12-7-09 <<AΛΛΑΛΟΥΜ>> ΒΑΣΗ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ

Ξεκίνησε από ZINJA, 07 Ιουλ 2009, 12:19:51 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

LAFINA

Εεεεερε γλέντιααα!
Εεεερε Fa PeS  ;)
που θα πέσουν!!!! ;D ;D ;D
Μπορεί να ΜΗΝ είμαι στρατηγός αααλλάάά τα λέω τσεκουράτα!

Haroth

liongreek

Οι HADES θα συμμετάσχουν με 2 μέλη (Spartan, Greco)

nikiforos

Ζήτω ο Ρόμελ! και εγώ μέσα μαζί με τον Γερμαναρά φίλο μου Siegfried!

misericord

Θα έχει χρονογράφο ή να φέρω 2-3 κυλίνδρους να έχω να αλλάζω... ;D ;D ;D

KAMENOS 12

+ακομα ενας μαζι μου για την κυριακη

ZINJA

Παράθεση από: misericord στις  10 Ιουλ 2009, 00:05:55 ΠΜ
Θα έχει χρονογράφο ή να φέρω 2-3 κυλίνδρους να έχω να αλλάζω... ;D ;D ;D

ναι θα υπαρχει χρονογραφος καλε μου φιλε!
ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!ΠΟΛΕΜΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!!

Ι-4

http://i-4team.blogspot.com/

leonardo sunbird

Αγαπητέ φίλε Συνχομπίστα και Συναθλητή Zinja..... με όλο το θάρρος και σεβασμό προς το ατομό σου...(κα8αρμαααααα  ;D ;D ;D)
μήπως μπορείς στο εκπλητικό σενάριο σου να βάλεις και λίγο δασάκι.....???? στα 350 Fαπες Per Sec έστω.....
Φανταστικέ Σεναριογράφε (σλρουπ) και αεροσφαιριστή ;D...... να ιδρώσουμε λίγο βρε αδερφέ..... Φανταστικέ Σεναριογράφε (σλρουπ) και αεροσφαιριστή......
από τσιμέντο σε τσιμέντο πάμε...και λιγο φύση βρε αδερφέ..... λιγο πευκοβελόνα..... να αναπτύξουμε αντισωματα στις αλλεργίες μας .....
Φανταστικέ Σεναριογράφε (σλρουπ) και αεροσφαιριστή...... ;D
να βάλουμε τα gillie μας τα φουμο μας να ανοίξει το πνευμόνι μας βρε αδερφέ... Φανταστικέ Σεναριογράφε (σλρουπ) και αεροσφαιριστή..... ;D
No more Camper No more Tapper.....
Λίγο δάσακι !!! GreenPeace
Ευχαριστούμε Εκ των Προτερων
Τ.Α.S.

Φανταστικέ Σεναριογράφε (σλρουπ) και αεροσφαιριστή ;D

ZINJA

Παράθεση από: leonardo sunbird στις  10 Ιουλ 2009, 10:35:43 ΠΜ
Αγαπητέ φίλε Συνχομπίστα και Συναθλητή Zinja..... με όλο το θάρρος και σεβασμό προς το ατομό σου...(κα8αρμαααααα  ;D ;D ;D)
μήπως μπορείς στο εκπλητικό σενάριο σου να βάλεις και λίγο δασάκι.....???? στα 350 Fαπες Per Sec έστω.....
Φανταστικέ Σεναριογράφε (σλρουπ) και αεροσφαιριστή ;D...... να ιδρώσουμε λίγο βρε αδερφέ..... Φανταστικέ Σεναριογράφε (σλρουπ) και αεροσφαιριστή......
από τσιμέντο σε τσιμέντο πάμε...και λιγο φύση βρε αδερφέ..... λιγο πευκοβελόνα..... να αναπτύξουμε αντισωματα στις αλλεργίες μας .....
Φανταστικέ Σεναριογράφε (σλρουπ) και αεροσφαιριστή...... ;D
να βάλουμε τα gillie μας τα φουμο μας να ανοίξει το πνευμόνι μας βρε αδερφέ... Φανταστικέ Σεναριογράφε (σλρουπ) και αεροσφαιριστή..... ;D
No more Camper No more Tapper.....
Λίγο δάσακι !!! GreenPeace
Ευχαριστούμε Εκ των Προτερων
Τ.Α.S.

