barrels

Ξεκίνησε από Dadias, 18 Απρ 2009, 22:58:28 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Dadias

Καλησπέρα κύριοι,σκέφτομαι να αναβαθμήσω την κάννη του m733 μου σε 6.04 ή 6.03 (x300mm κάνη),αλλά, ποιό από τα 2 είναι προτιμότερο? έχω διαβάσει και ακούσει οτί σε ορισμένες περιπτώσεις το 6.03 σε αυτοματη ριπή μπορεί να κολλήσουν οι bb's ισχύει κάτι τέτοιο? το aeg μου είναι stock marui δλδ 290-300 fps,η εμβέλεια αυξάνεται? επίσης επιτυγχάνετε αύξηση των fps?αν ναί κατα πόσο?σκεφτόμουν για το twist barrel του παππού του airsoft Τ.Κοba αλλά διάβασα σε συνεντευξή του ( http://www.renegaderecon.com/kobascorner3.php ) οτί το μόνο που προσθέτει είναι καλήτερες συγκεντρώσεις και όχι επιπλέον εμβέλεια,

σας ευχαριστώ προκαταβολικά παιδιά

(παρακαλώ όχι άσχετες με το νήμα απαντήσεις)

SAPPER

Καλητερα 04 παρα 03, οχι οτι φταιει η καννη αλλα καποιο μπιλακι που δεν θα ειναι και τοσο καλο και θα σου κανει ζημια.
FPS θα σου δωσει λιγα παραπανω και καλυτερη συγκεντρωση σηγουρα.

Dadias

στο μαγαζί έχετε 300mm?γιατι στον online κατάλογο δεν βλέπω

SAPPER

Παράθεση από: Dadias στις  20 Απρ 2009, 00:05:51 ΠΜ
στο μαγαζί έχετε 300mm?γιατι στον online κατάλογο δεν βλέπω
Για πυροβολικο δεν εχουμε  :D :D :D
6,04 εχουμε μονο... :D

Dadias

Παράθεση από: SAPPER στις  20 Απρ 2009, 15:35:24 ΜΜ
Για πυροβολικο δεν εχουμε  :D :D :D
6,04 εχουμε μονο... :D

lol...man τα μπέρδεψες... θα ζητούσα 300mm σε διάμετερο κάννης για airsoft???
εννοώ τα 300mm σε μήκος κάννης τόσο είναι του m733 σε 6.04mm.. γιατί ψάχνω στο κατάλογο και εκτός αν είμαι στραβός δεν βλέπω πουθενά

SAPPER

Εεε είπα και εγώ γιατί για διάμετρο συζητάγαμε, :D
Παρεμπιπτόντως έχουμε ένα τελευταίο κομμάτι για το όπλο σου.

hitman47

Ρε παιδες πανω στο θέμα σας, έχω ένα g36ke για να βελτιώσω την ευθυβολία του τι θα μπορούσα να κανω? Δεν έχει ιδιαίτερο πρόβλημα αλλά είμαι λιγο "ψύρας" με το θέμα. Φυσικά δεν περιμένω να γίνει όπλο sniper, αλλά κατα την άποψή σας, ποια μέρη του θα επρεπε να αλλάξω και με ποια στη θέση τους για να έχω το καλύτερο δυνατο αποτέλεσμα? Λέω ποια μέρη γιατι κάπου διαβασα ότι με την αλλαγή κάνης πρέπει να αλλαξεις και το μηχανισμό hop up. Περιμένω τις γνώμες σας
G36 I am happy with my trigger, you are not!

SAPPER

Παράθεση από: hitman47 στις  21 Απρ 2009, 18:51:00 ΜΜ
Ρε παιδες πανω στο θέμα σας, έχω ένα g36ke για να βελτιώσω την ευθυβολία του τι θα μπορούσα να κανω? Δεν έχει ιδιαίτερο πρόβλημα αλλά είμαι λιγο "ψύρας" με το θέμα. Φυσικά δεν περιμένω να γίνει όπλο sniper, αλλά κατα την άποψή σας, ποια μέρη του θα επρεπε να αλλάξω και με ποια στη θέση τους για να έχω το καλύτερο δυνατο αποτέλεσμα? Λέω ποια μέρη γιατι κάπου διαβασα ότι με την αλλαγή κάνης πρέπει να αλλαξεις και το μηχανισμό hop up. Περιμένω τις γνώμες σας
Μόνο κάννη ακριβείας αλλάζεις. ;)

hitman47

Παράθεση από: SAPPER στις  21 Απρ 2009, 20:01:01 ΜΜ
Μόνο κάννη ακριβείας αλλάζεις. ;)
Thanx Sapper. Γνωρίζεις μήπως τι διαφορές έχει απ' την ήδη υπάρχουσα? jing gong g36ke και αν αλλάζει κάτι άλλο στο όπλο πχ fps ή ταχυβολία ή μεγαλύτερη πιθανότητα να κολλήσουν μπιλιες στη κάνη?
Υπάρχει κάτι τέτοιο στο AirsoftCenter?

