HOTEL

Ξεκίνησε από fanioles, 04 Οκτ 2010, 22:50:20 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

agent 47

Παράθεση από: fanioles στις  05 Οκτ 2010, 22:09:24 ΜΜ
Για εμένα έκλεισε και αυτό το πεδίο.

Το θέμα δεν είναι οτι έκλεισε και αυτό το πεδίο. Το θέμα είναι πως αν συνεχίσουν κάποιοι απο εδώ μέσα να κάνουν τους κινέζουν και δεν σταματήσουν να παίζουν σ' αυτά τα πεδία φοβάμαι πως θα χάσουμε το χομπι το οποίο αρέσει σ΄όλους μας. Και ας αναρωτηθούν τι αξίζει περισσότερο ένα απαγορευμένο πεδίο ή να μπορείς τελικά να συνεχίζεις να παίζεις. 

Αυτά από ένα άτομο που δεν έχει τύχει να παίξει σε κανένα από τα αναφερώμενα πεδία και δεν είναι διατεθιμένο να χάσει το χόμπυ που τόσο αγαπά για κάποιους που παραβαίνουν συνειδητά τις απαγορεύσεις που έχουν ήδη επιβληθεί. Και πιστεύω πως είναι πολλοί αυτοί που δεν θέλουν να χάσουν το χόμπυ τους εξαιτίας αυτών των ατόμων.

Και μετά θέλουμε να μοιάσουμε στους συνχομπίστες μας τους ξένους. Αμ δε......
if you can't beat them
DIE TRYING!!!!

Rebels Airsoft Team

SAPPER

Παράθεση από: fanioles στις  05 Οκτ 2010, 16:51:11 ΜΜ

Μελάς πές τα ρε φίλε όμως τα ονόματα!  Δε νιώθεις αδικημένος να μη πηγαίνεις και να πηγαίνουν αυτοί που κάποτε μας λέγαν ψεύτες ? 

SAPPER μίλα ρε!
Νάμε και εγώωωω, σήμερα είναι η μέρα του Mελά μου φαίνεται  ;D ;D ;D

Συγνώμη για την καθυστέρηση αλλά τώρα μπόρεσα να κάτσω μετά την δουλειά να γράψω και εγώ το σεντονάκι μου.

Λοιπόν πάρτε μπύρες και πατατάκια ( Εγώ πέρασα από το super market ) γιατί έχει πολλές σελίδες ακόμα το νήμα...  :D

Το λεπόν κύριοι ονόματα δεν βλέπω, ενώ πολλοί τα ξέρουν, αλλά μόνο από πίσω τα λένε καθότι κότες τρίληρες. (εξαιρείτε ο misericord που δεν κάνει το παγόνι.)
Για τους υπολοίπους τώρα γυμνοσάλιαγκες που γλύφουν εκεί που έφτυναν έχω τα εξής...

Ναι και σε εμάς έγινε πρόταση να πάμε να παίζουμε hotel ένα βράδυ μετά από game στην Ελευσίνα στον Ρώσο αλλά δεν πήγαμε, εν αντιθέση με τους T.A.S που τους έκραζαν στα fora τους "hotelάκιδες", και με το που τους έγινε πρόταση άκουσον άκουσον έτρεξαν αμέσως να φωτογραφηθούν κιόλας με χαμόγελο μέχρι τα αυτιά  :D :D :D και να δώσουν και sponsoring μάλιστα σε παιχνίδια των Hell Reckies :D :D :D η κατάντια στο μεγαλείο της... τα πάντα για την "μπίσνα" οι μεν στα αρ....α τους όλα οι δεν...
Leonardo με ξενέρωσες γιατί νόμιζα ότι αυτά που έγραφες κάποτε τα εννοούσες. :(

Τώρα γιατί δεν πήγαμε εμείς ? είναι απλό... :)

1ον Εξαρχής δηλώσαμε ότι εφόσον το ζήτησαν οι Sandmen με επιχειρήματα (και δεν έκατσα να την ψάξω γιατί έχω κάποιο σεβασμό σε αυτούς και στους Rangers) εμείς δεν θα ξαναπάμε και δεν ξαναπήγαμε.

