20/09/2009 - "Ribbons everywhere" - Hotel - ( CQB )

Ξεκίνησε από Goodspeed, 14 Σεπ 2009, 16:38:22 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

leonardo sunbird

Μέσα !!!!!!!!

!!!!!!!!!!!!!!!!!! I Don't Leave my MEN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Θάνος

Παράθεση από: leonardo sunbird στις  17 Σεπ 2009, 15:32:54 ΜΜ
Μέσα !!!!!!!!

!!!!!!!!!!!!!!!!!! I Don't Leave my MEN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
...καί πάνω που ετοιμαζόμουν να πάρω την θέση σου.  :P ;D
keep safe distance...

leonardo sunbird

Παράθεση από: Θάνος στις  17 Σεπ 2009, 15:57:11 ΜΜ
...καί πάνω που ετοιμαζόμουν να πάρω την θέση σου.  :P ;D

Δε χρειαζεται να παρεις τη θέση κανενός....Όποτε το θελήσεις θα έχεις ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΗ θέση στην ομάδα......!!!!! ;) ;) 8) 8)

Goodspeed

Παράθεση από: Θάνος στις  17 Σεπ 2009, 15:07:55 ΜΜ
Βλέπω βαρβάτες συμμετοχές......με βάζετε σε πειραμό..  :-\

Έχεις δηλώσει συμμετοχή και δεν το ξέρεις  ;)

Και μην ξεχάσεις να πάρεις μαζί το ΑΚ σου για να σου δείξω ότι αντέχει να πέσει από τον 3ο όροφο στο ισόγειο χωρίς να πάθει τίποτα.  ;D  Τώρα αν, λέμε αν, χαλάσει και δεν έχεις όπλο να παίξεις ( γιατί δυστυχώς σε κανέναν δεν θα περισσεύει AEG ή πιστόλι να σου δανείσει  ;D ), έ δεν πειράζει, θα τραβάς φωτογραφίες για να μην πάει χαμένη η Κυριακάτικη βόλτα σου.  ;D
No flag, no uniform, ever stopped the bbs from my gun...

Θάνος

Παράθεση από: leonardo sunbird στις  17 Σεπ 2009, 16:06:27 ΜΜ
Δε χρειαζεται να παρεις τη θέση κανενός....Όποτε το θελήσεις θα έχεις ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΗ θέση στην ομάδα......!!!!! ;) ;) 8) 8)
Ναί ξέρω, ξέρω...του sniper cameraman.  ;D

Παράθεση από: Goodspeed στις  17 Σεπ 2009, 16:25:54 ΜΜ
Έχεις δηλώσει συμμετοχή και δεν το ξέρεις  ;)

Και μην ξεχάσεις να πάρεις μαζί το ΑΚ σου για να σου δείξω ότι αντέχει να πέσει από τον 3ο όροφο στο ισόγειο χωρίς να πάθει τίποτα.  ;D  Τώρα αν, λέμε αν, χαλάσει και δεν έχεις όπλο να παίξεις ( γιατί δυστυχώς σε κανέναν δεν θα περισσεύει AEG ή πιστόλι να σου δανείσει  ;D ), έ δεν πειράζει, θα τραβάς φωτογραφίες για να μην πάει χαμένη η Κυριακάτικη βόλτα σου.  ;D

Το ΄πιασα το υπονοούμενο.  :P
keep safe distance...

leonardo sunbird

Θανο Αναλαμβανεις ειδικές αποστολές.... και ευκολες....8α λες στον αντιπαλο :
"ασε με να σε χτυπησω γιατι οι μονες φωτος που θα βλεπεις απο δω και στο  εξης θα ειναι μονο απο τα βαφτισια σου.... ;D ;D"

..και έναν εναν θα τον στελνεις στο safe house..... ;) ;)

ZINJA

ΓΙΑ το μονο που στεναχωριεμαι ειναι,οτι δε θα βγω καμεια φωτογραφια απο το θανο ,,,,,,,,γιατι αντε να με βρειτε!!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D
ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!ΠΟΛΕΜΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!!

