"Leave No Man Behind" 18 Δεκεμβρίου 2011 ΕΛΕΥΣΙΝΑ

Ξεκίνησε από #LEONARDO-SWORDFISH#, 25 Νοε 2011, 22:53:28 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Patriot

Ο χρονος 2011 εκλεισε με ενα ωραιοτατο και γεματο παιχνιδι.....φαντασια και πρακτικότητα απο τον ΜΕΤΡ του  ειδους #LEONARDO-SWORDFISH#......
OI  US.MARINES..........MAGTAF-A.... θελουν να πουν ενα μεγαλο ευχαριστω στον Λεο και σε ολα τα παιδια για το ωραιο GAME.....!!!
ΥΓ. Το καλυτερο  σημερα για μενα ηταν η μονομαχια με τον BRO ΙΣΚΙΟ......οτι καλυτερο να παιζεις με ΜΑΓΚΕΣ παικτες  ....γεια σου ρε Κωστα....
God Save The Queen.........

#LEONARDO-SWORDFISH#

All Men came back home.... drinking beers

και αφιερωνουν στα Spetnazakia τον Θεό ...Κid Rock !!!!

Kid Rock - You Never Met A Motherfucker Quite Like Me [Official Video]

SIM

Κρίμα που το χάσαμε , γιατί σήμερα οι περισσότεροι δουλεύαμε και απ'ότι έμαθα περάσατε πολύ καλά!Μπράβο ρε LEO

dimitrisk

Συγχαρητήρια leo πολύ καλο παιχνίδι!!!!!!!

eversman

Nα ευχαριστήσω και εγώ με την σειρά μου τον Λεωνίδα και τους T.A.S. για το παιχνίδι καθώς και όλους τους φίλους για την άψογη συμπεριφορά τους.

Special thanks στους Taylor/Kimi για την παρέα και την άψογη συνεργασία.Keep up the good work  ;)

nyo

Σαν νεος παιχτης και σαν πρωτη επαφη με το αθλημα εμεινα πολυ ευχαριστημενος και αφου καθ' ολη τη διαρκεια του παιχνιδιου "στενοχωριομουν" που δεν συμμετειχα, πηρα το μηνυμα οτι πραγματικα θελω να ασχοληθω με το αντικειμενο!
Χαρηκα πολυ που γνωρισα και συνομιλησα με καποια απο τα παιδια εκει και ευχομαι να γνωρισω ακομα περισσοτερους στη συνεχεια!  ;D

SAPPER

Ευχαρηστούμε και εμείς με την σειρά μας τον Leonardo για την όμορφη Κυριακή.

Να ευχαριστήσουμε και τους παρευρισκομένους, όσους ήταν με τους MARINES που φυσικά νικήσαμε  ;D

Kαι τους Fresh meet Spetsnaz που εκτός απο το στρατόπεδο καταλάβαμε και την ταβέρνα τους μετά στον Ρώσσο  :D :D :D

LoneWolf

Πολύ ωραίο το game, πιστεύω ότι ήταν πολύ καλή συνεχεια, μπράβο σε όσους τήρησαν τους κανόνες και μπράβο στον leonardo που οργάνωσε ένα game με συνεχή ενεργή δράση!!

Horus

Πολυ καλο παιχνιδι παιδια, εμεις το ευχαριστηθηκαμε!  πολλα μπραβο στον Λεο και σε οσους ετρεξαν για την διοργανωση του παιχνιδιου αλλα και στους συμμετεχοντες για το εκπληκτηκο dress code!

καλες γιορτες σε ολους  :)
enemies..we need more enemies!!

