30-8-09 URBAN ΕΛΕΥΣΙΝΑ "Ο ΣΤΟΧΟΣ"

Ξεκίνησε από ZINJA, 25 Αυγ 2009, 18:27:50 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

dash

και γω μεσα

μια ερωτηση προς τον διοργανωτη.g3a3 με διοπτρα και διποδα στα 410 fps μπορει να παιξει σαν sniper aeg μονο στην βολη κατα βολη?για να μην το κουβαλαω τσαμπα :D.ρωταω γιατι παλιοτερα θυμαμαι οτι υπηρχε ενας κανονας για τα sniper aeg στα 450

ZINJA

Παράθεση από: dash στις  26 Αυγ 2009, 15:30:10 ΜΜ
και εγώ μέσα

μια ερώτηση προς τον διοργανωτή.g3a3 με διόπτρα και δίποδα στα 410 fps μπορεί να παίξει σαν sniper aeg μόνο στην βολή κατά βολή? για να μην το κουβαλάω τσάμπα :D. ρωτάω γιατί παλιότερα θυμάμαι ότι υπήρχε ένας κανόνας για τα sniper aeg στα 450

αν είναι στη μονή βολή και βέβαια παίχτη μου! ;) :)

Παράθεση από: Ripper στις  26 Αυγ 2009, 12:34:10 ΜΜ
Μια ερώτηση, τα dragunov και τα διαμορφωμένα (single shot only) sniper AEGs τι γίνονται? 450 όπως παλαιότερα ή όχι?

Θα μετρηθούν τα AEGs?

Επαναλαμβάνω όσοι έχετε πάνω από 350 FPS μπορείτε να παίξετε στην μονή βολή, στα κτήρια με 350 FPS και όχι βολές κάτω από 5 μέτρα, άντε για να παίξουν όλοι
     Εάν διαπιστωθεί ότι δεν τηρεί κάποιος τους κανόνες θα έχει 5 παιχνίδια άκυρο, νομίζω συμφωνούμαι όλοι. :D :D :D :D ;)

Παράθεση από: Ripper στις  26 Αυγ 2009, 12:34:10 ΜΜ
Μια ερώτηση, τα dragunov και τα διαμορφωμένα (single shot only) sniper AEGs τι γίνονται? 450 όπως παλαιότερα ή όχι?

Θα μετρηθούν τα AEGs?

Θα μετρηθούν όλα τα όπλα.

Edit by Admin.
Μην γράφεις με κεφαλαία.
Επίσης έγινε αποκρυπτογράφηση και διόρθωση... :P μου φαίνεται θα επαναφέρουμε τα greeklish... ;D
ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!ΠΟΛΕΜΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!!

Ι-4

http://i-4team.blogspot.com/

vagelis521

γεια χαρα σε ολους,μηπως λεω μηπως υπαρχει καμια θεσουλα γεια δυο ατομα ακομα για την 30-08??

ZINJA

Παράθεση από: vagelis521 στις  26 Αυγ 2009, 16:06:34 ΜΜ
γεια χαρα σε ολους,μηπως λεω μηπως υπαρχει καμια θεσουλα γεια δυο ατομα ακομα για την 30-08??

Ενοηται και βεβαια παιχτες μου! :)
αφου πρωτα μου δοσεται μιζα 10000 ευρω ο καθενας :D :D :D :D :D :D :D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!ΠΟΛΕΜΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!!

Ι-4

http://i-4team.blogspot.com/

MitsoS_O_Yakuza

JapaN-PoweR-FroM-GreecE

Constantinos

Παράθεση από: ZINJA στις  26 Αυγ 2009, 16:10:17 ΜΜ

αφου πρωτα μου δοσεται μιζα 10000 ευρω ο καθενας :D :D :D :D :D :D :D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Θέλω ποσοστά ;D ;D ;D (να γελάσουμε και λίγο)!!!
Μετά τα 7.62 επιστροφή στα BB's!!!

vagelis521

aaaaxxx!!φιλε zinja αν τα ειχα αυτα τα 10000ευρω θα σου τα εδεινα ευχαριστως..αλλα επεσες δυσκολη εποχη και εσυ ;D

Rogue

Eimai kai egw mesa 100%.  Me ena M4A1 marui, Gia eksw apo ta ktiria, ena MP5A4 marui gia mesa sta ktiria, ena M249 Para Gia support apo eksw kai 3 pistolia gia support otan teliwsoun ta bbs twn upoloipon:)

Sorry Gia ta greeklish alla grafw apo iPhone. Sorry kai pali.
Drive it like you stole it

Falcon

Παράθεση από: ZINJA στις  26 Αυγ 2009, 16:10:17 ΜΜ

9.999 σου κανουν?  ;D ;D ;D ;D Αν, οχι χρεωσε το ενα ευρω στο λογαριασμο μου.

Μεσα εγω κι ο Old Navy, παντα!!!!!

