Ας βοηθησουμε τους διπλανους μας..

Ξεκίνησε από Koukos, 14 Φεβ 2012, 20:31:55 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Koukos

Ενα μπουκαλι μπιλιες = 10 ψωμια
αυτο ακουσα απο καποιον φιλο μου οταν με ρωτησε για το ποσο κανει ενα μπουκαλι μπιλιες..το παιδι το ελεγε απλα για πλακα..αλλα μετα απο μερικα δευτερολεπτα καταλαβαμε και οι δυο τι ειπαμε...τα πραγματα ειναι δυσκολα πολου μενουν αστεγοι τα σισιτια εχου αυξη8ει...
ειναι καιρος πια οσο και αν δε το θελουμε καποιοι να αντικρισουμε την αληθεια..θα ηταν καλο λοιπον το αθλημα που εχουμε να κανει και καποιους αλους χαρουμενους..ειμαστε παρα πολοι στον τομεα του airsoft...παρα πολα χεργια να βοηθησουν...θα ηταν καλο λοιπον να κηνηθουμε και να βοηθησουμε...
εσεις τι λετε?

ΥΓ συγνωμη που γραφω για κατι τετιο ισως καποιο θεωρησουν οτι δε  τεργιαζει με το αντικειμενο του forum αλλα πιστευω οτι πανω απο ολα ειμαστε ανθρωποι και ειναι καιρος να οργανωθουμε..εδω καταφεραμε να φκιαξουμε συλλογους και ομαδες με τα ολα τους..ειμαστε ικανοι να κανουμε και αυτο...
Τους Λαιστρυγόνας και τους Κύκλωπας,
τον άγριο Ποσειδώνα δεν θα συναντήσεις,
αν δεν τους κουβανείς μες στην ψυχή σου,
αν η ψυχή σου δεν τους στήνει εμπρός σου

Η Ιθάκη σ'έδωσε τ' ωραίο ταξείδι.
Χωρίς αυτήν δεν θάβγαινες στον δρόμο.

KOSTANTIUS

Φίλε ΚΟΥΚΟ κανείς μα κανείς δεν πρόκειται να σε παρεξηγήσει για αυτά που γράφεις (δεν αναφέρομαι στην ορθογραφία που μας έβγαλες τα μάτια χαχαχαχα).
Μακάρι να υπάρξουν κι άλλοι σαν και εσένα με τις προθέσεις σου , αυτή την όμορφη σκέψη και την πρωτοβουλία να μας μεταφέρεις τον προβληματισμό σου
και τα ανθρώπινα αισθήματα σου . Οι μέρες που έρχονται θα είναι δύσκολες για όλους μας , για κάποιους θα είναι ακόμα ποιο δύσκολες ας βοηθήσουμε αυτούς
τους ανθρώπους που το έχουν πραγματικά ανάγκη.
________
kostantius

mirrage

Να βοηθήσουμε ποιους?Θέλω να πω...δε μπορούμε να βγούμε στο δρόμο και να
μοιράζουμε ψωμί η φαγητό.Θα πάει χαμένο.Να κάνουμε έρανο και να ενισχύσουμε
κάποια φιλανθρωπική οργάνωση?

spirosleon

συγνωμη και με το συμπαθειο, αλλα υπαρχουν site και οργανωσεις για αυτη την κινηση. οποιος επιθυμει μπορει να απευθυνθεί εκει. ναι ειναι Off topic και μπορει να αναρτησει οτι θελει ο καθενας, αλλα μιας και το εφερε στο περιπου η κουβεντα....... για δες στο χαθηκε-βρεθηκε θεμα....ποσο καιρο εχει να αναφερθει οτι βρεθηκε αυτο .....??? θα μου πεις εδω δεν το ζηταει αυτος που το εχασε.....σωστα, θελω να πω οτι παιζει λαμογια στο μεταξυ μας, και δεν σεβομαστε καν τον συνανθρωπο μας, πως θα παμε να βοηθησουμε αλλους?

