ΝΥΧΤΕΡΙΝΟ 25/7/09 VASI ELEFSINAS

Ξεκίνησε από filakio 8, 20 Ιουλ 2009, 19:39:07 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

filakio 8

ΔΙΟΡΓΑΝΟΤΕΣ filakio 8-zinza        

κυριοι , επειδη ο καιρος περναει, και συντομα πολλοι τυχεροι απο εσας θα μας αφησετε για καποια παραλια, νομιζω πως ειναι καιρος για την διοργανωση του μεγαλου νυχτερινου παιχνιδιου....
ετσι λοιπον προτεινω για ημερομηνια διεξαγωγης του την 25/07/2009 σαββατο προς κυριακη.
τις λεπτομερειες για το σεναριο και για την διοικητικη μεριμνα θα σας τις παραθεσω μεχρη τιν πεμπτη, για την ωρα πρεπει να κλειδωσουμε  συμμετοχες. παντως σας υποσχομαι ΚΑΙ ιστορια ΚΑΙ σεναριο ΚΑΙ αυξημενο βαθμο δυσκολιας ΚΑΙ δωρα στο τελος.
Και μια ιδεα στο τι ειναι νυχτερινο παιχνιδη AIRSOFT ετσι για φτιαχτουμε λιγο αλλα και να σας βαλω στιν μπριζα γεια αγωρα TRACER ;D ;D ;D ;D http://www.youtube.com/watch?v=jbJIRgpVExI
http://www.youtube.com/watch?v=Ul3A9sqAvmY&feature=related

ΩΡΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ 19 30 Στο πεδιο της ελευσινας
ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 20 30 ΑΥΣΤΗΡΑ

FILD:ΒΑΣΗ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ
OPERATION:ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΑΠΟΒΑΣΗ
FPS LIMIT: 350AEG-PISTOLS
SNIPER:BOLT ACTION 550 fps
PMR (safety channel)  5
ΣΤΑ ΚΤΙΡΙΑ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΜΕ ΠΙΣΤΟΛΙ

Όπλα υποστήριξης: (Όπως το Μ249) θα επιτρέπεται να παίζουν με όριο 450 FPS για υποστήριξη μόνο, σε θέσεις άμυνας. Μικρότερη απόσταση εμπλοκής θα είναι τα 15 μέτρα.

•         Sniper AEG: Τα συγκεκριμένα είναι σπάνια αλλά υπάρχουν πολλοί φίλοι που έχουν σκάσει χρήμα και χρόνο σε τέτοια project. Επισημάνω ότι αυτά δεν είναι ένα ΑΚ η ένα Μ4 με δίοπτρα, ούτε ο καθένας με ένα AEG πάνω από 350 FPS είναι ελεύθερος σκοπευτής. Το όριο για αυτά τα όπλα θα είναι 450 FPS μικρότερη απόσταση βολής στα 10 μέτρα, και με προϋπόθεση ότι οι χρήστες θα τα χρησιμοποιούν μόνο στη μονή βολή.

Σημείωση: Όσοι το όπλο τους είναι πάνω από 350 FPS επιβάλλεται να έχουν ένα οποιοδήποτε sidearm που θα είναι κάτω από 350 FPS.
ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩ ΤΩΝ 18 ΕΤΩΝ.-

NA EXETE ΦΑΚΟΥΣ!!!

ΣΥΜΕΤΟΧΕΣ
filakio-8
zinja
Hitman
Spartan
leonardo sunbird
Greco+1?
haris
Goodspeed
Papaflesas
Helikopteras
Old Navy
Falcon
Ouzi
AKIS21M
giannisgtti
nikiforos
dragonfire
loubamboo
p90
g36k
siegfried

Hitman

Η καλυτερη ιδεα μεχρι τωρα. Εγω ειμαι μεσα. 8)

dash

ερωτηση:ενα dragunov με διοπτρα(<450 fps)  η ενα m14 με διοπτρα(<450 fps) μπορεις να το δηλωσεις ως οπλο υποστηριξης σαν το saw πχ ή πρεπει να το καταταξεις στα sniper aeg και να το παιζεις μονο στην βολη κατα βολη.ρωτω προκαταβολικα για να ξερω σε περιπτωση που στο μελλον ερθω σε ενα τετoιο σεναριο με ενα απο αυτα τα οπλα γιατι το εχω στο μυαλο μου.ευχαριστω

