12-7-09 <<AΛΛΑΛΟΥΜ>> ΒΑΣΗ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ

Ξεκίνησε από ZINJA, 07 Ιουλ 2009, 12:19:51 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

papaflesas

Παράθεση από: filakio 8 στις  11 Ιουλ 2009, 09:25:52 ΠΜ
kai o george 35 ton I-4
μπαα ποιος φουρνος γκρεμιστηκε?   ;D ;D ;D
ελα τα ρεμαλια του airsoft σε δραση  ....γιοταδες ενωθειτε... :P
ποια  εχθρικη σφαιρα θα μου χαρισει εναν τελειο επιλογο μιας καλης ζωης?
μαχου και θνησκε υπερ πιστεως και πατριδος!!!   Μ.Α.Β.Η.
Rebels airsoft team

ZINJA

ρε παιδια με συγκηνητε!!!!!!!!!!!!!!! :'( :'( :'( :'(
δε φτανει που εχουμε τοσες συμμετοχες καλοκεριατικο,αλλα βλεπω και ΟΜΑΔΕς,να ερχονται και ειναι ακομα πρωι! :D :D :D :D
μαζεβονται και οι ι-4 σιγα σιγα :'( :'( :'( :'( :D
ε ρε ββ που εχουν να πεσουν! ;D ;D ;D ;D
θα φατε χειροβονβιδα που θα παει καπνος! ;D ;D ;D ;D ;D ;D
παλι δεντρα και τοιχους βλεπω να καβαλαω ;D ;D ;D ;D ;D
ΓΙΑ ΕΛΑΤΕ ΓΙΑ ΠΕΡΑΣΤΕ ΓΙΑ ΔΗΛΟΣΤΕ :-* :-* :-*
ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!ΠΟΛΕΜΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!!

Ι-4

http://i-4team.blogspot.com/

alkimaxos

Ο ALKIMAXOS θα ειναι παρον σε αυτη την μαχη.... ενα μεγαλο δημοσιο ευχαρηστω στο ΘΑΝΟ που θα με παραλαβει......

SAPPER

Πάτερ μου λύθηκε ο αφαλός από το γέλιο μουαχαχαχαχαχα......... :D :D :D

Και εγώ μέσα μου έλειψε το μέρος.  :)

alkisbkn

Παιδιά SOS!! Μου χάλασε το Hop-up του Marui M4A1 Και δεν έχω όπλο για αύριο! Έχει κανείς Hop-up για αυτό το όπλο; Θα με σώσετε.. Έστω και μεταχειρισμένο! Ας στείλει PM αν γίνεται..

(Στο airsoftcenter χτες ήσουν εσύ, SAPPER; Τελικά το Classic Army hopup δεν ταιριάζει στο marui.)

Ευχαριστώ πολύ!

ZINJA

Αντε ορε παιδια παμε να σπασουμε την 60αδα!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D ;)
παρτε οσα μπιλακια εχετε θα σας τρεχω σα σκυλια στην ερημο της <<<<<<<<,ελευσιναουα>>>>>>>>>>>>> ;D ;D ;D ;D

ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΡΙΣΠΟΝ (αυριο θα πως θα γινει) :-* :-* :-*

Ι-4

Θάνος

Αύριο θα σας έχω πρόγραμμα με ντίσκο, να χορέψουμε κιόλας, υπό τον καταιγισμό των ΒΒς.  ;D
keep safe distance...

SAPPER

GHOST RECON TEAM

ATHENS
BULDOG
SAPPER
MARKSMAN
VASILIAS
YANNIS

FROM GHOST RECON OUT.

Maleficus

ZINJA

Επειδη απο τις 5 και μετα δεν εχω ιντερνετ οποιος θελει δηλωνη συμμετοχη και ερχεται αυριο κανονικα χωρις κανενα προβλημα παιδες! :-*
Ευχομαι ΚΑΛΗ ΜΑς ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ :D :D :D
Ε ΡΕ ΤΙ ΘΑ ΣΑς ΚΑΝΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;D ;D ;D ;D
                  ΡΕΜΑΛΙΑ ΕΝ ΔΡΑΣΗ  :D :D :D :D :D :D :D ;) ;) ;) ;) :) :) :) :) ;D ;D ;D :D :D :D :D :D :D :D ;D ;D :D :D :D :D :-* :-* :-* :-*

Ι-4

VasiliaS

Goodspeed

Apo tetoio xavale den mporei na leipoun ta Didyma...   ;D ;D

Stin omada mas loipon vazeis Vasili kai Niko

See you out in the fields
No flag, no uniform, ever stopped the bbs from my gun...

soap

Παράθεση από: ZINJA στις  07 Ιουλ 2009, 12:19:51 ΜΜ
URBAN

ΣΕΝΑΡΙΟ

Σε μια χώρα στην <<ΕΛΕΥΣΙΝΑΟΥΑ>> μια ομάδα ανταρτών κρατάει στα χέρια της έναν <ΧΑΡΤΗ> και έναν <ΠΥΡΑΥΛΟ>

Ο χάρτης δίνει οδηγίες και στοιχεία για το που είναι η τοποθεσία του <πυράυλου> που έχουν στα χέρια τους.
Με τον πύραυλο θα χτυπήσουν καίρια θέση αντίπαλον στρατιωτών μέσα στη χώρα τους, για να μπορέσουν μετέπειτα  να κάνουν επίθεση στη χώρα των <ΚΤΙΡΙΑΝΑΟΥΑ>.

