28-6-09 <<<<<O ΛΟΦΟς>>>>>ΚAIΣΑΡΙΑΝΗ

Ξεκίνησε από ZINJA, 25 Ιουν 2009, 09:58:55 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Admax

Παράθεση από: Θάνος στις  27 Ιουν 2009, 23:00:07 ΜΜ
Εδώ μία κάτοψη του χώρου, ελπίζω να σε βοηθήσει.

Polu wraia thn exeis kaanei thn atopsh.. tha thn megalosw me perisoteres leptomeries ;)

Θάνος

Εμμ..ευχαριστώ, αλλά δεν είναι δικιά μου η κάτοψη, από εδώ την δανείστηκα καί την έβαλα.  ;)
http://www.airsoftclub.gr/forum/index.php/topic,427.msg4275.html#msg4275
keep safe distance...

loubamboo

Lou Bamboo  παρών  στο λόφο.

Και με αφορμή τον αντικειμενικό σκοπό της επιχείρησης που θα είναι
  το ... αρκουδάκι, μια αφιέρωση:

http://www.youtube.com/watch?v=hhRdT6mWE9I
Freedom is more important than peace. USMC!

leonardo sunbird

Proteinw allagh nick name anti gia Lou Babboo...ouuuuu...na ginei se.....na ginei se LOU-trinos...... ;D ;D ;D ;D ;D ;D

LAFINA

Ιστορια.

