21/6/09 <<ΠΑΝΟΛΕΘΡΙΑ>> ΒΑΣΗ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ

Ξεκίνησε από filakio 8, 14 Ιουν 2009, 22:14:59 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Θάνος

Παράθεση από: ZINJA στις  18 Ιουν 2009, 20:59:46 ΜΜ
Καλα το ειπα εγω!θα γινει τις μουρλης το καγκελο με το καλο! ;D :D :D :D :D! ξεχασαμε να πουμε και κατι μαζι με τον φιλακιο 8
   ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΡΑς ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΦΘΟΝΑ ΠΑΓΟΜΕΝΑ ΝΕΡΑ :) :) :) :) :)
    ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΙΟ ΓΙΑ ΠΡΩΤΕς ΒΟΗΘΕΙΕς!!!!!!!!!!!! ;) ;) ;) ;) :D :D :D :D :D :D :D :D
Τις τιμές δεν μας είπες... :P
keep safe distance...

leonardo sunbird

Ka8arma Zinja.... pali 8a douleuoume mia bdomada na plhrwsoume ta nera sou.....xaxaxaxaxa!!!!!  ;D 8) ;)

Corsair567

Pali tuxeros kai aythn thn Kuriakh... Allagh kai pali sthn upiresia opote MESAAAAAAAAAAAAA kai egw... Egw fusika tha ferw ta dika m nera kai fagwsima giati o ZINJA twra me thn oikonomikh krish exei tsouksei ligaki tis times...

passenger

fanioles

ZINJA

Οταν με το καλο θα ζηταται νερακι του θεου εγω θα το πουλαω 5 ευρω το ενα!ασε που κανονικα πρεπει να το δινω 7 ευρω το ενα!Ξερεται ε.......για να κανω τη διαφορα ρε παιδες!!!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D χα χα χα χα χα χα :D :D :D :D :D.
     ΠΑΡΑΚΑΛΩ οποιος εχει φερνει καμερα και φωτογραφικη!(για να γραψετε το ξεπουλιμα των νερων) ;D ;D ;D ;D ;D
ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!ΠΟΛΕΜΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!!

Ι-4

http://i-4team.blogspot.com/

cgwolf

Μην τον ακούτε....είναι τόσο κάθαρμα που θα φέρει σαρδέλες παστές και μετα το νερό θα ανέβει στα 100ευρώ....η γουλιά!!!!
Τελικά κι εγώ στανταρ μέσα την Κυριακή...(θα δουλεύω την επόμενη,αλλά αυτά έχει η ζωή) :P
Wolf-X...Wolf is the sniper,X marks tha spot!

transporter

fanioles

Θάνος

Εμμ..από Βόρεια Προάστια, όποιος δεν έχει μεταφορικό μέσο καί τυχαίνει να είμαι άδειος, μπορεί να μου στείλει π.μ. γιά να κανονίσουμε να πάμε παρέα. ;)
keep safe distance...

mdouke

Για άλλη μια Κυριακή τα παιδία του ΠΝ θα είναι μαζί σας.
Θα έχουμε και 1 ακόμα νέο μέλος στην οικογένεια.
Μέχρι στιγμής Mdouke +3.

papaflesas

αν και με 6 κιλα συν και 20% αντοχη μειον (λογω υγειας) θα πιασω ταμπουρια στο μανιακι ;D ;D ;D
ποια  εχθρικη σφαιρα θα μου χαρισει εναν τελειο επιλογο μιας καλης ζωης?
μαχου και θνησκε υπερ πιστεως και πατριδος!!!   Μ.Α.Β.Η.
Rebels airsoft team

filakio 8

den se fovame esena ;D ;D ;D.ante na polemisoume plai plai kai pou eise otan Ba kanoume to NTOU sou exo kai to proto efe ;) ;) ;) ;)

papaflesas

Παράθεση από: filakio 8 στις  19 Ιουν 2009, 21:13:46 ΜΜ
den se fovame esena ;D ;D ;D.ante na polemisoume plai plai kai pou eise otan Ba kanoume to NTOU sou exo kai to proto efe ;) ;) ;) ;)
an εννοεις χημικο πολεμο πεστο να τρωω απο τωρα φασολαδα....και αν εχουμε και αναπτηρα ...καλα φλογοβολοοοοοοοοο ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;)
ποια  εχθρικη σφαιρα θα μου χαρισει εναν τελειο επιλογο μιας καλης ζωης?
μαχου και θνησκε υπερ πιστεως και πατριδος!!!   Μ.Α.Β.Η.
Rebels airsoft team

Corsair567

Akuros kai egw sry... Efiga gia hotel... Sry kai pali...!!!

dash

dash ,digkas123, + 1 enas akoma mesa

Bulldog

SAPPER

Gus

ZINJA

Για ελατε για ελατε ΚΛΗΡΩΝΕΙ 1 ΣΤΟΥς 5 ΚΕΡΔΙΖΕΙ ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D!!!!Για ελατε για ελατε! :D :D :D :D :D

ΛΟΓΩ ΤΗς ΑΥΡΙΑΝΗς ΖΕΣΤΗς ΤΟ ΝΕΡΟ ΑΝΕΒΗΚΕ ΣΤΑ 8 ΕΥΡΩ ΤΟ ΕΝΑ!!!!!!!!!!Για περαστε για περαστε ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!ΠΟΛΕΜΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!!

Ι-4

http://i-4team.blogspot.com/