METAΛΛΕΙΑ 16/6/2012 - Fitness Game - (Απογευματινό)

Ξεκίνησε από #LEONARDO-SWORDFISH#, 12 Ιουν 2012, 16:28:13 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

godfather

λοιπον εγω ημουν μπροστα στα οσα ακουστηκαν και τα μετεφερα στον λεο.Aυτα ειναι τραγικα αν καποιοι μαθανε να πεζουν χωρισ ορια χωρις μετρησης σε παιχνιδια που τα κανονιζαν στο ποδι του στυλ αντε μωρε παμε ελευσινα!!!! ειναι tragic
πρωτα απο ολα η ασφαλεια

να μαθουμε καποια στιγμη οταν υπαρχει ενα game διαβαζουμε τους κανονες και μετα να λεμε ερχομαστε γιατι καποιοι πρωτα ερχονται και μετα κανουν παραπονα οτι με κοψανε κ αλλα πολλα!!!!!!!!!!

Vabap Bap Bap

Αν καποιος δεν ειναι ικανος να κατανοησει τους κανονες γιατι να μην γνωστοποιηθει ποιος ειναι προκειμενου να ειναι ενημεροι οι μελλοντικοι διοργανωτες τι να περιμενουν? Απο τη στιγμη που το παιχνιδι εχει γινει γνωστο στο κοινο τοτε δεν τιθεται θεμα για το ποιος η ποιοι παρεβρεθησαν. Ισως εχει ερθει η ωρα να σοβαρευτουμε σαν κοινοτητα και οσους δεν θελουν θελημενα και μη να συμμορφωθουν με κανονες κοινους για ολους να τους κατονομαζουμε. Αυτο ειναι κυριως για την προστασια των περισσοτερων οι οποιοι για το κοινο καλο φερονται ως πρεπει. Δεν καταλαβαινω τον λογο για τον οποιο ειμαι υποχρεωμενος να βρισκομαι στον ιδιο χωρο και παιχνιδι επειδη ετσι θεωρησα πως θα περασω ομορφοτερα την ωρα μου και να ερχεται ο οποιοσδηποτε να μου την χαλαει επειδη δεν ειναι σε θεση να κατανοησει απλα ελληνικα. Δεν ειναι μονο αδαης αυτος ο ανθρωπος αλλα και επικινδυνος. Σκεφτειτε καλυτερα αυτη μου την προταση προτου ξεκινησουν καποιοι ενδεχομενως να την κακολογησουν. Μετα λυπης μου παρατηρω οτι αρκετοι που δεν ειναι συννομοι ανηκουν και σε ομαδες, κατι που τους καθιστα ακομα πιο επικινδυνους μιας και ενδεχομενος να χαιρουν καποιας ασυλιας.
Rebels Airsoft Team

Jocker

Παράθεση από: remali στις  16 Ιουν 2012, 23:53:52 ΜΜ

Οχι  :P :P :P :P

Good game. Και κατι ακομα την επομενη φορα που θα γινει καταδρομικη εκατεροθεν να υπαρχει μια κοινη γραμμη να βρεθουμε καποια στιγμη να παιξουμε...

Υ.Γ εμεις καναμε κυκλο....

ΟΧΙ!!! εμεις καναμε κυκλο!!   ;D ;D
χεχεχεχεχεχεχεε

στο τελευταιο παιχνιδι καναμε ενα κυκλο εμεις σαν επιθεση και τα παιδια της αμυνας καναν αλλον κυκλο...
το ωραιο ειναι οτι καναμε τον ιδιο κυκλο αλλα αντιθετα ο καθενας, με την μονη διαφορα οτι ηταν σε διαφορετικα επιπεδα του πεδιου...
και ετσι δεν συναντηθηκαμε!
βεβαια συναντηθηκαμε μετα και παιχτηκε δραμα!! χεχεχε
αφου τα παιδια της αμυνας ειχαν ηδη παρει τις θεσεις τους και μας πετσοκοψαν....
αν καταλαβα καλα...!

αλλα εμεις καναμε τον κυκλο!!! χεχεχε ;D ;D
But who are ye, in rags and rotten shoes,You dirty-bearded, blocking up the way?

We are the Pilgrims, master; we shall go
Always a little further...