OPERATION: CERCA TROVA .....

Ξεκίνησε από leonardo sunbird, 21 Ιουν 2009, 02:38:35 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

leonardo sunbird

OPERATION: CERCA TROVA

Σενάριο Δράσης, Τακτικής, Αντοχής, Πλοκής με πολλές εκπλήξεις σύντομα θα ανακοινωθεί στο Forum.

Kαι όποιος ΑΝΤΕΞΕΙ.... ;)

Operation: ΨΑΞΕ NA ΒΡΕIΣ
Code Name: CERCA TROVA

Place: Θα ανακοινωθεί Σύντομα
Date: Θα ανακοινωθεί Σύντομα

ΟΡΙΟ ΗΛΙΚΙΑΣ: 18 ΚΛΕΙΣΜΕΝΑ!!

1st Part : Medics & 2 Re spawn - Time Limit
2ndPart : DeathMatch

FPS Limits:

fps MAX.

Sniper: 550 fps bolt action >20μ.

....................

Accessories: Μόνο του εμπορίου και ότι αφορά το Airsoft

-Παρουσία Γιατρού

-Εθελοντές Παρατηρητές(Observers) : 4-5

-Eθελοντές TV-Press : 2

-Water Points

Georgepap

Επιτέλους!!!450 FPS!Είναι πολύ θετικό να σε αντιμετωπίζει ο διοργανωτής του παιχνιδιού ως ώριμο άτομο που έχει έρθει να διασκεδάσει και να σε εμπιστεύεται να παίξεις ένα παιχνίδι με 450 FPS χωρίς να ανησυχεί αν θα τραυματιστεί κάποιος.Θεώρησε τη συμμετοχή μου και άλλων 4 συμπαικτών μου δεδομένη,ΟΠΟΤΕ κι αν γίνει το παιχνίδι!

leonardo sunbird

Παράθεση από: Atsalakotos στις  21 Ιουν 2009, 17:39:29 ΜΜ
Δεν έχεις βάλει τοποθεσία! Αν υποθέτω σωστά το παιχνίδι είναι στην βάση της Ελευσίνας? Αν ναι, 450 FPS είναι πολλά, και θα έχουμε επεισόδια μου φαίνεται. Εγώ προτείνω να γίνει 350 όπως την τελευταία φορά, μια χαρά ήταν.

Φίλε Άρη περιμενε να διαβασεις το σεναριο....... ;) ...δε θα έρθουμε face to face...αλλιως δε θα βαζαμε οριο καθόλου...θα βαζαμε ξιφολογχες ή πλαστικά μαχαίρια... ;D...be patient μεχρι να διαβάσεις το σενάριο..... ειναι πολυπλοκο και θέλει δουλειά.... ;)

Goodspeed

Epeisodia eixame kai tin proigoumeni Kyriaki Ari..... Kai aytos poy efage ripi apo to 1,5 metro mia xara perase.....  Ta oria den einai sta FPS alla sto myalo toy ka8enos mas.
No flag, no uniform, ever stopped the bbs from my gun...

leonardo sunbird

Παράθεση από: Atsalakotos στις  21 Ιουν 2009, 22:11:02 ΜΜ
Φαντάσου να έτρωγε τη ριπή από 450... Έτσι και αλλιώς το πεδίο αυτό έχει πολλές περιπτώσεις που γίνονται εμπλοκές σε τέτοιες αποστάσεις...

Βρε βιαστικέ... ;D περίμενε ..... να δεις το σενάριο....και μετά μιλάμε για όρια...... :)

Από την άλλη αν είδες οτι το παιχνιδι θα βασιστεί σε 2 μέρη.....και με 350 και με 450
αλλα και 1000 fps να βαλουμε...... το παιχνιδι θα βασίζεται σε τακτική αντοχή και μυαλό!!!!!
Τωρα δε πιέζουμε κανέναν να παρει μέρος αν δε θέλει.....
Είναι κριμα ένα τοσο ωραίο πεδίο να παίζετε σε 2-3 κτίρια...... (αλλιως μαζευόμαστε και σπίτι μου να παιξουμε CQB :) )
ΘΑ γίνει σε όλο τα όριo του στρατοπεδου......ΣΕ ΟΛΟ..!
και καλή δύναμη. ;)

OUT!

fanioles

EDIT έσβησα τα σχόλια μου περι fps κάντε ό,τι γουστάρετε !

loubamboo

Η συζήτηση για τα όρια fps μπορεί και πρέπει να γίνει σε ειδικό νήμα.

