08/08/2009 - " Seek and Kill the Officer " - HOTEL ( CQB )

Ξεκίνησε από Goodspeed, 03 Αυγ 2009, 01:44:42 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Goodspeed

Σάββατο 08/08/2009

***Σενάριο : Θα δημιουργηθούν δύο ομάδες και κάθε ομάδα θα έχει έναν αρχηγό.  Σκοπός είναι η εξουδετέρωση του αρχηγού της άλλης ομάδας χωρίς να σκοτωθεί ο αρχηγός της δικής σας.

- Deathmatch χωρίς Respawn
- Τα πολεμοφόδια θα είναι περιορισμένα. Συγκεκριμένα : - Για τα AEG 300 BBs / Παιχνίδι
                                                                                         Για τα Sidearm  50 BBs / Παιχνίδι
                                                                                         2 Grenades ή 2 βομβίδες / Παιχνίδι
- Παίζουν όλοι οι όροφοι του Hotel ( ΟΧΙ τα υπόγεια ).
- Ο αρχηγός της κάθε ομάδας συμμετέχει κανονικά αλλά παραμένει στο σημείο που αρχικά θα επιλέξει και θα γνωρίζουν τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας.
- Στην περίπτωση που οι τελευταίοι επιζώντες θα είναι οι αρχηγοί, θα ενημερωθούν ηχητικά και θα ξεκινήσουν από τα σημεία τους ώστε να μείνει μόνο ένας ( 1 vs 1 ).

***Πως Θα έρ8ετε: Μόλις περάσετε την Βάρκιζα...και μετά τις τρύπες του Καραμανλή θα βγείτε στην ευθεία για την εκκλησία της Αγ. Μαρίνας.
πριν τα φανάρια στο αριστερό σας χέρι 8α δείτε το EVEREST.  Αυτό θα είναι το 1ο σημείο συνάντησης για όσους δεν ξέρουν να πάνε στο HOTEL.
Μετά τα φανάρια και μόλις περάσετε την ταμπέλα του οικισμού ΑΜΑΛΘΕΑ θα στρίψετε αριστερά με μεγάλη
προσοχή γιατί έρχονται φυσέκια τα αυτoκίνητα απο το αντίθετο ρεύμα.
Εκεί όπου βρείτε παρκάρετε.

'Οριο ΑΕG:                 350 fps
'Οριο ηλικίας              18+
'Ωρα προσέλευσης     11:30' π.μ.
'Ωρα έναρξης:            12:30' μ.μ.

Θα υπάρχουν σφυρίχτρες, pmr, πυροσβεστήρες και Fps Radar για την μέτρηση των AEG.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ :

Goodspeed
misericord
Leonardo Sunbird
Spartan
ZINJA
papaflesas
haris
cgwolf
filakio 8
loubamboo
jumbo
giannisgtti
Stavros3
WAR ANGEL
Regal
khan  ?
Moric
alkisbkn
mirrage
M262
Lafina
AKIS21M  ?
Falcon
Old Navy
Big Boss
easy
Silver
tag21
El Ninio +2
VAG-TAG
medic 1
No flag, no uniform, ever stopped the bbs from my gun...

misericord

leonardo sunbird

Σιγα μην χάσω το παιχνίδι αυτό..... και με τα ποδια 8α έρ8ω.... ;D ;D ;D

'Η Ταν Ή Επί
Τ.Α.S.

Υπόλοιπες Συμμετοχές της ΤΑS 8α ανακοινωθούν μεσα στην εβδομάδα.

OUT !!!!!

VasiliaS

Φιλε μου GOODSPEED μαλλον το σεναριο που ετοιμαζεις μιλαει για πολυ KILL.Αν καταφερω κ συγκεντρωσω την ομαδα ΜΕΣΑ ολοι!

Spartan

Μεσαααααααααααααααααααααααα!
Μονο μια παρακληση, να ειμαι αντιπαλος με τον Goodspeed
(θα βε βγαλει που θα με βγαλει, τουλαχηστον να ειμαι στην αντιπαλη ομαδα) ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

fanioles

Καλημέρα, 

οι γεμιστήρες τι χωρητικότητας θα είναι  ?

