ΝΥΧΤΕΡΙΝΟ 25/7/09 VASI ELEFSINAS

Ξεκίνησε από filakio 8, 20 Ιουλ 2009, 19:39:07 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

filakio 8

to otidipote mpori na simvi kaBe fora pou pezoume airsoft
lete na min xeroun pou pigenoume kai pezoume ekei? i opoudipote allou kanoume pexnidia?mexri kai 100 perase tin wra pexnidiou.to mono provlima einai na prosexoume ti grafoume kai na min vgazoume ta matia mas.ena pexnidi  einai opos kaBe fora exalou exei gini pexnidi xana ekei vradi an den kano laBos!
gia to fegari pou lete en gnosimou epelexa tetia mera mono stis 31 toy mina Ba einai misogemato.

Falcon

Μεσα κι εγω μαζι με τον Old Navy . Θα φερουμε φακους και first aid kit .

Mολις ειδα και το βιντεο με το tracer, πολυ καλο. Σκεφτομαι να παρω κι εγω ενα.  ;D ;D
Ποσοι απο εσας εχετε? Θα τα φερετε στο παιχνιδι?

Shooter

Kai gw mesa..EKTOS an me eidopoihsoun gia douleia ektaktws..8a enhmerwsw an symbei to deutero..epishs an einai sigouro 8a mporw na parw apo Peristeri alla 2 atoma pou den exoun dynatothta sygkoinwnias..

giannisgtti

kali idea alla me aparetiti agora extra akrivou exoplismou fantazomai...(dioptres nixtos klp..) ektos kai an theloume na perasoume to pexnidi sta safe houses....mesa k ego ektos aprooptou,vevea to mono p eho apo exoplismo nixtas einai to poli entiposiako alla axreisto (epeidei apo mono tou den "vlepei" ton stoxo)  tracer..

nikiforos

papaflesas

Παράθεση από: haris στις  21 Ιουλ 2009, 02:12:54 ΠΜ
Πες του γαμπρού πως εάν το έχει μετανιώσει και δεν έχει βρει δικαιολογία για να το σκάσει από το γάμο, μπορούμε να μπουκάρουμε με τα AEG και να τον πάρουμε σηκωτό... ;D ;D ;D ;D  Λύση της τελευταίας στιγμής αλλά αποτελεσματική.... ;D
ολα τακτοποιηθηκαν  :D, ο γαμπρος το εσκασε με την νεοκορο μας  ???και ο γαμος ματαιωθηκε... :oζητειτε ενα καλο παιδι να παρηγορησει την νυφη..  ;)
εγω δεν προφταινω ... :P   
χαχαχαχαχα λεμε και καμμια βλακεια να περνα η ωρα...
οποτε δηλωνω παρον (μπορει να ερθει και η κουμπαρα, της εταξα εναν καλο γαμπρο...ακους ζιντζα?...)
αντε και στο γαμο σου χειροβομβιδες θα σου πεταμε με ρυζι αντι για ββ και με βομβιδοβολα θα σου ριχνουμε,εγω δε στο ησαια χορευε θα φοραω fullface kaloy kakou  ;D ;D ;D ;D ;D ;D
ποια  εχθρικη σφαιρα θα μου χαρισει εναν τελειο επιλογο μιας καλης ζωης?
μαχου και θνησκε υπερ πιστεως και πατριδος!!!   Μ.Α.Β.Η.
Rebels airsoft team

ZINJA

Παράθεση από: papaflesas στις  24 Ιουλ 2009, 02:14:25 ΠΜ
ολα τακτοποιηθηκαν  :D, ο γαμπρος το εσκασε με την νεοκορο μας  ???και ο γαμος ματαιωθηκε... :oζητειτε ενα καλο παιδι να παρηγορησει την νυφη..  ;)
εγω δεν προφταινω ... :P   
χαχαχαχαχα λεμε και καμμια βλακεια να περνα η ωρα...
οποτε δηλωνω παρον (μπορει να ερθει και η κουμπαρα, της εταξα εναν καλο γαμπρο...ακους ζιντζα?...)
αντε και στο γαμο σου χειροβομβιδες θα σου πεταμε με ρυζι αντι για ββ και με βομβιδοβολα θα σου ριχνουμε,εγω δε στο ησαια χορευε θα φοραω fullface kaloy kakou  ;D ;D ;D ;D ;D ;D

AMAN AMAN :o :o λετε τη κυριακη να βρεθω <κρεμασμενος>και κουμπαρο το παπαφλεσα! ;D ερε ββσ που θα μου ρηξει!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D
ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!ΠΟΛΕΜΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!!