2ον Εκτός αυτού είχαμε ξεκόψει και από καιρό πριν έρθει καν η Eurobank στο Hotel γιατί είχε κάτι ομαδούλες που πιο πολύ έκαναν πολιτική παρά πάιζαν Airsoft, και επειδή μιλάω με ονόματα για τους Hell Reckies αναφέρομε και το ξέρουν και οι ίδιοι, όπου τα πισομαχαιρώματα και αλληλοκατηγορίες πηγαίναν σύννεφο... και σταματώ εδώ γιατί για ομάδες που δεν υφίσταντο πλέον δεν έχει αξία να μιλάω, απλά έτσι για το record καθότι έγινε ερώτηση πόσες φορές πήγαμε τα τελευταία 2 χρόνια...

Τώρα από ομάδες ας μην κρυβόμαστε... οι TAS πλέον, οι Raven Shild, οι Κύκλοι, οι Reckies, οί-οί-οί... όλοι αυτοί που νοιάζονταν για το καλό του Airsoft και έγραφαν σεντόνια :D :D :D

Ααα ρε Fanioles με έκανες και βγήκα εγώ πάλι μπροστινή να πω ονόματα και να γίνω ο κακός, αλλά δεν πειράζει το έχω συνηθίσει... τουλάχιστον εγώ τα λέω στα ίσια, οι άλλοι ας γυρίσουν στα λαγούμια τους...

Υ.Γ Βρε συ Leonardo στο τελευταίο σου Βίντεο http://www.airsoftclub.gr/forum/index.php/topic,3870.0.html θα προτιμούσα 1000 φορές να παίξω με τον Zinza και τους Ι4 παρά να τους στήσω ενέδρα με τα Reckia... πως σου ήρθε αυτό ? με το ζόρι φίλοι δεν γίνετε  ;)
Εξάλλου αυτός με την καραμούζα πιο πολύ για τον Αληθινό κολοτούμπα στην Λαμία μου έμοιαζε παρά για τον Zinza...  ;D ;D ;D

Leonardo-Swordfish

;D ;D ;D ;D ;D ;D
Sapperako είσαι
εκτός τόπου και χρόνου...... ;D ;D εκτίθεσαι..... ;D ;D ;D

;D ;D ;D

συνεχίστε...... ;D ;D ;D ;D

εχω πάρει μπύρες και πατατάκια.... θέλω αίμααααα........ ;D ;D ;D ;D

Φχατο πολύ (catman) ... γειά σας  ;D ;D ;D

fanioles

Leonardo έχεις να πεις κατι ουσιώδες? ή να απαντήσεις στη κατηγορία?

Sapper όλως περιέργως εμένα να μη με καλεί κανείς στο Hotel βρε παιδί μου... Γιατί άραγε?

αφου δε τρεχει τιποτα μωρε.. 

Leonardo-Swordfish

Πλάκα κάνεις τώρα Χρηστάκι? να απαντήσω σε τι?
Για το sponsoring που έκανε το νέο κατάστημα ειδών airsoft στα Reckia της Θεσ/νίκης ?

Ρωτήστε τον ιδιοκτήτη. ;D ;D ;D ;D

Τώρα όσο για το Hotel..... τι να σου απαντήσω? πήγα πριν 3 εβδομάδες ....
Ρημαγμένο και πρεζοκομείο κατάντησε.... κρίμα.
Αλλωστε εσυ ξέρεις καλύτερα ποιοι πηγαιναν και έπαιζαν όταν ανακοινωθηκε να μην ξαναπάμε....
έπαιζαν...παίζουν και θα παίζουν .... προβλημά τους.... ας παίζουν....

Εσύ έκανες ένα νήμα για το Hotel και ο Sapper θυμήθηκε τον κολοτούμπα στη Λαμία.... ;D ;D ;D

Σε τι ουσιώδες λοιπόν να σου απαντήσω? Βλέπεις εσύ καμμία ουσία?