Αλλιώς είναι spamming και δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει.

Παρακαλώ να ακολουθούμε τους στοιχειώδεις κανόνες καλής συμπεριφοράς
 προς τους συναθλητές μας.

Το παρόν νήμα είναι ανακοίνωση σεναρίου και δέχεται μόνο δηλώσεις
 συμμετοχών.

Όποιος αγαπητός συναθλητής επιθυμεί να ανοίξει και πάλι το debate
 για τα όρια  fps, μπορεί να ξεκινήσει σχετικό νήμα.

Η ψηφοφορία που είχε γίνει για το θέμα του ορίου fps αφορούσε
 συγκεκριμένα σενάρια που περιορίζονται στο συγκρότημα της βάσης.

Είμαι σε θέση να γνωρίζω ότι το σενάριο που ετοιμάζει ο φίλος
 Leonardo Sunbird θα εξελίσσεται σε επιμέρους φάσεις και σε
 διαφορετικές ζώνες της ευρύτερης περιοχής της βάσης.

Στις αυστηρά δασικές ζώνες θα ισχύει το όριο woodland, 450 fps
 και στο χώρο της βάσης (κτίρια) θα ισχύει το όριο cqb των 350 fps.

Παρακαλώ το φίλο Leonardo να με διορθώσει, αν έχω κάνει κάποιο
 λάθος.

Ευχαριστώ
Freedom is more important than peace. USMC!

fanioles

Εχει moderator το forum αν χρειαστούν κι άλλους,  θα στη κάνουν τη πρόταση. Spamming είναι αυτό που κάνεις εσύ αγαπητέ

Ο Άρης κι εγώ θέτουμε εύλογα ερωτήματα - αντιρήσεις για θέματα που η πλειοψηφία της κοινότητας έχει αποφασίσει πρίν πιάσεις εσυ κι εγω aeg. (Αλλα και αργότερα για το συγκεκριμένο πεδίο.)

Εδω στο παιχνίδι του filakio έλεγε ο καθένας το μακρύ του και το κοντό του. ΝΑ έχει επίδεσμο να μην έχει,,,, να έχει respawn να μην έχει.
Και τα θέματα ασφαλείας δεν είναι ποτέ spam. Αυτό σε πείραξε? ΑΝτίρηση για την αντίρηση!  ΖΗΤΩ!

Μακάρι ο leonardo να στήσει τέτοιο σενάριο που οι δασέοι δε θα κατεβαίνουν κτήρια (αλλα να το τηρήσουν κιόλας)

Και τελικά ποιό είναι το σενάριο  ?? ?   Ενα όνομα και δυο φωτογραφίες ?  

Έπρεπε να το παρουσιάσεις μια και καλή φίλε leonardo να αποφύγουμε 3-4 σελίδες διαξιφισμούς με τον Λεωνίδα.   ;)

φιλικά
Ο πάντα γκρίνιας
Χ

Goodspeed

Fanioles, les oti legame to makry mas kai to konto mas gia to paixnidi poy estine o Fylakio 8. Stamata loipon esy twra na les to makry soy kai to konto soy gia to an exoyme ena onoma kai 2 fwtografies kai tis ypodei3eis soy gia to pote 8a paroysiasei i omada mas to sygkekrimeno senario.