hitman47

Παράθεση από: Helistas στις  23 Απρ 2009, 00:51:16 ΠΜ
Μηχανισμό hop up, δεν χρειαζεται να αλλαξεις, για λαστιχακι ομως το συζηταμε την στιγμη που ειναι κινεζικο.
Λαστιχάκι τι εννοείς? και γιατί?

hitman47

Παράθεση από: Helistas στις  24 Απρ 2009, 01:01:05 ΠΜ
Ο μηχανισμος του hop up περιλαμβανει ενα λαστιχενιο σωληνα (το λαστιχακι που λεμε) που αγκαλιαζει εξωτερικα την κανη. Αυτο στα περισοτερα κινεζικα ειναι κακης ποιοτητας και ειναι υπευθυνο για τις βολες που πανε στον γαμο του Καραγκιοζη και τις περισοτερες δυσλειτουργειες των AEGs που αφορουν μεχρι και την μη τροφωδωσια με ΒΒς.
Ήσουν σαφέστατος, γνωρίζεις εάν επιρρεάζει κάτι άλλο στο όπλο πχ fps ή ταχυβολία (η κάνη), επίσης θα είχα θέμα αν έκανα κινήσεις να βελτιωσω και την ταχυβολία του όπλου? Μιλάω για συνδιασμο με κάνη ακριβείας

SAPPER

Ταχυβολία θα ανεβάσεις με ένα high speed moter η μια μεγαλύτερη σε Volt μπαταρία η συνδυασμός αυτών.
Με την κάννη ακριβείας θα κερδίσεις και λίγα FPS εκτός από καλύτερη συγκέντρωση στις βολές σου.
Με μια κάννη 6,04 και καλής ποιότητας BBs δεν έχεις πρόβλημα εμπλοκών.

Falcon

Κι εγω εχω κανη ακριβειας 6.04 και κανω χρηση μπιλακια της Μαρουι, δηλαδη καλης ποιοτητας... Οποτε δε προκειται να εχω προβλημα με τις εμπλοκες....

Θάνος

Μία ερώτηση κι από εμένα, σχετικά με αλλαγή κάννης στο SLR105 A1 (steel version) της CA http://airsoftclub.gr/eshop/product_info.php?cPath=26_31&products_id=121, που έχει μήκος κάννης 463 χιλ. καί διάμετρο 6,08 χιλ. με αυτή http://airsoftclub.gr/eshop/product_info.php?cPath=83_124_85&products_id=501, πού έχει μήκος 456 χιλ. καί διάμετρο 6,04 χιλ.! Γιατί λοιπόν είναι πιό κοντή από αυτή που φοράει από κατασκευής του? Δεν θα έπρεπε να είναι στο ίδιο μήκος?
Ευχαριστώ σε όσους απαντήσουν.  :)
keep safe distance...

SAPPER

Παράθεση από: Θάνος στις  02 Ιουν 2009, 11:21:04 ΠΜ
Μία ερώτηση κι από εμένα, σχετικά με αλλαγή κάνης στο SLR105 A1 (steel version) της CA http://airsoftclub.gr/eshop/product_info.php?cPath=26_31&products_id=121, που έχει μήκος κάνης 463 χιλ. καί διάμετρο 6,08 χιλ. με αυτή http://airsoftclub.gr/eshop/product_info.php?cPath=83_124_85&products_id=501, πού έχει μήκος 456 χιλ. καί διάμετρο 6,04 χιλ.! Γιατί λοιπόν είναι πιό κοντή από αυτή που φοράει από κατασκευής του? Δεν θα έπρεπε να είναι στο ίδιο μήκος?
Ευχαριστώ σε όσους απαντήσουν.  :)

Όπως θα είδες η κάννη κάνει και για άλλα μοντέλα, προκειμένου να μην φαίνεται σε κάποιο από αυτά από τον φλογοκρύπτη μπορεί να την κάνανε κατά 7mm μικρότερη δηλαδή ούτε ένα εκατοστό, αυτό δεν επηρεάζει την λειτουργικότητα του AEG.