Μετα τη ληξη του Β' ΠΠ το 1945, ενω η ανθρωποτητα μετρουσε τις απωλειες της, προσπαθωντας να
συνελθει και να ορθοποδησει, ενα νεο γεγονος σηματοδοτουσε την εποχη. Η εναρξη του ψυχρου πολεμου.
Ενας ανευ οριων αγωνας ανταγωνισμου και εντυπωσεων μεταξυ Ανατολης και Δυσης. Τα τεχνολογικα επιτευγματα
συναγωνιζονταν το ενα το αλλο, ηταν η εποχη που οι ανθρωποι συνειδητοποιησαν οσο ποτε οτι η γνωση ειναι
οντως, ισως η μεγαλυτερη δυναμη. Οι εφευρεσεις διαδεχονταν η μια την αλλη, οπλικα συστηματα εντυπωσιασμου,
αγωνας δρομου για τη κατακτηση του διαστηματος, η κοντρα οργιαζε μεχρι το 1987, οπου και η
περεστροικα του Μ.Γκορμπατσωφ ανοιξε κανοιριους δρομους συννενοησης και συνεργασιας. Παρολο ομως
που οι στρατιωτικες δαπανες μειωθηκαν, η ανακαλυψη ενος νεου εχθρου, δεν τις εξαλειψε τελειως.
Τρομοκρατια!
Τον Αυγουστο του 1997, το πενταγωνο με υπομνημα του στο τμημα ρομποτικης, εκδηλωσε το ενδιαφερον του
για μια αυτονομη μοναδα τεχνητης νοημοσυνης, η οποια σκοπο της θα ειχε την δειυσδηση σε τρομοκρατικες ομαδες
και τη συλλογη πληροφοριων. Η ιδεα ξεκινησε με τη μορφη ενος μικροσκοπικου ρομποτ εφοδιασμενο με μικροκαμερες
και μικροφωνα, εχοντας τη μορφη ενος εντομου η πτηνου η κατι παρεμφερες. Το προγραμμα, εχοντας μερικα
αμφιβολου αποτελεσματικοτητας προτοτυπα, "παγωσε" το 1999. Ομως επανηρθε στο προσκηνιο τον Σεπτεμβριο του
2001 και μετα την επιθεση στους πυργους της Νεας Υορκης, πακτωλος κεφαλαιων πλημμυρισε τα διαφορα
τμηματα των R&D τμηματων της πολεμικης βιομηχανιας, καθως οργισμενοι στρατιωτικοι και πολιτικοι
απαιτουσαν ενα μεσο που θα τους προσφερε πληροφοριες γι'αυτον το νεο, υπουλο εχθρο. Στρατιες επιστημονων
και τεχνικων, προσεληφθησαν για τη δημιουργια ενος ηλεκτρονικου πληροφοριοδοτη.
Τον Μαιο του 2004, το τμημα ρομποτικης παρουσιασε μια νεα ιδεα, εχοντας αποφασισει μια διαφορετικη προσεγγιση,
προτεινοντας οχι μονο συλλογη πληροφοριων, αλλα και δυνατοτητα δρασης, υποστηριξης και καταστολης.
Το προγραμμα Serow ηταν γεγονος. Μια αυτονομη, ευφυης, ανθροπομορφη μοναδα που θα μπορουσε να δειυσδησει
στις ταξεις του εχθρου, με δυνατοτητα συλλογης πληροφοριων, υποστηριξης φιλιων δυναμεων, εξουδετερωση στοχων,
δολιοφθορα και πολλες ακομα δυνατοτητες. Με την παροδο του χρονου, σε συνδυασμο με την ιλιγγιωδη εξελιξε
της ρομποτικης και της νανοηλεκτρονικης, το προγραμμα εμπαινε οχι απλα σε καλο δρομο, αλλα ουσιαστικα στην
τελικη του ευθεια.
Τον Φεβρουαριο του 2008 το προτοτυπο νουμερο 1 παρουσιαστηκε στους ανωτερους αξιωματουχους. Παρα τα προβληματα
που παρουσιασε, επεισε οτι το πειραμα εχει μελλον. Το πρωτο καμπανακι κινδυνου ακουστηκε τρεις μηνες μετα.
Το απορρητο εργαστηριο 142 στην area51 παρολιγο να παραβιασθη, πραγμα που απλα εκανε αντιληπτο το γεγονος
οτι το ακρως απορρητο προγραμμα δεν ηταν πλεον απορρητο. Εσπευσμενα το προτοτυπο μεταφερθηκε σε μια ακομη πιο
μυστικη τοποθεσια, περαν καθε υποψιας. Στην μυστικη υπογεια βαση της Νεας Πεντελης στην Ελλαδα, με προτροπη του
project leader, φυσικομαθηματικου καθηγητη αστροφυσικης και κβαντομηχανικης κου Τζιμ Τατοπουλου. Η εξελιξη
συνεχιστηκε, το ιδιο ομως και το κρυφτουλι. Το προτυπο νουμερο 7, κωδικως ονομαζομενο Ionulis (Intelligent
Operations Nanotecnological Unit for Light Infantry Support) θα παρουσιαζοταν τις πρωτες μερες του Ιουλιου
του 2009. Ο Ionulis ειναι πλεον μια αυτονομη ανθροπομορφη μοναδα, με ενδοσκελετο απο κραμματα τιτανιου και
εξωτερικη υφη συνδυασμων ελαστικου και κατεργασμενου δερματος, που προσωμοιωνουν αψογα την ανθρωπινη επιδερμιδα.
Ο ηλεκτρονικος του εγκεφαλος δεχεται προγραμματα μαθησης αλλα μπορει ταυτοχρονα να αποθηκευει πληροφοριες
για αυτονομη χρηση απο την ιδια τη μοναδα.

Στις 25 Ιουνιου η βαση εδεχθη επιθεση. Η θεση της μοναδας ηταν αγνωστη για τρεις μερες.

Τα ξημερωματα της Κυριακης της 28ης Ιουνιου του 2009, ο δορυφορος Τ84 απεκτησε επαφη με τη μοναδα. Το οπτικο
αρχειο συμβαντων κατεγραψε την επιχειρηση αγνωστης εχθρικης δυναμης η οποια απεσπασε τη μοναδα απο τη βαση.
Κατα την μεταφορα η μοναδα για αγνωστο ακομα λογο, ενεργοποιηθηκε και αφου κατεταξε τους εισβολεις ως εχθρους
τους εξολοθρευσε. Κατα τη διαδικασια η μοναδα δεχθηκε πληγμα με αποτελεσμα την καταστροφη του οπτικου της μεσου.
Την παρουσα στιγμη, η μοναδα περιφερεται ασκοπως στην περιοχη της Καισαριανης, πλησιον του νεκροταφειου.