leonardo sunbird

Φιλε Fanioles..... δεν έρχομαι σε αντιδικία με κανέναν......καταλαβαίνω τι εννοείς και συμφωνώ μαζί σου.
Το μάτακι όμως  που αναφέρεις μπορει να βγει και με 200 fps..... και με 100..... ή κάνω λάθος?
τώρα αν θες να εξασφαλίσεις μία αποζημίωση μέσω του airsoft να κοιτάξω να ζητήσουμε στους κανόνες να έρθουν όσοι εχουν ιδιωτικές ασφάλειες.
πχ σήμερα δεν έχουμε παρά να μαζέψουμε λεφτα ολοι οι παρεβρισκόμενοι να πληρώσουμε το betadine  του zinja μήπως μας τρέχει στα δικαστήρια που έφαγε τα πόδια του στα σύρματα.....
;D (προς zinja : την άλλη φορά ετοιμάσου να πουλήσεις το pet shop  αν πάθω κάτι ;D )
και θα σε ρωτήσω και κατι τελευταίο γιατί δε μου έκατσε καλά το post σου.
σε 2 αντικρυστα κτίρια της Ελευσίνας με χτυπάνε αυτοί με τα 350 fps σωστά και ωραία και αποδεκτό......

από την ίδια απόσταση με χτυπάει και ο sniperas 550 fps me 0,30 bb ...για ΠΟΙΟ ΜΑΤΑΚΙ ΜΙΛΑΣ??????

τώρα η ειρώνεια σου περί photoshop κλπ ....αστοχη και υποβαθμισμένη..... ούτε και εσύ ξέρεις γιατί το εγραψες.
Σε ένα xrteme game ....φροντίζεις ΜΕ ΕΥΘΥΝΗ σου να τηρείς όλους τους κανόνες ασφαλειας. Από την ένδυση μέχρι τα μέτρα βολής. (τους κανόνες τους ξέρεις.....)

Δε θα κάνεις buddy Jumping χωρις να δεθείς....ούτε ελεύθερες πτώσεις χωρις το αλεξίπτωτο.

ΤΩΡΑ..αν κάποιος δε θελει πχ να φορέσει Full face sto airsoft γιατι έχει αναπνευστικό πρόβλημα....αν κάποιος έχει καρδιακο και δε μπορει να τρεξει στο δάσος....ε τότε λαθος hobby βρήκε να κάνει.
αν κάποιος έχει αλλεργία στις πευκοβελόνες, δεν τον πιεσε κανενας να έρθει...
Συγνώμη!

Δεν ξαναμπαίνω σε αυτή τη διαδικασία να ερχόμαι  σε αντιπαραθεση...με κανέναν (δεν έχω αλλωστε σοβαρούς λόγους)...γιατί έχω καταλάβει οτι άλλα παιχνίδια παίζονται στισ πλάτες του Airsoft.....
ΕΓΩ προσωπικά δεν ανήκω σε αυτήν την κατηγορία......

Πέρα των παραπάνω ...λυπουμαι για ακόμη μία φορά που αυτή η Που#@$@@..να Ελληνική Γλώσσα δε κατανοητε.....(ποιος φταιει?)
Αναφερομαι σε CQB 350 fps kai woodland 450???.... σε 2 μέρη  και 2 ομάδες???? αρα?????
Τι άρα??? παπαρια μάντολες....που λέει και ο Γεωργίου.

Ποιος θα χαλαστεί στην περίπτωση που ερχόντουσαν 200 airsoftades me 350 kai 450 να παίζουν στο ίδιο σενάριο με διαφορετικές αποστολές? ΠΟΙΟΣ?

