ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ GHOST RECON-ΕΛΕΥΣΙΝΑ 17/10/2010

Ξεκίνησε από ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ, 04 Οκτ 2010, 22:36:47 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ

Ο τιτλος τα λεει ολα!!

Προπονηση για την ομαδα GHOST RECON.
Ολο το πεδίο θα χρησιμοποιηθει για τις αναγκες της εκπαιδευσης μας.

το παρον ειναι καθαρα εκπαιδευτικο για την ομαδα και δεν θα γινει κανενα game (death match και fitness game)

ευχαριστουμε.

But who are ye, in rags and rotten shoes,You dirty-bearded, blocking up the way?

We are the Pilgrims, master; we shall go
Always a little further...

Palladin

scarface

Καλησπερα περαν του πριν δεσμευσης  ενα πεδιο θα πρεπει το λιγοτερο να εχεις δει εαν εχει ανακοινωθει σεναριο πρωτα και κατα δευτερον θεωρω προσωπικα απαραδεκτο να δεσμευεται ενα κοινο πεδιο για προπονηση κυριακη , δηλαδη τι θα γινει εαν καθε ομαδα θελει απο μια κυριακη για προπονηση , δεν θα ξανανεβει σεναριο η απλα game ???                κυριοι εαν θελετε να κανατε προπονηση καλο θα ηταν να πατε καθημερινη η σαβββατο και οχι μια μερα που η περισοτεροι δεν εργαζωνται και περιμενουν πως και πως να πανε για ενα παιχνιδι παντα φιλικα   >:( >:( >:( >:(   
ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Splinter-B

Και πολλή αλαζονεία βρε παιδι μου....  Γιατί έτσι?  ???
"Wise men talk because they have something to say, fools talk because they have to say something."

chrisdeggestin

περιμενουμε πως και πως την κυριακη γιρα να δουμε αν την κυριακη θα καταφερουμε να μαζευτουμε,μετα λυπης διαπυστωνω οτι θα περασουν σχεδον 2 εβδομαδες για να ξαναπαιξω και αυτο αν καποιος κανονισει καποιο σεναριο.νομιζω οπως καθε ομαδα κανονιζει προπονηση και μια ομαδα σαν τους  ghost recon με πολυ εμπειρια και κυρος στον χωρο μας θα μπορουσε να κανει ενα απλο καλεσμα για την κυριακη και οτι ηθελε προκυψει.θα μπορουσαν να γινουν σεναρια τα οποια θα βοηθουσαν στην προπονηση σας και εμας να ξεσκουριασουμε.Καποιοι λενε οτι εμεις οι πιο νεοι στον χωρο ειμαστε απειροι στο να οργανωσουμε ενα σεναριο αν και πιστευω πως για να το κανεις αυτο χρειαζεται φαντασια ,οργανωση και υπευθηνοτητα και να μην σε σνομπαρουν οι υπολοιποι οπως συνηθως γινεται.Αν καποιος απο τους παλιοτερους εχει την διαθεση για κατι τετοιο αλλα δεν προλαβαινει η χρειαζεται οποιαδηποτε βοηθεια νομιζω οτι θα βρει αρκετη στο forum και ολα αυτα για να περασουμε ολοι καλα και να ευχαριστηθουμε.Κλεινοντας θα ηθελα να πω στο φιλο scarface οτι συμφωνω με τα λεγομενα του απολυτα απλα ηθελα να εξηγησω του λογους μην νομιζει κανεις οτι η ολη αναφορα μου εχει να κανει με την ομαδα των ghost recon την οποια σεβομαι εκτιμω και χαιρομαι να τους βλεπω να δρουν στα πεδια .   ευχαριστω

G.P.S.

Η ημερομηνια πρεπει να ειναι λαθος αφου στην συγκεκριμενη
θα διεξαχθει το σεναριο Sandmen S.E.R.E. (Wasteland3 Pregame)
οπου & η ιδια ομαδα εχει δηλωσει συμμετοχη.

