OPERATION: "TYPHOON" (ΔΙΗΜΕΡΟ ΣΕΝΑΡΙΟ) 9-10 ΙΟΥΝΙΟΥ 2012

Ξεκίνησε από Demon, 21 Απρ 2012, 03:12:28 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Revo

Κοιτα εσενα δεν σε πολυ φοβάμε μπορούμε να το συζητησουμε αλλα αν λες οτι ο pitk ξεκινησε διαιτα για να έχει ορεξη στο παιχνιδι τοτε τα πραγματα εχουν αγριεψει και κατι πρέπει να κανει η διοργάνωσει για της ασφάλεια μου χαχαχαχα
Mors Ultima Ratio

Demon

Εχω μεριμνήσει ρε !! Ο ρωσσος Κοντά ειναι!! παμε τα πέρνουμε και ερχόμαστε στο πεδίο να τα φάμε!!!!! γιατι αν δουν καμια λαμψη εκει που θα είμαστε τετοια εποχή θα είσαι ασφαλής μετά στην ψηρου με τα βραχιόλια σου!!! χαχαχαχαχαχχαχ ;D ;D ;D ;D

ROOKIEJO

μιλησα με την διοργανωση........
θα φερει αλατι και πιπερι.....
μουσταρδα θα φερω εγω

Revo

Κατάλαβα καποιος πρεπει να φέρει το κρέας  ποιός όμως ???? χαχαχαχαχαχα
Mors Ultima Ratio

Sierraxray

Sierraxray & Horseman θα θέλανε να συμμετέχουν
με το μέρος της Al Quaeda για Σάββατο και Κυριακή.
:)
"Ο ύπνος της λογικής γεννάει τέρατα" - Goya.

ROOKIEJO

μετα την σιγη ιχθυος μας βλεπω να τρωμε χορταρακια ;D ;D ;D ;D ;D

Sierraxray

Μην αγχώνεσαι... όταν μιλήσει η λόρδα βλέπω πιττόγυρα να καταφθάνουν ακόμα και με ρίψεις από αέρος...
"Ο ύπνος της λογικής γεννάει τέρατα" - Goya.

ROOKIEJO

επειδη στην υψιλη στρατηγικη της πιτοκαταναλωσης εχω κανει διατριβη το 02.30 με αγχωνει καπως :D :D :D :D.
περα απο την πλακα αν βρουμε ασφαλη λυση στο θεμα της φωτιας κρεας θα βρουμε.
αναμενονται μονο σοβαρες προτασεις απο ειδικους

spirosleon

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ

απο Σαββατο με τους al quaeda
spirosleon (Σπυρος)
asphaltos (Σταυρος)
petros1610 (Πετρος)
phrovolimenos (Δημητρης)

Demon

Παράθεση από: ROOKIEJO στις  06 Μαΐου 2012, 17:12:41 ΜΜ
επειδη στην υψιλη στρατηγικη της πιτοκαταναλωσης εχω κανει διατριβη το 02.30 με αγχωνει καπως :D :D :D :D.
περα απο την πλακα αν βρουμε ασφαλη λυση στο θεμα της φωτιας κρεας θα βρουμε.
αναμενονται μονο σοβαρες προτασεις απο ειδικους
Κύριοι
Ας μην γελιόμαστε.Αντιπυρική περίοδος και σε πλήρως δασομένη περιοχή φωτιά οχι απλά δεν παίζει...ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ να γίνει χωρίς να μας πάρουν στην ψηρού...Εγω προτείνω αν κάποιος ξέρει και μου φαίνετε εφικτό...αν φυσικα διαφωνείτε τοσο πολύ με την ξηρά τροφή και κονσέρβες που εχω πει τουλάχιστον στην δική μου ομάδα να μεριμνήσει ο καθένας για τον εαυτό του...να φύγουν μερικά ατομα και να πάνε σε κάποια περιοχή κοντά ελευσίνα-μεγαρα-ή οπου αλλου θεωρείτε εσείς σωστό και να πάρουμε ενα κάρο καλαμάκια για όλους με ενα κοστος κοινό για τον καθένα απο εμας ξεχωριστά, απο μια ψησταριά ένα σουβλατζίδικο τέλος πάντων...και να ΄φαμε όλοι καλά...Δυστηχώς αυτά τα δύο έχουμε στα χέρια μας.η αγοράζουμα απο κάπου εκεί κοντά ή ξηρά τροφή το κάθε άτομο χωριστά...Για να μην μακρυγορούμε στο παρόν νήμα ωστα να μείνει διαθέσιμο για τις συμμετοχές παρακαλώ πείτε μας τις απόψεις σας με ΠΜ (Ghost Rider ή lykos)να συζητήσουμε να δούμε πώς μπορεί να γίνει.
Ευχαριστούμε

