Fps - Όρια και Νόμοι

Ξεκίνησε από cgwolf, 07 Ιουλ 2010, 14:37:50 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Ozymandias

Δεν σου ειπε κανενας τι να κανεις. Για την ακριβεια κανενας δεν ασχοληθηκε με την παρτη σου, η την δικη μου....εσυ εισαι που προσπαθεις να πεις στις ομαδες τι να κανουν και γκρινιαζεις που δεν σε ρωτησαν, επειδη δεν σου αρεσει η αποφαση που πηραν.

Αν ησουν αντρας οπως ειναι ο Cgwolf, θα ελεγες ο,τι ειπε και αυτος...θετω τον εαυτο μου εκτος συνολου και κανω το κομματι μου με την παρεα μου και να'στε καλα.

Εσυ και γουσταρεις αυτα που προσφερουν οι οργανωμενοι, και σε παει 3 και 10 να παιξεις μονο σου, διοτι ξερεις οτι θα ειστε τρεις και ο κουκος να παιζετε αμυνα-επιθεση,  και θες να εχεις το δικο σου μπαιρακι, και προσπαθεις να κανεις το βεζυρη σε ξενα μυδια

kaliostro

Εγώ θα δεχόμουν ως μέγιστο όριο για σνιπερ το πολύ τα 400 ΦΠΣ.Οτιδήποτε παραπάνω για όλους τους λόγους που έχουν αναφερθεί κ είναι έλειψη ψυχραιμίας στην ουσία θεωρώ οτι είναι επικύνδινο.Σίγουρα κ εσύ έχεις σκάσει μπίλια σε κάποιον απο τα 5 μέτρα αντί για 15 (δεν υπάρχει περίπτωση) (τα νούμερα είναι πλασματικά) κ μετά ζητούσες συγνώμες...επειδή αυτό όμως γίνετε τουλάχιστον 2-3 φορές σε κάθε παιχνίδι(όχι συγκεκριμένα απο σνιπερ) καλό δεν θα ήταν να μην δίνουμε βήμα σε όλους τους λοιμοκοντόρους που θέλουν να κάνουν κακό στο άθλημα-χόμπι με μια καταγγελια τους??
Και για να απαντήσω στο τελευταίο σου ποστ θα σου θέσω το εξείς....επειδή όπως λες είμαστε Ελληνάρες κ μαμάμε κ δέρνουμε κ είμαστε παλικάρια ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ τα μέγιστα απο αυτά τα όρια που δίνεις ΑΛΛΑ ΤΑ ΕΛΑΧΙΣΤΑ γιατί ξέρουμε να νικάμε και με λίγα όπως έχει καταγραφτεί στην ιστορία μας...τους Γερμανούς δεν νομίζω να τους νικήσαμε με ΖΟΟ αλλα με δικράνια,το EURO2004 δεν το πείραμε με Ibraimovich.Cristiano Ronaldo,Torres,Villa κλπ αλλα με τα παλτά Ζαγοράκι,Μπασινά,Χαριστέα κλπ.Μάλλον θέλοντας να ζητήσεις τα ΑΝΩΤΑΤΑ όρια βάζεις τον εαυτό στον ρόλο του Ελληνάρα με την κακιά έννοια που δεν αρκείτε στο να έχει "κάτι" αλλα θέλει τα πάντα.
Φίλοι είναι...τα αδέρφια που επιλέγεις!!!

Έρχονται όσοι θέλουν.... Μένουν όσοι μπορούν!!!

lak1000

Παράθεση από: Ozymandias στις  07 Ιουλ 2010, 22:34:03 ΜΜ
Δεν σου ειπε κανενας τι να κανεις. Για την ακριβεια κανενας δεν ασχοληθηκε με την παρτη σου, η την δικη μου....εσυ εισαι που προσπαθεις να πεις στις ομαδες τι να κανουν και γκρινιαζεις που δεν σε ρωτησαν, επειδη δεν σου αρεσει η αποφαση που πηραν.

ΑΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΝΟΜΟ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΘΑ ΜΕ ΕΠΗΡΕΑΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΕ ΕΜΠΟΔΙΖΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΟΠΩΣ ΘΕΛΩ ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΝΑ ΤΟ ΠΩ???
Please don't feed the trolls...

Ozymandias

Οι ομαδες θα προσπαθησουν να περασουν ο,τι νομο γουσταρουν..........εσυ εισαι ελευθερος να προσπαθησεις με την παρεα σου να περασεις ο,τι νομο γουσταρεις και εσυ. Τρεχα στο νομοθετη οπως θα παμε και εμεις και πες ο,τι θελεις οπως θα παμε και εμεις να πουμε ο,τι θελουμε.

Στο ειπε και το αλλο το παιδι.

Παράθεση...και στην τελική, θέλεις να γίνουν αλλιώς τα πράγματα; ΤΡΑΒΑ ΣΤΟ ΝΟΜΟΘΕΤΗ! Μια πρόταση εσύ, μια πρόταση εμείς...άλλα πιστεύεις εσύ, άλλα εμείς...εμείς αποφασίζουμε ΓΙΑ ΜΑΣ, κι εσύ κάνε ότι καταλαβαίνεις...

...τελικά η βλακεία είναι ανίκητη...

Γιατι δεν το καταλαβαινεις αυτο;

Αλλα δεν ειναι οτι δεν το καταλαβαινεις.....δεν μπορει να εισαι τοσο βλακας. 20 φορες στο εοχυμε πει. Απλα δεν θελεις να κανεις τιποτα ο ιδιος, που να τρεχεις,  και σε χαλαει να κανουν οι αλλοι κατι, οποτε γκρινιαζεις να μην κανει κανενας τιποτα.

Δυστυχως για εσενα φιλε μου, θα μεινεις με την απογοητευση........ο,τι και να γινει χαμενος θα βγεις.

SW1GEORGE

τα ιδια εχουν ειπωθει τοσες φορες....

τοσα ποστ εχουν γινει για το ιδιο θεμα..

ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ παντα την πλειοψηφια για το καλυτερο του χομπυ παντα.

ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ

GOOD MORNING VIETNAM !!!!!!!!!!!!!

cgwolf

@Οζυ Την απάντηση την δίνει η ίδια έρευνα που στηρίχθηκε το 328...
Το 400/450/500 είναι σύμφωνα με την έρευνα ακόμα μέσα στα όρια της "ασφάλειας" (βάζω την ασφάλεια σε εισαγωγικά γιατί
αν και τα sniper rifles έχουν ΜΟΝΟ μονή βολή, έφερα ήδη παράδειγμα του τι μπορούν να κάνουν τα 300fps σε ριπή)

Και για να απαντήσω και στον Kaliostro ταυτόχρονα...Πιο ασφαλή θεωρώ τα 500 σε μονή βολή παρά τα 328 σε ριπή...

Και όχι φίλε μου Kaliostro...Δεν έτυχε (ακόμα τουλάχιστον) να κάνω λάθος...
Σε ΟΛΕΣ τις περιπτώσεις που η απόσταση ήταν απαγορευτική,φρόντισα ή να βγω,χωρίς δεύτερη σκέψη,ή να παίξω με το πιστόλι μου...Ακόμα και στις περιπτώσεις που είχα αμφιβολία,προτιμούσα να βγώ παρά να κάνω τον άλλο να βελάξει...
Ακόμα και σε CQB πάνω στην "κάψα" του παιχνιδιού,όταν έτυχε να βρεθώ σε απόσταση 3-4 μέτρων απο αντίπαλο και ενώ τον "είχα",χαμήλωσα το όπλο και έβγαλα το πιστόλι...
Ξέρω ότι πολλοί μπορεί να έριχναν στο ψαχνό,αλλά το θέμα είναι να αρχίσουμε να βγαίνουμε απο τη λογική του "Ελληνάρα"  (με την κακή έννοια) και να ζητάμε τα μέγιστα απο το να υπολογίζουμε στην κακή έννοια και να είμαστε ευτυχισμένοι με τα ελάχιστα...
Wolf-X...Wolf is the sniper,X marks tha spot!