Θάνος

Άψογος!! Ευχαριστώ γιά την άμεση απάντηση.  :)
Είμαι σχεδόν σίγουρος, αλλά ρωτάω γιά επιβεβαίωση περισσότερο. Θέλω να αλλάξω μόνο την κάννη με αυτή που ανέφερα στο προηγούμενο ποστ, άλλο εξάρτημα (βελτίωσης) που έχει να κάνει με την κάννη καί μόνο, χρειάζεται ή όχι? Ευχαριστώ καί πάλι.  :)

edit! Να προτιμήσω της CA ή άλλης εταιρείας σαν κάτι καλύτερο? Διάβασα επίσης γιά κάννες με "βόλτες". Είναι καλύτερες ή "πολύς ντόρος γιά το τίποτα"?

εχμ..καμμιά απάντηση στο ερώτημα?  :(
keep safe distance...

mirrage

Αν το AEG σου βγάζει λιγότερα από 330 FPS τότε σου κάνει και η
ραωδωτή κάνη.Αν είναι πάνω από 330 και δεν σκοπεύεις να θυσιάσεις
την δύναμη για χάρη της ευθυβολίας και του βεληνεκούς τότε να μην
την πάρεις.Πάντως και εγώ σκέπτομαι κάποια στιγμή να πάρω μία
τέτοια.

Θάνος

Οκ, ραβδωτή κάννη, είναι αυτή με τις "βόλτες" που λέω εγώ ο νέος, κατάλαβα.  ;D
Το AEG μου μετρήθηκε στα 325 στην Ελευσίνα, οπότε αν βάλω ραβδωτή κάννη θα έχω βελτίωση ευθυβολίας καί αύξηση του βεληνεκούς, περισσότερο από μία απλή κάννη ακριβείας? Τι μειονέκτημα θα δημιουργήσει γιατί δεν κατάλαβα (συγνώμη) την απάντησή σου. Θα χάσει δύναμη? Αν χάσει δύναμη, θα χάσει περισσότερο με τη ραβδωτή, παρά με την λεία κάννη ακριβείας? Ευχαριστώ γιά την βοήθεια.  :)
keep safe distance...

Θάνος

Παράθεση από: Atsalakotos στις  04 Ιουν 2009, 20:25:13 ΜΜ
Οι ραβδωτές κάννες είναι σχεδιασμένες με βάση τα Ιαπωνικά μέτρα, που εκεί το όριο FPS είναι το 1 joule (328 FPS νομίζω). Εγώ θα σου πρότεινα να πάρεις καμία εσωτερικής διαμέτρου 6.03mm της Prometheus η της Madbull, και είσαι μια χαρά!
Ευχαριστώ Atsalakotos, σημειώνω καί βάζω στα υπ' όψιν την απάντησή σου.  ;)

Α! Υπάρχει περίπτωση να μου ανεβάσει τα FPS πάνω από τα 350?  :o ...ελπίζω όχι!  :-\
keep safe distance...

Θάνος

Παράθεση από: Dulas στις  05 Ιουν 2009, 00:01:40 ΠΜ
Αναφορικά γιατί έχετε ανοίξει πολύ μεγάλη κουβέντα, και επιστημονικά κουλό, αλλα μια κάννη μπορεί να αλλάξει πολλά πολλά fps από όσο νομίζετε, σε συνδυασμό με το ποσο καλά θα δέσει με το hop up.
Παράδειγμα ένα M-4 του easy που από την κάννη πήρε 40 fps, και το slr-106 της κατοχής μου που έδωσε 70fps ΕΠΑΝΩ στην βολή του.
Ούτε ελατήρια ούτε ζημιες από αυτά ούτε τίποτα, σε άλλο topic κάπου αναφέρω ότι για να ρίξω τα fps κάτω από 350 έκοψα από το 100αρι το ελατήριο 6 σπείρες, και μετά το συζητάμε για αξιοπιστία στο gearbox που τι να πάθει με τόσο μικρό σε δύναμη ελατήριο, και τι να λέμε για αναβαθμίσεις κτλ.

Δοκίμαζα ένα gearbox από TM AK-47 το οποιο έβγαζε στο TM 300fps το φόραγα στο SLR-106 και τράβαγε στα 375-380, το ξανά περνάγαμε στο TM και ήταν πάλι ~300fps, ΟΛΗ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΝΝΗ.

Δηλαδή μιλάς γιά μιά αύξηση στα fps της τάξεως του 15-25%!! Είναι μεγάλη η αύξηση, γιά να πω την αλήθεια, σε όσα sites επισκεύθηκα, όλοι αναφερόντουσαν σε μία αύξηση γύρω στο 5%. Δεν θέλω να ξεπεράσω τα 350 fps γιά τους ευνόητους λόγους, οπότε στην τελική όταν δοκιμάσω θα μάθω, καθώς όλα είναι θεωρητικά στην ουσία.  :-\
keep safe distance...