"Leave No Man Behind" 18 Δεκεμβρίου 2011 ΕΛΕΥΣΙΝΑ

Ξεκίνησε από #LEONARDO-SWORDFISH#, 25 Νοε 2011, 22:53:28 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

salamine153

Δεν μπορεις να σταματισεις την ελευθερια

paliou

Επειδη ο διαμονας του Αιρσοφτ χτυπησε με βιαιοτητα την παρεα που ειχαμε κανονισει να ερθουμε (απο τους πεντε, οι δυο εκτός λογω βαρδιας, ενας ακινητοποιημενος απο ψυξη κανει μακροβουτια στο Βολταρεν και ενας με εκτακτη οικογενειακη υποχρεωση) εχω μεινει μονος. Επειδη ομως εχω πεισμωσει και θα ερθω οτι και να γινει, ενημερωνω οτι εχω 4 αδειες θεσεις στο αυτοκινητο και σπηλαιωδες πορτπαγκαζ.
Μενω Καλλιθεα και αν καποιος εχει προβλημα μετακινησης να με ενημερωσει με ΠΜ.

tristan

ππππρρρρρ τρεμο με το video  prio  χαχαχα  θα φατε πολα ββς αυριο χαχαχα

-marksman-

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.342783942403532.100857.100000157863044&type=3      αν πεταξω τη φιλη μου στη φωτογραφια,into the enemy linesδεν παιρνουμε ανετα το game????? ;D ;D ;D ;D    

Prio

Athens Core Omega Prio [ACO/004]

tristan

και ξανα πππρρρρ  ;D ;D ;D ;D  να σε δω αυριο με κανα BDR  τοτε το σκεφτομαστε χιχιχι

Τάλων

Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια ο Θεός γελάει.

Prio

Παράθεση από: tristan στις  17 Δεκ 2011, 20:44:45 ΜΜ
και ξανα πππρρρρ  ;D ;D ;D ;D  να σε δω αυριο με κανα BDR  τοτε το σκεφτομαστε χιχιχι

ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΛΕΓΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΡΟΥΦΗΞΕΣ ΤΟ ΒΒ ΑΥΓΟΥΛΑΚΙ!!!!!!

Patriot

................................!!!!!!!! ;)
 The most effective scene of The Rock (opening scene)

OI US.MARINES ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΠΙΣΩ..........!!!  >:(
God Save The Queen.........

Erevuss

Ενα ευχαριστω εκ μερους της Οπλον για το πολυ καλο σημερινο σεναριο,αν και υπηρξαν απ οτι ακουσα καποια προβληματα με καποιους terminators που δεν βγαινανε, δεν μας ετυχε κατι ιδιαιτερο ωστε να χαλαστουμε αντιθετως περασαμε πολυ καλα και ευχαριστηθηκαμε παιχνιδι με ωραιες σκηνες μαχης.
"Many Enemies bring much Honour ..."

tristan

Να ευχαριστισω για το πολυ καλο παιχνιδι σημερα και ενα ευχαριστο στην ομαδα με της multicam για την σηνεργασια  :D :D :D

ΚΑΛΕΣ ΓΙOΡΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

georgeSK

Με τη σειρα μου να ευχαριστησω τον Λεωνιδα και ολα τα παιδια που ειρθαν σημερα για το ομορφο παιχνιδι!!!

Καλες Γιορτες Σε Ολους Σας!!!

Father

Πολυ καλο-διαφορετικο παιχνιδι το σημερινο, μου αρεσε παρα πολυ που ολοι τηρησανε το dress code και η εικονα ητανε καταπληκτικη!!!!!!!!!!

Δυνατες μαχες, βροχη οι μπιλιες εναντια σε αξιους Spetsnaz!!!!!!

Ενα μεγαλο ευχαριστω στους Spartans για την αψογη συνεργασια τους και στα υπολοιπα παιδια που ητανε στο γκρουπακι μας η που μας βοηθησαν στις μαχες.....