Φχατο πολύ  ;D ;D

dimitris1

Παράθεση από: SAPPER στις  06 Οκτ 2010, 01:19:20 ΠΜ
εν αντιθέση με τους T.A.S που τους έκραζαν στα fora τους "hotelάκιδες", και με το που τους έγινε πρόταση άκουσον άκουσον έτρεξαν αμέσως να φωτογραφηθούν κιόλας με χαμόγελο μέχρι τα αυτιά  :D :D :D και να δώσουν και sponsoring μάλιστα σε παιχνίδια των Hell Reckies :D :D :D η κατάντια στο μεγαλείο της... τα πάντα για την "μπίσνα" οι μεν στα αρ....α τους όλα οι δεν...

Αγαπητέ SAPPER  δεν σε γνωρίζω προσωπικά (η απόσταση Αθήνα –Θεσσαλονίκη δεν μου το επέτρεπε) ,δεν έχω «εμπλακεί» σε καμιά κουβέντα που αφορά το airsoft στην Αθηνά (δεν είχα λόγω άλλωστε) και κυρίως δεν είναι του χαρακτήρα μου οι ανούσιες κόντρες για ΜΠΙΛΑΚΙΑ!!!.
Αλλά θεωρώ τα γραφόμενα σου εντελώς προσβλητικά  και την λεκτική σου επίθεση για την χορηγία που μας έκανε το .............. για το παιχνίδι Water War, εντελώς άτοπη!
Το πώς «μπλέκεις» τον Leonardo & T.A.S (ομοίως δεν τα γνωρίζω τα παιδιά) με την χορηγία που μας έκανε το .............. είναι κάτι που θα πρέπει και είσαι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ να μου εξηγήσεις.
Το ότι αναφέρεις στο ποστ που έκανες την έκφραση : η κατάντια στο μεγαλείο της... τα πάντα για την "μπίσνα". οι μεν στα αρ....α τους όλα οι δεν...
Το αφήνω ασχολίαστο .......μιας και θεωρώ ότι όχι ότι δεν «στοχεύεις» τους HellReckies αλλά ΚΥΡΙΩΣ διότι δεν έχουν κάποια λογική υπόσταση!

Παράθεση από: SAPPER στις  06 Οκτ 2010, 01:19:20 ΠΜγιατί είχε κάτι ομαδούλες που πιο πολύ έκαναν πολιτική παρά πάιζαν Airsoft, και επειδή μιλάω με ονόματα για τους Hell Reckies αναφέρομε και το ξέρουν και οι ίδιοι, όπου τα πισομαχαιρώματα και αλληλοκατηγορίες πηγαίναν σύννεφο... και σταματώ εδώ γιατί για ομάδες που δεν υφίσταντο πλέον δεν έχει αξία να μιλάω,

Όσων αφορά τα άνωθεν γραφόμενα σου σε παρακαλώ κάνε την υπόσχεση σου πράξη και σταμάτα να «ασχολεισαι» με τους HellReckies.
Το να είσαι σε μια συνεχή «επιθετική» διάθεση προς όσους δεν σου αρέσουν (δικαίως η αδίκως) όπως και να καταχράσαι την ασυλία που σου δίνει το συγκεκριμένο forum ,από μια κατά τα άλλα πολύ επιτυχημένη επιχείρηση, το μόνο που καταφέρνεις είναι να δημιουργείς ένα ακρως αρνητικό κλίμα και διάθεση προς το ατόμων σου χωρίς να πιστεύω ότι το αξίζεις πραγματικά, άλλωστε μιλάμε για μπιλάκια!!!

Όλα αυτά σου τα γράφω με φιλική διάθεση !!!
Ελπίζω η παρεξήγηση να λήξει εδώ και να δοθεί ένα τέλος στο μέχρι στιγμής αρνητικό κλίμα.

Πάντοτε φιλικά
Δημήτρης

Every BB counts

Misericord

Χρηστο στο λεω για αλλη μια φορα και το Σουνιο και το ξενοδοχειο βρισκονται στην ιδια μοιρα.

