21/6/09 <<ΠΑΝΟΛΕΘΡΙΑ>> ΒΑΣΗ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ

Ξεκίνησε από filakio 8, 14 Ιουν 2009, 22:14:59 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

loubamboo

Ωραίο  airsoft σήμερα. Στο δεύτερο γύρο πήραν φωτιά τα bushings... ;D

Πάντα τέτοια!
Freedom is more important than peace. USMC!

Θάνος

Ένα μπράβο στα παιδιά που το διοργάνωσαν (Zinja καί filakio8), ανέβασαν τον πύχη ψηλά σήμερα, που πέρα από την οργάνωση, τα παγωμένα νερά (έφταναν γιά να πάρουν όλοι από δύο παρακαλώ), τον πυροσβεστήρα, φαρμακείο κ.λ.π., είχαμε καί δώρα σε κλήρωση. Καλά, δεν παίζεσται!!  ;D
Καλό παιχνίδι, φέραμε τα AEG στα όριά τους, μείναμε από ΒΒς στην κυριοξελία, αφού ρίχναμε "αβέρτα κουβέρτα".  :P
Από την επόμενη φορά, θα πηγαίνω πάντα με τους αμυνόμενους, έχει πολύ περπάτημα η επίθεση!!! ;D
Αυτά, καλά περάσαμε, πάμε γι άλλα.
;)
keep safe distance...

filakio 8

Ένα ακόμα παιχνίδι έλαβε τέλος και ολλα κύλησαν πολύ καλά συγχαρητήρια και στις 2 ομάδες που παρόλη τι ζεστη ανταπεξιλθαν καλά.
είχαμε και 2 μικρό ατυχήματα του sapper και zinja ("τσακοθικαν" με κάτι σιδερα)γρατζουνιές. ρεεε πονάνε τα comandaaa. ;D ;D ;D
μπράβο στο falcon και την κοπελια που εκτέλεσαν χρέη φωτογράφου ;) ;)και μην ξεχάσω στην κλήρωση που έγινε τζόκερ βγήκε το 22. :o :o :o
και τέλος ένα μεγάλο ευχάριστο από εμενα και τον zinja στο airsof center για την έκπτωση που μας κάναν σε μερικά απ τα πράγματα που κληρώσαμε.
καλή ξεκούραση ΚΟΜΑΝΤΑ :P :P

βρέθηκε μια επιγονατίδα ζητείται ο κάτοχος.

Gus

Πολυ καλη η οργανωση του παιχνιδιου σημερα! Μπραβο στους Zinja καί filakio8 για τον κοπο τους! Τα παρατραγουδα με τους αθανατους δεν ελλειψαν βεβαια και λυπαμαι γι αυτο αλλα τι να γινει? Κακο του κεφαλιου τους! Πολλα bbs και αρκετη δραση... Γενικα χορταστικο παιχνιδι!!! Ευχαριστουμε για ολα...

filakio 8

Pε πως γίνετε αυτό με τις γυναίκες δεν μπορώ να το καταλάβω 40 δωρα να κληρώναμε πάλι θα τις έπεφτε τις LAFINAS το σετ βαψίματος φούμο απίστευτο ;D ;D ;D ;D ;D ;D