Δεν μπορω να καταλαβω γιατι σε αυτο το forum ειστε τοσο ετοιμοι για flame.  ???
Παράθεση από: Splinter-B στις  04 Οκτ 2010, 23:53:44 ΜΜ
Και πολλή αλαζονεία βρε παιδι μου....  Γιατί έτσι?  ???
Παράθεση από: scarface στις  04 Οκτ 2010, 23:35:46 ΜΜ
Καλησπερα περαν του πριν δεσμευσης  ενα πεδιο θα πρεπει το λιγοτερο να εχεις δει εαν εχει ανακοινωθει σεναριο πρωτα και κατα δευτερον θεωρω προσωπικα απαραδεκτο να δεσμευεται ενα κοινο πεδιο για προπονηση κυριακη , δηλαδη τι θα γινει εαν καθε ομαδα θελει απο μια κυριακη για προπονηση , δεν θα ξανανεβει σεναριο η απλα game ???                κυριοι εαν θελετε να κανατε προπονηση καλο θα ηταν να πατε καθημερινη η σαβββατο και οχι μια μερα που η περισοτεροι δεν εργαζωνται και περιμενουν πως και πως να πανε για ενα παιχνιδι παντα φιλικα   >:( >:( >:( >:(
Θεωρω πως οι ηπιοτερες ανταποκρισεις ηταν & σωστοτερες\ουσιαστικοτερες.  ;)
Παράθεση από: Palladin στις  04 Οκτ 2010, 22:51:55 ΜΜ
Μπερδευτήκατε?
http://www.airsoftclub.gr/forum/index.php/topic,3443.0.html
Παράθεση από: chrisdeggestin στις  04 Οκτ 2010, 23:57:01 ΜΜ
περιμενουμε πως και πως την κυριακη γιρα να δουμε αν την κυριακη θα καταφερουμε να μαζευτουμε,μετα λυπης διαπυστωνω οτι θα περασουν σχεδον 2 εβδομαδες για να ξαναπαιξω και αυτο αν καποιος κανονισει καποιο σεναριο.νομιζω οπως καθε ομαδα κανονιζει προπονηση και μια ομαδα σαν τους  ghost recon με πολυ εμπειρια και κυρος στον χωρο μας θα μπορουσε να κανει ενα απλο καλεσμα για την κυριακη και οτι ηθελε προκυψει.θα μπορουσαν να γινουν σεναρια τα οποια θα βοηθουσαν στην προπονηση σας και εμας να ξεσκουριασουμε.Καποιοι λενε οτι εμεις οι πιο νεοι στον χωρο ειμαστε απειροι στο να οργανωσουμε ενα σεναριο αν και πιστευω πως για να το κανεις αυτο χρειαζεται φαντασια ,οργανωση και υπευθηνοτητα και να μην σε σνομπαρουν οι υπολοιποι οπως συνηθως γινεται.Αν καποιος απο τους παλιοτερους εχει την διαθεση για κατι τετοιο αλλα δεν προλαβαινει η χρειαζεται οποιαδηποτε βοηθεια νομιζω οτι θα βρει αρκετη στο forum και ολα αυτα για να περασουμε ολοι καλα και να ευχαριστηθουμε.Κλεινοντας θα ηθελα να πω στο φιλο scarface οτι συμφωνω με τα λεγομενα του απολυτα απλα ηθελα να εξηγησω του λογους μην νομιζει κανεις οτι η ολη αναφορα μου εχει να κανει με την ομαδα των ghost recon την οποια σεβομαι εκτιμω και χαιρομαι να τους βλεπω να δρουν στα πεδια .   ευχαριστω
Απο την στιγμη μαλιστα που ο χρηστης ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ ειναι offline 1,5 ωρα & πιθανοτατα
(λογω ωρας) να αργησει να απαντησει\διορθωσει ή οχι το οποιο λαθος του. ;)

Συγνωμη για την παρεμβαση μου αλλα αν ο καθε "νεος στον χωρο"
μπαινει & διαβαζει ειτε λαθος συνταγμενα threads ειτε flame posts,
τι ιδεα θα σχηματισει για τον χωρο μας & πως θα "μαθει" να φερεται ο ιδιος σε αυτον;  ???

Perseys

Πραγματικά, ας μην βγαζουμε συμπερασματα τοσο ευκολα. Ένα λάθος θα έκανε ο Παύλος Μελάς βρε παιδιά. Ηρεμία και συνένωση  :)
*Facepalm*

scarface

παιδια δεν κανω καμια μομφη στον Παυλο Μελα ουτε και στους GHOST RECON που σε καποιους απο τα παιδια οφειλο και την εισοδο σχεδον στο hobby ( Pappis - Sapper -Helicopteras ) απλα ευκαιριας δοθησης μιας και εαν θυμαμαι καλα και αλλη μια ομαδα εχει ανακοινωση για μια κυριακη του νοεμβριου δεσμευση του πεδιου λεω απλα την προσωπικη μου αποψη επι του θεματος 
ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