Στο μεν ξενοδοχειο ηρθε ΚΑΠΟΙΟΣ αντιπροσωπος της τραπεζας και μας εδιωξε και στο Σουνιο ηρθε η αστυνομια και μας ζητησε να μην ξαναπατησουμε γιατι ο ιδιοκτητης θα μας χρεωσει για ολες τις ζημιες που εχει υποστει ο χωρος ειτε απο εμας ειτε απο αλλους.

Συνεχιζεις να πετας καρφια για ομαδες και σου λεω για αλλη μια φορα οτι πηγαινω στο ξενοδοχειο με ιδιωτικη πρωτοβουλια και ειμαι ετοιμος να δεχτω τις συνεπειες. Προσωπικα θεωρω πως δεν υπαρχει παιχνιδι για μενα χωρις ξενοδοχειο και Σουνιο και εφοσον δεν υπαρχει παιχνιδι δεν υπαρχουν και ομαδες.

Τελος για αλλη μια φορα δεν νομιζω οτι οι δικες μου ενεργειες μπορουν να καταδικασουν την κοινοτητα περισσοτερο απο τα μη μετρημενα οπλα στα τελευταια παιχνιδια, απο την καταργηση των κανονων ασφαλειας σε καθε παιχνιδι, τα μπινελικια για μαναδες πατεραδες και λοιπους συγγενεις, απο τους αστακους που κυκλοφορουν μεσα στους δρομους και κανεις δεν λεει τιποτα. Μεχρι και video εχει ανεβει με τυπους που βγαζουν τα γυαλια τους μεσα στο πεδιο την στιγμη που το σεναριο ειναι ενεργο και κανεις δεν λεει τιποτα. Για να μην μιλησω για τους πιτσιρικαδες που τους χρησιμοποιουν για ασπιδα στα παιχνιδια η τους ανηλικους που αλωνιζουν κατα τη διαρκεια του σεναριου και ακολοθουν το μπαμπα μεσα στα κτηρια.

Στο ξαναλεω εισαι ιδιαιτερα επιλεκτικος με το κραξιμο σου και δεν ειναι ιδιαιτερα δικαιο αυτο...

anemos56

καλημερα ,,,,εχω διαβασει και παρατηρω πολλη καιρο το τι γινεται οσοι δεν με ξερουν ειμαι ενασ νεοσ στο airsoft παρα ολα αυτα.βλεπω μια διαρκη γκρινια γιατι?μια με τισ προπονησης τον ομαδων μια με τα πεδια .......Δεν μπορουμε να βρουμε νεα πεδια?δεν μπορουμε να κανουμε μια ομοσποδια airsoft με σκοπο να διαφιλαξουμε το αθλημα και να απομωνοσουμε αυτουσ που δεν ειναι στο πνευμα?δεν μπωροθν να γινουν c.m μια φορα στο μηνα η στοθσ δυο μηνεσ οπου θα συζητιουνται ολα τα θεματα.αλειθεια τι ειναι αυτο που ζηταμε απο το airsoft?πωσ μπορουμε να το ανεβασουμε ?

συμπερασμα : αν δεν κανουμε κατι θα καταστραφουν τα παντα απο το χομπυ και δεν ειμαι διατεθυμενοσ με τισ μακακ..ε που γινωνται να γινει αυτο .

Δεν ξερω αν αυτα που λεω ειναι σωστα μπορει να κανω λαθος . αλλα κατι πρεπει να γινει  !!

παντα φιλικα  :(

Ozymandias

Ασχετα με τις προσωπικες διαφορες μεταξυ παιχτων και τις εριδες  μεταξυ ομαδων , το θεμα του ξενοδοχειου νομιζω οτι θα πρεπει να μας απασχολησει γενικοτερα και σε βαθος χρονου.