Ι-4

http://i-4team.blogspot.com/

WAR ANGEL

Παράθεση από: ZINJA στις  17 Σεπ 2009, 18:00:31 ΜΜ
ΓΙΑ το μονο που στεναχωριεμαι ειναι,οτι δε θα βγω καμεια φωτογραφια απο το θανο ,,,,,,,,γιατι αντε να με βρειτε!!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D

*βαζω την μασκα του δρακουμελ*XAXAXAXA Μην στεναχωριεσε εχω μια χειροβομβιδα που γραφει το ονομα σου.Θα σε πετυχω καπου που θα μου παει*βγαζω την μασκα του δρακουμελ*

ZINJA

Παράθεση από: WAR ANGEL στις  17 Σεπ 2009, 18:44:22 ΜΜ
*βαζω την μασκα του δρακουμελ*XAXAXAXA Μην στεναχωριεσε εχω μια χειροβομβιδα που γραφει το ονομα σου.Θα σε πετυχω καπου που θα μου παει*βγαζω την μασκα του δρακουμελ*

Ευχαριστω που αποκτω και <αντιπαλους> και εχουν και χειροβονβηδες με το ονομα μου! ;D ;D ;D ;D ;D
παρε και εσυ σειρα και αν με πετιχεις <χαλαλι σου> ;)
αλλα μην ξεχνας καπου μπορει να σε περιμενω! ;) ;D :D :D :-*
και ενοηται πως αγαπιομαστε,ασκετο το οτι σκοτονομαστε!!!!!!!!χα χα χα χα χα χα χα!

Ι-4

WAR ANGEL

Zinja ολοι αδελφια ειμαστε απλα καμια φορα τσακωνομαστε και που και που στο κατω κατω εχουμε πηδηξει στις ιδιες ζωνες και απο τα ιδια αεροπλανα.Τι μεγαλυτερος δεσμος απο αυτον?

tag21

καλησπερα μεσα κι εγω αν εχω REPO.
ευχαριστω
Ο ΤΟΛΜΩΝ ΝΙΚΑ

mazda323

παιδια τελικα το πηρα το ρεπο!!!!!συγνωμη για την αναστατωση!!!!!

Corsair567

Μεσα και εγω παιδες... Δεν βλεπω ομως συμμετοχη απο τον Hawkeye και στεναχωριεμαι...!!!
ΑΑΑΑΑ και +1. Θα ερθει και ενα φιλος...

Wallace

Καλησπερα δηλωνω σημετοχη των wallace , firestriker +1

papaflesas

ποια  εχθρικη σφαιρα θα μου χαρισει εναν τελειο επιλογο μιας καλης ζωης?
μαχου και θνησκε υπερ πιστεως και πατριδος!!!   Μ.Α.Β.Η.
Rebels airsoft team

matzi

αυριο κατεβαζω τα fps Κ ερχομαι κ εγω ... μεσα!!

jumbo

ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ : ο πατερ στην ομαδα μας παρακαλω........ καταλαβαινετε πιστευω......... πρεπει να ευλογησει τα κομπιουτερακια μας...... ;D ;D ;D

πατερ τα σεβη μου, μαυρα ματια καναμε να σε δουμε....... :) ασε που ακομα προσπαθω να μην αμαρτανω με το ΑΚ 74 ;D ;D ;D ;D ;)
ΑΡΧΕΣΘΑΙ ΜΑΘΩΝ, ΑΡΧΗ ΕΠΙΣΤΗΣΕΙ

ΑΞΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΝΙΚΑΕΙ ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥ

ZINJA

Παράθεση από: jumbo στις  19 Σεπ 2009, 01:36:43 ΠΜ
ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ : ο πατερ στην ομαδα μας παρακαλω........ καταλαβαινετε πιστευω......... πρεπει να ευλογησει τα κομπιουτερακια μας...... ;D ;D ;D

πατερ τα σεβη μου, μαυρα ματια καναμε να σε δουμε....... :) ασε που ακομα προσπαθω να μην αμαρτανω με το ΑΚ 74 ;D ;D ;D ;D ;)

συγνωμη που θα σε στεναχωρισω αλλα ο πατερ ειναι με τους ι-4 και  αγιαζη μονο οσους ειναι στιν ομαδα μας και οσοι ειναι μαζι μας!
για αυτο ελα καλητερα μαζι μας μπας και δεις καμεια ασπρη μερα! ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D :D ;)

Ι-4

papaflesas

Παράθεση από: jumbo στις  19 Σεπ 2009, 01:36:43 ΠΜ

i-4 kai eternals ειναι συγγενικες ομαδες...παντα παιζουν μαζι...οσο για το ακ74 δεν ειπαμε να το αποχτησεις  καμμια ριπη μονο ριξε  :o.....αυτο επιτρεπεται... ;)χαχααχαχα     ;D ;D ;D
ποια  εχθρικη σφαιρα θα μου χαρισει εναν τελειο επιλογο μιας καλης ζωης?
μαχου και θνησκε υπερ πιστεως και πατριδος!!!   Μ.Α.Β.Η.
Rebels airsoft team

WAR ANGEL

Ερμ....Πατερ τα σεβη μας και την ευχη σου ....αλλα ειναι το ΑΚ 47 νυστησιμο???  ???