Πάντως μου έδωσες και μία ωραία ιδέα για να γινει το ΑΠΟΛΥΤΟ ολοκληρωμένο σενάριο. Πριν το παιχνίδι θα υπογραψουν όλοι οι παικτες δήλωση του Ν/105 ....περί ατομικής ευθύνης στο παιχνίδι (ετοιμαστε και ταυτότητες καλού κακού ;D) ...χεχεχε

Anyway...Fanioles.....  σε περιμένω για καφέ γιατί ο δίαλογος μπορέι να λύσει παρεξηγησεις στο Hobby που γουστάρω και εγώ σε διαφορετικες  κοινότητες στο airsoft δε μπαινω. Sorry

Με εκτίμηση
Λεωνίδας

leonardo sunbird

Παράθεση από: loubamboo στις  21 Ιουν 2009, 23:05:45 ΜΜ
 Είμαι σε θέση να γνωρίζω ότι το σενάριο που ετοιμάζει ο φίλος
 Leonardo Sunbird θα εξελίσσεται σε επιμέρους φάσεις και σε
 διαφορετικές ζώνες της ευρύτερης περιοχής της βάσης.

Στις αυστηρά δασικές ζώνες θα ισχύει το όριο woodland, 450 fps
 και στο χώρο της βάσης (κτίρια) θα ισχύει το όριο cqb των 350 fps.

Παρακαλώ το φίλο Leonardo να με διορθώσει, αν έχω κάνει κάποιο
 λάθος.

Ευχαριστώ

Κανένα λάθος !!!! :) Ετοίμασε εισητηρια για το IRENE.... ;D

fanioles

Φίλε leonardo, Το πόστ που έκανα το έσβησα 1 λεπτό αργότερα και αυτό γιατί κάποια απο τα γραφόμενα ήταν αυστηρά και βαρέθηκα να είμαι ο αντιπαθητικός για καποια πραγματα που εχουν συζητηθει κατα καιρους.

Εφόσον αναφέρεσαι σε αυτό θα το παραθέσω για την ακολουθία της κουβεντας.

Παράθεση
Τσαμπα καιει η λάμπα, τσαμπα λεμε οτι λέμε για όρια fps.

Ναι μεν ο κάθε διοργανωτής μπορεί να βάζει τα όρια που θέλει, αλλα είμαι περίεργος για το τι θα κάνει αν γίνει καμια ζημιά και ποιά θα είναι η ανάληψη ευθύνης του ΑΝ μας "χαλάσουν" το χόμπυ.

ΠΩΣ θα διασφαλίσετε οτι δε θα γίνεται χρήση των δυνατών aeg στα κτήρια ?

Αν έρθω εγώ να παίξω στο παιχνίδι που ΕΣΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙΣ και μου βγάλουνε το μάτι, ξέρεις οτι θα κινηθώ νομικά εναντίων σου και στον άνθρωπο που μου το έβγαλε ?

ΝΑΙ είμαστε ενήλικοι και ερχόμαστε να θέσουμε τον εαυτό μας σε κίνδυνο με δική μας ευθύνη, ΑΛΛΑ όταν η τελευταία εικόνα που θα έχει δεί το βγαλμένο μου ματάκι είναι ενα μαμακισμένο trigger happy ατομάκι, πιστέψτε με θα σας τρέχω στα δικαστήρια μέχρι να μου κλείσει και το άλλο.

Παράθεση από: Goodspeed στις  21 Ιουν 2009, 17:55:42 ΜΜ
Epeisodia eixame kai tin proigoumeni Kyriaki Ari..... Kai aytos poy efage ripi apo to 1,5 metro mia xara perase.....  Ta oria den einai sta FPS alla sto myalo toy ka8enos mas.

Υπάρχει κάποιος τρόπος να ελέγχουμε τη ποιότητα των μυαλών που συναναστρεφόμαστε στα παιχνίδια ?

Παράθεση από: Georgepap στις  21 Ιουν 2009, 17:28:52 ΜΜ
Επιτέλους!!!450 FPS!Είναι πολύ θετικό να σε αντιμετωπίζει ο διοργανωτής του παιχνιδιού ως ώριμο άτομο που έχει έρθει να διασκεδάσει και να σε εμπιστεύεται να παίξεις ένα παιχνίδι με 450 FPS χωρίς να ανησυχεί αν θα τραυματιστεί κάποιος.Θεώρησε τη συμμετοχή μου και άλλων 4 συμπαικτών μου δεδομένη,ΟΠΟΤΕ κι αν γίνει το παιχνίδι!

