30-8-09 URBAN ΕΛΕΥΣΙΝΑ "Ο ΣΤΟΧΟΣ"

Ξεκίνησε από ZINJA, 25 Αυγ 2009, 18:27:50 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Θάνος

Παράθεση από: pakatsao στις  28 Αυγ 2009, 09:12:56 ΠΜ
Θα έλεγα να κρατήσουμε τα γνωστά όρια και να μή κάνουμε πειραματισμούς. Στο κάτω κάτω παιχνίδι ειναι. Όποιος θέλει να παίξει να κάνει αλλαγή ελατηρίου ή να πάρει κάτι σε χαμηλά fps. Συμφωνώ με τον misericord δεν θα βγάλουμε άκρη και δεν θα το χαρούμε στο τέλος.
χιούμορ ΟΝ
εσύ όπως πας, δεν σε βλέπω να ξαναβγαίνεις φωτογραφία... :P
χιούμορ ΟFF

Γιά τους συγκεκριμένους, θα είναι υπεύθυνοι οι ομαδάρχες, που θα τους βάλουν σε ρόλο sniper (βέβαια θα λείπει η όπληση σε κάθε βολή, πράγμα που τα κάνει πιό αποτελεσματικα) καί θα δούμε τι θα γίνει.  χμμμ.. :-\
Πάντως θα πρότεινα, όσοι έχουν δεύτερο AEG μέσα στα όρια των 350, να μην προτιμήσουν να φέρουν το δυνατό τους AEG γιά χρήση sniper, πιστεύω ότι θα έχουμε μπερδέματα, ειδικά αν αυτά είναι αρκετά σε αριθμό. ;)
keep safe distance...

ZINJA

Εγω δε μαλακονω με τιποτα <καθικια> ;) ;D
τα οπλα που θα ειναι πανω απο 350 φπς θα εχει επανω του ενα πανακι για να γνωριζουμε τι μας γινεται!
ολα μα ολα τα οπλα θα μετριθουν και θα καταγραφουν με ονοματα!
και οπως προηπα πολυ θα ηθελα αυτοι που θα εχουν 350+να μην ακολουθησουν τους κανονες που εθεσα ;D
με το καλο θα διαπιστωσουμε και ποιος ειναι ενταξει(παιζει σχεδιο ρεμαλια) ;D ;D
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΩ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΟΙ 350+ΦΠς!
ΜΠΟΡΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΟΥς ΝΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΑΠΟ 30 ΜΕΤΡΑ ΜΑΚΡΙΑ!Και απο που ως που θα τους το διξω πριν το παιχνιδι ;) ;) ;)
εξαλου το σεναριο εχει 3 σκοπους ,,,,,,,,,,,,αρα.........ο καθενας με το αεγ του θα παρει την αποστολη που του ανικει αναλογα με τα φπς ;D ;)
γι αυτο παρακαλω πολυ καθικια μην μου ανχονεστε ολα θα γινουν και ολοι θα παιξουν ;) ;D

ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ZINJA! :-* :-*
ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!ΠΟΛΕΜΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!!

Ι-4

http://i-4team.blogspot.com/

mirrage

Πάντως δεν είναι καλό να βγαίνουμε εκτός των ορίων.
Δείχνει οτι είμαστε μπάτε σκύλοι αλέστε...και δεν είναι καλό ούτε για εμάς που θα ανυσηχούμε με τι παίζει ο δίπλα ούτε
για την εικόνα μας σε νέους παίκτες και τους ανήλικους που τους πρήζουμε με κυρήγματα κτλ .
Εμείς είμαστε που τους λέμε να τηρούν τους κανόνες και τους νόμους άρα εμείς πρέπει πρώτοι να τους τηρήσουμε!

Zinja ξανασκέψου σε παρακαλώ το θέμα των ορίων.

Ripper

Παιδες, τα πραγματα ειναι απλα.
Τα οριο στη βαση ειναι 350. Εχουμε συμφωνησει ολοι. Εξαρταται και απο τον διοργανωτη αν θεσει αλλα ορια, και απο εκει και περα οποιος θελει παει.
Τα bold action ειναι 550 και τελος.
Και τωρα το "παραθυρακι - καραμελα". Τα AEG διαμορφωμενα σε sniper ρολο + μονο single shot ικανοτητα σε 450.
ΑΛΛΑ, το AEG πρεπει να ειναι σαν το drugonov, να μην εχει την δυνατοτητα για full auto. Βαζοντας μια διοπτρα σε ενα G3 και απο την στιγμη που εχει δυνατοτητα auto δεν μπορει να χαρακτηριστει sniper rifle. Αν ομως πχ στο G3 μετατραπει ετσι ωστε το auto fire να μην δουλευει, ναι βεβαιως μπορει να παιξει με 450 σαν sniper rifle.