Αν δεν εχω sidearm, μπορώ να έχω παραπάνω πυρομαχικά για το AEG μου ?

Όταν λέμε όλοι οι όροφοι, θα παίξουν και τα υπόγεια ?  Αν ναί, καλό θα είναι ειδικά για όσους δεν εχουν κατέβει στα έγκατα, να έχουν ΦΑΚΟ και ΚΡΑΝΟΣ. εχουν ανοιξει κατι κεφαλια στα σκοταδια... και κατι γόνατα στις τρυπες του υπογείου

Θα σας πρότεινα η συναντηση να γίνεται στο Hotel κατευθείαν και οχι στο everest.  Λόγω αυξημένης κίνησης στη περιοχή είναι δύσκολο το μπες-βγες στο αντιθετο ρευμα. Και ειδικά μετά τη συνάντηση είναι κάπως να βγουν καμια 10αρια τουλαχιστον αυτοκίνητα. Να μη πω πόσο δύσκολο και επικίνδυνο είναι να μπούν στο Hotel όλοι αυτοί μαζί.  (Ασε που απαγορευεται με διπλή διαχωριστική)

Επίσης περίπου 1,5 χιλιόμετρο μετα το hotel υπαρχει φανάρι για να κάνετε την αναστροφή.

Goodspeed

Παράθεση από: fanioles στις  03 Αυγ 2009, 11:01:15 ΠΜ
Καλημέρα,  

οι γεμιστήρες τι χωρητικότητας θα είναι  ?

Αν δεν εχω sidearm, μπορώ να έχω παραπάνω πυρομαχικά για το AEG μου ?

Όταν λέμε όλοι οι όροφοι, θα παίξουν και τα υπόγεια ?  Αν ναί, καλό θα είναι ειδικά για όσους δεν εχουν κατέβει στα έγκατα, να έχουν ΦΑΚΟ και ΚΡΑΝΟΣ. εχουν ανοιξει κατι κεφαλια στα σκοταδια... και κατι γόνατα στις τρυπες του υπογείου

- Οι γεμιστήρες θα είναι ανεξαρτήτου χωρητικότητας. Το 2 είναι αυστηρό. Π.Χ. ένας διπλός γεμιστήρας MP5 έχει την μια άκρη μέσα και την άλλη έξω.

- Όποιος δεν έχει Sidearm ΔΕΝ μπορεί να έχει παραπάνω πυρομαχικά για το AEG του.

- 'Οποιος δεν έχει τον απαραίτητο εξοπλισμό του προτείνω να μην κατέβει στο υπόγειο. Κεφάλια, χέρια, πόδια ανοίγουν οπουδήποτε αν δεν τηρούνται οι κανόνες ασφαλείας.

Ευχαριστώ για την πρότασή σου που αφορά το σημείο συνάντησης και πρόσβασης και σε παρακαλώ να τροποποιήσεις το post σου σβήνοντας την παράγραφο αυτή γιατί θεωρώ ότι η δική μου περιγραφή είναι υπεραρκετή. Όποιος ξέρει, έρχεται στο Hotel και όποιος δεν ξέρει, πάει στο Everest.

fanioles

Δηλαδή αν καποιος εχει 2 γεμιστηρες των 1000 αυτους με το μοτερακι τους χρησιμοποιεί ?   
Και αν κάποιος παίζει με low cap θα εχει 60 bbs ?  ?   
Ακόμα και με 2χ400 να είναι κάποιος, χάνεται η γοητεία των μετρημένων πυρομαχικών. 
Οσα παιχνίδια εχω κάνει με hicap, ποτέ δεν εχει χρειαστεί 2η...   

Και ειδικά στα team deathmatch που κρατανε το πολυ 10 λεπτα, κανεις δε ρίχνει τόσα bbs.
Μπορείτε να βάλετε μετρημενα πυρομαχικά (πχ 200-300 bbs ) και ας τα χρησιμοποιεί ο καθενας όπως νομίζει.
Αν θελω να έχω 10 γεμιστήρες 30αρες, αλλα στο σύνολο δε ξεπερνώ τα προκαθορισμένα bbs, γιατί να είναι πρόβλημα ?  Ισα ισα που θα είμαι σε δυσχερεστερη θέση απο κάποιον με 1 hicap...