Ξεκινωντας θα διαφωνησω με την σταση του miserycord....Ο σεβασμος στην ιδιοκτησια του αλλου, οποιος και να ειναι αυτος ειναι βασικη αρχη της κοινωνιας ειτε μας βολευει, ειτε οχι.
Με το ιδιο σκεπτικο που ο Χ Ψ Ω μπαινει στο ξενοδοχειο η στο Σουνιο για να παιξει παρα την σαφη απαγορευση απο τη μερια του ιδιοκτητη, οπως αυτη δηλωνεται σαφως απο την περιφραξη, η την προειδοποιηση απο την αστυνομια στο Σουνιο,εγω μπορω να μπω στο σπιτι σου την ωρα που εσυ λειπεις και να παιξω airsoft, η να δω μπαλα., η να ακουσω μουσικη. Και μην μου πει καποιος οτι ειναι "διαφορετικα". Δικαιωμα σου ειναι να παρανομεις, φιλε μου, οπως ειναι δικαιωμα του αλλου να πουλαει ναρκωτικα, να κλεβει, να καταπατει. Μπορει να εισαι ακομπλεξαριστος, παραμενεις ομως παρανομος σε μια περιοδο που προσπαθουμε να βγαλουμε το χομπυ μας απο την παρανομια.

Πιο σημαντικο ομως απο τις παιδιαστικες και/η υποκριτικες συμπεριφορες ορισμενων εδω μεσα ειναι το θεμα των πεδιων γενικοτερα. Οταν ημασταν 10-12 ατομα, μπορουσαμε ευκολα να παμε οπου θελουμε και να παιξουμε χωρις να δωσουμε στοχο. Οσο μεγαλωνουμε σαν κοινοτητα και γινομαστε περισσοτεροι, η εποχη του βρισκουμε ενα χωρο και παμε και παιζουμε και δεν ρωταμε κανεναν φτανει στο τελος της. Ηδη εχουμε εκδιωχθει με τον εναν η τον αλλο τροπο απο 4 πεδια (Κανδηλι, Κανταχαρ, Σουνιο, Ξενοδοχειο) και ειναι θεμα χρονου να μας διωξουν και απο τα υπολοιπα. Η ιστορια αυτο δειχνει. Για ποσο καιρο ακομα το χομπυ μας , το οποιο υποτιθεται οτι θελουμε να κανουμε νομιμο, θα βασιζεται σε πεδια που καταπατουμε και παρανομα χρησιμοποιουμε επειδη ετσι μας βολευει;

Ο miserycord ειπε οτι απλα θελει να παιζει και δεν τον νοιαζει που.. Εγω παλι θελω να ειμαι νομιμος και να κανω το κομματι μου και κανενας παπαρας μπατσος, δημαρχος, γειτονας, οπλοφοβικος αριστερος, η οποιοσδηποτε αλλος να μην μπορει να μου πει κουβεντα.

Σιγουρα δεν ειναι ενα θεμα στο οποιο θα βρουμε λυση αμεσα, ωστοσο αν συντομα δεν ασχοληθουμε σαν κοινοτητα με την ευρεση και/η δημιουργια ΝΟΜΙΜΩΝ πεδιων, η τουλαχιστον πεδιων που θα χρησιμοποιουμε με αδεια απο τους ιδιοκτητες τους, αργα η γρηγορα οι εξελιξεις θα μας προλαβουν και δεν θα εχουμε επιλογες.

fanioles

Φίλε anemos, καλά τα λές αλλα τα έχουν πεί πολλοί, πολλές φορές. Ίσως με μια ομοσπονδία να αλλάξει κάτι αλλα με΄χρι τότε και με το ρυθμό που γίνονται οι σύλλογοι το βλέπω να είναι πρόβλημα των παιδιών μας.

Κατ αρχάς είμαι πολύ ευχαριστημένος τελικά που έκανα το ποστ αν και χτες αρχισα να το μετανιώνω. Έμαθα πολλά νέα δεδομένα για το Ελληνικό airsoft.
Πίστευα πως ήταν μεμονομένα γεγονότα τα οποία θα ήταν και καταδικαστέα εφόσον μια μικρή μόνο ομάδα ατόμων θα έπρατε αυτοβούλως ενάντια σε αυτό που μια ολόκληρη κοινότητα είχε αποφασίσει.

