FPS 328 +/-5%. Ένα χρόνο μετά.

Ξεκίνησε από Kallistos, 06 Δεκ 2010, 14:53:03 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Maleficus

εδώ φίλε μου ξεχνάς τα αρχικά πόστ σε αυτό το νήμα όπου λέγανε ότι υπάρχουν μετρητές με απόκλιση έως και 20 FPS έναντι άλλων .
δυστηχώς ακόμα να καταλάβουν ορισμένοι ότι οι ταχύτητα δεν προσφέρει και πολλά .
Εγώ τη μελέτη την έδωσα για τα ΦΠΣ .
Άλλοι δώσανε προτάσεις για ασφάλεια . Μάλλον τις μπάλες μας θα πάρουμε και θα τις κοιτάμε .

Ozymandias

Θα δεχομουν την αποκλιση απο τους μετρητες αν οπλα βρισκονταν και κατω απο το οριο των 328. Τυχαια αποκλιση δεν ειναι μονο θετικη αποκλιση. Υπαρχει και αρνητικη.  Που ειναι τα 270αρια-300αρια οπλα; 

Δεν ειναι τυχαιο οτι τα περισσοτερα οπλα ειναι πανω απο το οριο  ;)

el.cind

φιλε ozy αν δεις στην 1 σελ. του post γραφω οτι εχω ενα g36c Τ.Μ μετρημενω 282fps και σε παιχνιδι εβγαλε 301fps και δεν το εχω πειραξη και καθολου

Ozymandias

Laetius

Παράθεση από: Ozymandias στις  14 Δεκ 2010, 20:45:32 ΜΜ
Να ξεκινησω λεγοντας οτι κανενας δεν ειπε 344fps.

H αποφαση ηταν για 1 joule (328fps με 20αρες μπιλιες)
Κανενας δεν εφτιαξε το οπλο του για 1 joule αλλα ολοι κινηγησαν το μεγιστο.

η πλειοψηφία εννωείς(315 παίζω και εγώ και ο αδερφός μου και είναι κομπλέ)
Ο πόνος είναι  εφήμερος η δόξα είναι αιώνια

Kallistos

Παράθεση από: Whiskey στις  14 Δεκ 2010, 19:58:00 ΜΜ
Δεν διαβασες ομως αυτο που εγραψα ...

(Το διαβασα, αλλα εγώ απάντησα στον Laetius ενα ποστ πιο πάνω. Ετυχε να ποσταρεις πριν απαντησω απο κατω. :P)
Ready... Steady... Fire...!!!

Whiskey

Παράθεση από: Ozymandias στις  14 Δεκ 2010, 20:45:32 ΜΜ

Κανενας δεν εφτιαξε το οπλο του για 1 joule αλλα ολοι κινηγησαν το μεγιστο.

Θα σε παρακαλουσα να μην τα ισοπεδωνεις ολα ... εχω μια ομαδα 18 ατομων και ολα τα AEG μας ειναι κατω απο 1J ... για αυτο επενδυσαμε χρονο και χρημα ... οποτε δεν ειναι σωστο να μπαινουμε ολοι στον ... κουβα ;)

Ευχαριστω.

Whiskey

Παράθεση από: Kallistos στις  14 Δεκ 2010, 23:50:37 ΜΜ
(Το διαβασα, αλλα εγώ απάντησα στον Laetius ενα ποστ πιο πάνω. Ετυχε να ποσταρεις πριν απαντησω απο κατω. :P)

Δεκτον :)

MitsoS_O_Yakuza

WHISKEY για το προηγουμενο post που λες οτι για την ομαδα επενδυσατε και τα σχετικα θα σταθω εγω και θελω να τονισω οτι γιαυτο σας γουσταρουμε ΟΛΟΥΣ απο την ομαδα σας και θεμε και χαιρομαστε πολυ να σας βλεπουμε στα παιχνιδια μας!!Επειδη για εσας και καποιους αλλους αυτα που λεμε δεν πανε χαμενα
JapaN-PoweR-FroM-GreecE

mirrage

Λέτε για 344, 350, 450 και δεν ξέρω τι άλλο...
Εγώ έχω το M4Α1 της Tokyo Marui που βγάζει 270-280
και είμαι μια χαρά.Με σωστό hop-up ρίχνει το λιγότερο
στα 15-20 μέτρα και ολόισια!