Φανταστικέ Σεναριογράφε (σλρουπ) και αεροσφαιριστή ;D

xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa(καταρχην ποσα μου δινεις?????? ;D ;D)κατα δευτερον <ουτε να το ηξερες>και βεβαια θα εχει δασος .
(1)ΤΟ επανω μερος απο τα κτυρια
(2)ΕΝΑ κοματι απο το κατο μερος που εχει δασος
(3)και απο το πανω μερος που ειναι πλαγια απο τα κτυρια!!!!!!!!!!!!

και τωρα μια μεγαλη χαρη σλουπ,σλουπ<θα μπορουσε η ομαδα σου να φτιαξει τα περιβραχιωνια για να ξεχορισουμε τις ομαδες?>
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΜΑς ΚΑΝΕΤΕ ΤΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΤΕ ΤΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ΣΛΟΥΠ,ΣΛΟΥΠ,ΣΛΟΥΠ!!!!!! :D :D :D ;D ;D ;D
Αντε και εγω θα σας ριξω μονο κανα 5αρι χειροβονβιδες(ρεπλικα) ;D ;D ;D ;D ;D ;D!!!!!!!

ΔΗΛΩΝΩ ΟΤΙ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΠΑΜΕ,ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.
ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΕΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΟΤΙΔΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
Ο ΚΑΘΕΝΑς ΜΑς ΦΕΡΕΙ ΕΥΘΗΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΟ.
ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΑΝΧΟΣ ΠΟΥ ΜΑς ΔΙΑΤΡΕΧΕΙ.
ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΑΠΟ <ΤΥΧΟΝ ΦΩΤΙΕς>ΜΙΑς ΚΑΙ ΒΡΗΣΚΟΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΕΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ,ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΟΒΟΥΛΙΑ ΟΛΩΝ Π Α Ι Ζ Ο Υ Μ Ε   Π Α Ι Χ Ν Ι Δ Ι.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕΣΑ ΜΑς ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΑΚΟΜΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ.
ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑς ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑς ΕΙΝΑΙ Η  <<<< Α Σ Φ Α Λ Ι Α>>>ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΙΧΤΩΝ ΚΑΙ ΜΗ.
ΔΕΝ ΚΡΥΒΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ.
ΜΑς ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΜΕ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ.
ΟΙ ΚΟΝΤΡΕς ΜΕΤΑΞΙ ΜΑς (στο παιχνιδι)ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΕΜΑς,ΜΙΑς ΚΑΙ ΜΑς ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΠΕΙΡΑΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.
ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΔΙΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΦΙΛΙΕς ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΜΕΣΗ ΕΠΙΚΙΝΟΝΙΑ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥς.
ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΕΛΟς ΣΤΗ <ΜΟΝΑΞΙΑ>ΠΟΥ ΜΑς ΔΙΑΤΡΕΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ <ΚΑΙΡΟ>.
ΔΕΝ ΒΡΗΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΕΥΡΑ.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΣΥΝΕΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΕΥΘΗΝΕς.
ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΑΖΙΣΤΕς.

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΠΡΟς ΟΛΟΥς
                                                                               ZINJA :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
(συγνωμη για τα ορθογραφικα λαθη μου) :-* :-* :-* ;) :D

Ι-4

leonardo sunbird

Παράθεση από: ZINJA στις  10 Ιουλ 2009, 11:16:56 ΠΜ

και τωρα μια μεγαλη χαρη σλουπ,σλουπ<θα μπορουσε η ομαδα σου να φτιαξει τα περιβραχιωνια για να ξεχορισουμε τις ομαδες?>

1ον, τα άλλα τι τα έκανες ορέ??? τα πούλησες???? ;D ;D ;D
2ον η ταινία που είχαμε βάλει στην καισαριανή σου άρεσε που ειχε φέρει ο Φιρεστρικε?  να φερω 3 χρώματα από αυτήν
η θες με βελκρο?
;)

ZINJA

Παράθεση από: leonardo sunbird στις  10 Ιουλ 2009, 11:40:05 ΠΜ
1ον, τα άλλα τι τα έκανες ορέ??? τα πούλησες???? ;D ;D ;D
2ον η ταινία που είχαμε βάλει στην καισαριανή σου άρεσε που ειχε φέρει ο Φιρεστρικε?  να φερω 3 χρώματα από αυτήν
η θες με βελκρο?
;)

οτι γουσταρης κανεις φιλε το εκτημω!