Ozymandias

Kαλε μου cgwolf......εχουμε διαφορετικες αποψεις. Αυτο ειναι θεμιτο, οπως θεμιτο ειναι να προβει ο καθενας στις ενεργειες που θεωρει αυτος σωστες. Η διαφορα μας ειναι οτι εσυ εισαι μελος του CM, και οσο παραμενεις μελος αυτου, οι αποφασεις της πλειοψηφιας του σε δεσμευουν, τουλαχιστον ηθικα.

Εγω μπορω να μιλαω σαν Λευτερης, δεδομενου οτι δεν εχω δικαιωμα ψηφου στο CM, και δεν με δεσμευουν οι αποφασεις του. Εσυ ομως μιλας σαν μελος του CM. Δεν μπορει να εχετε αποφασισει για 328 παντου και να μιλας για 350/450/500

ΥΓ.....Εισαι μελος/εκπροσωπος ομαδας και συμμετειχες στο CM.....ετσι δεν ειναι, η μαλακιες λεω  ???

lak1000

Α) Το CM ΔΕΝ είναι η πλειοψηφία της Ελλάδος.
Β) Δεν πάει \"Εγώ θα κάνω του κεφαλιού μου ότι και να λες και κάνε κι εσύ ότι γουστάρεις να δουμε ποιος θα νικήσει\" αλλά πρέπει όλοι μαζί και όχι κάποιοι αυθαίρετα να αποφασίσουμε για το τι θα γίνει στην Ελλάδα.

Κατάλαβες φίλε όζυ? Μαζευόμαστε όοοολοι από όοοοοολη την Ελλάδα και αποφασίζουμε για τον νόμο.

Ευγενής άμιλλα και εμπιστοσύνη στον συμπαίκτη.
Τα βασικά πριν από γυαλιά και AEG.

Ozymandias

Post deleted by poster......

Πολυ σημασια σου εδωσα. Δεν την αξιζεις

kaliostro

Επειδή έβγαλαν κάλους τα δάχτυλα μου να γράφω τα ίδια κ τα ίδια χωρις να μπαίνει κάποιος στο ζόρι του να σκεφτεί θα το πώ ωμά μπας κ το νιώσετε λίγο.
Προτιμώ να θυσιάσω τα 15 (κ πολλά λέω) άτομα σε όλη την Ελλάδα που παίζουν ΣΩΣΤΑ sniper για να παίξουμε οι υπόλοιποι 500 σε όλη την Ελλάδα ΑΙΡΣΟΦΤ!!!Απο το να μην παίζω καθόλου θυσιάζω με όλη μου την χαρά τον ρόλο του sniper.ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ πρέπει να γίνουμε ΚΑΚΟΙ για να καταλάβουμε τα αυτονόητα.

lak1000

Όζυ, έχεις αρχίσει να γίνεσαι γελοίος το ξέρεις? Δεν με πας, ας το λήξουμε εδώ όμως και ας μην επεκτείνουμε το σπαμ άλλο... Επίσης μην ποστάρεις για να διαφωνήσεις μαζί μου αλλά σκέψου.

Καλιόστρο, Αυτούς που δεν παίζουν σωστά μπορείς κάλλιστα να μην παίξεις μαζί τους, δεν σε υποχρεώνει κανείς. Τόσο απλά. Εμένα πάντως έτσι μου έμαθαν!

cgwolf

Ο λόγος που έκανα αυτό το thread είναι για να υπάρχει στο forum  και η "αντίθετη" άποψη...
Όπως υπήρχε η έρευνα για το που στηρίχθηκε το 328,έτσι πρέπει κατ' εμέ να υπάρχει και ο "αντίλογος".
Και επειδή οι περισσότεροι αναφέρονται στο τι συμβαίνει στο εξωτερικό, και στηρίζουν ότι το 328 προέρχεται απο εκεί (που υποτίθεται ότι κάτι ξέρουν παραπάνω) εξέφρασα κάτι που στο CM (τουλάχιστον στο πρώτο, που είχα την δυνατότητα να παρευρεθώ) δεν είχα τη δυνατότητα να εκφράσω...
Η απόφαση τουλάχιστον επι του ορίου, πιο πολύ σαν τετελεσμένο γεγονός ήρθε...

