Αθλητισμος - Σχολια - Ξενα Πρωταθληματα

Ξεκίνησε από MitsoS_O_Yakuza, 23 Αυγ 2009, 14:59:55 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

MitsoS_O_Yakuza

Σαυτο το θεμα θα μιλαμε και θα πειραζουμε ο ενας τον αλλον οσο αφορα ομαδες αποτελεσματα αμφισβητουμενες φασεις και λανθασμενες αποφασεις διαιτητων. Μονο σε χαβαλε πλαισιο και με ανθρωπινες προτασεις!! Εναρξη πρωταθληματος σημερα στο ποδοσφαιρο (ΑΕΚ-ΟΣΦΠ) και περιμενω τα δικα σας σχολια. Ευχομαι σε ολους τους "αντιπαλους" καλη σεζον και το πρωταθλημα στον κλασικο διαικδηκητη ευχαριστω
JapaN-PoweR-FroM-GreecE

GeR^PEZONAUTHS

ΟΣΦΠ ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ , τα  κακομοιρα τα χανουμια τι θα παθουν!!!!!

MitsoS_O_Yakuza

Χτες πορολο που το γηπεδο εγερνε λιγο απο τη μια πλευρα μπορω να πω οτι ο ΠΑΟ επαιξε ωραια μπαλιτσα σε γρηγορο τεμπο αλλα η κλαση μιλησε και ηταν ξεκαθαρη η ηττα. Επικεφαλης ομιλων λοιπων στο ΟΥΕΦΑ και καλη επιτυχια στην ομαδαρα σημερα που παιζει στο Καραισκακη με την Σεριφ Τιρασπολ και ειναι με το ενα ποδι στους ομιλους του Τσαμπιος Λιγκ. Στην 17 θα ειμαι για να μην ροτατε αδικα 8)
JapaN-PoweR-FroM-GreecE

cgwolf

Και λίγα σχόλια απο Στίβο μεριά....

Χθές κατάλαβα τι παίζει με τον Bolt...
Όταν ήταν μικρός/μικρότερος τον χτύπησε κεραυνός ενώ έπαιζε μέσα σε ένα εργαστήριο χημικών (για όσους ξέρουν απο υπερ-ήρωες έτσι έγινε ο Φλας...)...
Επειδή όμως το Φλας το είχε κλείσει άλλος,διάλεξε σαν όνομα το Bolt....απο το Lightning-Bolt...
Τώρα του βγαίνουν σιγά σιγά οι παρενέργειες :P
Wolf-X...Wolf is the sniper,X marks tha spot!

GeR^PEZONAUTHS

GeR^PEZONAUTHS

http://www.youtube.com/watch?v=I8ys7rPBhJo                                                φαε το φαγακι σου
http://www.youtube.com/watch?v=gSTqkoNxdW0&feature=fvw                       πιες το γαλατακι σου
http://www.youtube.com/watch?v=W1dHUri-t5A                                               αντε για νανι

ααα ξεχασα ποσο πηγε με την Ατλετικο????? για πες μου

SAPPER

Προβλέπω να γίνει το πιο flame topic αυτό...

...για αυτό πριν γίνω δυσάρεστος προσέχετε τι βίντεο και σχόλια θα κάνετε.

"Κόσμια" συνθήματα γηπέδου θα σβήνονται και θα πέφτουν ποινές.

Το λέω για να σας προλάβω καθότι προς το παρόν όλα φιλικά φαίνονται σαν τους αγώνες...

ZINJA

ΠΑΟ  ολε ολε ολε ολε ολε ολε ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Αν δεν φυγει ο τεν τεν τη βαψαμε με το νερουλα!
Οσο για τον αντωνιου,ε ρε τι πραμα ειναι τουτος?
αλλα και παλι ΠΑΝΑΘΙΝΑΙΚΟς θα ειμαι μεχρι τελευταιος ρανιδος του αιματος μου! ;)
ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!ΠΟΛΕΜΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!!

Ι-4

http://i-4team.blogspot.com/

MitsoS_O_Yakuza

1-0 με την ΣΕΡΙΦ στην πιο αθλια εμφανιση που εχω δει χωρις κινητικοτητα παιχτων φασεις τπτ....ενα ματσο χαλια μπαλα! Ελπιζω με την Λαρισα εξω να μην παιξει ετσι
JapaN-PoweR-FroM-GreecE

SAPPER

Παράθεση από: loyridas στις  28 Αυγ 2009, 14:07:46 ΜΜ
εγω ειμαι τοττεναμ και αθλετικο μαδριτης
Τόττεναμ.. Δέρνουμε ?  >:( ?

GeR^PEZONAUTHS

Πλακα πλακα ο Ολυμπιακος φετος κατι θα κανει στους ομιλους!!!!!!!! εχω καλο προαισθημα

MitsoS_O_Yakuza

αν δεν περασει ως δευτερος φετος δεν θα περασει ποτε!!
JapaN-PoweR-FroM-GreecE

GeR^PEZONAUTHS

arsenal λιγο σκουρο το βλεπω αλλα τις αλλες της Γαμηκαμε

MitsoS_O_Yakuza

Ο ΠΑΟ με ποιον κληρωθηκε στο ΟΥΕΦΑ?? (το ξερω οτι μπορω να το ψαξω και να το δω μονος μου αλλα βλεπεις ειναι δικο μου το θεματακι και θελω να κινιθει... ;D ;D)
JapaN-PoweR-FroM-GreecE

cgwolf

Wolf-X...Wolf is the sniper,X marks tha spot!

MitsoS_O_Yakuza

JapaN-PoweR-FroM-GreecE

Gimli

Αφτο το ωιδεακι λεει πολλες αλιθειες για τον ΠΑΟ οσο για το ολυμπιακο μπορει να νικισει και την arsenal αν το θελει αλλα ειναι δισκολο φετος πρεπει να περασει στη δευτερη φασι γιατι αμα δεν το κανει φετοσ ποτε θα το κανει? 8) 8)
(Η τυχη ευνοει τους Τολμηρους) Μεγας Αλεξανδρος
(Ευχαριστω τους Θεους που γενιθικα ελλινας)Μεγας Αλεξανδρος

Hornet

Απιθανο βιντεο,φανταστικο!!!Παντως αν δεν παιξει ο γκαλεττι δυσκολα θα νικησουμε...Ευτυχως επιστρεφουν βασικοι παικτες οπως ο νταρμπισιρ και ο στολτιδης που θα αλλαξουν την ομαδα...
you'll fire your musket but l'll run you through...

Goodspeed

Εργοτέλης - Ο.Σ.Φ.Π.   5 - 0   ΑΑΑΑχαχαχαχαχαχαχαχαχά  ;D ;D ;D

Άρχισαν τα όργανα......   :D :D :D
No flag, no uniform, ever stopped the bbs from my gun...

MitsoS_O_Yakuza

βλεπω τελικο eurobasket στην Πολωνια Ελλαδα-Ρωσια
JapaN-PoweR-FroM-GreecE