CQB -Airsoft Tournament- 2012

Ξεκίνησε από StarScream, 24 Φεβ 2012, 01:13:00 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

JOHN SPARTAN

Αρχικά στις 24/2 είχα γράψει για να διευκολύνω τη διοργάνωση, σε οποια ομάδα θέλει.
Την επόμενη μέρα πριν κλείσουν τα ονόματα στη VICTOR έκανα τροποποίηση οτι θελω να συμμετέχω σε αυτή.
Σαν μεμονωμένος παίχτης και μιας και δήλωσα πολύ νωρίς post No 15 θεώρησα οτι η διοργάνωση θα με έβαζε κάπου τελικά.

μφχ

JS

ADINOWS

Δεν παει να πει οτι καποιος λεει στο αερα οτι θελει να ειναι σε μια ομαδα και δια μαγειας αυτοματα ειναι.... :)

Πρεπει να επικοινωνησεις με την ομαδα πρωτα και αν  σε δεχτει,να εισαι μελος της.

-VICTOR TEAM-
COBRA TEAM

JOHN SPARTAN

Παράθεση από: ADINOWS στις  04 Mar 2012, 21:07:58 ΜΜ
Δεν παει να πει οτι καποιος λεει στο αερα οτι θελει να ειναι σε μια ομαδα και δια μαγειας αυτοματα ειναι.... :)

Πρεπει να επικοινωνησεις με την ομαδα πρωτα και αν  σε δεχτει,να εισαι μελος της.

-VICTOR TEAM-
Καλησπέρα, αυτό που θέλω να πω είναι οτι ειμαι μεμονωμένος παίχτης και ειπώθηκε οτι θα σχηματιστούν και ομάδες από μεμονωμένους παίχτες, δηλώνω συμμετοχή πολύ νωρίς, δεν χωράω στη δικιά σου ομάδα, οκ, θα μπορούσα να είμαι σε μία " μεμονωμένων " ως δια μαγείας  :)

Τάλων

Φίλε μου νομίζω ότι δεν έχεις καταλάβει.

Οι ομάδες του παιχνιδιού κλείστηκαν από υπαρχτές ομάδες (π.χ. cobra, TAS, SWAT).

Πολλές από αυτές όμως δεν έχουν έχουν δύναμη δέκα ατόμων όπως απαιτείτε από το σενάριο.
Έτσι συμπληρώσαν τις θέσεις αυτές με μεμονωμένα άτομα από γνωστούς και φίλους αυτών.

Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια ο Θεός γελάει.

ADINOWS

Η καθε 10δα που αποτελειται απο υπο-ομαδες και μεμονομενους παικτες  δημιουργηθηκε-κανονιστηκε-συμπληρωθηκε Εκτος forum,οπως σου ειπε και ο Ταλων και μετα ανακοινωσαν την συμμετοχη τους εδω στο forum ετοιμες.

-Εσυ περιμενες οι διοργανωτες να σου βρουνε ομαδα....καταλαβες λαθος. ;)
-Οπως και λαθος δηλωσες συμμετοχη απο μονο σου στους VICTOR,ενω σου ελειπαν οι υπολοιποι 9 συνπαικτες.... ;)

-VICTOR TEAM-
COBRA TEAM

spiros.k

Παράθεση από: StarScream στις  04 Mar 2012, 20:17:19 ΜΜ
Όταν λες GOLF τι θες να πεις??Ομάδα GOLF δεν έχει δηλωθεί και στην VICTOR το έχεις πει?γιατι έμενα όνομα σου δεν μου έδωσαν,μίλησε μαζί τους και πείτε μου.
Τώρα αν είπες απλά μέσα χωρίς να βρεις ομάδα διάβασε τι λέω στο αρχικό Post.
Δε βγάζω εγώ τις ομάδες....

σαν ομαδαρχης της ομαδας victor η ομαδα εχει κλειση με τα ονοματα που εχω δωσει...ευχαριστω.. ;)

StarScream

Παράθεση από: JOHN SPARTAN στις  04 Mar 2012, 20:41:23 ΜΜ
Αρχικά στις 24/2 είχα γράψει για να διευκολύνω τη διοργάνωση, σε οποια ομάδα θέλει.
Την επόμενη μέρα πριν κλείσουν τα ονόματα στη VICTOR έκανα τροποποίηση οτι θελω να συμμετέχω σε αυτή.
Σαν μεμονωμένος παίχτης και μιας και δήλωσα πολύ νωρίς post No 15 θεώρησα οτι η διοργάνωση θα με έβαζε κάπου τελικά.

Φιλε JOHN SPARTAN αν θέλεις μπορείς να ρωτήσεις τις ομάδες που δεν είναι με 10 άτομα και να πας με μια από αυτές ακόμα... αλλά μέχρι τις 17/3 θα κάνω εσωτερικές αλλαγές στις ομαδες.Οποτε συνεννοήσου με μια ομάδα και ενημέρωσε με.

StarScream

Έγινε edit στο αρχικό ποστ με τις ομάδες και τις ημερομηνίες των παιχνιδιών.
Η ώρα έναρξης του πρώτου παιχνιδιού την κάθε μέρα θα είναι στις 10:30

remali

Μαθαμε το που και το ποτε. Και τωρα πληρη σιγη. Τωρα το εχουν ριξει ολοι στην προπονηση  :P. Τι λετε να το πουμε στον οπαπ να μας βαλει στο παμε στοιχημα. Ενας Βookmaker ρε παιδια!!!!!!