Μετά από πληροφορίες που έχουν οι πράκτορες της χώρας <ΚΤΙΡΙΑΝΑΟΥΑ> όπου δεν ξέρουν άμα είναι σωστές, στήνουν μια επιχείρηση για να βρούνε τον <ΧΑΡΤΗ>, και μετά να καταφερουν να απενεργοποιήσουν τον πύραυλο, και να τον πάρουν μαζί τους  στα σύνορα τους για να κλέψουν την τεχνολογία του.

ΥΠΟΣΕΝΑΡΙΟ
Αν αποκτηθεί ο πύραυλος οι αντάρτες θα πρέπει να εμποδίσουν τους <στρατιώτες> να τον πάνε στην βάση τους και να τον φυλάξουν ώστε να μελετήσουν και να δούνε τη τεχνολογία του! (((((((όλες οι υπόλοιπες πληροφορίες στο πεδίο))))))).

Οι συμμετέχοντες θα συναντηθούν 1 χιλιόμετρο περίπου μετά το ΔΑΦΝΙ στο αναψυκτήριο δεξιά του δρόμου (έχει πάρκινγκ) και είναι μετά τη γέφυρα του ΣΧΙΣΤΟΥ στις 10:00.

Όσοι γνωρίζουν το μέρος να μεταβούν κατευθείαν εκεί στις 10:30

Στο παιχνίδι θα αναφέρω για το Respawn και πως θα γίνει ;)

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ:  11:00
ΟΡΙΟ ΗΛΙΚΙΑΣ:  18 και άνω.
ΟΡΙΟ FPS:         350
ΟΡΙΟ SNIPER:   550 (Single action)

Μετά το παιχνίδι θα γίνει συνάντηση για τα περί αγώνος! :D

ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ   ΝΕΡΑ-ΦΑΡΜΑΚΙΟ-ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΡΑΣ    ΤΑ ΝΕΡΑ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΠΡΟΣ 8 ΕΥΡΩ ΤΟ ΕΝΑ ΑΛΛΙΩΣ ΝΑ ΨΩΦΙΣΕΤΑΙ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D :D :-* :-* :-*

ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ:
ΖΙΝJA
FILAKIO 8
PAPAFLESAS
OYZI
HELIKOPTERAS
alkisbkn
Falkon (me erothsh symetoxhs)
Θανος
VagBlack
fanioles?
RAMIREZ
gueef
metalipontios
Dulas
Leonardo
Goodspeed
Haris
Berettas
makman
M269
Lafina
G-Mparos
camouflage+1
Big Boss
Alex3para
LeopoL4+1
siegfried
count x
fearfree
Genocide
xaramadas
Dr.paint+2παρατηρητες
KAMENOS 12+1
el_ninio
Haroth
lohggreek
spartah
Greko
nikiforos
misericord
greg
Alkimaxos
Regal
Knan
Misericord+1
george 35
SAPPER+5
Soap
Dennis

Θάνος

εμμμ..λίγο μαντάρα δεν έγινε? Διέγραψε τουλάχιστον το ένα.  ;)
keep safe distance...

giannisgtti

paidia kalispera!!! iparxei xoros gia enan akoma airsofta??? den exo xanaerthei se pexnidi kai tha eimai oligon ti patopsaro alla den peirazei pistevo..eprepe na diloso simetoxi noritera i den iparxei provlima akoma kai tora? efxaristo ek ton proteron.filika giannis

Θάνος

Παράθεση από: giannisgtti στις  11 Ιουλ 2009, 21:32:40 ΜΜ
paidia kalispera!!! iparxei xoros gia enan akoma airsofta??? den exo xanaerthei se pexnidi kai tha eimai oligon ti patopsaro alla den peirazei pistevo..eprepe na diloso simetoxi noritera i den iparxei provlima akoma kai tora? efxaristo ek ton proteron.filika giannis
Όλοι οι καλοί χωράνε, ακόμα κι αν δεν δήλωσαν συμμετοχή αρκεί να έρθουν στο πεδίο. Οπότε όχι άγχος, έλα όπως είσαι!  ;)
keep safe distance...

giannisgtti

thanks!!! tha ta poume to proi opote!! kalo vradi kai kali xekourasi!!

FOX

"Semper Occultus"

loubamboo

Loubamboo  μέσα. 

Επιτέλους, θα ξαναγυρίσω στη ... βάση μου.  ;D
Freedom is more important than peace. USMC!