ΕΛΕΥΣIΝΑ ΚΥΡΓΙΑΚΗ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΑΛΛΑΓΗ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΚΥΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΙ

Ξεκίνησε από topgun7, 14 Σεπ 2011, 21:55:59 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

topgun7

ψηνετε κανεις αμα δεν οργανωθει κανενα σοβαρο πεχνιδι το σ/κ να  μαζευτουμε να παιξουμε( απογευμα ΑΚΥΡΟ)κυργιακης κανενα(προπονιση ΧΑΛΑΡΑ) (3 ατομα στανταρ +1?) deathmatch για να αρχισουμε να ζεστενομαστε σιγα σιγα γιατι εχει περασει ο μισοσ σεπτεμβριο και τιποτα ακομα και δεν το βλεπω και  κατι συντομα κανονικα παντα με ορια 350 fps και ολουσ τουσ κανονες ΠΑΝΤΑ  ακουω γνωμες!!!                      
ΩΡΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ 9:00  
[/color] ΛΟΓΟ ΤΟ ΟΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΠΡΩΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΩΙ ΚΥΡΓΙΑΚΗΣ ΩΡΑ 9:00  

Falcon

topgun7

ΣΥΜΦΩΝΩ 100%
εγω εκανα μια προταση να δω αντιδρασεις και το  σαββατο βλεπουμε αμα γινετε 100% η οχι

Konman

Καλησπερα σε ολους.. Ειμαι καινουργιος στο φορουμ και στον χωρο.. Καλως σας βρηκα λοιπον.
Εψαχνα να βρω ενα τετοιο χαλαρο παιχνιδι για να εχω μια πρωτη επαφη με το αντικειμενο..
Οποτε αμα κανονιστει να ξερετε οτι ειμαι μεσα..
Χαρηκα.. και ελπιζω να μην σας την χαλαω ως πρωταρης που ειμαι..  :)

topgun7

ΟΧΙ ΡΕ ΦΥΛΕ ΔΕΝ ΧΑΛΑΣ ΤΙΠΟΤΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΧΩΡΑΝΕ αρκει το οπλο σου, εξοπλισμο σου (γυαλια)  και καλη διαθεση ;D

O.Y.K.1985

Δεν είναι κακή ιδέα. Ιδιώς λόγω και του καλού καιρού (μπάνιο το πρωί) θα βρεί υποστιρικτές. Εγώ πάντως είμαι μέσα
PEACE IS ALWAYS OBTAINED THROUGH SUPERIOR FIREPOWER

spitfire11

Παιδια να κανω μια ερωτηση..αμα ερθω με το Scar της WE που βγαζει 390 θα με αφησετε να μπω στο παιχνιδι?για να μην καψω τζαμπα τοση βενζινη και διοδια?αν υπαρχει προβλημα το καταννοω. εχω σκοπο να αγορασω ενα AEG για τα υπολοιπα παιχνιδια...
Weapons :  WE Scar-L      &      JG Austeyr EF-88 Former(AUG A2)      &     KJW M9
Uniform :    Greek Lizard    &        Greek Lizard Desert      &      OD

Condor

Παιδιά, κι εγώ νέος είμαι (1 παιχνίδι έχω=κανένα) και ψήνομαι. Στο ελαιουργείο το πρωί της κυριακής έχει ένα παιχνίδι με όριο συμετοχών, αλλά εγώ μάλλον δε θα μπορέσω να πάω λόγο υποχρεώσεων, και ΜΑΛΛΟΝ θα μπορώ για απόγευμα. Οπότε, αν κανονιστεί τπτ για απόγευμα, μάλλον (επαναλαμβάνω) θα μπορω! Ψηθείτε...!  :)
Οι Έλληνες δεν πολεμούν σαν ήρωες
   οι ήρωες πολεμούν σαν Έλληνες
                  "ΠΕΡΣΕΥΣ"

Sierraxray

+2 από Freelancers
<EDIT>
Άκυρη η συμμετοχή από Freelancers. Ο Νο2 Έχει υπηρεσία οπότε άν τακαταφέρει ίσως έρθει ένας μόνο.
"Ο ύπνος της λογικής γεννάει τέρατα" - Goya.

BladeGT

και μεσα με αλλα 2 ατομα μαλλον... αντε να δροσισει λιγο ο καιροσ γιατι τα απογευματινα δεν με πολυ αρεσουν :P προτιμω το πρωι.
Θελω ενα open game. Διχως κανονες διχως ορια που οι μονοι που δεν χωρανε σ αυτο να ειναι οι αθανατοι... :P

ADINOWS

COBRA TEAM

Condor

Παράθεση από: ADINOWS στις  15 Σεπ 2011, 14:01:33 ΜΜ
ΚΥΡΓΙΑΚΗ??
χαχα! στα φόρουμ μερικές φορές γίνονται λαθάκια λόγο βιασύνης, ή επειδή έχουμε το μυαλό μας στο όπλο μας, στο game της κυριακης κτλ. !  ;)
                  "ΠΕΡΣΕΥΣ"

