12-7-09 <<AΛΛΑΛΟΥΜ>> ΒΑΣΗ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ

Ξεκίνησε από ZINJA, 07 Ιουλ 2009, 12:19:51 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Regal

Regal -khan -big boss
Δεν θα παραβρεθούμε για διαφορετικούς λόγους ο καθένας μας.

Καλό παιχνίδι!!!!!! ??? ???
"Ανδρών επιφανών πάσα γη τάφος"

Θάνος

Δυνατό παιχνίδι, με λίγα λόγια..."έγινε του ΒΒ".  8)
Αλλά όποιος μου ξαναρίξει ΒΒ τη στιγμή που κάνω τον φωτορεπόρτερ, δεν θα ξαναδεί φωτογραφία του στο φόρουμ.  :P
Ευχαριστούμε τον φίλο Zinja που κατάφερε γι ακόμα μία φορά, να περάσουμε μία ωραία Κυριακή. ;)
Πάμε γι άλλα.
Καλή εβδομάδα σε όλους.
:)
keep safe distance...

LEOPOL4

POLY KALO PAIXNIDI!!!!!!!!!!!!!!!
MRABO ZINJA GIA ALLH MIA FORA TA KATAFERES!
KALH EBDOMADA.....

Goodspeed

Γειά σου ρε Zinja με τα σενάριά σου και τους πυραύλους σου. Εύγε για ακόμα μία φορά.  :) :) :)

Το ότι ακούστηκαν φήμες πως είχες κάτσει σε μια γωνία του κτηρίου, καβάλα στον πύραυλο, ζωσμένος με χειροβομβίδες και τα "θανατηφόρα" αέρια σου να μην αφήνουν να πλησιάσει ούτε κουνούπι, τις θεωρώ τουλάχιστον κακόβουλες για να μην πω κατινιές !!  ;D ;D ;D

Ποοοολλά ΒΒς ρε παιδιά και χωρίς παρατράγουδα. Μπράβο σε όλους.

Και όσο για τις ατάκες που ορισμένοι γίναμε αποδέκτες ( του στύλ : " Δεν περιμέναμε να παίζουν έτσι τα τιμημένα γηρατειά " ) δεν τις σχολιάζω. 8) 8)
Τα ΒΒς μας σε απάντησή τους !! ;) ;)

No flag, no uniform, ever stopped the bbs from my gun...

Admax

Na fantastw twra tha ginei sthn Kaisarianh to epomeno game?? ;D :P

Spartan

Geia soy re "Grigorh Ayxentioy"(Zinja) me to KATAPLIKTIKO senario soy!
Ola htan apsoga!
An kai neos(3 symetoxes) se kathe enent poy paw to 1 einai kalytero ap to allo!
Kai 1 terastio eyxaristw ap ton Greco kai apo mena gia to AEG poy mas edwses!
ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

XARAMADAS

Μπράβο ανεπανάληπτε Zinja, συγχαρητήρια για την διοργάνωση και το σενάριο. Για ακόμη μία φορά περάσαμε καταπληκτικά, μιας και το σενάριο είχε άφθονα respawn κι έτσι ο περισσότερος χρόνος μας αναλώθηκε σε δράση κι όχι στα safe houses.

Εγώ φεύγω για διακοπές στην ιδιαίτερη πατρίδα μου την Κρήτη το ερχόμενο Σάββατο, οπότε εύχομαι σε σένα και σε όλους τους συμπαίκτες μας, ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ, ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ και καλή αντάμωση από Σεπτέμβρη.
Ο Θεός συγχωρεί τα λάθη, ο Χαραμάδας ποτέ...

filakio 8

itan akoma ana poli kalo pexnidi apo plevras senariou me poli drasi kai poli treximo.mpravo se ola ta pedia pou akoma mia fora voiBisan na pexoume ena kalo game.