Αποστολη.

Οι δυο ομαδες θα δωσουν αγωνα δρομου για να περισυλλεξουν την μοναδα. Ο Ionulis ειναι τυφλος και οπλισμενος με
ενα πιστολι. Μη μπορωντας να ξεχωρισει φιλιες απο εχθρικες δυναμεις, θα ανοιξει πυρ εναντιον οποιουδηποτε.
Οι παικτες πρεπει να πλησιασουν και να απενεργοποιησουν την αμυντικη λειτουργια της μοναδας. (χτυπημα στη πλατη)
Ο Ionulis τοτε θα τους ακολουθησει. Προσοχη: Η μοναδα εχει πανω της ικανη ποσοτητα εκρηκτικου. 1 βολη στο κεφαλι
θα την ανατιναξει, οπως και δυο βολες στον κορμο η τρεις στα ακρα! Κερδιζει η ομαδα που θα παει τον Ionulis στη
βαση της.
Ο Ionulis δεν θα τρεξει ουτε θα ψαξει για καλυψη. Ουτε πριν, ουτε μετα την "απενεργοποιηση".

Συνσυγγραφέας Μ262. Άντε καλές μας Fπες Per Second!   ;D ;D
Μπορεί να ΜΗΝ είμαι στρατηγός αααλλάάά τα λέω τσεκουράτα!

Whiskey

Η ομαδα των HADES θα συμμετεχει με 2 ατομα (Spartan - Viper).

loubamboo

Δυστυχώς, έκτακτη επαγγελματική συνάντηση δεν μου επιτρέπει να προσέλθω.

Θα σας δω όλους στο επόμενο παιχνίδι.

Πολλά BBs, συγγνώμη, φιλιά σε όλους /-ες,

LOU
Freedom is more important than peace. USMC!

Admax

Paidia sygnomh alla oute egw mporesa na erthw (Camera man) gt eixa ena problimataki me thn ugia m! :S Sto epomeno omos tha erthw sygoura gia paixnidi!!! (Kanoniste na einai meta ths 6 iouliou gia an exw prolabei na megalosw ligo :P )

Kai pali sygnomh! :(

leonardo sunbird

Treme Steven Spielberg...... emeis 8a grapsoume senario "Saving Private Ionouli" sto airsoft....den eimaste tipota tyxaioi etsi gia na ksereis......
Entypwseis & parathrhseis gia to gameplay to shmerino se ligo..... Iam busy....for a while... ;)

Θάνος

Εγώ ο καντέμης ούτε ΒΒ δεν έριξα. Αλλά ξέρω, φταίει το ότι είπα ότι θα χρειαστώ να μου δώσετε ΒΒς καί με καταραστήκατε!!!  :P
keep safe distance...

leonardo sunbird

Λοιπόν... επειδη δε θέλω να μου βγει το ονομα σαν τον κακό του airsoft....καποια πραγματα στο παιχνιδι πρεπει να γινονται ΣΩΣΤΑ.....τι εννοω?
-Σαν σενάριο της τελευταιας στιγμής μπορω να παραδεχτω το ταλεντο της LAfinas kai του Μ269 ειναι ενα επιπεδο παραπανω.... τελος.... οποτε δε χρειαζετε αλλο σχόλιο πανω στο σενάριο
ΜΠΡΑΒΟ....

so.... οι παρατηρήσεις μου πανω στο παιχνιδι:

Κανόνας Νο 1....οταν χτυπηθει ενας παικτης ας σηκωσει το χερακι του μεχρι to SafeHouse ....θα περάσει αναμεσα απο αντιπάλους....δεν είναι να ξαναδεχτεί κι αλλα bb's ....δε θα φταιει μετα ο αλλος αν του την ξανασβουρήξει, Συν οτι θα εχει αποκαλυψει την θέση του. ΧΕΡΑΚΙ ΨΗΛΑ...δεν ειναι δα και τιποτα το δύσκολο.