LAFINA

ΕΔΩ ΔΙΔΥΜΟΙ ΜΕ ΤΑ SS ΡΟΥΧΑ. Νικος και Βασίλης
Λογω αδυναμίας εισόδου στο internet μπήκαμε (προσωρινώς) απ'τo λογαριασμό της LAFINAS.
Χαρηκαμε τα μέγιστα διότι μας θύμισε την 9ετή δράση μας στην Πανεπιστημιούπολη.
Ο χρόνος είναι αμειληκτος αλλά κάνει κύκλους, και να που τσούπ ξαναπιάσαμε τυφέκιο αντί για μασκα και βατραχοπέδιλα.
Να είναι καλά ο Λεωνίδας ο Σμυρναίος (Goodspeed) και ο Μάκης (M262) που μας έχωσαν για τα καλά.
Η γνώμη μας είναι ότι άπαξ και κολλήσεις μπίλια τσαχπίνα μοβόρικη και τσουχτερή τι να τον κάνεις και τον medic  εκτός αν είναι η Σκλεναρίκοβα.
Καθόσον το τράυμα εισόδου με το τραύμα εξόδου θα είναι διαμπερές και εφόσον το Εκαβ στην μάχη κινείται πιο αργά από χελώνα τότε χαιρέτα τον ματαιο τουτο κόσμο και αντίο πενιχρή σύνταξη. Κοινώς Πας ανήρ εισπράτειν βόλον, αποθνήσκει...!.
Ετσι τα παιχνίδια θα γίνουν πιο ευέλικτα πιο σύντομα, και όχι μονο 2, σε ολάκερη Κυριακή!.
Γνώμη μας είναι να : α) οι επιτιθέμενοι να είναι πάντα διπλάσιοι των αμυνομένων.
                                 β) όποιος πεθαίνει δεν ανασταίνεται...
                                γ)  Πιθανόν περισσότεροι διαιτητές θα ανακαλύπτουν τους αρνητές του αποδημείν εις κύριον με χρήση ίσως από κυάλια
                                δ) Τα όπλα να λειτουργούν στο μέγιστο δυνατό των Fapes Per Second αφού όλοι οι εμπλεκόμενοι παίρνουμε όλα τα μέτρα προφύλαξης.
Οι κατέχοντες διπλού χιτώνα-(όπλου) καλως να τα διαθέτουν και εις τους μη έχοντες που έρχονται δια γνωριμίαν με τον κόσμο της ιπτάμενης μπίλιας.
ΌΣΟΝ αφορά τους εν συνειδήσει απέθαντους να τους αποβάλουμε δια παντώς από τους υγιείς σκεπτόμενους παίχτες!
Η κλήρωση δώρων προσθέτει αγωνία και στο τέλος....ΚΑΙ ΑΝ ΣΟΥ ΚΑΤΣΕΙ..... ΦΟΥΜΟ ΣΕ ΑΝΤΡΑ? ΚΑΛΗ ΠΙΑΤΣΑ ΣΤΗΝ ΣΥΓΓΡΟΥ......ΧΑ ΧΑ ΧΑ! Άρε LAFINA τι μας έκανες! Μας το ρούγκλωσες!!!..
Ο χώρος είναι άψογος αλλά χρήζει καθαρισμού από τα σκουριασμένα συρματοπλέγματα. Προτείνουμε την οικολογική κίνηση του συλλέγειν και απομακρύνειν τα σκουριασμένα επικύνδυνα αγκάθια.....ο τέτανος καραδοκεί και δεν ταιριάζει στην διασκέδαση.
Ευχαριστούμε πολύ τους διοργανωτές, αλλά έλλειπαν τα κιοφτεδάκια μετά δυόσμου.
Εις το επαναπιστολίζειν.....

Νίκος & Βασίλης

Συμφωνώ με του προλαλήσαντες, με κάλυψαν στα περισσσότερα. Αλλά άρε άτιμη κενωνία άλλους τους ανεβάζεις κι άλλους τους κατεβάζεις στα τάρταρα. και γιατί κλαψουρίζω? Γιατί μου τέλειωσαν τα πλαστικοσφαιρίδιά μου, (κοινώς τα σκάγια μου!)  και όσο για το φούμο?? τι να πω ρε παιδιά?? Εγώ φταίω που 8) κοιμόμουν  ;Dκαι η τύχη μου δούλευε??  ;D ;D; D ;DΜπορεί να ξέμεινα από σκάγια αλλά από φούμο δεν θα μείνω! Την επόμενη φορά θα εμφανιστώ με το νέο Look μου smokey όόόχι eyes αλλάαάά φ ά  τ σ αα!  :p

Επίσης να ευχαριστήσω το filakio 8 τον Zinja και το επιτελείο του για την άψογη οργάνωση. Τελικά όσο πάμε και καλύτερα, Μπράβο!
Μ'αρέσει.!..
Τάνια - Lafina

Μπορεί να ΜΗΝ είμαι στρατηγός αααλλάάά τα λέω τσεκουράτα!

XARAMADAS

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στα παιδιά Zinja καί filakio 8 από την ομάδα Lost Patrol, για την σημερινή διοργάνωση και την έμφαση που έδωσαν και στα οργανωτικά θέματα του παιχνιδιού (medic, respawn, σενάριο άμυνας και επίθεσης για όλους)και σε θέματα παροχών προς τους συμμετέχοντες (άφθονα παγωμένα νερά, δώρα κατόπιν κληρώσεως). Πολύ καλή και φιλότιμη προσπάθεια αν λάβουμε υπ' όψην και τον αριθμό των συμμετεχόντων. Ελπίζουμε στο μέλλον να ακολουθήσουμε κι άλλοι το σημερινό τους παράδειγμα για ακόμη περισσότερη διασκέδαση.
Ο Θεός συγχωρεί τα λάθη, ο Χαραμάδας ποτέ...