Ετσι ετσι... Γιατί να ανησυχούμε μωρε?  Παμε εκεί να ρίξουμε τις μπίλιες μας !   Πάνω απο όλα η ωριμότητα !

Απορώ με ορισμένους πραγματικά...  Θέλετε μεγάλα όρια για να νοιώθετε το πόνο? Μήπως για να προκαλείτε πόνο?

Ή μήπως βαριέστε να κάνετε μια μετατροπή στο φτηνιάρικο κινέζικο σας που βαράει με +400  ?  

Και δηλαδή καλέ μου leonardo πέραν απο 2 φωτογραφίες και ενα όνομα, τι άλλο έχει να μας προσφέρει η ανακοίνωση σου ΕΚΤΟΣ απο φαγωμάρα για τα fps... ???????????

Να σου κάνω εγω στο photoshop παπαδες...

Αν και δεν έχουμε γνωριστεί, λυπάμαι πραγματικά αν σε σταναχωρώ με το πόστ μου αυτό γιατί είσαι πολύ ενθουσιώδης και αγαπάς το χόμπυ αλλα οφείλω να κράξω με αυτά που βλέπω.  

Ο πάντα γκρίνιας
Χ.

Νομίζω πως δεν αξίζει να χάσουμε το χρόνο μας περισσότερο να μαλώνουμε γραπτώς και αυτό επειδή δεν έχουμε γνωριστεί ακόμα.

Μια διευκρίνιση μόνο. αυτο
Παράθεσηγιατί έχω καταλάβει οτι άλλα παιχνίδια παίζονται στισ πλάτες του Airsoft.....
το λές για εμένα ?

Για καφέ δύσκολο απο άποψη χρόνου, θα τα πούμε σίγουρα σε κάποιο παιχνίδι.  

ΠαράθεσηFanioles, les oti legame to makry mas kai to konto mas gia to paixnidi poy estine o Fylakio 8. Stamata loipon esy twra na les to makry soy kai to konto soy gia to an exoyme ena onoma kai 2 fwtografies kai tis ypodei3eis soy gia to pote 8a paroysiasei i omada mas to sygkekrimeno senario.

Δηλαδή εσύ να κάνεις υποδέιξεις στο παιχνίδι του άλλου και στο δικό σου να μή γίνονται?
Και όταν μιλάμε για θέματα ασφαλείας ειδικά !!!!

papaflesas

Παράθεση από: Goodspeed στις  21 Ιουν 2009, 17:55:42 ΜΜ
Epeisodia eixame kai tin proigoumeni Kyriaki Ari..... Kai aytos poy efage ripi apo to 1,5 metro mia xara perase.....  Ta oria den einai sta FPS alla sto myalo toy ka8enos mas.
amen to that
ποια  εχθρικη σφαιρα θα μου χαρισει εναν τελειο επιλογο μιας καλης ζωης?
μαχου και θνησκε υπερ πιστεως και πατριδος!!!   Μ.Α.Β.Η.
Rebels airsoft team

leonardo sunbird

oxi de to anaferw gia sena  Fanioles...genika milaw gia auta pou akouw kai blepw..... den malwnoume ..apla antallasoyme tis apopseis mas...auto mou eleipe na malwnw kiolas.... ;)

Goodspeed

Esy ekrines tis ypodei3eis gia to paixnidi toy fylakio 8 kai ekanes paratirisi gia to diko mas senario. Diavaze ti grafeis prin to steileis.

To orio kai ta ftiniarika se peira3an e ??? Na peis na stamatisoyn na ta poylane tote kai na gineis megas xorigos mas sta mi ftiniarika.
An fas ripi sta moutra me 269 fps apo 1,5 metro kai soy vgei to mataki ( koyfia i wra poy to akoyei ) ti 8a peis "Enta3ei isoun sto orio kai den se kynigaw nomika ???".