Ξύπνησα απο το δικό μου παραμυθένιο κόσμο και διαπίστωσα πως μάλον έχω άδικο.
Καλά κάνει όποιος πάει και πάιζει όπου γουστάρει. Κανείς δεν έχει δικαίωμα να πεί στον άλλο τι να κάνει.

Λεωνίδα ελπίζω το " Χρηστάκι " να είναι χαιδευτικό και όχι ειρωνικό.
Δε σε έχω ειρωνευτεί ποτέ και θέλω να πιστεύω πως δε το κάνεις κι εσύ.

Για το οτι ξέρω καλύτερα ποιοι πάνε, αν δεν εννοείς τη φορά που αναφέρω πιο πάνω για την ομάδα μου, θα ήθελά ανοιχτά και δημοσίως να πείς τι εννοείς.
Για εκείνη τη φορά έχω απαντήσει επανελημένως και ΑΝ όποιοι το αναφέρουν το κάνουν για να διαβάλουν το κύρος μου ή να αποφύγουν να απαντήσουν με νόημα σε αυτά που συζητάμε, νομίζω πως ο αναγνώστης καταλαβαίνει τη σοβαρότητα του καθενός.

Ορέστη, το κατάλαβα φίλε. Δε γνώριζα για τη σοβαρότητα των περιστατικών του Σουνίου. Δε γνώριζα οτι υπήρχε καταγγελία για καταπάτηση.
Πραγματικά, και έχεις δίκιο, και τα δύο πεδία είναι στην ίδια μοίρα.

Και για μένα δεν υπάρχει παιχνίδι σε πεδίο χωρίς δωμάτια και ντουβάρια (τη ξέρεις τη λατρεία μου)
Γι αυτό εχω να πιάσω aeg κανα 3 μηνο και πάνω.

Για τις ομάδες το λέω αφενός γιατί πιστεύω στην ευθύνη των ομάδων και νομίζω πως όλη η κοινότητα το αποδέχεται και αφετέρου γιατί δυστυχώς (και μικρότητα μου) έχω μια εμπάθεια με την ομάδα σας.

ΠαράθεσηΤελος για αλλη μια φορα δεν νομιζω οτι οι δικες μου ενεργειες μπορουν να καταδικασουν την κοινοτητα περισσοτερο απο τα μη μετρημενα οπλα στα τελευταια παιχνιδια, απο την καταργηση των κανονων ασφαλειας σε καθε παιχνιδι, τα μπινελικια για μαναδες πατεραδες και λοιπους συγγενεις, απο τους αστακους που κυκλοφορουν μεσα στους δρομους και κανεις δεν λεει τιποτα. Μεχρι και video εχει ανεβει με τυπους που βγαζουν τα γυαλια τους μεσα στο πεδιο την στιγμη που το σεναριο ειναι ενεργο και κανεις δεν λεει τιποτα. Για να μην μιλησω για τους πιτσιρικαδες που τους χρησιμοποιουν για ασπιδα στα παιχνιδια η τους ανηλικους που αλωνιζουν κατα τη διαρκεια του σεναριου και ακολοθουν το μπαμπα μεσα στα κτηρια.

Για αυτή τη παράγραφο συμφωνώ σχεδόν απόλυτα εκτός απο τη λογική αφου κάνουν όλοι απο μια μ...... ας κάνω κι εγώ.

Δεν είναι επιλεκτικό το κράξιμο μου και νομίζω πως γνωρίζοντας με κάπως σα προσωπικότητα δε θα το πιστεύεις. Μπορεί κάτι να μη το είδα και μπορεί απλά να μην είχα όρεξη να ασχοληθώ. Άλλωστε το κράξιμο έγινε πρίν μάθω ποιος πάει. Και ομολογώ πως ξενέρωσα που ήσουν εσύ ο πρώτος που απάντησε και δε μπορούσα να βρίσω. (λέμε τωρα, ούτε βρίζουμνε ούτε βαράμε - απλά τα νεύρα καμιά φορά..)