Κανόνας Νο2 οι "Νεκροί" δεν μιλάνε :-X :-X :-X :-X. Χαλανε όλο το παιχνίδι. Ένας συμπαίκτης μου περνάει από δίπλα μου χτυπημένος και μου δηλώνει τη θέση του αντιπάλου. ΛΑΘΟΣ. Χαλάς την ικανότητα και την επιδεξιότητα του αντιπάλου- και την δική μου. Γιατί από την στιγμή που γνωρίζω την θέση σου ασε με να περιμενω τον αντιπαλο και αυτος εμένα.

-Παρακαλώ όποιος συμπαικτης  εχει PMR και βγαίνει έξω ας μην αρχιζει να λεει περι ανεμων ποντικων και υδατων από το safehouse . Είμαστε 2 άτομα αντιμετωποι με 6 και προσπαθούμε να συνενοηθούμε....η καλυψη και η εξουδετέρωση του στόχου είναι ζήτημα δευτερολεπτων.

-ειδικα για το πεδιο της Καισαριανης ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ οταν βγαινει καποιος έξω μην αρχιζει βολες από το safehouse. οταν το παιχνίδι συνεχίζεται.... προσπαθούμε να καλυψουμε και σαν αμυνα και σαν επίθεση χώρους με την δική του οπτική γωνία ο καθένας και οταν ακούμε βολές απο το safehouse δε μπορούμε να ξέρουμε απο που προερχονται οι βολές και αν γίνονται εμπλοκες. Με αποτελεσμα η καλυψη μας απο 90 μοιρες την κανουμε 360 και γυρναμε γυρω γυρω και γινομαστε σαν γαλλικο 8 :)

- οταν ένας παίκτης βγαίνει έξω ...μην τον χρησιμοποιεί ο συμπαικτης του σαν καλυψη πηγαίνοντας απο πίσω του για να αλλαξει θέση. (το είδαμε και αυτό ;))

το airsoft έχει την μαγεία του οι λεπτομερειες το κανουν μαγικό! Μην το χαλαμε.!!

;D τώρα όσο αναφορά το οριο των fps  ;D.... ola under control  ;) Εγινε ένα ησυχο παιχνίδι!!! ΜΠΡΑΒΟ σε όλους !!!!!!!

Αυτά τα ολίγα!!!

PS. Ζητώ συγνώμη από τους συμπαικτες μου αν σπάστικα στην αρχή. Δε φταιτε εσείς....καταλαβαινετε την τσαντιλα μου.....να μην έχεις  όπλο που να μην λειτουργεί σωστά. Sorry!!!

Με εκτίμηση
Leonardo.

Θάνος

Παράθεση από: leonardo sunbird στις  28 Ιουν 2009, 21:21:18 ΜΜ
Κανόνας Νο 1....οταν χτυπηθει ενας παικτης ας σηκωσει το χερακι του μεχρι to SafeHouse ....θα περάσει αναμεσα απο αντιπάλους....δεν είναι να ξαναδεχτεί κι αλλα bb's ....δε θα φταιει μετα ο αλλος αν του την ξανασβουρήξει, Συν οτι θα εχει αποκαλυψει την θέση του. ΧΕΡΑΚΙ ΨΗΛΑ...δεν ειναι δα και τιποτα το δύσκολο.