MitsoS_O_Yakuza

εμ ετσι ειναι φιλε μου mirrage ταχουμε ξαναπει και θα τα λεμε συνεχεια για +fps μπας και καποια στιγμη γινουμε σπαστικοι και το καταλαβουν μερικοι.Οπως και γω κατω απο 300 παιζω με το ΤΜ G36 recoil και αν ειμαι μια χαρα λεει??...
JapaN-PoweR-FroM-GreecE

mirrage

Όταν του βάλω και την κάνη ακριβείας (ώστε να το κάνω να ρίχνει ακόμα πιο καλά)
θα είναι άπαιχτο τι να τα κάνω τα 344 αφού και πάλι θα είμαι κομπλε?
??? ??? ??? ??? ???

tristan

να πω και εγω τη μου ετηχε ..πειρα ενα μπ5 g&g και ολα τα σειναφι για το χομπιμασ ..επεξα 5 πεχνιδια μετριμενο fps 318-322 ..και παω μια ορεα κυριακι να κανω το 6 πεχνιδι μου μετραμε και βγαζι 370fps και σε δυο μετριτεσ και τροω πορτα οκ το ωπλο ειναι μαμα (νο μανει .νο χανει λεει το ριτο) ....και ροταω με το φτοχομου το μιαλω φτενε τα fps η "νοτροπια (καπιων πεχτον )..... ??? ??? ???  ΖΕΙΜΙΟΣΙ το μπ5 ουτε ρειτμπουλ του εδοσα γιατι μολησ ερειξα μια γεμιστιρα πειγε 354fps ....εξειγησι ποσ και τι  ??? ??? ??? ???

MitsoS_O_Yakuza

JapaN-PoweR-FroM-GreecE

Ozymandias

Mηπως ειχες πειραξει το hopup?

Κανονικα οι μετρησεις γινονται με το hopup στο μηδεν. Καμμια φορα ομως ξεχναμε και μετραμε με hopup

Whiskey

Παράθεση από: MitsoS_O_Yakuza στις  15 Δεκ 2010, 16:46:53 ΜΜ
WHISKEY για το προηγουμενο post που λες οτι για την ομαδα επενδυσατε και τα σχετικα θα σταθω εγω και θελω να τονισω οτι γιαυτο σας γουσταρουμε ΟΛΟΥΣ απο την ομαδα σας και θεμε και χαιρομαστε πολυ να σας βλεπουμε στα παιχνιδια μας!!Επειδη για εσας και καποιους αλλους αυτα που λεμε δεν πανε χαμενα

Τα αισθηματα αμοιβαια Μητσο και θα τα πουμε ελπιζω συντομα και απο κοντα.

tristan

φιλε ozymandias το ωπλο μετριθικε και ρθμισμενο και με μιδενικω χοπαπ 370fps το βιολιτου αυτο μολισ ερειξα μια γεμιστιρα 354φπσ παρε ναχεισ κολαρω την πορτα ;D ;D ΕΡΟΤΩ δεν πεφτι βαρι να πειγενω ελεφσινα απο β.π και να τροω πορτα .και να εφτεγα σε κατι να πο καλα μου ειρθε η πορτα κολαρω ;D ;D ;D μειποσ κανου και η μετριτεσ λαθοσ ..και μειποσ πρεπει να γεινι κατι πανο σε αυτο για το γενικο σεινολω του χομπιμασ και τησ ασφαλιασ ..(σειμιοσει την σηκεκριμενι ημερα εχα σειγαστιρα ομοσ και χορισ τον σειγαστιρα 370φπσ)  και να η πορτα :o :o :o

tristan

φειλε  mitsos_o_yakuza ευχαρειστο για το π.μ δεν το γνοριζα το θεματακι ;) ;)

Maleficus

Παράθεση από: Ozymandias στις  14 Δεκ 2010, 20:59:03 ΜΜ
Θα δεχομουν την αποκλιση απο τους μετρητες αν οπλα βρισκονταν και κατω απο το οριο των 328. Τυχαια αποκλιση δεν ειναι μονο θετικη αποκλιση. Υπαρχει και αρνητικη.  Που ειναι τα 270αρια-300αρια οπλα; 

Δεν έχει σημασία . Εδώ μπορεί το δικό μου να είναι 360 και να βγεί 340 . εκεί του βάζω και βαρύτερες μπίλιες έχοντας εξαπατηθεί απο τη λάθος μέτρηση θέλοντας να αποκτήσω περισσότερη ευθυβολία και έχουμε ατυχήματα . Μα ακόμα και τα πράγματα να μην είναι έτσι όπως τα λέω οφείλω να ομολήγησω ότι αρχίζω να συμφωνώ μαζί σου και έχω αρχίσει να ανυσηχώ :D

indianos

Είμαι και εγώ υπέρ όσον αφορά το θάμα με τα παραπάνω fps διότι όπως φοβόταν ένα φίλος μου από την ομάδα μας εδώ στην Αλεξανδρούπολη ο οποιος έκανε τόσα χιλιόμετρα να έρθει να παίξει Αθηνα και έφαγε άκυρο έτσι φοβάμαι και εγώ τώρα που θέλω να έρθω αυτές τις μέρες να παίξω μαζί σας και φάω και εγώ άκυρο με το μαμά όπλο που έχω!!!
Για πείτε μου μετά είναι να μην ξενερώνεις από την ζωή σου η όχι!!!