LAFINA

Εδώ δίδυμοι ΒΑΣΙΛΗΣ & ΝΙΚΟΣ
Δανειζόμαστε και πάλι το φιλόξενο χωρο της Λαφίνας. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε και για μία ακόμη φορά τον εφοπλιστή και μέγα ευεργέτη, οπλοδανειστή Leonardo ηλιοπούλι (sunbird) για τις παροχές προς τους  ακόμη οικονομικά ασθενέστερους του hobby.
Στους υπόλοιπους αναφέρουμε ότι ευχαριστούμε τα "καταστήματα οπτικών" για τις αντίστοιχες παροχές  τους προς την διαφύλαξη των οφθαλμών μας.
Το παιγνιο ήτο υπέροχο και μεγίστης διάρκειας στην απόλαυση. Όλοι μας σκoτώσαμε και όλοι σκoτωθήκαμε εξίσου.
Προσωπικά ευχαριστηθίκαμε την αριθμητική υπεροχή των επιτεθεμένων, όπου τα βαρβαρικά ερυθρα στίφη έπεφταν υπό τα πυρά των κιτρινιάρηδων αμυνομένων κατά κύμματα. Αλήθεια οι στόχοι: βαλίτσα, κλειδι, ρουκέτα επιτέυχθηκαν όλοι?
Ο Βασίλης ο Ζιντζας δίκαια κατέκτησε την ιαχή μας αλλά Παπαγιαννόπουλου " Βαστα Ρόμεεεεελλλ" Το σενάριο ήταν ανωτάτου επιπέδου και από αυτά του Φωσκολου....
Αντε προτείνουμε να φυσήξουμε όλοι μαζί, να διατηρηθεί ο δροσερός καιρός ώστε αυτό το καλοκαίρι να κολυμπήσουμε μόνο στον ιδρώτα.
Και στις μπίλιες χα χα χα!
Επίσης στον Λεωνίδα τον καλοτάχυτο (Goodspeed) να τον ευχαριστήσουμε  για την προσφορά του όπλου του στο τρίτο ορφανό της παρέας (που έκανε την παρθενική του εμφάνιση στον κόσμο της παραλλαγμένης πασαρέλας).
Ευχαριστούμε πάρα πολύ.

Lafina εδώ! Καλησπέρα κι από μένα! Ζητώ την κατανόησή σας δια την σημερινήν μου απουσίαν αλλά ανάγκα και οι Θεοί πείθονται!...
Ένεκα γενέθλια εξαδέλφου μετά μαζώξεως εις αμμουδερήν παραλίαν μετά της σχετικής πυροφλογοσυντροφιάς ( το μα... μή...σαμε) και ασμάτων μετά συνοδείας κιθάρας, μπουζουκίου, τουμπερλεκίου κ.λ.π. Τέλος πάντων κοινώς beach birthday party μέχρι τις πρώτες πρωϊνές ώρες hiiiiiik, hiiik oup, ακόμα προσπαθώ να συνέλθω... ;D  ;D
Να'στε καλά και σίγουρα στην επόμενη   μπουμπουνομάζωξη θα παρευρεθώμεν, πάραυτα!! α!
Μπορεί να ΜΗΝ είμαι στρατηγός αααλλάάά τα λέω τσεκουράτα!

leonardo sunbird

Παράθεση από: LAFINA στις  12 Ιουλ 2009, 22:56:45 ΜΜ
Εδώ δίδυμοι ΒΑΣΙΛΗΣ & ΝΙΚΟΣ
Δανειζόμαστε και πάλι το φιλόξενο χωρο της Λαφίνας. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε και για μία ακόμη φορά τον εφοπλιστή και μέγα ευεργέτη, οπλοδανειστή Leonardo ηλιοπούλι (sunbird) για τις παροχές προς τους  ακόμη οικονομικά ασθενέστερους του hobby.