Τα λέω γιατί μου αρέσει πολύ το ελεγχόμενο πυρομαχικό, και επειδή το εχουμε δουλέψει αρκετα, σας διαβεβαιώ πως σε team deathmatch με 2 hicap μπορεί να μη γίνει ποτέ ουτε μια αλλαγή γεμιστήρας.   ;)

Goodspeed

Ας μην αρχίσουμε την περιπτωσιολογία και το τι έχει κάνει ο καθένας σε άλλα παιχνίδια. Το λέω ΞΕΚΑΘΑΡΑ. 2 γεμιστήρες. Ας έχει κάποιος 2Χ1000 και άλλος 2Χ30. Πρόβλημά του. Τέλος το θέμα των πυρομαχικών.

leonardo sunbird

Παράθεση από: fanioles στις  03 Αυγ 2009, 12:10:23 ΜΜ
Δηλαδή αν καποιος εχει 2 γεμιστηρες των 1000 αυτους με το μοτερακι τους χρησιμοποιεί ?   
Και αν κάποιος παίζει με low cap θα εχει 60 bbs ?  ?   
Ακόμα και με 2χ400 να είναι κάποιος, χάνεται η γοητεία των μετρημένων πυρομαχικών. 
Οσα παιχνίδια εχω κάνει με hicap, ποτέ δεν εχει χρειαστεί 2η...   

Και ειδικά στα team deathmatch που κρατανε το πολυ 10 λεπτα, κανεις δε ρίχνει τόσα bbs.
Μπορείτε να βάλετε μετρημενα πυρομαχικά (πχ 200-300 bbs ) και ας τα χρησιμοποιεί ο καθενας όπως νομίζει.
Αν θελω να έχω 10 γεμιστήρες 30αρες, αλλα στο σύνολο δε ξεπερνώ τα προκαθορισμένα bbs, γιατί να είναι πρόβλημα ?  Ισα ισα που θα είμαι σε δυσχερεστερη θέση απο κάποιον με 1 hicap...

Τα λέω γιατί μου αρέσει πολύ το ελεγχόμενο πυρομαχικό, και επειδή το εχουμε δουλέψει αρκετα, σας διαβεβαιώ πως σε team deathmatch με 2 hicap μπορεί να μη γίνει ποτέ ουτε μια αλλαγή γεμιστήρας.   ;)

ΗΜΑΡΤΟΝ ρε Fanioles....ακομα δε μπηκε η Δευτέρα ...τα ίδια έκανες και με το CERCA TROVA.... τι πρέπει δηλαδή να σου κανουμε διατριβή για ένα παιχνίδι? ειτε ενα ββ'ς εχεις μεσα στη γεμιστήρα σου ειτε 1000000 αυτός που ξέρει το παιχνίδι του να πάρει ότι θέλει. ΔΥΟ(2) γεμιστήρες είπε ο Goodspeed που είναι το ΑΚΑΤΑΝΟΗΤΟ????? Έλα να παίξεις.... και χαλαρωσε λίγο επιτέλους.... και φέρε τον εξοπλίσμο που εσύ νομίζεις για να παίξεις για τον εαυτό σου....!!!!!!

VagBlack

Παράθεση από: Goodspeed στις  03 Αυγ 2009, 11:25:39 ΠΜ
Ευχαριστώ για την πρότασή σου που αφορά το σημείο συνάντησης και πρόσβασης και σε παρακαλώ να τροποποιήσεις το post σου σβήνοντας την παράγραφο αυτή γιατί θεωρώ ότι η δική μου περιγραφή είναι υπεραρκετή. Όποιος ξέρει, έρχεται στο Hotel και όποιος δεν ξέρει, πάει στο Everest.
Μήπως έχουμε ξεφύγει λίγο;
Δεν καταλαβαίνω τι σε πείραξε από αυτό που είπε ένα άτομο με περισσότερη εμπειρία από τη δική σου στο συγκεκριμένο πεδίο. Ίσα ίσα που αναφέρει ένα τρόπο που κάνει την πρόσβαση στο Hotel πιο ασφαλή. Και του ζητάς να τροποποιήσει το post του; Γιατί;