lykos

Kυριοι

Επιτρεψτε μου να σας πω οτι δεν πρπει να ξεχναμε τον ρολο που εχουμε θεσει για το σαββατο. Τα παιδια τα οποια θα παρεβρεθουν το σαββατο θα πρεπει να ανταπαξελθουν στο σεναριο και να φερουν εις περαν την αποστολη τους αλλα παραλληλα να ξεκουραστουν για την επομενη και αρκετα δυσκολη μερα.
Δεν ξερω αν εχει νοημα να σκεφτεστε για υπερβολικη διασκεδαση  το Σαββατο και την Κυριακη να ειστε κουρασμενοι. Εστιαστε λοιπον στα του σεναριου και την διασκεδαση αφηστε την σε δευτερη μοιρα.

Ευχαριστω

Lykos

Υ.Γ  Δεν θελω να περασει οτι την λεω σε καποιους. Απλα μια επισημανση εκανα για να μην ξεφυγει απο αυτο που θελουμε να κανουμε.

salamine153

Παράθεση από: lykos στις  07 Μαΐου 2012, 01:50:53 ΠΜ
Επιτρεψτε μου να σας πω οτι δεν πρπει να ξεχναμε τον ρολο που εχουμε θεσει για το σαββατο. Τα παιδια τα οποια θα παρεβρεθουν το σαββατο θα πρεπει να ανταπαξελθουν στο σεναριο και να φερουν εις περαν την αποστολη τους αλλα παραλληλα να ξεκουραστουν για την επομενη και αρκετα δυσκολη μερα.
Lykos
Εκεινο που συνηθως κουραζει τον κοσμο ειναι το να καθεται ολη την ωρα η να ασχοληται με ασχετα πραγματα χωρις να παιζει.
Δεν μπορεις να σταματισεις την ελευθερια

Predator

Στην ομαδα Dragon Squad για την μερια της Αλ καιντα για το μερος της Κυριακης να προστεθει και ένα μέλος ακόμα

- Montgomery

paliou

Δεν ξερω αν εχει κανεις συνειδητοποιησει οτι η 17η Ιουνιου ειναι η πλεον πιθανη ημερα διεξαγωγης νεων εκλογων σε περιπτωση που δεν σχηματιστει κυβερνηση κατι που δεν ειναι καθολου απιθανο.
Ας ειναι οι οργανωτες ετοιμοι και γι΄αυτο το ενδεχομενο.

lykos

Παράθεση από: paliou στις  08 Μαΐου 2012, 14:15:02 ΜΜ
Δεν ξερω αν εχει κανεις συνειδητοποιησει οτι η 17η Ιουνιου ειναι η πλεον πιθανη ημερα διεξαγωγης νεων εκλογων σε περιπτωση που δεν σχηματιστει κυβερνηση κατι που δεν ειναι καθολου απιθανο.
Ας ειναι οι οργανωτες ετοιμοι και γι΄αυτο το ενδεχομενο.

Γνωριζουμε για την πιθανη ημερομηνια των επαναληπτικων και το συζηταμε ηδη για τις εναλακτικες.
Ας δουμε τι θα γινει και θα ενημερωσουμε αμμεσα.

ALEXANDROS

......__DECKER__......

Hannibal

και απο ΟΠΛΟΝ 6-8 άτομα,
τα ονόματα έρχονται.

Ευχαριστώ
Hannibal, ΟΠΛΟΝ

Dinos

ΓΙΑ US MARINES 2 ΑΤΟΜΑ DIN. - STEPH. ΓΙΑ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ!!!
proud to be greek!

O.Y.K.1985

Αν υπάρχει θέση στην Al qaeda θα ήθελα να δηλώσω συμμετοχή
PEACE IS ALWAYS OBTAINED THROUGH SUPERIOR FIREPOWER

Demon

Παράθεση από: O.Y.K.1985 στις  15 Μαΐου 2012, 12:15:42 ΜΜ
Αν υπάρχει θέση στην Al qaeda θα ήθελα να δηλώσω συμμετοχή
Υπάρχουν θέσεις για Alqaeda αλλά για ποιά μερα θα ήθελες?... για να ξέρουμε που να σε βάλουμε!!