Χαρά μου Νίκο & Βασίλη . Συγνώμη που άργησα να αποφασίσω τι όπλο 8α σας δώσω γιατί αναλογα με τον τροπο και την τακτική της ομάδος χρησιμοποιώ και το αναλογο όπλο. Ελπιζω να σας δικαίωσε το εν λογω όπλο ....  εμαθα στειλατε αρκετους για respawn   ;) :)

Όσο αναφορά για το παιχνίδι σήμερα:

Για πλάκα ανεφερα το σεναριο BEZ (Beat Eat Zinza) και πραγματικά κάποιοι το εφήρμοσαν...χαχαχαχα  ;D ;D ;D
Σήμερα  καταλαβαν αρκετοί τι θα πει να πεφτεις στις φονικές Grenades του ανεπαναληπτου συνα8λητη ,συνχομπιστα,
σεναριογραφου και αεροσφαιριστη ZINJA! (καθαρμαααααα..... ;D ;D ;D ;D)

Συγχαρητήρια ΣΕ ΟΛΟΥΣ για την αψογη συμπεριφορά τους!
Συγχαρητήρια σε ολη την Τ.Α.S για την αψογη τακτική και επικοινωνία.

Όσο για τα "τιμημένα γηρατειά"  ;D ;D :) :) :) :)απαντώ:

"If you are going to win any battle, you have to do one thing.
You have to make the mind run the body.
Never let the body tell the mind what to do... the body is never tired if the mind is not tired."
***General George S. Patton***

ZINJA

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ τους παντες και τα παντα!ολοι ητανε υπεροχη!!!!!! :D :D
οτι και να γραψω ειναι λιγο ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥς :D :D :D
ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕς ΠΑΡΕΞΙΓΗΣΗς και τι εγινε?παει περασε ορε παιδια αυτα περασανε!
ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΠΕΡΑΣΑΝ ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΟΝΤΩς ΕΠΕΣΕ ΤΟΥ ΒΒ ΤΟ <ΚΕΡΑΤΟ :) :)
ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ!
ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!ΠΟΛΕΜΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!!

Ι-4

http://i-4team.blogspot.com/

SAPPER

Σε αυτό το game ο μόνος κερδισμένος ήταν όποιος πούλαγε μπίλιες... :-X  έγινε τις μπίλιας ;D
Πρώτη φορά έμεινα από μπαταρία  :o, ατελείωτο respawn με πολύ κοντά τα σημεία του, που παρότι είμαι fun του deathmatch το ευχαριστήθηκα.. έγινε κόλαση, άφθονη και ατελείωτη συμπλοκή που σου έδινε την εντύπωση τετραπλάσιας δύναμης.

Μετά από μελετημένη στρατηγική επάνω στον πανικό μάλιστα, έδωσα εντολές σε κάθε κτίριο που καταλαμβάνουμε να μένει άμυνα φύλαξης 1-2 άτομα και άμυνα για τυχόν υπερφαλάγγιση από το δάσος, και άμεση κρούση από κτίριο σε κτίριο με ισχύ και ταχύτητα, το αποτέλεσμα ήταν να καμφθεί η άμυνα και να αποκτηθούν 2 από τους αντικειμενικούς σκοπούς.
Καταφέραμε να φτάσουμε μέχρι και το safe house που ήταν το respawn της άμυνας και μετά συντονισμένα έγινε η τελευταία επίθεση για τον πύραυλο στο ποιο οχυρωμένο σημείο του στρατοπέδου το κτίριο 6, όπου εκεί υπήρχε πρόσβαση μόνο από μια πόρτα και η απώλειες από την έφοδο μιας και υπήρχε σκοτάδι μέσα και πολύ στενά περάσματα ήταν σημαντικές από τον ΖΙΝΖΑ που ήταν σαν αστακός καβάλα στον πύραυλο παγιδευμένος με 3 χειροβομβίδες  :o.

