barrels

Ξεκίνησε από Dadias, 18 Απρ 2009, 22:58:28 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Θάνος

Παράθεση από: Dulas στις  05 Ιουν 2009, 15:02:55 ΜΜ
Όλα είναι θέμα "απώλειας", έχω και από αλλαγή κάννης χασούρα σε fps της τάξεως από 420fps να βγάζει 240fps και να τραβάω τα μαλλιά μου.

Το θέμα είναι ΠΩΣ θα δουλέψει το hop up με την κάννη και την εφαρμογή από το nozle, αν το πετύχεις αυτό τότε μεγαλουργείς και χωρίς χωρίς να σκαλίσεις τίποτα στο AEG από μηχανικές αναβαθμίσεις.

Μήπως είναι προτιμότερο τότε, γιά να μην υπάρξει θέμα ασυμβατότητας, να πάω στην "μαμά" κάννη ακριβείας που δίνει η CA γι αυτό το AEG καί όχι σε άλλων εταιρειών?  :-\
keep safe distance...

SAPPER

Αν δεν έχεις εμπειρία από συμβατότητες, Ναι.

mirrage

Παράθεση από: Atsalakotos στις  04 Ιουν 2009, 20:25:13 ΜΜ
Οι ραβδωτές κάννες είναι σχεδιασμένες με βάση τα Ιαπωνικά μέτρα, που εκεί το όριο FPS είναι το 1 joule (328 FPS νομίζω). Εγώ θα σου πρότεινα να πάρεις καμία εσωτερικής διαμέτρου 6.03mm της Prometheus η της Madbull, και είσαι μια χαρά!

Να κάνω μία ερώτηση?
Ποιο είναι το πρόβλημα αν με λιγότερα από 350 fps μπορεί να πετύχει καλύτερη εμβέλεια
και συγκέντρωση με απ'οτι με 350+ ?

Ειδικά αν δεν αυξάνονται τα fps με την ραβδωτή (που νομίζω πως δεν αυξάνονται) τότε
μπορούμε να πούμε οτι είναι η ιδανική κάνη αφού συνδυάζει ασφάλεια-βεληνεκές-συγκέντρωση!

Πέρα από αυτό χρήστες αναφέρουν οτι κατόπιν μέτρησης τα αποτελέσματα ήταν ικανοποιητικά
ακόμα και στα 360 fps!
Άρα μετράς με την κάνη και αν δεν αποδίδει σωστά μειώνεις στα 330 και είσαι κύριος.
Και αφήνεις τους άλλους να τρέχουν να υπεραναβαθμίζουν! ;D ;D ;D

cosvas

Έχει κανείς πραγματική εμπειρία και μέτρο σύγκρισης σχετικά με την ραβδωτή κάννη, γιατί ώς σκοπευτής με πραγματικά ραβδωτά γνωρίζω πολύ καλά την ανώτερη ακρίβεια που προσφέρει η ράβδωση σε σχέση με την λεία κάννη αλλά στα airsoft με τις πλαστικές, ελαφριές και κυρίως σφαιρικές ΒΒs μου φαίνεται δύσκολο να ισχύουν οι ίδιοι μηχανισμοί βελτίωσης της ακρίβειας (με την περίστροφή του βλήματος περί τον άξονά του). Πραγματικά κάθε γνώμη από πραγματική χρήση θα φώτιζε το θέμα για όλους.

SAPPER

Ύστερα από μελέτες στο αντικείμενο που με είχε απασχολήσει και στο Paintball όλα καταλήγουν να είναι στην σφαίρα της θεωρίας και της φαντασίας.
Ένα σφαιρίδιο δεν μπορεί να πάρει περιστροφή τέτοια όχι μόνο λόγο του επηρεασμού του από το spin του hop up, αλλά και από την μη σωστή εφαρμογή του BBs στην κάννη όπου υπάρχει διαφορά και μη σωστή εφαρμογή (βλεπε BBs 6mm vs Barrel 6,8- mm.)
Από την άλλη το σφαιρίδιο είναι στρόγγυλο σε σχέση με τα βλήματα για ραβδωτές κάννες που είναι κωνικά.
Και το βασικότερο η ταχύτητα εξόδου προκειμένου να επιτευχθεί περιστροφή πρέπει να είναι πάνω από 650 FPS χωρίς επηρεασμό από hop up.

Θάνος

Κατατοπιστικότατος!! Ευχαριστούμε!  ;D
keep safe distance...

cosvas

Άρα, όπως πολύ σωστά αναφέρει ο Sapper, τα περί ραβδωτής κάννης σε airsoft μάλλον είναι αβάσιμος μύθος και άνευ εφαρμογής (τουλάχιστον με το τρόπο που γνωρίζουμε οτι λειτουργεί στα άλλα όπλα). Σκέφτομαι να ζητήσω από τους Mythbusters να το εξετάσουν...!

Ιστιμπεη

Το G36 της J.G.  εχει το ιδιο εσωτερικο
μηκος κανης με το G36C και με το G36K της ιδιας εταιριας?

Predator

Παιδες να σας ρωτησω θελω να αλλαξω την καννη μου σε ακριβειας και θελω να ρωτησω οσοι απο εσας εχεται βαλει μονοι σας τα καταφερατε ειναι ευκολο η πακετο?Σε κατι βιντεο στο Υou tube φενεται ευκολο ειναι ομως? Εχω ενα Μ15 classic army και θελω καννη απο classic army να βαλω.Οσοι το εχεται κανει πεστε μου αποψεις.  Σας ευχαριστω.