com/

leonardo sunbird

-Με τόσες συμμετοχές επρέπε να αναρτηθούν στον παραλιακο δρομο πινακιδες....Προσοχή ! Airosfters in Action ;D
-Τα Aeg που βγηκαν εκτος ορίων ήταν πολύ λιγα και οι αγαπητοί φίλοι που τα κατέχουν να τα βελτιωσουν
για να εχουν την χαρα να λαμβανουν μερος σε παιχνίδια σαν το χθεσινο.
Προσωπικά στεναχωριέμαι να βγαινει καποιος παικτης εκτός λογω fps. :'(
-Οι αυτοσχεδιασμοι στη διαρκεια του σεναριου, ευρηματικοι....πχ...ενας φύλακας τον πηρε (δηθεν) ο ύπνος και έδινε 1 λεπτό περιθωριο στους πορτοκαλί
να βρουν τα Ribbons. Αλλιως.....  ;D ;D
Η ταχυτητα σαρωσης του 3ου Ορόφου ηταν με ταχυτητα φωτος.
Fluffy δε το περιμενα για να είμαι ειλικρινης με τι ταχυτητα μπαινοβγαινες στα δωματια. :o

-Οσο για σενα ''Κάθαρμα"  ;D θα σε παρει καμμια μερα ο υπνος εκει που καμπερωνεσε
και θα χρειαστει να φωναξουμε την ΕΜΑΚ για να σε βρουμε... ;D ;D ;D

Αυτα τα ολίγα...... :D ;)

Admax

Ήταν πολύ ωραία.. το καλλίτερο game που είχα κάνει!! Να ξανακάνετε το ίδιο σενάριο!! :)

salonikios

...να ρωτησω αν υπαρχει προθεση των διοργανωτων για κανενα καθαρο νυχτερινο παιχνιδι για να βαλουμε τα after burners στο 112%??? Αν χρειαζεται εξτρα βοηθεια σε ιδεες και υλοποιηση ειμαι διαθεσιμος...

Predator

Παιδες να δωσω και εγω τα συγχαρητηρια στα παιδια που οργανωσαν το παιχνιδι και το ευχαριστηθηκα πολυ!Και το σεναριο πολυ καλο!

hitman47

20/09/2009 - "Ribbons everywhere" - Hotel
Στο παιχνίδι της Κυριακής δάνεισα σε κάποιον προστατευτικά γυαλιά για να παίξει, και φαντάζομαι αφηρημένος, ξεχασε να μου τα επιστρέψει! θα ήθελα να μου επιστραφουν σε ερχομενο παιχνιδι γιατί προοριζονται για καβα σε φιλαρακια που ερχονται εκτακτα
G36 I am happy with my trigger, you are not!