Εγώ το έμαθα το μάθημα σήμερα, που ξανάφαγα μιά ριπή περνώντας, αλλά με τα χέρια στην τσέπη.  ;D

αστείο on
Αλλά ο "πεθαμένος" τι να φοβηθεί?  :P :P ;D
αστείο off
keep safe distance...

leonardo sunbird

Παράθεση από: Θάνος στις  28 Ιουν 2009, 21:31:22 ΜΜ

αστείο on
Αλλά ο "πεθαμένος" τι να φοβηθεί?  :P :P ;D
αστείο off
Τιποτα!!!....Aλλά... οταν αρχιζει ο "πεθαμένος" και λαλαει η γλωσσα του και λεει : Ενας αντιπαλος αριστερα ενας δεξια 3 πισω τους και ο sniper δε λεει να κατέβει από το δέντρο..... αναγκαστικά βγαίνει και ο αλλος με το χερακι ψηλά χωρίς να φάει ββ'ς για να γλιτωσει τις Fapes Per Second  .... ;D ;D ;D ;D ;D

Goodspeed

Ionouououliiii....  Ionouououliiii.... ouououou,  opoy kai na pigaines 8a se evriska :)

To "kylise o tentzeris kai vrike to kapaki" einai ayto poy xaraktirizei to didymo M262-LAFINA . 19 xronia filias me ton M262 kai tis strofes toy myalou toy se senaria kai istories akoma tis 8aymazw. Twra poy 2 tetoia myala zeygarwsan, exoun na doyne polla ta matakia mas se 8emata paixnidiwn kai senariwn. Treme Ka8arma Zinja :):):)

Eyxaristw poly gia alli mia fora, kai einai kati poy eyxomai na min koyrastw na to lew, gia to simerino game. Oso pernaei o kairos kai gnwrizomaste kalytera, pisteyw oti 8a ginoyn polla paixnidia san to simerino kai akoma kalytera se oti afora to klima kai tin genikoteri pareistiki atmosfaira.

Kali evdomada se olous...

No flag, no uniform, ever stopped the bbs from my gun...

Θάνος

Ξέχασα να ευχαριστήσω τον Μ262 καί την LAFINA..

1. Γιά τον άψογο καί δύσκολο ρόλο συνάμα του ρομπότ που υποδήθηκε ο Μ262...  :)
2. Γιά το σενάριο που φτιάξανε μαζί (πρωτότυπο καί με ρόλους παρακαλώ)  ;D καί
3. Γιά την όρεξη να το δημιουργήσουν καί δεν μας αφήσανε να ψαχνώμαστε Κυριακάτικα να βρούμε να αγοράσουμε "λούτρινο αρκούδάκι" καί μετά να ψάχνουμε να βρούμε τι θα το κάνουμε.  :P ;D                                                  
keep safe distance...

haris

Τρίτο παιχνίδι που συμμετέχω και ήταν το καλύτερο απ'όλες τις πλευρές. Το σενάριο που έφτιαξαν τα παιδιά Μ262 και Lafina ήταν άψογο και η ροή του ήταν ομαλότατη (από τη στιγμή βέβαια που σταμάτησαν τα respawn). Όσο για αυτούς που "σκοτώνονται και δεν σηκώνουν χέρι ή αποκαλύπτουν τις θέσεις των αντιπάλων στην ομάδα τους, αν δεν βάλουν μυαλό θα τους αναγκάσουμε να παριστάνουν τους "νεκρούς" στη θέση που χτυπήθηκαν μέχρι να τελειώσει το παιχνίδι.  ;);D.

M262 & Lafina περιμένουμε σενάριο για την Κυριακή
Goodspeed  άλλον έναν και έβγαζα σκυλιά.
Sunbird ευχαριστώ για το AK.

ΌΧΙ ΆΛΛΑ RESPAWN

vipergr

Πρωτο παιχνιδι ηταν αυτο για μενα σημερα αλλα παρα τη ζεστη το καταφχαριστηθηκα......και ας μη πετυχα κανεναν.... μου εκανε εντυπωση  το πολυ καλο κλιμα μεταξυ παιχτων καθως και ολοι ητανε προθυμοι να δωσουν βοηθεια σε οποιον τη ζητουσε μπραβο σε ολα τα παιδια επλιζω να γνωριστουμε καλυτερα στο μελλον..