Απο 'κει και περα........

cgwolf

Παράθεση από: Ripper στις  28 Αυγ 2009, 12:23:10 ΜΜ
Παιδες, τα πραγματα ειναι απλα.
Τα οριο στη βαση ειναι 350. Εχουμε συμφωνησει ολοι. Εξαρταται και απο τον διοργανωτη αν θεσει αλλα ορια, και απο εκει και περα οποιος θελει παει.
Τα bold action ειναι 550 και τελος.
Και τωρα το "παραθυρακι - καραμελα". Τα AEG διαμορφωμενα σε sniper ρολο + μονο single shot ικανοτητα σε 450.
ΑΛΛΑ, το AEG πρεπει να ειναι σαν το drugonov, να μην εχει την δυνατοτητα για full auto. Βαζοντας μια διοπτρα σε ενα G3 και απο την στιγμη που εχει δυνατοτητα auto δεν μπορει να χαρακτηριστει sniper rifle. Αν ομως πχ στο G3 μετατραπει ετσι ωστε το auto fire να μην δουλευει, ναι βεβαιως μπορει να παιξει με 450 σαν sniper rifle.

Απο 'κει και περα........

Θα συμφωνήσω απόλυτα με τον Ripper...
Η πιο σωστά διατυπωμένη αντίληψη για τα Sniper AEGs...
Όσο για τα όρια...ΑΝ το παιχνίδι ΔΕΝ παιχτεί με κύριο στόχο για άλλη μια φορά τα κτίρια, δηλαδή εξελιχθεί στο woodland κομμάτι ή γενικά μακρυά απο τα κτίρια,
θα μπορούσε να είναι και 450....
Αλλά επειδή έχω την υποψία ότι πάλι στα κτίρια θα καταλήξει,καλύτερα να μείνει στα 350...
Εκτός αν ο Zinza έχει κάτι άλλο στο μυαλό του που θα κρατήσει τα εώς 450fps AEGs μακρυά απο το Urban κομμάτι της βάσης...
Wolf-X...Wolf is the sniper,X marks tha spot!

XARAMADAS

Φίλε Zinja, πρόσθεσε Xaramada και Count-X. Πιθανώς να έρθουν και δύο φίλοι δοκιμαστικά για να γνωρίσουν το άθλημα. Εύχομαι σε όλους μας καλό παιχνίδι.
Ο Θεός συγχωρεί τα λάθη, ο Χαραμάδας ποτέ...

SAPPER

Και εγώ μέσα, μου λείψατε στοχάκια μου.. έχω καιρό να πάρω δώρο κουκλάκι...

leonardo sunbird

Παράθεση από: SAPPER στις  28 Αυγ 2009, 15:35:15 ΜΜ

κουκλακια?  ;D ;D μπιλακια 8ες να πεις  ;D ;D
Τα 10 πρωτα μπιλάκια δωρεάν στα επόμενα θα πληρώσεις...χεχεχεχε!!! ;D ;D ;D

ανθυπασπιστης

Καλησπερα επειδη δεν οδηγω και δεν γνωριζω που ακριβως ειναι το πεδιο, μπορει καποιος να με παρει απο Περιστερι, Αγιο Αντωνιο ή απο Θηβων, αν οχι, υπαρχει καποιος αλλος τροπος να παω (μεσα μαζικης μεταφορας ή ταξι) αν οχι στη βαση, καπου αλλου κοντα? Ή με καποιο μεσο να ερθω στο "περιπτερο" και να με παρει καποιος απο εκει?
Ευχαριστω."~
BLACK HAWK :.: TEAM SPECIAL WARFARE OPERATOR

Θάνος

Έχεις απάντηση με πμ.  ;)

Αν μπορείς να έρθεις σε σταθμό μετρό, μπορώ να σε παραλάβω από εκεί.
Προσοχή στα μέσα μαζικής μεταφοράς, τα AEG σε θήκη, σακούλα, σε τεύχη.. δεν ξέρω...αρκεί να μην φαίνονται καί δίνουν στόχο κι έχουμε τίποτα περίεργα στις ειδήσεις των οκτώ...  8)
keep safe distance...

