08/08/2009 - " Seek and Kill the Officer " - HOTEL ( CQB )

Ξεκίνησε από Goodspeed, 03 Αυγ 2009, 01:44:42 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Admax

macee

.

SAPPER

Σβηστηκαν ολλα τα off topic μετα την προιδοποιηση μου εκτος του macee απο πανω που την βρισκω πολυ σωστη και πρεπει να ληφθει υποψειν του διοργανωτη αλλα και αλον υποψηφιων διωργανοτων στο μελον.

Εκεί παίζουν και άλλες ομάδες και πρέπει να υπάρχει ενημέρωση και συνεννόηση για ένα μέρος όπου έχουν γίνει εργασίες από τα παιδιά για την ασφάλεια των παιχνιδιών με κόπο και έξοδα, αυτό δεν σημαίνει ότι ανήκει σε κάποιον το μέρος αλλά ότι πρέπει να υπάρχει σεβασμός.

WAR ANGEL

Φτου ηθελα να αλλαξω το ελατηριο μου ωστε να αλλαξω τα FPS (το manual λεει 360 αλλα... better late than sorry) του AEG αλλα μικρα ελατηρια απο οτι μου ηπανε στην επομενη παραγγελια.Θα ερθω αλλα αν το Manual εχει δικιο τοτε απλα θα κατσω να βλεπω. :-\ :'(

Goodspeed

Επειδή βασικό μέλημα της TAS αλλά και εμένα προσωπικά είναι η τήρηση των κανόνων ασφαλείας, η χρησιμοποίηση των υπογείων θα αποφασιστεί πριν ξεκινήσει το παιχνίδι και θα εξαρτηθεί από τον αριθμό των συμμετεχόντων που θα έχουν όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό για να κινηθούν εκεί με ασφάλεια  ( Κράνος, φακοί, επιγονατίδες κλπ ).
No flag, no uniform, ever stopped the bbs from my gun...

Regal

"Ανδρών επιφανών πάσα γη τάφος"

Moric

"Τυχαίο αρχαίο ρητό που φαίνεται cool"

WAR ANGEL

Παράθεση από: Goodspeed στις  04 Αυγ 2009, 15:26:57 ΜΜ
Επειδή βασικό μέλημα της TAS αλλά και εμένα προσωπικά είναι η τήρηση των κανόνων ασφαλείας, η χρησιμοποίηση των υπογείων θα αποφασιστεί πριν ξεκινήσει το παιχνίδι και θα εξαρτηθεί από τον αριθμό των συμμετεχόντων που θα έχουν όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό για να κινηθούν εκεί με ασφάλεια  ( Κράνος, φακοί, επιγονατίδες κλπ ).
Nομιζω οτι θα ηταν μια καλη ευκαιρια για να γραψει ο διοργανωτης τα αναγκαια υλικα για καποιον (ειδικα για τους καινουργιους σαν και εμενα) ωστε να παρεβρεθει και  να παιξει το σεναριο με ασφαλια και χωρις να φερει σε δυσκολη θεση κανεναν.

Ευχαριστω και παλι   ;)

alkisbkn

Goodspeed

Παράθεση από: Atsalakotos στις  04 Αυγ 2009, 19:48:27 ΜΜ
Μια επισημανση. Επειδη οι παιχτες ειναι λιγοι και εχετε και μερικους καινουργειους, να παιξετε μονο στους 2-3 πρωτους οροφους, και να αφησετε τα υπογεια.... Οσο για φακους, κρανη και τετοιες ιστοριες, προσωπικα δε πιστευω οτι χρειαζονται. Αρκει να μην ειστε αγαρμποι  ;D ;D

Φίλε Άρη,

Είναι μόλις Τρίτη και οι συμμετοχές είναι ήδη 20  ;)

Το πιο πιθανό είναι να μην παιχτεί το υπόγειο για όλους τους λόγους που έχουν αναφερθεί και που σωστά συμπλήρωσες. Έχουμε άλλους 4 ορόφους για να παίξουμε.

ZINJA

καλημερα,μια ερωτηση,εαν δεν γινομαι κουραστικος.
μπορω να φερω μαζι μου και κανα 2 <τζαμπο>σαν (λοου)?
και τελικα τη θα γινει με τις γεμιστιρες,θα υπαρξουν μονο 2,η τελικα θα εχουμε οσες θελουμε!και συγνωμη δηλαδη για να ξερω τη αεγ θα παρω μαζι μου!
Ευχαριστω εκ τον προτερον και σηγνωμη αν το εχετε πει και δεν το εχω δει!ευχομαι καλο παιχνιδι!και καλα ΒΒς!ΚΑΛΗ ΑΝΤΑΜΩΣΗ :D :D ;) :-*
ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!ΠΟΛΕΜΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!!

Ι-4

http://i-4team.blogspot.com/

mirrage

Παράθεση από: Goodspeed στις  03 Αυγ 2009, 01:44:42 ΠΜ

- Τα πολεμοφόδια θα είναι περιορισμένα. Συγκεκριμένα : - Για τα AEG 300 BBs / Παιχνίδι
                                                                                         Για τα Sidearm  50 BBs / Παιχνίδι
                                                                                         2 Grenades ή 2 βομβίδες / Παιχνίδι

Επί τη ευκαιρία θέλω να δηλώσω και εγώ συμμετοχήοπαιχνίδι.

ZINJA

Παράθεση από: mirrage στις  05 Αυγ 2009, 11:07:58 ΠΜ
Επί τη ευκαιρία θέλω να δηλώσω και εγώ συμμετοχήοπαιχνίδι.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΛΥ.Μηπως ομως μπορηται να μου πειτε αν μπορω να φερω τα 2 (τζαμπο)?και παλι συγνωμη αν ταλεπωρω!!!!!!! :)
με εκτιμηση ZINJA :D :D
ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!ΠΟΛΕΜΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!!