Αυτό βέβαια αντιπαρέρχεται στο οτι τελικά δεν υπάρχει .... μιας και είναι απόλυτα φυσιολογικό να παίζουμε στο HOTEL .

Μάλιστα σκεύτομαι - και δε το λέω ειρωνικά - να ανεβάσω ενα παιχνιδάκι στο Hotel.
Ίσως και να κάνουμε καλό στους περίοικους που θα διώξουμε τα πρεζάκια. Αφου όλοι παίζουν ετσι κι αλλιώς εκεί, να το κάνουμε και οργανωμένα.

Ευχαριστώ όσους ασχολήθηκαν με το θέμα και αν είχα τη δυνατότητα θα το κλείδωνα μιας και μόνο κακό μπορεί να κάνει. .

magnett

Παντως ειναι "τρελλο" επιχειρημα να σου απαγορευει ο ιδιοκτητης την εισοδο στην περιουσια του και εσυ να προβαλεις αντεπιχειρηματα του στυλ "αφου παιζουν και στο Σουνιο", "αφου βγαζουν μερικοι τα γιαλια τους", "καποιοι δεν μετραν τα οπλα τους" και αλλα τετοια!
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!

Leonardo-Swordfish

Χαϊδευτικό.... ;D

Ozymandias

Οσον αφορα τους νεους βλ. Anemos που ζητανε όμοσπονδιες και οργανωσεις και εγω δεν ξερω τι, η απαντηση μου ειναι οτι οχι ΔΕΝ μπορουν να υπαρξουν ομοσπονδιες και οργανωσεις και πρασινα αλογα οσο οι παιχτες δεν ενδιαφερονται να συμμετεχουν ΕΝΕΓΑ οχι μονο με λογια και προτροπες αλλα με εργα και κυριως ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ. Ολοι ζητανε συλλογο, και μολις γινει κουβεντα για τα ουσιαστικα του συλλογου, οπως πχ ποιος θα ειναι υπευθυνος για τον συλλογο εναντι του νομου, ποιος θα ασχοληθει με το ΑΦΜ που θα εχει ο συλλογος σαν νομικο προσωπο, θα δεις ολους τους ενδιαφερομενους να τρεχουν. Ολοι ζητανε πεδια.....στασου να τους πεις οτι βρηκες το σουπερ πεδιο το οποιο το ενοικιασες για μια ημερα (και ως εκ τουτου εισαι νομ ιμος) και το κοστος θα ειναι τοσο να δεις ποσοι θα ερθουν και ποσοι θα πανε να παιξουν παρανομα, αλλα τσαμπα στο ξενοδοχειο και την Ελευσινα.

Με αυτο το σκεπτικο ποιος σοφρων ανθρωπος θα ερθει να ριξει τα ωραια του λεφτακια για τη δημιουργεια των πεδιων που ονειρευομαστε; Ποιος θα ενδιαφερθει για την νομιμοποιηση του χομπυ μας και ποιος θα το τρεξει αν δεν εχει λεφτα να βγαλει απο αυτο; Κακα τα ψεμματα φιλοι μου αν θελουμε προοδο, αυτη θα ερθει μονο απο την επιχειρηματικοτητα στο χομπυ μας.

ampelift

Παράθεση από: Ozymandias στις  06 Οκτ 2010, 11:57:15 ΠΜ
Ασχετα με τις προσωπικες διαφορες μεταξυ παιχτων και τις εριδες  μεταξυ ομαδων , το θεμα του ξενοδοχειου νομιζω οτι θα πρεπει να μας απασχολησει γενικοτερα και σε βαθος χρονου.