haris

leonardo sunbird

re τι παιδιά εχουμε στην ομαδα..απαπαααααα.... αλλαζουμε όλο το αρχαίο ρητό.... Ή ΤΑΝ(ΥΑ) Ή ΕΠΙ Τ.Α.S......
Από το πολύ τρέξιμο και τα 1000δες BB'S ενδεικτικά σας ανακοινώνω τις ποιο κατω απώλειες πολέμου:
1-Ενας Γεμιστήρας 200rd για MP5 (το γα...  #$@%@ ...νο....δεν ήθελε να κάτσει στο γιλέκο)
2-To καπάκι απο το κοντάκι του AK-47
3-Mία μπαταρία 9,6V 1500ma
4-Mία επιαγκωνίδα
5-Ο γεμιστήρας του Hi-Capa 5,1 έγινε σαν γαλλικό 8

αυτά με μία γρήγορη ματιά.......

passenger

νομίζω ότι ένα μπράβο στα παιδιά για την πολύ καλή  οργάνωση δεν φτάνει άρα να του το πω επί 2 :)
μας καλομαθαίνετε κύριε πρέσβη  ;D

Chemical

Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ και από μένα στα παιδιά (Zinza/Filakio8) για τι διεξαγωγή αυτού του σεναρίου. Μπορώ να πω χωρίς δεύτερη σκέψη ότι ήταν το πρώτο ομαδικό σενάριο που ευχαριστήθηκα τόσο πολύ.(Το δήλωσα άλλωστε και στο πεδίο)
On the 7th day, while God rested, we over-ran his perimeter and stole the globe, and we've been running the show ever since.

Goodspeed

'Αλλο ένα χαμόγελο για την σημερινή συνάντηση  :) Ποοοολύ bb έπεσε σήμερα  :)

Fylakio 8 και Zinja κάθαρμα συγχαρητήρια  :) Αν συνεχίσει να ανεβαίνει έτσι η ποιότητα των συναντήσεων, είμαι ποοολύ περίεργος για το τι θα προσφέρεται έξω από το safe house και για το τι θα κληρωθεί σε 3-4 παιχνίδια.....

Καλωσορίζω και τα νέα πρόσωπα σε αυτήν την μεγάλη παρέα και επιφυλάσσομαι για το δώρο της επανένταξης των διδύμων στην αεροσφαίρηση ( A set of Flying bbs )  ;D
No flag, no uniform, ever stopped the bbs from my gun...

leonardo sunbird

το πρόβλημα με τα 2διμα είναι μην τους βγει η ρετσινιά για Αθανατους..... θα λένε: ρε συ εσενα τωρα σε εβγαλα..και ξαναπαίζεις ??? χαχαχαχαχα  ;D ;D ;D

papaflesas

Δοξα τω Θεο ολα κυλησαν ομαλα και ακομα μια κυριακη μας γεμισε τις μπαταριες.
ευχαριστουμε τους ζιντζα και φιλακιο 8 ια την προσεγμενη οργανωση.
και μια παρακληση σε οσους διοργανωνουν σεναρια...αλλαξτε την ωρα απο 11.30 το πρωι σε 7 το απογευμα
ωστε στο τελος στις 10 οποιος θελει να παιξουμε και ενα νυχτερινο
υ.σ 1 ισως φταιει που πηγενα σε νυχτερινο σχολειο.. ;D ;D ;D
υ.σ 2 χαιρομαι που μπαινουν στον χωρο μας καλα παιδια και γνωριζω ενδιαφεροντες ανθρωπους... :)
υ.σ 3  οσους σκοτωσα Θεοςχωρεστους η κηδεια δωρο.. :o :P
ποια  εχθρικη σφαιρα θα μου χαρισει εναν τελειο επιλογο μιας καλης ζωης?
μαχου και θνησκε υπερ πιστεως και πατριδος!!!   Μ.Α.Β.Η.
Rebels airsoft team

Θάνος

Θα ήθελα να πω κάτι σχετικά με το χτύπημα από ΒΒ σε παίχτη.

Δεν το λέω γιά να την πω σε κάποιον, απλά έκανα μία διαπίστωση καί αφού βεβαιώθηκα ότι όντως συμβαίνει, την παραθέτω σήμερα.

Δεν αναφέρομαι στο συγκεκριμένο παιχνίδι, αλλά γενικότερα (αφού το έχω διαπιστώσει καί σε άλλα παιχνίδια), απλά το αναφέρω εδώ, γιατί δεν ήξερα που το αναφέρω.

Αρκετοί "Αθάνατοι" δεν φωνάζουν έξω όταν "αρπάξουν ΒΒ", αν δεν δουν ή καταλάβουν από που προέρχεται!!!

