12-7-09 <<AΛΛΑΛΟΥΜ>> ΒΑΣΗ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ

Ξεκίνησε από ZINJA, 07 Ιουλ 2009, 12:19:51 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

ZINJA

URBAN

ΣΕΝΑΡΙΟ

Σε μια χώρα στην <<ΕΛΕΥΣΙΝΑΟΥΑ>> μια ομάδα ανταρτών κρατάει στα χέρια της έναν <ΧΑΡΤΗ> και έναν <ΠΥΡΑΥΛΟ>

Ο χάρτης δίνει οδηγίες και στοιχεία για το που είναι η τοποθεσία του <πυράυλου> που έχουν στα χέρια τους.
Με τον πύραυλο θα χτυπήσουν καίρια θέση αντίπαλον στρατιωτών μέσα στη χώρα τους, για να μπορέσουν μετέπειτα  να κάνουν επίθεση στη χώρα των <ΚΤΙΡΙΑΝΑΟΥΑ>.

Μετά από πληροφορίες που έχουν οι πράκτορες της χώρας <ΚΤΙΡΙΑΝΑΟΥΑ> όπου δεν ξέρουν άμα είναι σωστές, στήνουν μια επιχείρηση για να βρούνε τον <ΧΑΡΤΗ>, και μετά να καταφερουν να απενεργοποιήσουν τον πύραυλο, και να τον πάρουν μαζί τους  στα σύνορα τους για να κλέψουν την τεχνολογία του.

ΥΠΟΣΕΝΑΡΙΟ
Αν αποκτηθεί ο πύραυλος οι αντάρτες θα πρέπει να εμποδίσουν τους <στρατιώτες> να τον πάνε στην βάση τους και να τον φυλάξουν ώστε να μελετήσουν και να δούνε τη τεχνολογία του! (((((((όλες οι υπόλοιπες πληροφορίες στο πεδίο))))))).

Οι συμμετέχοντες θα συναντηθούν 1 χιλιόμετρο περίπου μετά το ΔΑΦΝΙ στο αναψυκτήριο δεξιά του δρόμου (έχει πάρκινγκ) και είναι μετά τη γέφυρα του ΣΧΙΣΤΟΥ στις 10:00.

Όσοι γνωρίζουν το μέρος να μεταβούν κατευθείαν εκεί στις 10:30

Στο παιχνίδι θα αναφέρω για το Respawn και πως θα γίνει ;)

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ:  11:00
ΟΡΙΟ ΗΛΙΚΙΑΣ:  18 και άνω.
ΟΡΙΟ FPS:         350
ΟΡΙΟ SNIPER:   550 (Single action)

Μετά το παιχνίδι θα γίνει συνάντηση για τα περί αγώνος! :D

ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ   ΝΕΡΑ-ΦΑΡΜΑΚΙΟ-ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΡΑΣ    ΤΑ ΝΕΡΑ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΠΡΟΣ 8 ΕΥΡΩ ΤΟ ΕΝΑ ΑΛΛΙΩΣ ΝΑ ΨΩΦΙΣΕΤΑΙ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D :D :-* :-* :-*

ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ:
ΖΙΝJA
FILAKIO 8
PAPAFLESAS
OYZI
HELIKOPTERAS
alkisbkn
Falkon (me erothsh symetoxhs)
Θανος
VagBlack
fanioles?
RAMIREZ
gueef
metalipontios
Dulas
Leonardo
Goodspeed
Haris
Berettas
makman
M269
Lafina
G-Mparos
camouflage+1
Big Boss
Alex3para
LeopoL4+1
siegfried
count x
fearfree
Genocide
xaramadas
Dr.paint+2παρατηρητες
KAMENOS 12+1
el_ninio
Haroth
lohggreek
spartah
Greko
nikiforos
misericord
greg
Alkimaxos
Regal
Knan
Misericord+1
george 35
SAPPER+5
ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!ΠΟΛΕΜΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!!

Ι-4

http://i-4team.blogspot.com/

alkisbkn

Μέσα κι εγώ, πρώτο game μετά από καιρό!!

Falcon

Την ακριβως επομενη μερα μετα απο τη Κυριακη, εχω τα γενεθλια μου (18). Γινεται να παρω μερος ή πειραζει για μια μερα ?

Θάνος

Παρών καί έτοιμος!  ;D

σημ. εγώ θα φέρω δικό μου νερό!!  :P
keep safe distance...

Admax

OMG!!  8 euro to nero?? to 40% twn kerdwn diko mou (gia na parw kapoio kalo AEG :P) alios fernw eforiako!!! :P :P :P :D (plakitsa panta!! :P )

Kalla na perasete paidia!! distoxos telika den tha mporesw na erthw!!! Tha perimenw omos videakia kai fotos!!! :) :P

VagBlack

Παράθεση από: Falcon στις  07 Ιουλ 2009, 13:30:57 ΜΜ
Την ακριβως επομενη μερα μετα απο τη Κυριακη, εχω τα γενεθλια μου (18). Γινεται να παρω μερος ή πειραζει για μια μερα ?

Όταν λέμε 18 ενοούμε 18.

fanioles

Μα φυσικά και μπορείς!  για μια μέρα τωρα σιγα!   Τη προηγούμενη Κυριακή στη Καισαριανή πως έπαιξες ?