Maleficus

Και ήρθε η ώρα μου να γραψω για το τι έγινε .
Υπεροχο dress code , αρκετη δραση η οποία εμπεριειχε και δυσάρεστα.
Αρχικά να αναφέρω τις πολλές αθανασιες που απο ότι είδα και άκουσα ήταν αρκετές, και με λειπεί το γεγονός ,ειδικά στο πρώτο μου παιχνιδι μετα απο καιρό .
Επίσης με πειραξε το ότι ο Δαμιανός γάζωσε με 3000 ΒΒ απο το οπλοπολυβολο του ενα θαμνο και τρεις Spetznaz οι οποίοι ή κάποιο πεδίο που απωθούσε τις ΒΒς είχαν ή ο Δαμιανός είναι γκαντέμης και έριξε όλα τα μπιλάκια του στον αέρα.Ντροπή με τόσα ΒΒς κάποιοι να λένε ως δικαιολογία "ήμουνα πισω απο θάμνο και δε με πέτυχες" .Και ήμουν ακριβώς απο πίσω του την ώρα που έξελίχθηκε το γεγονός.Όπως και αρκετοί απο την Ghost Recon ο MetaLok o Devilcrusher και άλλοι.
Εγώ και αρκετοί άλλοι δε πηγαίναμε στο spawn point και πάλι μέσα σα βλάκες 26 φορές μέσα στο παιχνίδι!
Πέρα απο τα παραπάνω με πείραξε οτι το σεναριο παρόλο που απαγόρευε τα sniper , εθεάθησαν αρκετοί με όπλα ακροβολιστών ή διόπτρες (λέμε για το dress code ότι ήταν καλό αλλά πρέπει κάποια στιγμή να μιλήσουμε και για τους περιορισμούς στον οπλισμό) .
Ακόμα πιο πολύ λυπούμαι διότι όλοι αποζητούμε τη βελτιώση αλλά ποτέ δεν αναφέρουμε τα δυσάρεστα.Δυστηχώς όμως πρέπει να τα αναφέρουμε...
Εγ'ω ελπίζω να σας δω όλους στα επόμενα παιχνίδια !
Όσοι ενοχλήθηκαν είναι οι αναφερθέντες , όσο για εμάς τους υπόλοιπους keep up the good work.

SAPPER

Maleficus σε public game είσαι και αυτά συμβαίνουν, εγώ αισθάνθηκα άσχημα γιατί αρπάχτηκε μέλος μου με δυο τρεις ενώ είχα πει γράψτε τους και πάμε παραπέρα, μόνο απο τον Leonardo ένα συγνώμη να ζητήσω για αυτήν την διαμάχη μέλους μου με κάποιους που δεν έδωσα σημασία καν ποιοι είναι γιατί πολύ απλά συνέβαινε συμβαίνει και θα συμβαίνει πάντα σε public game και για την μια off ενδυμασία.

Το μόνο που είπα φεύγοντας στον Leonardo ήταν ότι χρειαζόταν περισσότεροι διαιτητές για να λύνουν παρεξηγήσεις γιατί καλή και άγια η κοπελιά που έτρεχε αλλά τι να πρωτοκάνει και πρώτοδει μόνη της.

Παράπονα υπήρχαν και από τις δυο πλευρές, είδα παιδιά που πάιζαν άψογα στους spetsnaz και τον έναν ενώ τον έβγαλα του φώναξα μπράβο του γιατί η βολή ήταν από το ένα tol στο άλλο πίσω από λάστιχα και το άτομο βγήκε την στιγμή που κανένας δεν θα μπορούσε να δει αν τον πέτυχε.

Κάτι άλλο είναι ότι τα respown, ήταν πολύ κοντά στο στρατόπεδο των spetsnaz και για τις δυο πλευρές με αποτέλεσμα να γίνετε χαμός, σε τελικές γραμμές καταλήξαμε να έχουμε ρίξει τις περισσότερες μπίλιες.. τουλάχιστον εγώ τόσα χρόνια που παίζω δεν έχω αδειάσει ποτέ 25 midcap...