Spartan

ΜΕΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!
Αντε να μαζευομαστε!
ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Admax

Re paidia ntaksi den lew polu wraia einai alla uparxei ena problima! :( Oi syginonies?? meta tis 11 den exei kai egw eimai kaisarianh! :\

episis ti einai to "sidearm"??

mirrage

Sidearm είναι το πιστόλι.
Είναι σημαντικό ζήτημα οι συγκινωνίες...
Θα ήθελα να έρθω αλλά δεν το βλέπω γιατί δεν
θέλω να σαβουριαστώ πουθενά αλλά ούτε και να με
βλέπουν όλοι με τον φακό.

leonardo sunbird

χαχαχα,,,,, βρε παναή.... ποιους φακούς? εμεις με night vision kai tracer   είμαστε μέσα.... χαχα!!!!! ;D ;D ;D

Spartan

ΑΑΑΑ ξεχασα αν δεν ερθει ο νονος μου ο Leonardo, ουτε εγω θα ερθω!
+Greco και μπορει και 1 ακομα!
ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

haris

Έχει ξαναπαίξει κανείς νύχτα ή θα είναι όλων η πρώτη φορά ;;

filakio 8

Παράθεση από: dash στις  20 Ιουλ 2009, 22:42:20 ΜΜ
ερωτηση:ενα dragunov με διοπτρα(<450 fps)  η ενα m14 με διοπτρα(<450 fps) μπορεις να το δηλωσεις ως οπλο υποστηριξης σαν το saw πχ ή πρεπει να το καταταξεις στα sniper aeg και να το παιζεις μονο στην βολη κατα βολη.ρωτω προκαταβολικα για να ξερω σε περιπτωση που στο μελλον ερθω σε ενα τετoιο σεναριο με ενα απο αυτα τα οπλα γιατι το εχω στο μυαλο μου.ευχαριστω
san sniper file mou

Παράθεση από: haris στις  21 Ιουλ 2009, 01:26:05 ΠΜ
Έχει ξαναπαίξει κανείς νύχτα ή θα είναι όλων η πρώτη φορά ;;
proti fora  ;D ;D

Παράθεση από: Stavros3 στις  20 Ιουλ 2009, 23:28:13 ΜΜ
Re paidia ntaksi den lew polu wraia einai alla uparxei ena problima! :( Oi syginonies?? meta tis 11 den exei kai egw eimai kaisarianh! :\

episis ti einai to "sidearm"??
pezi na exoume xoro an endiaferese
alla ta leme pali mexri tin pempti.stile mou pm

Παράθεση από: mirrage στις  20 Ιουλ 2009, 23:50:29 ΜΜ
Sidearm είναι το πιστόλι.
Είναι σημαντικό ζήτημα οι συγκινωνίες...
Θα ήθελα να έρθω αλλά δεν το βλέπω γιατί δεν
θέλω να σαβουριαστώ πουθενά αλλά ούτε και να με
βλέπουν όλοι με τον φακό.
pou menis filarako?mpori na volevi kapoion

Edit by Admin.
Έγινε συγχώνευση 4   :o διαδοχικών μηνυμάτων...
@ Παναγιώτη πρέπει να σου κάνω ιδιαίτερα στο Edit, το έσκισες..  ;)

papaflesas

κανονικα μεσα στα κτιρια εμπλοκες επρεπε σε ολα τα σεναρια να γινονται μονο με πιστολι    απο τα 2-3 μετρα το ββ ειναι πολυ οδυνηρο αλλο ενα ββ με 250-280 αλλο ριπη με 350..απλα καταθετω την γνωμη μου.
το σαββατο εχω εναν γαμο αν καταφερω να αποδειξω στον γαμπρο οτι παει να κανει ενα μεγαλο λαθος. ;D ;D
και ματαιωσει τον γαμο θα ερθω,πεμπτη θα ξερω...
αλλοιως η κρεμαλα τον περιμενει....ενας στο χωμα χιλιοι στον αγωνα χαχαχαχα :D :D :D