Koukos

Παράθεση από: spirosleon στις  14 Φεβ 2012, 22:16:05 ΜΜ
συγνωμη και με το συμπαθειο, αλλα υπαρχουν site και οργανωσεις για αυτη την κινηση. οποιος επιθυμει μπορει να απευθυνθεί εκει. ναι ειναι Off topic και μπορει να αναρτησει οτι θελει ο καθενας, αλλα μιας και το εφερε στο περιπου η κουβεντα....... για δες στο χαθηκε-βρεθηκε θεμα....ποσο καιρο εχει να αναφερθει οτι βρεθηκε αυτο .....??? θα μου πεις εδω δεν το ζηταει αυτος που το εχασε.....σωστα, θελω να πω οτι παιζει λαμογια στο μεταξυ μας, και δεν σεβομαστε καν τον συνανθρωπο μας, πως θα παμε να βοηθησουμε αλλους?

δε υπαρχουν site και οργανωσεις και για τον ανθρωπινο πονο..ειναι σαν να μου λες οτι βλεπεις καποιον να χανει της αισθισεις του και δε του δινεις το φιλι της ζωης γιατι για αυτο το λογο υπαρχουν οι γιατροι...
οσο για το τι να κανουμε πιστευω ολοι εχουμε δει κατα καιρους καποιους αστεγους στο δρομο..
μια μπλουζα που δε μας κανει η κατι αλλο θα τους βοηθησει..δε μιλαω για μια πραξη ατομικα..αυτο πιστευω οτι οι σωστοι ανθρωποι το εχουν σκευτει..μιλαω για κατι ολοι μαζι..

και το γραφω σε αυτο το σιτε γιατι ποσοι νομιζετε αο εδω μεσα εχουν χρονο να κειτανε 2-3 σελιδες τη μερα?καποιοι μπενουν 5 λεπτα εδω και μετα στη δουλεια ξανα..

KOSTANTIUS

Παράθεση από: Koukos στις  14 Φεβ 2012, 22:27:46 ΜΜ

δε υπαρχουν site και οργανωσεις και για τον ανθρωπινο πονο..ειναι σαν να μου λες οτι βλεπεις καποιον να χανει της αισθισεις του και δε του δινεις το φιλι της ζωης γιατι για αυτο το λογο υπαρχουν οι γιατροι...

respect αδερφέ , έγραψες με τα παραπάνω.
Και εγώ δεν γνωρίζω, οτι, και αν υπαρχουν ειδικά site για τον κάθε απελπισμένο , άπορο, άστεγο, πεινασμένο συνάνθρωπο μου.  Τους αναγνωρίζω ομως στους δρόμους , που ειναι και σπίτι τους . Και αν δεν τούς βοηθήσουμε εμείς ( με οποιο τροπο καταλαβαίνει ο καθένας μας ,) κάποια στιγμή θα πάψουμε να τους συναντάμε μπροστά μας.

Και για να γυρίσουμε στα <<δικά>> μας , ξέρει κανείς αν υπάρχει παιχνίδι αυτο το σ/κ και που?

christian514

Arbiter

ειναι ωραιο να το εκφραζεις ετσι,αλλα ταυτοχρονα ειναι και αερολογια,στεκει δεν στεκει δεν θα το κρινω παντος,συμφωνω μαζι σου αλλα κρινω κιολας οτι ειναι αερολογια χωρις επειχηρηματα,οποιος θελει μπορει να παει μπλουζες ατομικα στον αστεγο στον δρομο,στην εκκλησια,στο χαμογελο του παιδιου οπως εχει γινει πιο παλια και γινετε,δωρεαν εξοπλισμος σε συνχομπιστες μας και αλλα,αν ομως αρχισουμε ολοι τις αερολογιες δεν θα βγουμε πουθενα,σε καταλαβαινω τι προσπαθεις να περασεις,αλλα δεν πραγματοποιητε ετσι,δυστηχως μεν,αλλα τι αλλο να βγουμε να κανουμε ποια σαν κοινοτητα,εδω καλα καλα ειμαστε 2 χιλιαδες πες ατομα και πολλοι δεν γνωριζονται μεταξυ τους,σε λιγο να φαντασεις δεν θα εχουμε εμεις να φαμε,πανε τα αιρσοφτ πανε ολα...δεν ειμαι αντιθετος με εσενα,απλα θελω να ειμαι ρεαλιστης..οπου και οπως μπορω βοηθαω χωρις να θελω να επιδιωξω να αυτοπροβληθω οπως και οι περισσοτεροι φανταζομαι,δεν σε αποτρεπω να εκφραζεσαι,απλα λιγο σε προσγειωνω σε μια σκληρη μεν πραγματικοτητα δε...αυτααααα.....!!!αν παντος γινει κατι καποια στιγμη μαζικο,χαρα μου να βοηθησω οσο μπορω!
Ghosts don't hide under your bed...they sleep inside your head

KOSTANTIUS

Παράθεση από: christian514 στις  14 Φεβ 2012, 22:51:24 ΜΜ
Ελευσινα standart

Κυριακή ? Ωρα 10 - 11? για λέγε  δεν εχω παει σ αυτο το πεδιο.