Παράθεση από: Goodspeed στις  03 Αυγ 2009, 12:17:14 ΜΜ
Ας μην αρχίσουμε την περιπτωσιολογία και το τι έχει κάνει ο καθένας σε άλλα παιχνίδια. Το λέω ΞΕΚΑΘΑΡΑ. 2 γεμιστήρες. Ας έχει κάποιος 2Χ1000 και άλλος 2Χ30. Πρόβλημά του. Τέλος το θέμα των πυρομαχικών.
Ειλικρινά αυτή την συμπεριφορά δεν την καταλαβαίνω. Πιστεύω ότι τα ερωτήματα του Fanioles είναι εύλογα. Αυτό που επίσης δεν καταλαβαίνω είναι αυτή η πεισματική άρνηση στο να ακούσεις την άποψη παικτών με μεγαλύτερη εμπειρία από την δική σου. Το έχεις ξανακάνει με το Cerca Trova στον easy.

Παράθεση από: leonardo sunbird στις  03 Αυγ 2009, 12:20:06 ΜΜ
ΗΜΑΡΤΟΝ ρε Fanioles....ακομα δε μπηκε η Δευτέρα ...τα ίδια έκανες και με το CERCA TROVA.... τι πρέπει δηλαδή να σου κανουμε διατριβή για ένα παιχνίδι? ειτε ενα ββ'ς εχεις μεσα στη γεμιστήρα σου ειτε 1000000 αυτός που ξέρει το παιχνίδι του να πάρει ότι θέλει. ΔΥΟ(2) γεμιστήρες είπε ο Goodspeed που είναι το ΑΚΑΤΑΝΟΗΤΟ????? Έλα να παίξεις.... και χαλαρωσε λίγο επιτέλους.... και φέρε τον εξοπλίσμο που εσύ νομίζεις για να παίξεις για τον εαυτό σου....!!!!!!
Δεν νομίζω ότι ζήτησε διατριβή. Μερικές ερωτήσεις έκανε και πέσατε να τον φάτε. Πως να χαλαρώσει κάποιος όταν αντιμετωπίζει τέτοια συμπεριφορά;

ZINJA

μεσα και εγω!και μια ερωτηση παρακαλω!μπορω να εχω επανω μου 4 οπλακια απο 2 γεμιστιρες το καθενα?και μην με παρεξηγητε,αλλα ετσι ειμαι καθε φορα που παιζω! ;) :) :) :)
και θα φροντισω να μην ειμαι ταμπουρομενος καπου,<γιατι ακομα προσπαθητε να με πετιχετε!!!!!!!> ;D ;D ;D ;D
ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!ΠΟΛΕΜΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!!

Ι-4

http://i-4team.blogspot.com/

SAPPER

Παραμείνετε στις συμμετοχές και ο καθένας ας πάει όπως θέλει, τα υπόλοιπα τα κανονίζετε επί τόπου.

Και ελαττώστε λίγο και το κόκκινο κρέας... ;D

papaflesas

ποια  εχθρικη σφαιρα θα μου χαρισει εναν τελειο επιλογο μιας καλης ζωης?
μαχου και θνησκε υπερ πιστεως και πατριδος!!!   Μ.Α.Β.Η.
Rebels airsoft team

Goodspeed

*** ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ***

Λόγω των διαφόρων μεγεθών γεμιστήρων σε AEG και Sidearm και για να υπάρχει περισσότερο fair play και μεγαλύτερος ρεαλισμός, έγινε τροποποίηση σε ότι αφορά τα περιορισμένα πυρομαχικά.

Στο αρχικό post μπορείτε να ενημερωθείτε. Ευχαριστώ όλους για την άποψή σας.

Ουδεμία αλλαγή δεν θα υπάρξει.

Ευχαριστώ   :)   

haris

cgwolf

Καλώς εχόντων των πραγμάτων (αν έχω δλδ γεμιστήρα για το Ρ90,ή αν έχω αλλάξει ελατήριο στο G36c) είμαι κι εγώ μέσα!
Wolf-X...Wolf is the sniper,X marks tha spot!

loubamboo

Πολύ ωραίο σενάριο, εύγε Goodspeed!

Θα προσπαθήσω να μην το χάσω.
  ;)
Freedom is more important than peace. USMC!

giannisgtti