Μια παρακληση εχω να κανω οταν θελει καποιος να δοκιμασει το τφεκι'τ αν μπορει να κανει 5-10 βηματα μακρια απο το χωρο του safe house γιατι κριμα ειναι να βγει κανα ματακι....

Παντα τετοια παιχνιδακια.....viper

ZINJA

ΜΠΡΑΒΟ στη ΛΑΦΙΝΑ και το <αρκουδακι> :D
ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥς ΤΟΥς ΠΑΙΧΤΕς :D
ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ :D
ΜΠΡΑΒΟ στο ΘΑΝΟ για τις θαυμασιες φωτογραφιες :D
ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥς ΜΑς ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΑ ΜΕ ΤΑ ΦΠς ΚΑΙ ΤΙΡΙΘΗΚΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ;) ;) ;) ;)
ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΨΟΓΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΟΛΩΝ ΤΟΝ ΠΑΙΧΤΩΝ! :D
ΜΠΡΑΒΟ στο διοργανωτη ;)(οχ αμαν αυτος ειμαι εγω ;D ;D ;D ;D)
χαιρομαι πολυ που συναντισα παλιους παιχτες που ειχανε καιρο να ερθουν<λογω υποχρεοσεων)αλλα και καινουριους παιχτες που δεν ειχαν σταματιμο στο παιχνιδι και θελανε να παιξουν κιαλο!οσο για τα λεγομενα του καλου μου φιλου λεοναρδο εχω να πω <ΜΠΡΑΒΟ για την ανοχη που εδιξε> ;) :D :D :D
Πιστευω οτι ολλα κυλισαν ομαλα χωρις παρατραγουδα!
για οτι ξεχασα,για οσους ξεχασα και παλι συγνωμη και παλι ΜΠΡΑΒΟ!!!! :D :D :D
           ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΟΙ ΕΙΣΑΣΤΑΝ    <<<<<<<<<,,ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ>>>>>>>>>> ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D :D :D :D :D :-* :-* :-*
            ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΣΟΥς δανισαν τα αεg σε παιχτες για να παιξουν που δεν ειχαν (ΤΙΜΗ ΤΟΥς) :D
ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!ΠΟΛΕΜΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!!

Ι-4

http://i-4team.blogspot.com/

LAFINA

Καλησπέρα κι από μένα έστω και καθυστερημένα.
Αυτά που θα πω είναι
1ον Ίσως να μου ξυπνήσατε το άγνωστο μέχρι στιγμής και σε μένα συγγραφικό (δεν θα έλεγα ταλέντο) οίστρο.
Βέβαια από ένα αστείο ξεκίνησε επειδή ήθελα να "πειράξω" μέσω forum τον Zinja, σαν να του λέω "άάάάντ'ντεεε ακόόόόμα το σενάριο"? ? ?,
Ομως όπως είπε κι εκείνος πολύ σωστά την ώρα που έφτασα στο πεδίο μάχης, ας πρόσεχα,  ;D ;D ;D Γεια σου Zinja χωρατατζή!
Αλλά της τελευταίας στιγμής τ'αποτελέσματα τα βλέπουν όλοι και γελάνε (παραλαγή της παροιμίας: "της νύχτας τα καμώματα τα βλέπει η μέρα και γελάει")...
Διότι όπως προέγραψα μπήκα τελευταία στιγμή να δω μήπως υπήρχε σενάριο ή κάποια συμπληρωματικά στοιχεία και είδα το post του Zinja που έλεγε τέλειωσέ το. Εκείνη την ώρα σκέφτηκα κοίτα που η πλάκα που κάνω μου γυρνάει μπουμερανγκ και πρέπει να πάρω την ευθύνη για να μην χαλάσει το παιχνίδι.
Επειδή έχω κι άλλη έμπνευση  ;D  ;) και με το συνσεναριογράφο-συζυγάτο μου Μ262 για να βγάλουμε κάτι καλό θα πρέπει να δούμε, που θα οργανωθεί ο αγών, πόσες Fapes Per Second θα ισχύουν κ.λ.π. για την επόμενη Κυριακή. Βέβαια αν είναι να βγει καλό σενάριο παιδιά, κανένα πρόβλημα  μεν αλλά λίγο πιο νωρίς ο τόπος, εε?? μπορείτε καλέ κύριοι και κυρίες? ? ? βεβαίως-βεβαίως :D