Jim21

κυριακη πρωι θα ερθει πιο πολυ κοσμος παρα απογευμα γνωμη μου

kill or be killed

BladeGT

Παράθεση από: Jim21 στις  15 Σεπ 2011, 16:33:55 ΜΜ
κυριακη πρωι θα ερθει πιο πολυ κοσμος παρα απογευμα γνωμη μου

συμφωνω...
Θελω ενα open game. Διχως κανονες διχως ορια που οι μονοι που δεν χωρανε σ αυτο να ειναι οι αθανατοι... :P

spitfire11

Το πρωι εχει καποιο σεναριο, prive game ή public game?
Weapons :  WE Scar-L      &      JG Austeyr EF-88 Former(AUG A2)      &     KJW M9

topgun7

spitfire11 ΑΝ ΘΥΜΑΜΕ ΚΑΛΑ ΕΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΛΑΙΟΥΡΓΙΟ 3-9-11 KAI ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΣΟΥ ΜΕΤΡΗΘΗΚΕ ΣΤΟ 460+ FPS ΤΟ  ΟΠΟΤΕ ΑΜΑ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΔΥΣΚΟΛΑ ΕΙΔΙΚΑ ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΕ ΚΟΛΙΜΑΤΑ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΙΞΕΙΣ ΑΜΑ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΠΕΣ ΟΣΟ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΔΥΜΑΝΗ???

spitfire11

Παράθεση από: topgun7 στις  15 Σεπ 2011, 19:19:04 ΜΜ
spitfire11 ΑΝ ΘΥΜΑΜΕ ΚΑΛΑ ΕΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΛΑΙΟΥΡΓΙΟ 3-9-11 KAI ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΣΟΥ ΜΕΤΡΗΘΗΚΕ ΣΤΟ 460+ FPS ΤΟ  ΟΠΟΤΕ ΑΜΑ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΔΥΣΚΟΛΑ ΕΙΔΙΚΑ ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΕ ΚΟΛΙΜΑΤΑ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΙΞΕΙΣ ΑΜΑ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΠΕΣ ΟΣΟ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΔΥΜΑΝΗ???

Εχεις δικιο ημουν στο ελαιουργειο τοτε.
Το οπλο εβγαλε πρωτη βολη στα 460 επειδη ηταν γεματο με προωθητικο, οι υπολοιπες(γιατι εριξα κοντα στις 10 βολες με μετρητη) εβγαλαν 394-422.
Δεν ξερω αν με ειδες στη "μαχη" αλλα οσες φορες χρειαστικε να ριξω δεν σημαδεψα πανω απο την μεση και ουτε σε μικροτερη αποσταση απο 10 μετρα.

Καταννοω την αρνηση εκεινων ως προσ την συμμετοχη ενος τετοιου οπλου.
Ρωτησα αν καταφερω να παιξω γιατι μιλαμε για χαλαρο παιχνιδι και οχι καποιο σεναριο οπου τα ορια τηρουνται με μεγαλυτερη συνεπεια.

ADINOWS

Παράθεση από: spitfire11 στις  15 Σεπ 2011, 20:32:23 ΜΜ
Εχεις δικιο ημουν στο ελαιουργειο τοτε.
Το οπλο εβγαλε πρωτη βολη στα 460 επειδη ηταν γεματο με προωθητικο, οι υπολοιπες(γιατι εριξα κοντα στις 10 βολες με μετρητη) εβγαλαν 394-422.
Δεν ξερω αν με ειδες στη "μαχη" αλλα οσες φορες χρειαστικε να ριξω δεν σημαδεψα πανω απο την μεση και ουτε σε μικροτερη αποσταση απο 10 μετρα.

Καταννοω την αρνηση εκεινων ως προσ την συμμετοχη ενος τετοιου οπλου.
Ρωτησα αν καταφερω να παιξω γιατι μιλαμε για χαλαρο παιχνιδι και οχι καποιο σεναριο οπου τα ορια τηρουνται με μεγαλυτερη συνεπεια.
Eισαι εκτος οριων,οχι μονο στην αττικη αλλα πανελλαδικα(CQB).Ηταν λαθος που σε αφησαν  να παιξεις και ευθυνη εχει και ο διοργανωτης.Τελος.
COBRA TEAM

Condor

Λες και παίζεις με πραγματικό sniper! (φιλικά το λέω)  :D Υπάρχουν τρόποι να μειώσεις τα FPS στο "διαβολάκι" σου!
                  "ΠΕΡΣΕΥΣ"

JOHN SPARTAN

Καλησπέρα,

δυο άτομα μεσα, για την Κυριακή το πρωί, το απογεύμα έχουμε κάποια υποχρέωση.

( Αν ξεκινήσουμε νωρίς το πρωί 8 και 30 με 9, στις 12 και 30 με 1 μπορεί να παει και στη παραλια κανείς )

μφχ

JS