Μέσα κι εγώ. (αν δεν έχει καυσωνα)

RAMIREZ

επειδή έχω πολύ καιρό μέσα και εγώ και ο camouflage και ένα επιπλέον άτομο!
άρε Billy μου λέιψατε ρε! ;D ;D ;D ;D

queef

Estw kai 5 meres prin kleiseis ta 18 prepei na katalaveis oti me tetoies erwthseis ferneis tous ypoloipous se poly dyskolh thesh :-\

ZINJA

Καταρχήν φαλκον όπως είπα σου έχω και δωράκι! κατά δεύτερον από πλευρά μου και βέβαια να έρθεις και εγώ θα κάνω τη συνηθισμένη ερώτηση σε όλους και όποιος δε θέλει ας το πει και δε θα παίξεις! κατά τα άλλα το νερό ανέβηκε λόγω χρηματιστηρίου! ;D ;D ;D ;D ;D ;D
 ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ :D :D ΚΑΙ ΑΠ' ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΣΜΟΣΥΡΡΟΗ ;) ;) :D :D :D :D :D

Ι-4

metallpontios

leonardo sunbird

;DΣυνχομπίστες και αεροσφαιριστες.... πέρα  το ότι 8α καταγγελ8ει το εν λογω κα8αρμα ;D ;D ;D.... στην Π.Ε.Τ.Κ.Α. (Παγκόσμια Ενωση Τηλεοπτικής Καλυψης Αεροσφαιριστων)- που το βρηκα ο που...ης....χαχα  ;D- γιατι δε μπορει κύριοι ενας φτωχος και τίμιος καμεραμαν να τρεχει στα δωματια να γλιτωσει απο τις φονικες grenades του εν λογω κα8αρματος....ευτυχως που ειχα βγαλει την καλτσα μου απο την μποτα για να προφυλαξω τα αχαμνα μου,,,, ::) ;D

Γιατί εσεις μπορει να παιζετε Ελευσινα και το κα8αρμα να σας σβουριζει Grenades απο το Τοκυο... ;D

Η Τ.Α.S δηλώνει παρων με τους παρακατω με δικο της σεναριο.... Επιχειρηση με Code NAme: B.E.Z (Beat Eat Zinja)- οπου και να τον βρειτε...ακομα και στην ιδια ομαδα να είστε....χαχαχα.... ;D ;D ;D

-Leonardo
-Goodspeed
-Haris
-Berettas
-Makman
-M269
-Lafina
-G-Mparos

PS. Η ΤΑS 8α έχει PoweRade me 7 euro.....  ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Αυτά Τα Ολίγα...OUT...!!!!!

ZINJA

((1)οποτε και αν επαιξε ο (φαλκον)εγινε ερωτηση σε ολους τους παιχτες και ολοι δηλωσαν καταφατικα να παιξει!
((2)δεν θελω καμεια αναφορα στο συγκεκριμενο τοπικ για αυτο το θεμα,με ολο το σεβασμο προς ολους.
((3)ΚΥΡΙΕ <<<<<<λεωνιδα>>>>>>>>βλεπω πως με πολεμας¨¨(εγω νερα,εσυ γκαζορειτ)εεεεεεεεεεεε.... και εγω κατεβαζω ΤΑ ΝΕΡΑ ΔΟΡΕΑΝ παρακαλω,ετσι για να μαθεις! ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
(4) θα φροντισω να εισαστε στην αλλη ομαδα για να ξαναφατε μερικες χειροβονβιδες στο ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΧΑΜΝΑ ετσι για να βαλετε μυαλο ;D ;D ;D ;D ;D
(5)ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΨΑΞΕΤΕ ΝΑ ΜΕ ΒΡΕΙΤΕ ΘΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΜΟΝΟ ΤΗ ΣΚΙΑ ΜΟΥ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ;D ;D ;D(ασε που αποκι με πειρατε χαμπαρι αλλα λεμε τωρα!!!! :D :D :D :D)

Ι-4

el_ninio

-Knights of Avalon-

VagBlack

Admax

Παράθεση από: ZINJA στις  08 Ιουλ 2009, 10:13:51 ΠΜ
((3)ΚΥΡΙΕ <<<<<<λεωνιδα>>>>>>>>βλεπω πως με πολεμας¨¨(εγω νερα,εσυ γκαζορειτ)εεεεεεεεεεεε.... και εγω κατεβαζω ΤΑ ΝΕΡΑ ΔΟΡΕΑΝ παρακαλω,ετσι για να μαθεις! ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Sas nikisa!!! egw ths epomenh fora tha ferw milko kai oxi mono tha einai dorean alla tha tous plironw kai 5 euro to kathena!!! :P :P :P :P ( pooo kala den paizomai... kserw na klinw douleies! ) :P :D

LEOPOL4

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ.ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ +1 .
ΩΡΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΔΑΦΝΙ?

Siegfried

XARAMADAS

Γεια σου ανεπανάληπτε Zinja, γεια σας παιδιά, μέσα και η Lost Patrol με τους εξής παίκτες:
Count X
Fearfree
Genocide
Xaramadas
Dr. Pain
+ 2 συμμετέχοντες δοκιμαστικά / παρατηρητές.
Καλή αντάμωση και καλό παιχνίδι.
Ο Θεός συγχωρεί τα λάθη, ο Χαραμάδας ποτέ...

KAMENOS 12