(μαγκες τα βιντεο ειναι τελεια!) 

Καλη εβδομαδα σε ολους, καλες γιορτες να εχετε και παντα τετοια!!!!!

kimi

Ενα μεγαλο μπραβο στον Leo για το παιχνιδι
και το σεναριο οσο και για την επιτηρυση των
κανονων οσο περναγε απο το χερι του ΜΠΡΑΒΟ  :D :D :D

Taylor

Ένα απο τα ωραιότερα παιχνίδια που έχω παίξει. :DΜπράβο σε όλα τα παιδιά και στο διοργανωτή για την ωραία διεξαγωγή του σεναρίου.Πολύ καλή η κίνηση με το dresscode που μπορούσες να δείς πλέον τον στόχο σου και όχι να ψάχνεσαι αν φοράει ταινία στο χέρι και τι χρώμα. ;)Μακάρι να γίνονται όλα τα σενάρια έτσι.(κατά την γνώμη μου)Ευχαριστώ τον Κimi και τον Eversman για την άψογη συνεργασία και συννενόηση που είχαμε μεταξύ μας. :)
Καλές γιορτές με υγεία για όλους! :)

ernestos

Μπράβο στον λέω ήταν ωραίο παιχνιδάκι και ας περιμέναμε ακριβώς 2 ώρες μέχρις να φτάσουν οι αμερικανοι εκεί που ήμασταν,κάναμε και εξάσκηση στην σκοποβολή  ;D ;D ;D

CORFU AIRSOFT TEAM (C.A.T)

http://www.corfuairsoft.gr

#LEONARDO-SWORDFISH#

Ευχαριστώ πολύ όλους τους συμμετέχοντες για το άψογο , απόλυτο 99,999% (πλην ενός) DRESS CODE που τήρησαν.

Τι να πεις ;;για Fox Die;; Whiskey Xray;; Ozymandia;; MagTaf;; Philip Salmon;; Tα μπερεδάκια της "OΠΛΟΝ"
Taylor;; Κimi;; Freedom.Fighters.... τις A-TACS των Ghost Recons .......κλπ αμερικανακια....SuperDuper

Τους BATS με τα original patches των Spetnaz;;  Crypto με την απολυτη spetnazofatsa... :)

και ολοι μα ολοι ...ηταν ΑΠΛΑ ΥΠΕΡΟΧΟΙ......

SPECIAL THANKS

στους FOX DIE για την βοήθεια των μετρήσεων
στη γλυκειά Sylvia για την πολύτιμη βοήθεια της.....
και τις πολύ ωραίες φωτος που τράβηξε.....
και σε όλους που βοήθησαν με τη συμπεριφορά τους για την ομαλή διεξαγωγή του παιχνιδιού.

Οσο μπορούσα βρισκόμουν κοντά στις ομηρικές εμπλοκές για την αποφυγή παρεξηγήσεων.....

Παρ'όλα αυτά τα παράπονα υπήρχαν.....  :(

Εύχομαι ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ σε όλους.. ΥΓΕΙΑ στις οικογένειες σας,
ΑΓΑΠΗ, ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ, & ΘΕΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ....

και για την αποφυγή κατάθλιψης, λόγω των ημερών,

26/12/2011 προγραμματίζεται παιχνίδι.... Stay Tunned..... ;D ;)

spirosleon

Παράθεση από: #LEONARDO-SWORDFISH# στις  18 Δεκ 2011, 22:54:51 ΜΜ

και για την αποφυγή κατάθλιψης, λόγω των ημερών,

26/12/2011 προγραμματίζεται παιχνίδι.... Stay Tunned..... ;D ;)

SAVE THE SANTA...!!!!

Prio

godfather

μπραβω λεο πολυ ωραιο οσο για τησ 26 θα εχω ωραιο δωρο στα γενεθλεια μου !!!!!!!!!!περιμενουμε