Sto hotel poy pate kai paizete, an skaseis to kefali soy se kanena dokari ti 8a kaneis ? 8a kynigiseis to kratos ?    

Kai gia na teleiwnoyme giati DEN 8es na katalaveis. Opoios 8elei na pai3ei swsta, dikaia kai me asfaleia gi'ayton kai ton antipalo toy, kai 1000 fps na exei , 3erei ti PREPEI na kanei stis kontines emplokes.

AMAN PIA !!!!    

misericord

Ρε συ Fanioles δεν έχει νόημα η συζήτηση, από τη στιγμή που θέλει να κλείσει ένα παιχνίδι με παράλληλα σενάρια θα το κάνει γιατί κανείς δεν τον περιορίζει.

Δεν είναι γραμμένο πουθενά επίσημα ότι τα όρια πρέπει να είναι 350fps...απλά πουθενά. Οπότε όλη η συζήτηση είναι άκυρη. Αν θες πας, αν δεν συμφωνείς με τα όρια (μαζί σου και εγώ) δεν πας/πάμε.

Όσο για το αν και τι θα γίνει μόλις ο πρώτος θα χάσει το μάτι του ή θα τραυματιστεί...είναι απλό. Ότι θα γινόταν αν το έχανε και με 250fps. Θα κάτσουν οι και καλά αρμόδιοι κάτω και ή θα μας κλείσουν ή θα προκύψει GreekARA (κατά το UKARA), και μετά ο καθένας θα αναλάβει την καρτούλα του, και φυσικά τις ευθύνες του και τα παιχνίδια θα πάψουν να οργανώνονται όπως θέλει ο κάθε οργανωτής. Τώρα για το αν θα είναι universal 1 joule, και μακάρι να ναι δηλαδή, ας τους φωτίσει ο θεός. Πάντως όλες μα όλες αυτές οι αντιπαραθέσεις για τα fps τη δεδομένη στιγμή δεν έχουν νόημα, απλά γιατί δεν υπάρχουν επίσημοι κανονισμοί. Όταν και αν υπάρξουν θα σταματήσει και η γρίνια.

Όσο για το σπόνσορας που είπε κάποιος πριν...ας μην γινόμαστε γραφικοί. Με 10 ευρώ μπορείς εύκολα να αλλάξεις ένα ελατήριο και να κατεβάσεις το AEG στα 300 - 330. Το ότι κάποιοι δεν γουστάρουν να το κάνουν δεν έχει να κάνει ούτε με οικονομική άνεση, ούτε με έλλειψη χρόνου και τεχνογνωσίας. Εύκολα βρίσκεις video αλλαγής ελατηρίου για οποιοδήποτε gearbox και σε περίπτωση που πάλι κάποιος δεν μπορεί ας ζητήσει βοήθεια, μια παρέα είμαστε όλοι στο φινάλε. Επίσης το ότι υπάρχουν στο εμπόριο κινέζικα με 400+ fps δεν σημαίνει κάτι, ταυτόχρονα υπάρχουν και κύλλινδροι 600fps και μπορείς πολύ εύκολα να σαμποτάρεις οποιαδήποτε μέτρηση (έχει ακουστεί και αυτό), αυτό δεν σημαίνει ότι θα τους κατεβάσουμε σε παιχνίδια. Θα μπορούσα να δώσω και πιο χοντρό παράδειγμα αλλά φοβάμαι ότι πλέον χρειάζεται να προσέχω όλες τις λέξεις που χρησιμοποιώ γιατι θα καταντήσουν quote σε διαφορετικά forums και δεν υπάρχει λόγος να τροφοδοτούμε σχόλια.

Το συμπέρασμα είναι ότι όσοι ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ να χρησιμοποιούν 1J+ AEG, το κάνουν γιατί θέλουν να παίζουν με τα συγκεκριμένα όρια και γιατί δεν τους υποχρεώνει κανείς να κατεβάσουν τα AEG τους και όχι γιατί είναι θέμα τακτικό ή το πεδίο το επιτρέπει και ένα κουβά άλλες δικαιολογίες. Το μόνο που μένει λοιπόν είναι η επιλογή παιχνιδιού. Ο καθένας μπορεί να επιλέξει και να πάει όπου θέλει.