Koukos

δε το εγραψα για να προβληθω εξαλου..δε με ξερει κανεις σας απο εδς μεσα προσωπικα και ουτε προκειτε ποτε να με δει..ειμαι ενας ανθρωπος πισω απο ενα ψευδωνυμο...λες αμα γινει κατι μαζικο ευχαριστως να βοηθησεις..και εγω αυτο λεω και πολυ αλλοι αυτο λενε..το θεμα ειναι οτι ολοι λεμε και θελουμε να βοηθησουμε αλλα κανεις δεν αναλαμβανει να το οργανωσει..περιμενουμε απο μια θεια δυναμη να το φκιαξει και να μας πει ελατε να βοηθησεται..
ειμαστε τοσες ομαδες...πιστευω μπορουμε να ενοθουμε και να μαζευτει ενα ποσο η κατι αλλο τροφιμα κλπ..κανατε ενα ωραιο bazar απο οτι θυμαμε..γιατι δε κανετε κατι παρομοιο αλλα με τροφιμα και ρουχα....και φυσικα οχι με πωλησεις..εγω προσωπικα παντως αν δω καποια μερα ξερετε κατι παιδια θα οργανωσουμε μια μερα να φερετε οτι εχετε και δε χρειαζεστε και να τα δωσουμε σε μια οργανωση πχ..(και μη πειτε οτι το κανουν αλες οργανωσεις γιατι παλι θα πω οτι πολυ δεν εχουν την δυνατοτηα τα το δουνε η να το μαθουν οτι γινεται..) εγω ευχαριστως θα βοηθησω οπως μπορω..στην αναγκη 8α στηλω χρηματα και θα πω παιδια αγοραστε τροφιμα και για μενα..αν αυτος τωρα κρατησει τα χρηματα για τη παρτη του τι να πω...θα το σκευτει ο ιδιος οταν θα δει τα παιδακια στα σχολεια που πεινανε..

el.cind

φιλε κουκο δεν χρειαζεται να μαζευτουνε ουτε ωμαδες ουτε να κανεις κανενα bazar
πλυροφοριακα μπωρη ο καθενας μας να παει στα surermarket της αττικης να κανετε αγορες σε
ζυμαρικα - οσπρια -γαλατα -λαδια -ζαχαρι κ.τ.λ και να τα βαλετε σε ειδικα κουτια που υπαρχουν στα μαγαζια... 8) αυτα μυραζοντε και σε φτοχους και σε υδρηματα με φτοχα και ορφανα παιδια
( χαμογελο του παιδιου και αλλα πολλα...) και με παλια ρουχα - παπουτσια εχουν γυνει κατα διαστηματα....
παντα φιλικα el.cind

salonikios

Αυτο που πιστευω πως μπορει να γινει μεσω του Forum ειναι η αναρτηση της προθεσης του καθενος μας για τι προαιρειται να δωσει και με Π.Μ οι ενδιαφερομενοι η αν καποιοι ξερουν ατομα ας κανουν τον μεσαζοντα.

Π.Χ
Ας ανοιξει καποιος ενα θεμα σε αυτη την ενοτητα:  Off Topic

Προσφορα στα θυματα της κρισης (φερρη πειν)

Εχω να δωσω 1-2-3-4-5-6....... οι ενδιαφερομενοι ή αν ξερετε καποιον να επικοινωνησουν μαζι μου μεσω π.μ η στο τηλ 127628654 φουφουτος

Σαν απαντηση στο συγκεκριμενο θεμα βαζει καποιος την δικια του προσφορα κτλ κτλ

Αν τωρα τα πραγματα εχουν να κανουν με το αθλημα μας κατ ευθειαν στις αγγελιες ως Χαριζονται