KAMENOS 12

Μεσα κ γω μετα απο καιρο μαζι με αλλον εναν

giannisgtti

e afou einai kiriaki leo na peraso kai go kamia volta..isos me 1+

Goodspeed

No flag, no uniform, ever stopped the bbs from my gun...

metallpontios

fanioles

Παράθεση από: dash στις  26 Αυγ 2009, 15:30:10 ΜΜ
και γω μεσα

μια ερωτηση προς τον διοργανωτη.g3a3 με διοπτρα και διποδα στα 410 fps μπορει να παιξει σαν sniper aeg μονο στην βολη κατα βολη?για να μην το κουβαλαω τσαμπα :D.ρωταω γιατι παλιοτερα θυμαμαι οτι υπηρχε ενας κανονας για τα sniper aeg στα 450

Ο "κανόνας" για τα sniper aeg έλεγε επίσης οτι περιμένουμε η πρώτη βολή να φτάσει στο στόχο της και μετα να ρίξουμε τη δεύτερη.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΑΤΗ λεπτομέρεια θα έλεγα...    ;) 

Αν χρησιμοποιηθεί στο παιχνίδι ποικιλία fps, να το λάβετε υπόψη.
Αν και παλιότερα κάπου ψηφίσαμε για τα όρια στο συγκεκριμμένο πεδίο.

Φυσικά ο κόσμος έχει διαφοροποιειθεί κάπως αραγε πιθανότατα και οι απόψεις.

Πάνω απ'όλα όμως, ο διοργανωτής αποφασίζει.!  :)

MitsoS_O_Yakuza

Οποιος βαλει διοπτρα στο ΑΚ θα τον περασω απο στρατοδικιο... 8) 8)
JapaN-PoweR-FroM-GreecE

Θάνος

Παράθεση από: Atsalakotos στις  28 Αυγ 2009, 00:28:59 ΠΜ
Επίσης. 5 μέτρα για 450 FPS??? Ρε συ Zinja μαλάκωσες λίγο με τις διακοπές μου φαίνεται! Άφησε το καθίκι μέσα σου να επιστρέψει! Για το καλό μας είναι οι κανόνες...

Παράθεση από: ZINJA στις  26 Αυγ 2009, 15:56:16 ΜΜ
Επαναλαμβάνω όσοι έχετε πάνω από 350 FPS μπορείτε να παίξετε στην μονή βολή, στα κτήρια με 350 FPS και όχι βολές κάτω από 5 μέτρα, άντε για να παίξουν όλοι

Αναφέρει ότι, μέσα στα κτίρια με 350 μόνο καί όχι κάτω από 5 μέτρα.

Βέβαια, εγώ δεν συμφωνώ με τα 450άρια AEG που δηλώνονται snipers, αλλά δεν θα χαλάσω καί το χατήρι του, γιά να παίξει κόσμος το κάνει.
keep safe distance...

MitsoS_O_Yakuza

Φιλε μου Ατσαλακοτος αμα ειναι να γινει μικρο αδερφακι του dragunovic....ε τοτε μονο 5 καμψεις θα του ριξω... 8)
JapaN-PoweR-FroM-GreecE

MitsoS_O_Yakuza

Στον Ιαπωνα Ρωσογερμανο μιλας 8)  λες να ασχολειθω με μπρικια οπως λες και συ??.... Θελω ποιοτητα και μακροζωια οχι design φιλε μου και συνχομπιστα οποτε τελειωνει εδω το offtopic και ελπιζω να τα ελεγες σε φιλικο τονο κ υφος
JapaN-PoweR-FroM-GreecE

misericord

Για να μην χαλάσει το κέφι κανενός, τουλάχιστον στην αρχή, θα χαλάσουμε πάλι τις καρδιές μας στο τέλος.

Πώς ακριβώς θα ξέρω εγώ, ποιο AEG είναι 350+ για να κράξω αν κάποιος παίξει ριπή αντί για βολή κατά βολή??

Ετοιμάσου να κυκλοφορείς με το μετρητή στο χέρι και να σταματάς το παιχνίδι κάθε 3 λεπτά.
Κάθε φορά που πονάει κάποιος θα ζητάω μέτρηση.

Η χαρά του Systema θα γίνει, θα κουβαλάω 3 ελατήρια, 420 ή 520 για έξω και 320 για μέσα και άμα γίνει μαλακία έγινε.
Γιατί μη μου πεις ότι στα τόσα 350+ AEGs μπορείς να εγγυηθείς ότι δεν θα παίξουν και ριπές πανικού από μικρές αποστάσεις γιατί θα είσαι τουλάχιστον εκτός πραγματικότητας.

Άντε να δούμε.

pakatsao

Θα έλεγα να κρατήσουμε τα γνωστά όρια και να μή κάνουμε πειραματισμούς. Στο κάτω κάτω παιχνίδι ειναι. Όποιος θέλει να παίξει να κάνει αλλαγή ελατηρίου ή να πάρει κάτι σε χαμηλά fps. Συμφωνώ με τον misericord δεν θα βγάλουμε άκρη και δεν θα το χαρούμε στο τέλος.