Ελπίζω να μην κούρασα με το text wall. Αν πάλι θεωρείτε ότι είναι spam ή ότι δεν ανήκει στο συγκεκριμένο νήμα ας διαγραφεί ή ας μετακινηθεί.
Χαιρετώ και καλά games  ;)

easy

Αγαπητοί φίλοι!
Ο Κόσμος που παίζει airsoft στην ελλάδα πλέον δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στην ασφάλεια και αυτό με χαροποιεί ιδιαιτερα!
Καταλαβαίνω απόλυτα την προσπάθεια της συγκεκριμένης ομάδας να δημιουργήσει ένα τέτοιο ολοκληρωμένο σενάριο ! Το κατά ποσο μπορεί να το κάνει αυτό είναι άλλη ιστορία!
Anyway, εύχομαι ότι καλύτερο στην διοργάνωση σας όμως εγώ προσωπικά επιλέγω να απέxω διότι μετά από την επίσκεψη μου στο συγκεκριμένο πεδίο έχω να πω ότι οι τα 350 fps ήταν υπέρ-αρκετά! Επίσης στα ανοικτά μέρη του πεδίου οι αποστάσεις ήταν τόσο μεγάλες και ο αέρας τέτοιος που και 450 η 550 fps να παίζει κάποιος δεν έχει και ιδιαίτερη διαφορα άρα το βρίσκω ανούσιο να μπαίνουμε στην διαδικασία να το συζητούμε!
Καλά να περάσετε!
Easy

loubamboo

Παράθεση από: Atsalakotos στις  22 Ιουν 2009, 03:00:33 ΠΜ
Επειδή δεν θέλω να γεμίσω αυτό το νήμα με διάφορα ποστ για τη συζήτηση των FPS ΠΑΛΙ, σας παρακαλώ όσοι ενδιαφέρεστε για αυτό το θέμα να διαβάσετε το ακόλουθο νήμα.

http://www.airsoftclub.gr/forum/index.php/topic,900.0.html

Ακούγεται υποσχόμενο το σενάριο, αλλά και woodland να είναι, τα 350 FPS είναι μια χαρά.

Αυτό είναι προσωπική άποψη και δεν μπορείς να την επιβάλεις σε ολόκληρη την ελληνική κοινότητα του airsoft.

τα 350 fps ήταν υπέρ-αρκετά! Επίσης στα ανοικτά μέρη του πεδίου οι αποστάσεις ήταν τόσο μεγάλες και ο αέρας τέτοιος που και 450 η 550 fps να παίζει κάποιος δεν έχει και ιδιαίτερη διαφορα άρα το βρίσκω ανούσιο να μπαίνουμε στην διαδικασία να το συζητούμε!
Καλά να περάσετε!
Easy

Επίσης προσωπική άποψη.

Τα καθιερωμένα όρια fps είναι 350 fps για cqb και  450 fps για woodland.

Να σημειώσω εδώ ότι σε πολλές περιπτώσεις, μέσα σε πυκνό δάσος οι αποστάσεις
 βολής είναι εξίσου μικρές με αυτές που υπάρχουν σε καταστάσεις cqb.

Ωστόσο τα παραπάνω όρια είναι σεβαστά από όλους.

Ο φίλος Leonardo Sunbird αναφέρει ξεκάθαρα στην αναγγελία του σεναρίου
 "CERCA TROVA" ότι το όριο των 450 fps θα ισχύσει σε φάσεις του σεναρίου που θα παιχτούν
 σε δασική (woodland) έκταση. Επομένως, όλη η αντιπαράθεση είναι χωρίς
 αντικείμενο.
Freedom is more important than peace. USMC!

easy

@loubamboo.
Μα και βέβαια είναι προσωπική άποψη! Πολύ απλά δήλωσα ότι προτιμώ να απέχω από την διοργάνωση και δικαιολόγησα την άποψη μου!
Ο φίλος misericord πιστεύω ότι το εξέφρασε πολύ ωραία! Απλά επιλέγουμε σε ποια παιχνίδια θα παίξουμε αντί να βρισκόμαστε σε συνεχή αντιπαράθεση όσο αναφορα τα fps.