Anyway πέρα από την πλάκα θέλω να ζητήσω ταπεινά συγνώμη για την αδικαιολόγητη αργοπορία μου και δεν είναι λίγο να περιμένουν πόσα άτομα στο λιοπύρι. Ανάγκα και οι θεοί πείθονται όμως αν καλοσκεφτείτε ότι έπρεπε να ανεβάσω το σενάριο στο forum να το εκτυπώσω κ.λ.π. κι εκεί δεν το κρύβω πάνω στον πανικό είχαμε κάποια μικροπροβλήματα-καθυστερήσεις.

2ον Για τα άτομα που ήταν έξω στον ουδέτερο χώρο, (καταλαβαίνω πως δεν ήταν από πρόθεση αλλά για να περάσει η ώρα), είχαν ξεκινήσει τις ριπές κατά πάσα κατεύθυνση. Στο σημείο που βρισκόμουν (βλέπε Β΄ φάση, ευκάλυπτος) με βρήκαν δυο-τρεις αδέσποτες στο πρόσωπο (Ευτυχώς φορούσα μάσακα...). πήγα να ξεκινήσω κι εγώ να βαράω αλλά κρατήθηκα διότι σκέφτηκα ότι δεν έχει νόημα τη στιγμή που είναι εκτός πεδίου μάχης.
Το θέμα είναι ότι είναι ότι μπέρδευαν κι άλλους συμπαίχτες μας οι οποίοι άκουγαν τις ριπές και δεν μπορούσαν να καταλάβουν τι γίνεται... Οπότε ας μου επιτραπεί να θερμοπαρακαλέσω την επόμενη φορά να μην βαράμε άσκοπα αν δεν έχει τελειώσει κάποια φάση. Τι λέτε κι εσεις? γίνεται??  ;) ε? ??

3ον Νιώθω την ανάγκη να πω ευχαριστώ που με δεχτήκατε κι εμένα στα παιχνίδια χωρίς διακρίσεις και σχόλια (ωχ γυναίκα, τι θέλει αυτή εδώ κ.λ.π.......), που με παίζετε κι εμένα μαζί με τ'άλλα   :D τα παιδάκια της παρέας  ;D  αν κι έχω δεσμευτεί κάποια στιγμή να φέρω το ταψί με τον μουσακά! (Από Σεπτέμβρη να μην μας πέσει και βαρύς καλοκαιριάτικα!....!!)  ;D ;D ;D

Ευχή άντε να διοργανώσουμε και διήμερο εκτός Αθηνών με ομάδες από άλλες πόλεις της πατρίδας μας. Καλά μη βαράτε μια σκέψη μου φωναχτά είπα, αμάάάν!  ;D

Να'στε πάντα καλά και να έχουμε κάθε φορά και καλύτερα από την προηγούμενη παιχνίδια, διοργανώσεις και μπουμπουνίσματα!
Μπορεί να ΜΗΝ είμαι στρατηγός αααλλάάά τα λέω τσεκουράτα!

Admax

Psithite gia 2hmero aygousto!!!!! naiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!tha eimai kai arketa megalws oste na mporesw na pwlemisw kai egw gia thn patrida mou kai... (opa sorry parasirthika! :P) Psithite gia 2hmero!!! :D