Magicca

Εγώ λόγω "αδυναμίας" πάντως remali βάζω στοίχημα για Victor Team (λόγω Σπυράκου:P).Αντέ και καλή επιτυχία broooo!!!Φάτε τους όλους!!!Που θα πάει θα φτιάξει και η μέση μου και με σύμμαχο τον καιρό θα επανέλθω:)
I put a "spell" on you....because your mine..:)

spiros.k

Παράθεση από: Magicca στις  11 Mar 2012, 16:24:49 ΜΜ
Εγώ λόγω "αδυναμίας" πάντως remali βάζω στοίχημα για Victor Team (λόγω Σπυράκου:P).Αντέ και καλή επιτυχία broooo!!!Φάτε τους όλους!!!Που θα πάει θα φτιάξει και η μέση μου και με σύμμαχο τον καιρό θα επανέλθω:)
με σκλαβωσες με τα καλα σου λογια magicca να σε καλααα..αλλα πιστευω ειναι καθαρα τυχη και πως θα ξυπνησεις τοπρωι.. ;) ;) ;)

StarScream

Ο χρόνος και η προπονήσεις τελειώνουν... καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες!!!  :)
θα ήθελα να κάνω μια τελευταία ενημέρωση προς τους συμμετέχοντες μετά από αποφάσεις που πήραμε οι διαιτητές στην συνάντηση που είχαμε σήμερα ότι

-Δεν θα παίξει καμιά χειροβομβίδα εκτός εμπορίου η αυτοσχέδιες που έχουν να κάνουν με μπαρούτι - φιτιλιά η τύπου Thunder-B  που θα έχουν "διάφορα" μέσα ακόμα και BBs η πούδρα αυτές θα είναι μόνο σαν επιθετικού τύπου (flash grenade).Με BBs θα είναι μόνο αυτές που έχουν τις προδιαγραφές και καμιά άλλη πατέντα.

-Όταν μια ομάδα θα έρθει στο πεδίο με λιγότερα από 8 άτομα από τα 10 η αντίπαλη ομάδα θα παίρνει αυτομάτως τις κάρτες - πόντους τον συμμετέχοντα που λείπουν.

-Η ομάδες θα πρέπει να είναι στο πεδίο την ώρα που έχουμε πει αν αργήσει κάποια ομάδα δεν θα την περιμένομε.

-Ενημερωση και μέτρηση για όλες τις ομάδες θα γίνει απο τις 09:00 μεχρι τις 09:45

ZULU - ECHO 10:00
HOTEL - XRAY 10.30
SIERRA - DELTA 11:00
LIMA - CHARLIE 11.30

Teacherdick

Φίλε το πεδίο θα παίξει όλο ή μονο τα κτήρια;Η σκοπιά και η κάτω πλευρά παίζουν;
Si Vis Pacem, Para Bellum.

StarScream

Παράθεση από: Teacherdick στις  15 Mar 2012, 20:00:18 ΜΜ
Φίλε το πεδίο θα παίξει όλο ή μονο τα κτήρια;Η σκοπιά και η κάτω πλευρά παίζουν;
Μόνο τα κτίρια και περιμετρικά.

Kallistos

Παράθεση από: StarScream στις  15 Mar 2012, 22:39:01 ΜΜ
Μόνο τα κτίρια και περιμετρικά.

Καλημέρα!
Η πανω σκοπιά θα θεωρήται μέσα, έτσι; Τι περισσοτερες φορές που έχουμε περιορισμο πεδίου είναι μέσα.
Ready... Steady... Fire...!!!

StarScream

KRATOS

λοιπον την προπονηση με hi k mid cap πιτογυρα την καναμε..αντε να παιξουμε τωρα!!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

jumbo

Παράθεση από: KRATOS στις  16 Mar 2012, 12:02:16 ΜΜ
λοιπον την προπονηση με hi k mid cap πιτογυρα την καναμε..αντε να παιξουμε τωρα!!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

καιρο εχουμε να συναντηθουμε οι δυο μας εντος πεδιου  ;D ;D .... σου κανω επισημη προταση για πιτογυρα μετα το παιχνιδι αν ψηνεστε... :) :)
ΑΡΧΕΣΘΑΙ ΜΑΘΩΝ, ΑΡΧΗ ΕΠΙΣΤΗΣΕΙ

ΑΞΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΝΙΚΑΕΙ ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥ

KRATOS

Παράθεση από: jumbo στις  16 Mar 2012, 12:16:05 ΜΜ
καιρο εχουμε να συναντηθουμε οι δυο μας εντος πεδιου  ;D ;D .... σου κανω επισημη προταση για πιτογυρα μετα το παιχνιδι αν ψηνεστε... :) :)

;D ;D ;D ;D  Λευτερη ανεταααααααααααα!!!!!αχαχχαχαχαχαχαχαχχαχα

Father

εγω θα βαλω τις μπυρες!!!!  ;D ;D ;D

δεν θα παρω μπιλιες για να μου φτασουν τα λεφτα!!!!!