chrisdeggestin

δεν κατηγορησε κανεις τον παυλο μελα νομιζω και αυτη ειναι προσωπικη μου αποψη οτι ολοι εκφραζουμε ενα παραπονο στο ενδεχομενο να περασει απραγη μια ακομη κυριακη και τιποτα παραπανω και χωρις να αναφερομαστε σε ομαδες η συγκεκριμενα σε καποιο παικτη.θα μπορουσε στην ανακοινωση της προπονησης να ηταν οποιαδηποτε ομαδα και ο οποιοσδηποτε αυτος που επαιρνε την πρωτοβουλια να ενημερωση το forum.μεσα απο αυτη την συζητηση φαινεται ποσο αγαπανε καποιοι αυτο το χομπι και ενα ειναι σιγουρα οτι δεν υπαρχει διαθεση για αντιπαραθεση παρολα αυτα καλα κανουν και ακουγοντε ολες οι αποψεις και ολες πρεπει να γινοντε σεβαστες και να τις αξιολογουμε ,μην ξεχναμε οτι προκειτε για ομαδικο χομπι .και για να αποφορτισω λιγο την ατμοσφαιρα θελω να πω το εξης αν η γυναικα μου  μ εβλεπε να συζητω και να καιγομαι τοσο για την κυριακη που της εχω υποσχεθει  βολτα απο το πρωι δεν ξερω τι θα γινοτανε ;D ;D ;ενα ειναι σιγουρο πως αν κανονιστει κατι τελικα για αυτητην κυριακη θα ειμαι μεσα ακομη και αν χρειαστει να παρω τα παιδια μου και την πεθερα μου.ισως αυτο ειναι η αρχη ενος εκπληκτικου σεναριου.απλες εντολες βρειτε την πεθερα και μετα ξερετε τι να κανετε ;D ;D ;Dμην την πονεσετε πολυ ειναι καλη γυναικουλα ;D ;D ;D

G.P.S.

Απλα βρε παιδια πολλες φορες δεν ειναι τι λεμε\γραφουμε αλλα πως το λεμε\γραφουμε. ;)
ΟΛΟΙ μας ομως !!!  8) 8) 8)

Αχ! Αν μιλαγα\εγραφα ετσι & στην προσωπικη μου ζωη !!! Αχ!  ;D

Splinter-B

Φίλε G.P.S.

Το να ζητά κανείς ευγένεια δεν είναι flame, ίσως το παρεξήγησες.

Οσα ποστ απο ομάδες που θέλουν να κλείσουν πεδίο για προπόνηση έχω διαβάσει μέχρι τώρα τουλάχιστον ρωτάνε αν θα προκαλούσαν πρόβλημα ή εν τέλει δείχνουν μια διάθεση συνεργασίας.
Το συγκεκριμένο,  άσχετα με την προφανώς λανθασμένη ημ/νία,  δεν δείχνει  τίποτε απο τα παραπάνω, δηλώνει ενα γεγονός σαν τετελεσμένο κι απλά το επισημαίνω ακριβώς επειδή το ύφος του πόστ  αδικει εσάς τους ίδιους.
Είμαι βέβαιος οτι αν είχε γραφτεί πιό ευγενικά δεν θα υπήρχαν αντιδράσεις.
Εννοείται οτι η "κριτική" μου δεν στρέφεται ούτε εναντίον του ΜΕΛΑ, τον οποίο σέβομαι και εκτιμώ, ούτε εναντίον των φαντασμάτων γενικότερα. Απλά εκφράζω τη γνώμη μου για το ύφος των γραφωμένων.
Ελπίζω να έγινα πιό κατανοητός

Over and out.
"Wise men talk because they have something to say, fools talk because they have to say something."

tRappED7

...μάλλον για λάθος πρόκειται....αφού την Κυριακή είναι το Sandmen S.E.R.E. , όπως είπαν οι φίλοι παραπάνω...
  :)

Καλό σας βραδυ

http://www.airsoftclub.gr/forum/index.php/topic,3443.0.html
www.wasteland.sandmen.org

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ

Eγινε edit στο αρχικο post..συγνωμη για το ανθρωπινο λαθος μου!!!