Σκοπός μας είναι να διασκεδάσουμε χωρίς να χτυπήσουμε!
Easy

VagBlack

Παράθεση από: Goodspeed στις  22 Ιουν 2009, 00:02:20 ΠΜ
Fanioles, les oti legame to makry mas kai to konto mas gia to paixnidi poy estine o Fylakio 8. Stamata loipon esy twra na les to makry soy kai to konto soy gia to an exoyme ena onoma kai 2 fwtografies kai tis ypodei3eis soy gia to pote 8a paroysiasei i omada mas to sygkekrimeno senario.

@Goodspeed,
Πρέπει να πέσουν οι τόννοι. Ο Fanioles είναι ένα άτομο , με περισσότερη εμπειρία από εσένα στον χώρο του airsoft, οπότε καλό είναι να ακούς της συμβουλές του.

Τώρα, ναι έχεις μόνο ένα όνομα και δύο φωτογραφίες, καλά κάνει και κάνει υποδείξεις μιας και το παρών thread είναι για εβδομαδιαία παιχνίδια. Υπάρχει άλλο thread για ανακοινώσεις σεναρίων.

Παράθεση από: leonardo sunbird στις  22 Ιουν 2009, 00:07:40 ΠΜ
και θα σε ρωτήσω και κατι τελευταίο γιατί δε μου έκατσε καλά το post σου.
σε 2 αντικρυστα κτίρια της Ελευσίνας με χτυπάνε αυτοί με τα 350 fps σωστά και ωραία και αποδεκτό......

από την ίδια απόσταση με χτυπάει και ο sniperas 550 fps me 0,30 bb ...για ΠΟΙΟ ΜΑΤΑΚΙ ΜΙΛΑΣ??????

Αυτό ακριβώς προσπαθούσαμε να πούμε στην συζήτηση/ψηφοφορία για το πεδίο. Ο συγκεκριμένος sniper δεν θα έπρεπε να είχε ρίξει. Όταν, τα παιδιά που ασχολούνται χρόνια με το airsoft, λένε ότι sniper δεν μπορεί να παίξει ο κάθε ένας για αυτό τον λόγο το λένε.

Παράθεση από: leonardo sunbird στις  22 Ιουν 2009, 00:07:40 ΠΜ
Πέρα των παραπάνω ...λυπουμαι για ακόμη μία φορά που αυτή η Που#@$@@..να Ελληνική Γλώσσα δε κατανοητε.....(ποιος φταιει?)
Αναφερομαι σε CQB 350 fps kai woodland 450???.... σε 2 μέρη  και 2 ομάδες? αρα??
Τι άρα??? παπαρια μάντολες....που λέει και ο Γεωργίου.

Ποιος θα χαλαστεί στην περίπτωση που ερχόντουσαν 200 airsoftades me 350 kai 450 να παίζουν στο ίδιο σενάριο με διαφορετικές αποστολές? ΠΟΙΟΣ?

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η Ελληνική γλώσσα δεν κατανοήτε, γιατί προσπαθούμε να σου πούμε ότι (δυστυχώς) δεν μπορείς να έχεις εμπιστοσύνη στον κάθε παίκτη που έχει AEG +400fps ότι δεν θα μπει στο αστικό κομμάτι του πεδίου, αλλά εσύ δεν μπορείς να το καταλάβεις αυτό. Το χειρότερο είναι ότι παιδιά όπως ο Fanioles και ο Easy σου δίνουν συμβουλές για το παιχνίδι και εσύ πιστεύεις ότι σου κάνουν επίθεση.