Falcon

Έλα εσύ και θα στο 'χω έτοιμο το δώρο σου...  ;)
Κι όταν τρέχεις να κοιτάς μπροστά. ;) ;)

ZINJA

Ε ρε και σε πετιχω πουθενα?!εαν σε χτηπησω πρωτος θα σου κανω δωρο ενα αρκουδακι(το εννοω φιλε) ;D ;D ;D ;D ;D

Ι-4

Θάνος

ΑΣΧΕΤΟ!

spam ON
Αν πάει κανείς γιά αγορές από το "μαγαζί", μπορεί να μου πάρει κι εμένα ένα μπουκάλι 0.20 ΒΒς?  ;D
spam OFF

Πάρτε κι ένα googloχάρτη με τη διαδρομή από το περίπτερο μέχρι τη βάση.  ;)
http://www.bing.com/maps/default.aspx?v=2&FORM=LMLTCP&cp=38.081642~23.560696&style=h&lvl=14&tilt=-90&dir=0&alt=-1000&phx=0&phy=0&phscl=1&rtp=pos.38.0135455727577_23.6024127155542_near%20Major%20Road%2C%20Greece__~pos.38.1280749905735_23.5573271928084_Location%202__&rtop=0~0~0&encType=1
keep safe distance...

ZINJA

οκ θανο θα παω εγω θα σε καλυψω!

Ι-4

ZINJA

ΕΠΑΝΑΛΑΝΒΑΝΩ--------------------------------ΟΛΑ ΤΑ ΟΠΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ350ΦΠς θα παιξουν μονο στο γουντλαντ για να μη γινει καμια παρεξηγηση!
οσοι εχουν μαζι τους <πιστολια>,μονο τοτε μπορουν να μπουν στα κτυρια καλοι μου φιλοι!
επειδη ακουσα πολλα και δεν μπορω να κανω δικους μου κανονες για αυτο παρακαλω να μην με παρεξιγησεται!!!ολοι θελω να παιξουν,αλλα και να μην εχουμε κανενα προβλημα!γνωριζω οτι δεν εχουμε ολοι τις <ιδιες τσεπες>και για αυτο ειπα αυτο που ειπα!παρακαλω πολλυ να δουμε τι θα γινει τη κυριακη και μετα βλεπουμε και πρατουμε!!σας ευχαριστω για την ανοχη σας και την αγαπη σας και τη κατανοηση σας! :-*Ευχομαι να κανουμε ενα καλο παιχνιδι με νικητη τα ββς και εμας να διασκεδασουμε με τη καρδια μας και τη ψυχη μας!

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ZINJA._ :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :-* :-*

Ι-4

totalfailure

Attila

paides eimai mesa...mazi me 10000 ounous bebaia!!!!!!!!!!!! :) :) :) :) ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Killing is my bussines... And bussines is good!!!

Goodspeed

Zinja, βάζεις τον haris, και ο Berretas με ένα ?.

Ευχαριστώ
No flag, no uniform, ever stopped the bbs from my gun...

dash

Λοιπον γραφω εδω το γεγονος που θελω να πω λογω του παιχνιδιου την κυριακη.αν sapper κρινεις οτι ειναι σε λαθος τοπικ σε παρακαλω βαλτο εκει που πρεπει.Σημερα στις  16.00 πηγαμε με την ομαδα μου να παιξουμε παιχνιδακι-προπονηση στην βαση στην ελευσινα  γιατι ειχαμε καιρο  λογω καλοκαιριου.ΚΡΑΝΙΟΥ ΤΟΠΟΣ.ολο το δασος απο την πλαγια πανω απο την βαση μεχρι την κορυφη καμενα .απο κατω απο την βαση ολο καμενο μεχρι το υδραγωγειο.ελαχιστα δεντρα εχουν μεινει και η φωτια εχει περασει και μεσα απο την βαση σε καποια σημεια εκι που βρισκεται η κεραια και το ενα κτιριο μικρο.δυστυχως πολυ ασχημο θεαμα.και το χειροτερο ειναι οτι οταν φευγαμε κατα τις 20.00  ενω ειχαμε βαλει τα πραγματα σε αμαξια κλπ καποιοι απο μας φωναξαν φωτια,ακριβως πισω απο την κεραια σε μια πεσμενη κολονα διπλα που υπαρχει εκει ειχε αναψει.τρεξαμε και με χωμα καιτα παγουρια την που χαμε την σβησαμε.ευτηχως μικρη η εστια και την  προλαβαμε.ηρθε πυρσβεστικη μετα απο μια ωρα που τους πηραμε αμεσως τηλεφωνο.μας ειπε ο πυροσβεστης μπραβο και ευτηχως που μασταν εκει. απλα ηθελα να το αναφερω και ειδικα για το τοπιο λογω του παιχνιδιου την κυριακη

Θάνος

Γιώργο, κακά μαντάτα μας είπες βραδιάτικα.. :(
keep safe distance...