21/6/09 <<ΠΑΝΟΛΕΘΡΙΑ>> ΒΑΣΗ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ

Ξεκίνησε από filakio 8, 14 Ιουν 2009, 22:14:59 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

filakio 8

καταφέραμε με τον zinja να βάλουμε και αυτά στην κλήρωση. ;D ;D ;D
Καπελο (Jungle hat)               
Πυξίδα                                 
Camouflage 5-color FACE-PAINT   
Carabiner tool     

filakio 8

υποχρεωτικό κάθε παίχτης να φαΐ και από μια σαρδέλα("ισπραχτικο" κόλπο του zinja ;D ;D ;D)

leonardo sunbird

Καθαρμα zinja μην ξεχασεις τα περιβραχιονια...εκτος και αν τα πουλησες και αυτα....απαπααααααα.............. ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Doc

Παίδες, θα δεχτείτε 2 άτομα ως απλούς παρατηρητές?? (Antono +1).

Μας ενδιαφέρει το airsoft αλλά θα θέλαμε να δούμε ένα παιχνίδι από κοντά πριν κάνουμε το final commitment (δηλ. αγοράσουμε full εξοπλισμό,  ;D )

Σκεφτόμασταν, εάν δεν έχετε αντίρρηση, να παρακολουθούμε το παιχνίδι από μια μεριά. Εννοείται πως δεν θα προδίδουμε θέσεις, δεν θα παρενοχλούμε τους παίκτες και γενικά θα ακολουθήσουμε ό,τι οδηγίες μάς δώσετε.

[Ή μπορούμε να εκτελέσουμε χρέη medics (άοπλοι) !]

Αμφότεροι άνω των 18 και διαθέτουμε full face masks.

Thanks!

haris

Και να θυμήσουμε στους καπνιστές να προσέχουν με τα τσιγάρα τους γιατί έτσι και γίνει καμιά μ.."στραβή" τα νερά του Zinja  δεν μας σώνουν.

Skalfman

JAMES

tag21

o zinja mou thimizei enan tupo pou otan imoun stratiotis erxotane sto padio volis kai poulage nera anapcixtika sokolates krouasan kai sto telos otan akouges tin timi sou peftane ta dontia apo tin fthinia!!!!!!!!! kai otan tou eleges re file akriva den einai sou apantage PANTA=====ME AGAPI....

sto kandili itan lete na einai o eggonos tou??????

leuko fortigaki klistou tupou mallon nissan i mitsubishi.......me ti erxete o zinja??????

ego pantos tha sas timiso me dika mou nera!!!!
Ο ΤΟΛΜΩΝ ΝΙΚΑ

Θάνος

Παράθεση από: tag21 στις  20 Ιουν 2009, 19:48:43 ΜΜ
ego pantos tha sas timiso me dika mou nera!!!!
Την πάτησες! Γιά να παίξεις πρέπει να πάρεις καί νερό απο το Σκρούτζ..εμμμ...από το Zinja ήθελα να πω, το βάλανε σαν όρο στο αυριανό παιχνίδι!!  :P :P
keep safe distance...

loubamboo

Και εγώ μέσα! Πρέπει να υπερασπιστώ το εξοχικό του κυρίου Σταυρίδη στη Μαγούλα... ;)
Freedom is more important than peace. USMC!

Skalfman

na sas pw.. ti wra na eimaste   στο αναψυκτήριο  ????

Θάνος

Παράθεση από: Skalfman στις  20 Ιουν 2009, 20:18:43 ΜΜ
na sas pw.. ti wra na eimaste   στο αναψυκτήριο  ????

Οι παίχτες θα συναντηθούν 1 χιλιόμετρο περίπου μετά το Δαφνί στο αναψυκτήριο δεξιά του δρόμου (έχει parking) και είναι μετά την γέφυρα του Σχιστού να ειναι 10:00
Όσοι γνωρίζουν τo πεδιο να είναι εκεί στις 10:30
ΕΝΑΡΞΗ:11:30

Το αναφέρει στη σελίδα 1.  ;)
keep safe distance...

filakio 8

τελικά πρέπει να ανεβώ με τον zinja λίγο ποιο νωρίς στην βάση. οποτε όση είναι στο περίπτερο και δεν ξέρουν τον δρόμο το κινητό μου 6956247868.αλλα όλο και κάποιος θα ξέρι απ τα παιδιά που θα είναι στο ραντεβού.υπόψιν 10:30 να είστε στην βάση

papaflesas

υπολογιστε με  πιο πριν στην μοιρασια .
επειδη στις 10.15 σχολαω απο την εκκλησια 10.30 ειμαι σπιτι 10.50 ειμαι στο αμαξι,και οταν ερθω πρωτα ο ΘΕΟΣ στις 11.40 θα μπω στο παιχνιδι κατευθειαν
θα φερω και μια εικονα για το αδειο προσκυνηταρι της βασης..
α και να μην το ξεχασω να πατε να εξομολογηθητε σημερα γιατι αυριο εχω την αισθηση οτι θα στειλω κοσμο... :D :D :D :D :D :D :D
ποια  εχθρικη σφαιρα θα μου χαρισει εναν τελειο επιλογο μιας καλης ζωης?
μαχου και θνησκε υπερ πιστεως και πατριδος!!!   Μ.Α.Β.Η.
Rebels airsoft team

Aquiline

Whiskey

Για πρωτη φορα, ακομα και αν δεν παιξουμε μια και ουτε τα οπλα εχουμε μετρησει, θα ερθουμε αλλα 3 ατομα ... Whiskey, Spartan, Viper.
Μια και δεν ξερουμε το πεδιο καλο θα ειναι να βρεθουμε με καποιους στο αναψυκτηριο ωστε να μας καθοδηγησουν.

Admax

Ti egine paidia???? pws eitan to Game??? :D

Kanoniste ksana gia na erthw kai egw!!!! <3 :D :) :P

leonardo sunbird

Polla bb's ...epesan..... re paidia.... autos pou etrekse perissotero htan o Falcon pou pernouse anamesa apo ta pyra..... gia na metraei ta opla kata th diarkeia kai na bgazei fwtos..... BRAVO FALCON!!!!......
.... poly regga .... kai paei to nyxtokamato...KA8ARMA zinja...xaxaxa!!! ;D
kai me liga logia....to fxaristi8ikame pali...ouf.....

Shm. an de me ksanakalypsete 8a gyrisw kai 8a sas purovolw egw..... xexexe!!!!(kseroun autoi gia poious milaw... ;D)

JAMES

Αλλη μια Κυριακη περασαμε θαυμασια..Πεσανε πολλα bbs και πιστευω πως ολοι το ευχαριστηθηκαμε.Το μονο κακο ηταν πως για αλλη μια φορα καποιοι το παιξανε αθανατοι..ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ,ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟ!!!ΓΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ!!
Ενδιαφερον το συστημα με τους medics αλλα ειμαι καθετος στο θεμα των respawn και ειμαι κατα..Οταν ξαναμπαινω με respawn,αισθανομαι οτι ειμαι ζομπι...  :-\ Για αυτο κ δεν εκανα κανενα..
Μπραβο σε ολους που αντι να πανε σε καποια παραλια,προτιμησανε ενα airsoft game με τον ηλιο να βαραει νταλα.  :) :) :)

dash

μπραβο στον zinja και στον filakio 8 για την οργανωση.πολυ καλο παιχνιδι και απο οτι αποδειχθηκε ηταν η μερα της αμυνας και στα 2 παιχνιδια