Αναγκάστηκα να εφαρμόσω ένα γρήγορο αντιπερισπασμό που πέτυχε έβαλα ένα ρίπτη χειροβομβίδας υποστηριζόμενο από πυρά πολυβόλου που καθήλωνε τυχόν αντίδραση του ΖΙΝΖΑ να κάνει την ρίψη με αποτέλεσμα να αναγκάσει τον ZINZA να αλλάξει δωμάτιο και να έρθει στο δωμάτιο όπου είχα βρει μια τρύπα από απ' έξω και τον περίμενα. ;D και αυτό ήταν το τέλος του, τον έφαγα πισώπλατα... κάθαρμα ZINZA μου αποδεκάτισες μια ομάδα αλλά κράτησες μέχρι τέλους...  ;D ;D ;D

ZINJA

Παράθεση από: SAPPER στις  13 Ιουλ 2009, 14:03:23 ΜΜ
Σε αυτό το game ο μόνος κερδισμένος ήταν όποιος πούλαγε μπίλιες... :-X  έγινε τις μπίλιας ;D
Πρώτη φορά έμεινα από μπαταρία  :o, ατελείωτο respawn με πολύ κοντά τα σημεία του, που παρότι είμαι fun του deathmatch το ευχαριστήθηκα.. έγινε κόλαση, άφθονη και ατελείωτη συμπλοκή που σου έδινε την εντύπωση τετραπλάσιας δύναμης.

Μετά από μελετημένη στρατηγική επάνω στον πανικό μάλιστα, έδωσα εντολές σε κάθε κτίριο που καταλαμβάνουμε να μένει άμυνα φύλαξης 1-2 άτομα και άμυνα για τυχόν υπερφαλάγγιση από το δάσος, και άμεση κρούση από κτίριο σε κτίριο με ισχύ και ταχύτητα, το αποτέλεσμα ήταν να καμφθεί η άμυνα και να αποκτηθούν 2 από τους αντικειμενικούς σκοπούς.
Καταφέραμε να φτάσουμε μέχρι και το safe house που ήταν το respawn της άμυνας και μετά συντονισμένα έγινε η τελευταία επίθεση για τον πύραυλο στο ποιο οχυρωμένο σημείο του στρατοπέδου το κτίριο 6, όπου εκεί υπήρχε πρόσβαση μόνο από μια πόρτα και η απώλειες από την έφοδο μιας και υπήρχε σκοτάδι μέσα και πολύ στενά περάσματα ήταν σημαντικές από τον ΖΙΝΖΑ που ήταν σαν αστακός καβάλα στον πύραυλο παγιδευμένος με 3 χειροβομβίδες  :o.

Αναγκάστηκα να εφαρμόσω ένα γρήγορο αντιπερισπασμό που πέτυχε έβαλα ένα ρίπτη χειροβομβίδας υποστηριζόμενο από πυρά πολυβόλου που καθήλωνε τυχόν αντίδραση του ΖΙΝΖΑ να κάνει την ρίψη με αποτέλεσμα να αναγκάσει τον ZINZA να αλλάξει δωμάτιο και να έρθει στο δωμάτιο όπου είχα βρει μια τρύπα από απ' έξω και τον περίμενα. ;D και αυτό ήταν το τέλος του, τον έφαγα πισώπλατα... κάθαρμα ZINZA μου αποδεκάτισες μια ομάδα αλλά κράτησες μέχρι τέλους...  ;D ;D ;D

Καλε μου φιλε ΣΑΠΠΕΡ εμενα με φαγατε αλλα τον πυραυλο δεν τον πειρατε γιατι τον ειχα παγιδευση και ανατιναχτηκε! ;D
Για ρωτα τον ΑΝΤΡΕΑ που το εχει και φωτογραφια! ;)
παντως σε ολα τα ειπολιπα συνφωνω μαζι σου,ολα ηταν ειπεροχα.ΤΟΥ ΒΒ ΕΓΙΝΕ!!!! :D :D :D :D :D
ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!ΠΟΛΕΜΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!!