Ι-4

Θάνος

Παρακαλούνται οι μοντς να καθαρίσουν το νήμα από τα σιρόπια, γιατί κολάει το σύμπαν.  :P

εντιτ. ..αστειευόμενος φυσικά.. ;D
keep safe distance...

alkimaxos

ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΦΤΩΧΟΣ ΚΑΙ ΤΙΜΙΟΣ ΑΕΡΣΟΦΤΕΡ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΙΝΑ.....
ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΑΡΣΟΦΤΕΡ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΘΥΜΟΣ ΝΑ ΜΕ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΣΤΑΘΜΟ ΜΕΤΡΟ Η ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ ΜΕ PM ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΥ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΩ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΓΙΑΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ...... ΜΕΝΩ ΠΑΤΩ ΠΑΤΗΣΙΑ.....

Θάνος

Παράθεση από: alkimaxos στις  10 Ιουλ 2009, 18:02:57 ΜΜ
ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΦΤΩΧΟΣ ΚΑΙ ΤΙΜΙΟΣ ΑΕΡΣΟΦΤΕΡ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΙΝΑ.....
ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΑΡΣΟΦΤΕΡ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΘΥΜΟΣ ΝΑ ΜΕ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΣΤΑΘΜΟ ΜΕΤΡΟ Η ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ ΜΕ PM ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΥ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΩ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΓΙΑΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ...... ΜΕΝΩ ΠΑΤΩ ΠΑΤΗΣΙΑ.....
Πάτω?? Πάνω ή Κάτω? Μήπως εννοείς ανάμεσα?  :P Όπως καί να'χει στείλε ένα μήνυμα με το κινητό σου αν δεν έχεις βρει κάτι, να σε βολέψουμε..  ;)
keep safe distance...

SAPPER

greg

papaflesas

μετα το τελος του παιχνιδιου θα ακολουθησει επιμνημοσυνος δεηση για τα θυματα αυτου του πολεμου..
1 την ελληνικη γλωσσα ...και την ορθογραφια της
2 την οικονομια του κρατους που καταρεει απο τις προσπαθειες νεοπλουτισμου και αισχροκερδιας του αρχηγου της παραοικονομιας και συνομαδιτη μου ζινζα (π.χ  νερο 100 ευρο)
3 οσων θα φανε την χειροβομβιδα του ζινζα η στο κεφαλι και θα μεινουν φυτα. η στα #$#@ και θα καλογερεψουν χωρις την θεληση τους ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

προτεινω δε στην εισοδο του πεδιου να φτιαξουμε εναν σεμνο και ταπεινο ανδριαντα για να τιμησουμε αυτον τον ανθρωπο με βητα κεφαλαιο που ακουει στο ονομα ΖΙΝΖΑ    :-X ::) ??? :o ;)
αβε ζινζα οι μελοθανατοι σε χαιρετουν!         Ι-4 RULES
Oσο για τους αντιπαλους σας ευχομαι ο Θεος μαζι σας..........................γιατι εγω ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΜΑΙ χαχαχαχχαχαχα!!
ποια  εχθρικη σφαιρα θα μου χαρισει εναν τελειο επιλογο μιας καλης ζωης?
μαχου και θνησκε υπερ πιστεως και πατριδος!!!   Μ.Α.Β.Η.
Rebels airsoft team

alkimaxos

το κινητο μου ειναι 6936824109....οποιοσ μπορει με ενημερωνει.....

Regal

O Regal  >:(
Ο Khan :P
O Misericord 8)
+1 Φίλος
Δηλώνουν παρών!!!!
"Ανδρών επιφανών πάσα γη τάφος"

leonardo sunbird

:) :) :) :) :) Χαιρομαι με τα ονόματα που βλέπω.....  :) :) .... παμε για πολλα ΒΒ'ς την Κυριακή...μα πολλά σας λεω....  ;D