Maleficus

Θα συμφωνήσω .Δεν είναι ωραίο το γεγονός αυτό αλλά τι θα πεί public games ?Οι κανόνες είναι κανόνες.
Όπως και να έχει περιμένω το επόμενο παιχνίδι.

tristan

φιλε father  ρηξε κανα βιντεακι να μας δουμε σε δραση   ;D ;D ;D

PanPan

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Leonardo για την διοργάνωση του παιχνιδιού! Μου άρεσε πάρα πολύ η τήρηση του dress code από όλους τους συμμετέχοντες! Επίσης να ζητήσω συγνώμη γιατί σε μία περίπτωση έφαγα μπίλια στο κράνος και δεν το κατάλαβα εκείνη τη στιγμή με αποτέλεσμα να μην βγω αμέσως.  :-\

CHOPPER

εγω με την σειρα μου να ευχαρηστησω το λεο για το σεναριο ολα τα παιδια για το dress code τουσ φοτογραφουσ ( ολεσ οι φοτο ειναι τρομερεσ ) την κοπελια που εκανε τον διαιτητη τον tristan για το γελειο  που ρηξαμε στο respawn τησ δευτερησ φασησ του παιχνιδιου

και ενα ΜΕΓΑΛΟ ευχαρηστο στον father για τα βιντεο που τραβηξε ( ανυπομονουμε νατα δουμε ) και για την πολυ ωραια συνεργασια που ειχαμε σε ολο το παιχνιδι

godfather

Ένα μεγάλο ευχαιστώ στον Leonardo για την διοργάνωση του παιχνιδιού!κ στα παιδεια τησ swat για την συνεργασεια κ το γελειο!!!!!!!!

tristan

φιλε RIPPER_01  an δουμε παλυ τετιο πραγμα βαζω στηχιμα οτι θα φιγουμε κατουριμενη απο τα γελεια   ;D ;D ;D ;D ;D ;D

2PAC

μπραβο σε ολους οργανωτες και παιχτες
το game ηταν παρα πολυ καλο με πολλα μπιλακια και
τεξιμο ετσι πρεπει να ειναι ολα τα games καθε φορα
μπραβο φιλε LEO εισαι απαιχτος!!
καλα και ασφαλη παιχνιδια να εχουμε καλες γιορτες και καλη χρονια σε ολους

StarScream

Παράθεση από: godfather στις  20 Δεκ 2011, 13:37:53 ΜΜ
Ένα μεγάλο ευχαιστώ στον Leonardo για την διοργάνωση του παιχνιδιού!κ στα παιδεια τησ swat για την συνεργασεια κ το γελειο!!!!!!!!

Με την σειρά μας και εμείς να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον LEO για το παιχνίδι γιατί είναι από τους λίγους που καταλαβαίνει πόσο τρέξιμο έχει...  ;)

Τώρα όσο για το γέλιο δεν έχω να πω τίποτα εκεί στο τέρμα που ήμασταν είναι η αλήθεια ότι περισσότερο γέλιο ρίξαμε παρά μπίλιες...  ;D ;D ;D ;D ;D

Father

Παράθεση από: tristan στις  20 Δεκ 2011, 13:08:49 ΜΜ
φιλε father  ρηξε κανα βιντεακι να μας δουμε σε δραση   ;D ;D ;D

Παράθεση από: RIPPER_01 στις  20 Δεκ 2011, 13:33:59 ΜΜ

και ενα ΜΕΓΑΛΟ ευχαρηστο στον father για τα βιντεο που τραβηξε ( ανυπομονουμε νατα δουμε ) και για την πολυ ωραια συνεργασια που ειχαμε σε ολο το παιχνιδι

Θα παθετε τη πλακα σας με το βιντεο φιλοι!!!!!  ;D ;D ;D ;D Πολυ γελιο αλλα και πολυ δραση!!!!
Το τελικο βιντεο ως αφιερωση στο παιχνιδι θα παρει 2-3 μερες ακομη.... Αξιζει το κοπο και θελω να βγει καλο.....