1ον. για τους καλοθελητες οι οποιοι πεσαν να με φανε κατευθειαν εχω να πω:

το πεδιο της Ελευσινας ανακαλυφθηκε και δοθηκε προς κοινη χρηση απο τους GHOST RECON.

2ον.  ηδη εχουμε καποια καλα πεδια στα σκαρια τα οποια μετα λυπης μου και για τους λογους τους οποιους καταλαβαινετε (ολοι?) δεν προκειται να σας δοθουν.

3ον. εδω και ποσο καιρο... αρκετες ομαδες χρησιμοποιουν την βαση για να προπονηθουν και κανεις δεν τους εχει πει τιποτα και δεν εχει δημιοιυργηθει κανενα προβλημα....
ενω μεσα σε 1,5 ωρα αφου εκανα το λαθος ποστ, πεσατε να με (μας) φατε.

δεν καταλαβα... πρεπει να απολογηθουμε στον καθενα που μετα απο 2 χρονια θελουμε να κλεισουμε για 1η φορα το πεδιο για ατομικη μας προπονηση,   
ή επειδη η φυση της προπονησης μας δεν μπορει να ειναι ανοικτη για ατομα εκτος ομαδας? ? ?

ποιο απο τα δυο?

παρακαλω να σβηστουν ΟΛΑ τα ποστ κατω απο το αρχικο και περαν αυτου.

επεισης παρακαλω θερμα πρωτα να σκεφτομαστε και μετα να γραφουμε αφου καποιοι με ξερετε!

προφανως εγινε λαθος με την ημερομηνια αφου εχουμε και συμμετοχη στο παιχνιδι των sandmen!!
But who are ye, in rags and rotten shoes,You dirty-bearded, blocking up the way?

G.P.S.

Συνχομπιστες Splinter-B & scarface δεν ειχα\εχω σκοπο να ερθω σε αντιπαραθεση μαζι σας,
ειδικα γραπτως γιατι ο γραπτος λογος παρεξηγηται ευκολα. ;)
Απλα στα συγκεκριμενο post σας
(κατα την προσωπικη\ταπεινη αποψη μου)
μου φανηκατε λιγο αιχμηροι. ;)
Μετα τις διευκρινησεις σας δεν εχει πλεον σημασια τι μου φανηκε εμενα
οποτε ας αφησουμε αυτο το κομματι του thread στην ιστορια.  ;D

Αναμενουμε λοιπον την απαντηση ή\& διορθωση απο τον ΠΑΥΛΟ ΜΕΛΑ...

SW1GEORGE

ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ

GOOD MORNING VIETNAM !!!!!!!!!!!!!

Jocker

Τι να πω,

μετα απο 1,5 ωρα και ολα τα φαντασματα "ξυπνησαν" για να γελασουν με αυτα που καποιοι γραφετε...

το να μας περιμενετε στην γωνια δειχνει πολλα.....

ευχαριστουμε που μας δειξατε το λαθος μας....

θα σας περιμενουμε και εμεις στη γωνια.... των πεδιων φυσικα!

φιλικα..... παντα....

Γιαννης Jocker
GHOST RECON.

Bulldog

Παράθεση από: Splinter-B στις  05 Οκτ 2010, 01:05:15 ΠΜ
Φίλε G.P.S.

Το να ζητά κανείς ευγένεια δεν είναι flame, ίσως το παρεξήγησες.

Οσα ποστ απο ομάδες που θέλουν να κλείσουν πεδίο για προπόνηση έχω διαβάσει μέχρι τώρα τουλάχιστον ρωτάνε αν θα προκαλούσαν πρόβλημα ή εν τέλει δείχνουν μια διάθεση συνεργασίας.
Το συγκεκριμένο,  άσχετα με την προφανώς λανθασμένη ημ/νία,  δεν δείχνει  τίποτε απο τα παραπάνω, δηλώνει ενα γεγονός σαν τετελεσμένο κι απλά το επισημαίνω ακριβώς επειδή το ύφος του πόστ  αδικει εσάς τους ίδιους.

Δε νομιζω να υπαρχει ενεργος παιχτης μεσα στο φορουμ κατω των 18 για να χρειαζεται δικηγορους ή συνηγορους για να ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΝ την γνωμη του.