Αυτό σημαίνει, ότι είτε νομίζουν ότι φάγανε ΒΒ από σπόντα από κάποιον που απλά ψεκάζει το χώρο, είτε ότι, γιά να μην βλέπω κανέναν, ε δεν θα με βλέπει κι εκείνος.

Πρέπει να καταλάβουμε, ότι όταν φάμε ΒΒ, οπουδήποτε, είναι χτύπημα.

Χτύπημα θεωρούνται καί τα από λάθος φιλικά χτυπήματα (ας προσέχαμε).

Αυτά με το καλημέρα.  :)
keep safe distance...

ZINJA

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥς ΤΟΥς ΠΑΙΧΤΕς!!!!!!!!!!!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ ΦΑΛΚΟΝ που με τη συμετοχη του σαν φωτογραφος και σαν διετιτης ηταν ΑΨΟΓΟς :)
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥς ΤΟΥς ΣΠΟΝΣΟΡΕΣ ;) ;) ;) ;) ;) :D :D :D :DΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ που αντεξαμε και δεν μας πηραν τα <<χαρτια>>> ;D ;D ;D ;D :D :D :D
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ <ΑΜΥΝΑ> ΠΟΥ ΠΗΡΑΜΕ το ενα <χαρτι> ;D ;D ;D ;D :D :D :D :D
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟ ΦΙΛΑΚΙΟ 8 ΠΟΥ ΟΡΓΑΝΩΣΕ ΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ! :D
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΗΠΙΑΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΡΑ και δεν τα ξανακουβαλισα πισω ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΑς ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΨΟΓΗ :D
         ΓΕΝΙΚΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΥς ΠΑΝΤΕς ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ :'( :'( :'( :'(<ΣΥΓΚΗΝΗΘΗΚΑ ΤΟ ΚΑΘΙΚΙ>
ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!ΠΟΛΕΜΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!!

Ι-4

http://i-4team.blogspot.com/

leonardo sunbird

εμενα που σου εβαλα ρε καθαρμα betadine την ωρα που επαιζες δε 8α με ευχαριστησεις?(και ημαν και αντιπαλος σου) :P η θες την αλλη φορα να σε ψεκάσω με ξυδι να γελανε και τα πλαστοσφαιριδια???? χαχαχαχαχαχα  ;D ;D ;D ;D

ZINJA

αυτο ειναι που ξεχασα και σου λεω   1000000000000000000000000000 ευχαριστω εισαι πολυ ενταξει!μακαρι ολοι να παρουν το παραδιγμα σου και την υπευθινοτιτα σου καλε μου φιλε! :) :) :) :) :) :) :)(σορυ για τα ββς που σου εριξα) ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!ΠΟΛΕΜΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!!

Ι-4

http://i-4team.blogspot.com/

COUNT X

Θα ήθελα κ' εγώ με τη σειρά μου να δώσω συγχαρητήρια στην οργανωτική επιτροπή (ZINJA – FYLAKIO 8) καθώς και στους σπόνσορες για την αμέριστη βοήθεια  και συμπαράσταση τόσο στους έμπειρους όσο και στους άπειρους παίκτες. Ευελπιστώ να συνεχίσουμε τα παίγνια σ' αυτό το μοτίβο. Θεωρώ ότι πρέπει να συνεχιστεί η υποστήριξη από τους σπόνσορες και από τους ίδιους τους παίκτες, για την αδιάκοπη εξάπλωση του σπορ.

Εν κατακλείδι θα ήθελα να τονίσω ότι υπάρχουν πολλά αξιόλογα άτομα στο χώρο του airsoft τους οποίους και γνώρισα την Κυριακή.

P.S.  Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου στην ομάδα LOST PATROL οι οποίοι ήταν άπαικτοι, με άψογη αλληλοκάλυψη και τακτική. 'Ελειπε βέβαια και ο Fearfree αλλά θα σας τα ρίξει τα bb's αναδρομικά στο επόμενο παίγνιο.

leonardo sunbird

σορρυ? ας με κάλυπταν οι αλλοι σε αυτην την φάση και ακομα θα τρεχατε μεχρι την μαγουλα...απο τα ββς μου.... ;D ;D ;D.είχα 2 επιλογες η μια να κανω κινηση αυτοκτονιας και η αλλη να με παρει ο υπνος στην εμβρυακη σταση που ειχα παρει και τα ββς σφυριζαν κατα χιλιαδες πανω μου...... :o Η ΤΑΝ Η ΕΠΙ ΤΑΣ.....  ;D