ποια  εχθρικη σφαιρα θα μου χαρισει εναν τελειο επιλογο μιας καλης ζωης?
μαχου και θνησκε υπερ πιστεως και πατριδος!!!   Μ.Α.Β.Η.
Rebels airsoft team

haris

Πες του γαμπρού πως εάν το έχει μετανιώσει και δεν έχει βρει δικαιολογία για να το σκάσει από το γάμο, μπορούμε να μπουκάρουμε με τα AEG και να τον πάρουμε σηκωτό... ;D ;D ;D ;D  Λύση της τελευταίας στιγμής αλλά αποτελεσματική.... ;D

Goodspeed

No flag, no uniform, ever stopped the bbs from my gun...

mirrage

Παράθεση από: leonardo sunbird στις  21 Ιουλ 2009, 01:04:10 ΠΜ
χαχαχα,,,,, βρε παναή.... ποιους φακούς? εμεις με night vision kai tracer   είμαστε μέσα.... χαχα!!!!! ;D ;D ;D

Ακόμη χειρότερα για εμένα...

ZINJA

τη μερα με ψαχνετε να με βρειτε...........τη νυχτα θα γινω ζομπι να σας φαω! ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
ΝΑι ειναι η πρωτη μου φορα στο αιρσοφτ νυχτα και γουσταρω!
καποτε πιστευω επρεπε να γινει και ενα νηχτερινο παιχνιδι! :D :D :D
ασ ειναι καλα το φιλακιο που μας σκεφτεται!!! ;)
αντε για να διλονουμε και να μην φοβομαστε το οτιδιποτε<να πεσουμε><να χτηπησουμε>και οτοδιποτε αλλο. ;)
και τιη μερα αμα δεν προσεχεις τη πατας.................εεεε! ;)
αντε να δουμε ολοι μαζι αυτη την εμπιρια!(οσοι μπορουν βεβαια) ;) :)
ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΜΕ!ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΚΤΥΡΙΟ ΣΕ ΚΤΥΡΙΟ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΟς ΜΕ ΑΣΦΑΛΙΑ! 8)
ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!ΠΟΛΕΜΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!!

Ι-4

http://i-4team.blogspot.com/

cgwolf

Δυστυχώς δε θα μπορέσω να έρθω κι εγώ λόγο γάμου...θα βρίσκομαι στη Θεσσαλονίκη σε ένα γάμο...

Μία παρατήρηση/σημείωση....Τα νυχτερινά παιχνίδια είναι απίστευτα σαν ιδέα...για να μην υπάρχει μεγάλος φόβος για τραυματισμούς
μια καλή ιδέα είναι να γίνονται σε περιόδους με γεμάτη σελήνη...ειδικά το καλοκαίρι είναι σαν να είναι μέρα...
Αυτό για μελλοντικά παιχνίδια..

Καλά να περάσετε!!!
Wolf-X...Wolf is the sniper,X marks tha spot!

leonardo sunbird

Παράθεση από: cgwolf στις  21 Ιουλ 2009, 10:06:58 ΠΜ
για να μην υπάρχει μεγάλος φόβος για τραυματισμούς
μια καλή ιδέα είναι να γίνονται σε περιόδους με γεμάτη σελήνη...

Mε γεμάτη σελήνη???? χμμμμμ... :-\... το nick CgWOLF  κάτι με τρομάζει :o.....  8) :o

goseu

με γεμάτη σελήνη αφηνιάζει μεταμορφώνεται βγαίνει εκτος ελεγχου που να σκεφτεις  ρίχνει ββς ακόμα κ στους δικούς του !!

cgwolf

Μου το χαλάσατε  :P
Εκεί που έλεγα ότι θα είχα έτοιμο και ανυποψίαστο γεύμα!!!Τώρα το γεύμα θα μου την έχει στημένη και θα μου ρίχνει BBs  :P

Πέρα απ'το  off-topic
Με γεμάτη σελήνη και καθαρό ουράνο θα μπορεί να γίνει παιχνίδι οπουδήποτε....αλλά ανάλογα με το μέρος καλό θα είναι να ενημερώνεται και η πλησιέστερη αρχή...
Όλο και κάποιος θα παραξενευτεί αν δει κάποιους να κινούνται στο σκοτάδι (με ή χωρίς φακούς) και καλύτερα θα είναι να έχουμε τον κ..... τα νώτα μας καλυμμένα...
Wolf-X...Wolf is the sniper,X marks tha spot!

Hitman

Συμφωνο και εγω με τον cgwolf. Μη βρεθουμε μπλεγμενοι ξαφνικα.