Το ποιος υπερβάλλει φαινεται παρακάτω:
Παράθεση από: Splinter-Bτουλάχιστον ρωτάνε αν θα προκαλούσαν πρόβλημα ή εν τέλει δείχνουν μια διάθεση συνεργασίας.
Το συγκεκριμένο,  άσχετα με την προφανώς λανθασμένη ημ/νία,  δεν δείχνει  τίποτε απο τα παραπάνω, δηλώνει ενα γεγονός σαν τετελεσμένο

Προτιμούμε ο,τι έχουν να μας πούνε να μας τα λένε αντρίκα και στα ισια, παρά να μας ''γλυφουν'' στα πεδία και να μας θαβουν πίσω απο την πλάτη μας....και δεν αναφέρομαι μόνο στον Splinter-B συγκεκριμένα για να μην το πάρει και προσωπικά ο άνθρωπος (μιας και δεν τον γνωρίζω κιολας) αλλά σε αυτους που "σφιχτηκαν"...

Ευχαριστώ πολύ και συγνώμη αν στεναχώρισα! ! !

Πάντα....μα παντα... φιλικά

Bulldog-GHOST RECON

COUNT X

Παράθεση από: ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ στις  05 Οκτ 2010, 01:21:55 ΠΜ
2ον.  ηδη εχουμε καποια καλα πεδια στα σκαρια τα οποια μετα λυπης μου και για τους λογους τους οποιους καταλαβαινετε (ολοι?) δεν προκειται να σας δοθουν.

Δεν θα μπω στο τρυπάκι να διαφωνήσω ή να ελθω σε αντιπαράθεση μαζί σας.
Πρέπει όλοι να δουλέψουμε για το καλό του σπόρ.
Υπάρχει ευγενής άμυλα και συναγωνισμός και δεν γλε'ιφει ούτε γλειφετε κανένας.
Είναι σοφό λοιπόν να διασώσουμε λίγο από τον αυτοσεβασμό μας και να προσπαθήσουμε όλοι μαζί για τη προώθηση αυτού του σπορ,

Πάντα  φιλικά

Teacherdick

Τελικά το όλο χάος γιατί έγινε?Επειδή το παληκάρι έκανε λάθος στην ημερομηνία ή επειδή δεν κάλεσε όλους να πάμε στην προπόνηση? Μάλλον το δεύτερο ε? :) :) Απο πότε οι ομάδες δεν έχουν δικαίωμα να κάνουν κλειστές προπονήσεις? Έλεος βρε παιδιά.Μονίμως ''ξύνουμε τα νύχια μας'' για καβγά...
Si Vis Pacem, Para Bellum.

Emperor

Είναι η 1η φορά που γίνεται τόσο θέμα η προπόνηση μίας ομάδας. Μετά από αμέτρητες ανακοινώσεις προπονήσεων από διάφορες ομάδες στο παρελθόν, σίγουρα το παρόν θέμα δείχνει κάτι "βαθύτερο" πλέον. Δε με απασχολεί καμία "κόντρα" που ενδεχομένως υπάρχει μεταξύ κάποιων εδώ μέσα, (εμείς απέχουμε και θα απέχουμε από κάθε είδους τέτοιες μικρότητες) και τη στιγμή που η κοινωνία μας πάει κατά διόλου, υπάρχουν τόσα σοβαρά θέματα που αντιμετωπίζουμε όλοι μας καθημερινά, και όμως...βρίσκουν μερικοί τον τρόπο και τη διάθεση να ξενερώνουν ακόμα και τώρα τη διασκέδαση κάποιων άλλων.
Αντί να υπερασπίζουμε τον χώρο σαν μια μεγάαααααλη οικογένεια, μας απασχολεί να ψαχνόμαστε, να τσακωνόμαστε...το ποιος είναι καλύτερος και τα @@ μου κουνιούνται...αλλά τελικά είμαστε σαν λαός αυτό ακριβώς που φαίνεται και εδώ μέσα και παντού...
Ρε καλά μας κάνουν τελικά...

Το τόπικ αυτό δεν είναι η αφορμή τώρα για να γράψω τα παραπάνω, απλά με λύπη παρατηρώ οτι κάθε λίγο και λιγάκι πάντα θα πρέπει να υπάρχουν ανόητοι διαξιφισμοί.
Τελικά η καλύτερη στήλη (για την ώρα τουλάχιστον...) είναι αυτή με τα ανέκδοτα...
Ρε λίγο χιούμορ, ρε, γιατί πρέπει να είστε πικρόχολοι ρε?
Peace is a lie. There is only passion. Through passion i gain strength. Through strength i gain power. Through power i gain victory, Through victory i gain meaning. My chains are broken, the Force shall free me...