Ι-4

http://i-4team.blogspot.com/

Shooter

Egw eimai me psilogastritida kai den kserw pws 8a eimai ws aurio...gia nyxterino paixnidi prepei na yparxoun dioptres nyxtos opwsdhpote??

Falcon

Παράθεση από: AKIS21M στις  24 Ιουλ 2009, 13:25:21 ΜΜ
Egw eimai me psilogastritida kai den kserw pws 8a eimai ws aurio...gia nyxterino paixnidi prepei na yparxoun dioptres nyxtos opwsdhpote??

Οχι.

Περαστικα παντως.    :)

dragonfire

Μεσα και εγω, μπραβο ρε παιδια για την ιδεα. ερωτηση : εχω ενα P90 sportline me 320fps παιζει κτηρια? αν οχι που παιζει? επισης το tracer  που πουλαει το airsoftcenter ταιριαζει στο ρ90 μου?

ZINJA

Παράθεση από: dragonfire στις  24 Ιουλ 2009, 19:50:42 ΜΜ
Μεσα και εγω, μπραβο ρε παιδια για την ιδεα. ερωτηση : εχω ενα P90 sportline me 320fps παιζει κτηρια? αν οχι που παιζει? επισης το tracer  που πουλαει το airsoftcenter ταιριαζει στο ρ90 μου?

και βεβαια παιζει!οσο για το τρεισερ παρε τηλ το αιρσοφτσεντερ και ρωτα!αλλα νομιζω οτι τεριαζη!
ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!ΠΟΛΕΜΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!!

Ι-4

http://i-4team.blogspot.com/

loubamboo

Freedom is more important than peace. USMC!

dragonfire

exo alla 2 atoma na diloso! ena p90 akoma kai ena g36k

Hitman

Θα υπαρξει συναντηση στο περιπτερο?

leonardo sunbird

Φίλοι και συνχομπίστες..... λογω υποχρεωσεων η ΤΑS δε καταφερε να παρευρεθεί στο παιχνίδι....
Οι πρώτες μου όμως τηλεφωνικές πληροφορίες λένε οτι εγινε ενα τρομερό παιχνίδι ,,,(Υπηρχαν 5 Tracer...)
Της φωσφορίζουσας μπίλιας 8α έγινε ...χεχεχε... ;D ;D
Αναμένουμε πληροφορίες φωτος και βιντεο απο τους παρευρισκόμενους...... :D

papaflesas

Παράθεση από: loyridas στις  24 Ιουλ 2009, 19:26:20 ΜΜ
Παρακαλω τον εκλεκτο παπα φλεσσα να με ενημερωσει σε ποια ενορια ειναι ,για να κανονισουμε και τον γαμο ενος φιλου (μπας και γλυτωσει)
Eιμαι στα καλυβια ,εκει που εχει τα καλυτερα κοψιδια....μολις γυρισα απο το  νυχτερινο και ευχαριστω ολα τα παιδια για το ευχαριστο βραδυ που περασαμε ,τα τρεισερ πηραν φωτια,και τωρα την πεφτω γιατι αυριο εχω ΄΄υπηρεσια΄΄ στισ 6
ο ζιντζα αγνοειται με την κουμπαρα που του εφερα ,μαλλον θα εμεινε στην βαση για μια ρομαντικη βραδυα ;D ;D
φιλακιο ,εσυ και εγω ειμαστε οι αδικημενοι γιατι μεσα στην νυχτα ο ογκος μας απο μακρια εδινε στοχο,αλλα δεν πειραζει...η θεωρια καταρεει οι χοντροι ειναι οι ωραιοι...καλυνηχτα φιλαρακια.. ;) 8) :D :D
ποια  εχθρικη σφαιρα θα μου χαρισει εναν τελειο επιλογο μιας καλης ζωης?
μαχου και θνησκε υπερ πιστεως και πατριδος!!!   Μ.Α.Β.Η.
Rebels airsoft team

mirrage

giannisgtti

poli kalo pexnidi extes pedia!!! bravo se olous!! proto vradino gia mena kai me poli xavale kai gelio!! pola bbs kai para poli zesti..

Admax

Ekane zesti eki?? den eixe dentra gia drosia?? :\