Ι-4

http://i-4team.blogspot.com/

misericord

Παράθεση από: ZINJA στις  05 Αυγ 2009, 15:48:13 ΜΜ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΛΥ.Μηπως ομως μπορηται να μου πειτε αν μπορω να φερω τα 2 (τζαμπο)?και παλι συγνωμη αν ταλεπωρω!!!!!!! :)

Αν και δεν ξέρω τι θα πει ο Λεωνίδας και επειδή το τελευταίο 6μηνο παίζω στο hotel 2 φορές την εβδομάδα, και στραβές γίνονται συνέχεια ακόμα και με άτομα που το ξέρουν πολύ καλύτερα από μένα, θα πρότεινα είτε να τα φέρεις και τα χρησιμοποιήσεις σε παίχτες που ξέρεις...κοινώς μεταξύ μας.

Είτε να μην τα παίξεις καθόλου. Επειδή βλέπω πολλά νέα πρόσωπα φοβάμαι τα φρεάτια και τα μπαλκόνια, μη γίνει καμιά στραβή και φύγει κανένας κάτω και μετά hotel τέλος.

Χαιρετώ  8)

Goodspeed

Παράθεση από: ZINJA στις  05 Αυγ 2009, 15:48:13 ΜΜ

Να τα φέρεις βρε "κάθαρμα" αλλά κράτησέ τα μέχρι να βρείς τον αρχηγό που θα είναι από αυτούς που λέει και ο misericord. Αν δεν βρείς σε κανένα από τα παιχνίδια αρχηγό για να τα ρίξεις μην στεναχωριέσαι, υπάρχει πάντα η φιλόξενη πλάτη του Spartan  ;D ;D ;D

leonardo sunbird

Παράθεση από: Goodspeed στις  05 Αυγ 2009, 16:52:03 ΜΜ
Αν δεν βρείς σε κανένα από τα παιχνίδια αρχηγό για να τα ρίξεις μην στεναχωριέσαι, υπάρχει πάντα η φιλόξενη πλάτη του Spartan  ;D ;D ;D

Nα ήταν μόνο η πλάτη...?  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

giannisgtti

an iparxoun simeia pou den fenonte kai aneta mporoun na mas "katapioun" kali tha eitan i simansi tous me kapoies teneies opos aftes pou kleinoun tous dromous i an einai skoteina me ximiko fos opos eixan kanei ta pedia sto nixterino stin elefsina kai den ipirxe kanena provlima.. prosopika to hotel to xero mono apo to onoma kai oxi kala opos esi,opote sigoura den tha to diaskedaso an peso pouthena kai me mazevete..an kapoia simansi ston xoro exei ginei idi tote apla agnoiste tin protasi mou.

Goodspeed

Παράθεση από: giannisgtti στις  05 Αυγ 2009, 17:10:40 ΜΜ
an iparxoun simeia pou den fenonte kai aneta mporoun na mas "katapioun" kali tha eitan i simansi tous me kapoies teneies opos aftes pou kleinoun tous dromous i an einai skoteina me ximiko fos opos eixan kanei ta pedia sto nixterino stin elefsina kai den ipirxe kanena provlima.. prosopika to hotel to xero mono apo to onoma kai oxi kala opos esi,opote sigoura den tha to diaskedaso an peso pouthena kai me mazevete..an kapoia simansi ston xoro exei ginei idi tote apla agnoiste tin protasi mou.

'Εχουν γίνει οι απαραίτητες σημάνσεις από τα παιδιά που παίζουν πολύ καιρό εκεί. Δεν θα παίξουμε στο υπόγειο, θα είναι μέρα και με την δέουσα προσοχή όλα θα κυλήσουν ομαλά. Το airsoft δεν θέλει φόβο, αλλά σεβασμό στους κανόνες ατομικής και ομαδικής ασφάλειας τόσο σε επίπεδο trigger όσο και σε επίπεδο κίνησης στον εκάστοτε χώρο που παίζεται το σενάριο. Αν κάποιος είναι απρόσεκτος μπορεί να χτυπήσει και στο ίδιο του το σπίτι.

Επίσης καλό θα είναι, όσοι δεν έχουν ξαναέρθει στο Hotel, να τηρήσουν την ώρα προσέλευσης ( 11:30' π.μ. ). Υπάρχει πρόβλεψη για αναγνωριστική βόλτα στο χώρο και στα "περίεργα"¨σημεία.

Ευχαριστώ

leonardo sunbird

Παράθεση από: Goodspeed στις  05 Αυγ 2009, 17:26:08 ΜΜ

Επίσης καλό θα είναι, όσοι δεν έχουν ξαναέρθει στο Hotel, να τηρήσουν την ώρα προσέλευσης ( 11:30' π.μ. ). Υπάρχει πρόβλεψη για αναγνωριστική βόλτα στο χώρο και στα "περίεργα"¨σημεία.

Ευχαριστώ

Προτείνω να αναλαβει ο Καραμπινας(Berretas) την βόλτα και μετα βλεπω να ξεκιναει το παιχνίδι στις 6 το απόγευμα.... ;D ;D ;D

παρτε μια γευση από Hotel :
http://www.youtube.com/watch?v=T8Xf7XNc9T8&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=rx9BF41c50Q&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=S85uXyC-z5Q&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=WXVvwSCoG3c&feature=related

Shooter

Ax,ti xara,8a exei kai ekdromoulaaaa sto Hotel!!An kataferw kai dior8osw ta "manaria" mou pou ta katestrepsa sthn eleusina 8a er8w kai egw..