Ξεκινωντας θα διαφωνησω με την σταση του miserycord....Ο σεβασμος στην ιδιοκτησια του αλλου, οποιος και να ειναι αυτος ειναι βασικη αρχη της κοινωνιας ειτε μας βολευει, ειτε οχι.
Με το ιδιο σκεπτικο που ο Χ Ψ Ω μπαινει στο ξενοδοχειο η στο Σουνιο για να παιξει παρα την σαφη απαγορευση απο τη μερια του ιδιοκτητη, οπως αυτη δηλωνεται σαφως απο την περιφραξη, η την προειδοποιηση απο την αστυνομια στο Σουνιο,εγω μπορω να μπω στο σπιτι σου την ωρα που εσυ λειπεις και να παιξω airsoft, η να δω μπαλα., η να ακουσω μουσικη. Και μην μου πει καποιος οτι ειναι "διαφορετικα". Δικαιωμα σου ειναι να παρανομεις, φιλε μου,
Μπορει να εισαι ακομπλεξαριστος, παραμενεις ομως παρανομος σε μια περιοδο που προσπαθουμε να βγαλουμε το χομπυ μας απο την παρανομια.

Πιο σημαντικο ομως απο τις παιδιαστικες και/η υποκριτικες συμπεριφορες ορισμενων εδω μεσα ειναι το θεμα των πεδιων γενικοτερα. Οταν ημασταν 10-12 ατομα, μπορουσαμε ευκολα να παμε οπου θελουμε και να παιξουμε χωρις να δωσουμε στοχο. Οσο μεγαλωνουμε σαν κοινοτητα και γινομαστε περισσοτεροι, η εποχη του βρισκουμε ενα χωρο και παμε και παιζουμε και δεν ρωταμε κανεναν φτανει στο τελος της. Ηδη εχουμε εκδιωχθει με τον εναν η τον αλλο τροπο απο 4 πεδια (Κανδηλι, Κανταχαρ, Σουνιο, Ξενοδοχειο) και ειναι θεμα χρονου να μας διωξουν και απο τα υπολοιπα. Η ιστορια αυτο δειχνει. Για ποσο καιρο ακομα το χομπυ μας , το οποιο υποτιθεται οτι θελουμε να κανουμε νομιμο, θα βασιζεται σε πεδια που καταπατουμε και παρανομα χρησιμοποιουμε επειδη ετσι μας βολευει;

Ο miserycord ειπε οτι απλα θελει να παιζει και δεν τον νοιαζει που.. Εγω παλι θελω να ειμαι νομιμος και να κανω το κομματι μου και κανενας παπαρας μπατσος, δημαρχος, γειτονας, οπλοφοβικος αριστερος, η οποιοσδηποτε αλλος να μην μπορει να μου πει κουβεντα.

Σιγουρα δεν ειναι ενα θεμα στο οποιο θα βρουμε λυση αμεσα, ωστοσο αν συντομα δεν ασχοληθουμε σαν κοινοτητα με την ευρεση και/η δημιουργια ΝΟΜΙΜΩΝ πεδιων, η τουλαχιστον πεδιων που θα χρησιμοποιουμε με αδεια απο τους ιδιοκτητες τους, αργα η γρηγορα οι εξελιξεις θα μας προλαβουν και δεν θα εχουμε επιλογες.

+1000 σχεδων σε ολα εκτος απο
Παράθεση από: Ozymandias στις  06 Οκτ 2010, 11:57:15 ΠΜ Δικαιωμα σου ειναι να παρανομεις, φιλε μου, οπως ειναι δικαιωμα του αλλου να πουλαει ναρκωτικα, να κλεβει, να καταπατει.
Εδώ φίλε μου είσαι λάθος.

Ozymandias

Εννοω οτι δεν μπορω εγω σαν ιδιωτης η η πολιτεια να σε αναγκασει να μην προβεις σε παρανομες ενεργειες και πραξεις. Δεν υπαρχει προληπτικη τιμωρια.

Οι νομοι ειναι γνωστοι και ο καθενας επιλεγει αν θα τους τηρισει η οχι. Η πολιτεια δεν μπορει εκ των προτερων να μπει μεσα στο μυαλο σου και να σε αναγκασει να τηρεις τον νομο ντε και καλα.
Το μονο που μπορει να κανει ειναι να σε τιμωρησει βασει νομου αν τον παραβεις

marboo