Ι-4

http://i-4team.blogspot.com/

papaflesas

υπενθυμιζω στον φιλο μου ζιντζα οτι η χρηση χημικου αεριου απαγορευεται απο την συνθηκη της Γενευης,......πρρρρρ   ασε που ημουν διπλα του και μετα απο λιγο ειχα παραισθησεις.....αντι για τους ελευσιναουα εβλεπα τα ασκερια του ιμπραημ πασα και εμενα ντυμενο παπαφλεσσα να φωναζω...πιαστε ταμπουρια ορεεεεε!
παρεπιμπτοντως ,φιλε και συνομαδιτη ζιντζα ,μπιριαμ ειχες φαει σαββατο βραδυ? :o :o :o

επισης σεμνα και ταπεινα δεχομαι συγχαρητηρια γιατι ειμαι ο πρωτος αιρσοφτερ που εβγαλε αντιπαλο με βολη ολμου ...στα 60 μετρα με 280 φπσ .......
στον συναθλητη που εβγαλα του αφιερωνω το τραγουδι ...βρεχει φωτια στην στρατα μου..
στο επανειδειν φιλοι μου
ποια  εχθρικη σφαιρα θα μου χαρισει εναν τελειο επιλογο μιας καλης ζωης?
μαχου και θνησκε υπερ πιστεως και πατριδος!!!   Μ.Α.Β.Η.
Rebels airsoft team

Spartan

Παράθεση από: Goodspeed στις  12 Ιουλ 2009, 18:05:06 ΜΜ

Και όσο για τις ατάκες που ορισμένοι γίναμε αποδέκτες ( του στύλ : " Δεν περιμέναμε να παίζουν έτσι τα τιμημένα γηρατειά " ) δεν τις σχολιάζω. 8) 8)
Τα ΒΒς μας σε απάντησή τους !! ;) ;)

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ εγω το ειπα!
Το θεμα ειναι πως η 3η ηλικια μας εθαψε στα bbs 2 φορες που ανεβηκαμε το βουνο και καναμε τρελο κυκλο!
Το τι "ξενερα εφαγα" οσπου να γυρισω στο 1ο τολ δεν λεγεται!
Ειδικα αυτος με το m249 με γαζωσε....!
Αλλα η 3η προσπαθεια ηταν η καλυτερη, τους περναμε το 1 κτιριο μετα το αλλο!
ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

leonardo sunbird

Παράθεση από: Spartan στις  14 Ιουλ 2009, 03:02:03 ΠΜ
Αλλα η 3η προσπαθεια ηταν η καλυτερη, τους περναμε το 1 κτιριο μετα το αλλο!

;D Γιάννη μου λείπαμε απο τα κτίρια.... γι'αυτο τα περνατε το ενα μετα το αλλο...χεχε.... ;D ;D ;D

SAPPER

Παράθεση από: leonardo sunbird στις  14 Ιουλ 2009, 03:24:14 ΠΜ
;D Γιάννη μου λείπαμε απο τα κτίρια.... γι'αυτο τα περνατε το ενα μετα το αλλο...χεχε.... ;D ;D ;D

Το καταλαβαίνω είναι ανθρώπινος ο φόβος, ιδίως αν βλέπεις τους GHOST RECON να πλησιάζουν.  ;D

leonardo sunbird

Παράθεση από: SAPPER στις  14 Ιουλ 2009, 13:08:07 ΜΜ
Το καταλαβαίνω είναι ανθρώπινος ο φόβος, ιδίως αν βλέπεις τους GHOST RECON να πλησιάζουν.  ;D

μμμ... κρυάδες...με το που είδες την TAS να ανεβαινει στο δάσος μου εστειλες  ολους τους αναλωσιμους.... λες που να τα βγαλουμε πέρα  τωρα με αυτους....χε χε ;D ;D

filakio 8

kai gia na kanan ta respawn toso grigora malon prepi na eixan to tool se prokat kai to kouvalousan mazi tous ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

loubamboo

Έγινε ωραίο παιχνίδι την Κυριακή, αγαπητοί φίλοι.

Το σημαντικότερο για μένα είναι ότι κάθε φορά που συναντιόμαστε σε κάποιο πεδίο, γνωριζόμαστε
  καλύτερα.

Όλα τα άλλα είναι ασήμαντες λεπτομέρειες.
Freedom is more important than peace. USMC!