Αν δεν έβλεπα όλα τα posts του στύλ,"για να το έχουν έξω σαν όριο,κάτι ξέρουν",δεν θα έφτανα να κάνω το thread αυτό...
Θα συνέχιζα να παίζω με το όριο 328 ,αφού απο τα 8 όπλα μου τα 6 είναι εντός ορίου,και τα μόνα 2 που δεν είναι και είναι sniper,τα χρησιμοποιώ σε prive παιχνίδια που ξέρουμε ποιοι είμαστε και πώς παίζουμε...

Και να κάνω την πρόταση σε επόμενο captain's meeting (αν έχω βγάλει και το γύψο μέχρι τότε ώστε να μπορώ να παρευρεθώ) δεν νομίζω ότι θα ανοιχτεί ξανά θέμα....

Όσο για την ομάδα...είμαστε επίσημα 3 άτομα... Και δεν έχω σκοπό να προσθέσω στο roster της ομάδας τους ανεπίσημους που ούτε είχαν έρθει ποτέ σε public,και πιθανότατα ούτε πρόκειται, με σκοπό να τηρώ τις προδιαγραφές του τι εστεί ομάδα ώστε να μπορούμε να λαμβάνουμε μέρος στο CM...

EDIT : @Kaliostro Και τι ακριβώς θα εμποδίσει τους υπόλοιπους να παίξουν airsoft???
Αφού αυτό που προτείνω είναι ακόμα μέσα στα όρια της μελέτης σαν ασφαλή???
Δεν σε υποχρεώνει κανένας να παίξεις σε παιχνίδι με snipers, αλλά εσύ θέλεις να υποχρεώσεις τους snipers (έστω και αυτούς τους 15) να μην μπορούν να παίξουν γενικότερα....
Έτσι γίνεσαι κακός ούτως ή άλλως...
Wolf-X...Wolf is the sniper,X marks tha spot!

Ozymandias

ΠαράθεσηΗ απόφαση τουλάχιστον επι του ορίου, πιο πολύ σαν τετελεσμένο γεγονός ήρθε...
Στασου γιατι μπερδευτηκα......εσεις δεν την ψηφισατε;  ??? Με μπερδευεις ρε συ. Εσεις δεν αποφασισατε τα 328;

ΠαράθεσηΌζυ, έχεις αρχίσει να γίνεσαι γελοίος το ξέρεις?
Μαζεψου πιτσιρικο......θα βρεις

Κυριοι moderators, μπορουμε να αρχισουμε τους χαρακτηρισμους και τα κοσμητικα επιθετα; Εχω και εγω αρκετους προχειρους

lak1000

Παράθεση από: Ozymandias στις  07 Ιουλ 2010, 23:24:32 ΜΜ

Εμ.........moderators, μπορουμε να αρχισουμε τους χαρακτηρισμους; Εχω και εγω αρκετους προχειρους

Τώρα τα σκέφτηκες αυτά ε? Όταν τα λες εσύ καλά είναι? Flamer!
Αν θέλεις να πεις κάτι πες το χωρίς να κλαίγεσαι φίλε μου...
Πες το όμως με πμ. Δεν θα σπαμμάρω άλλο το ποστ για χάρη σου, αν θέλεις κάτι προσωπικό, πες το με πμ.

Και κάτι εντός θέματος, θα ήθελα να μάθω ποιος έθεσε το ερώτημα για τα φπς στο πρώτο CM αν γίνεται παρακαλώ.

liongreek

Παράθεση από: lak1000 στις  07 Ιουλ 2010, 23:04:08 ΜΜ
Α) Το CM ΔΕΝ είναι η πλειοψηφία της Ελλάδος.
Β) Δεν πάει \"Εγώ θα κάνω του κεφαλιού μου ότι και να λες και κάνε κι εσύ ότι γουστάρεις να δουμε ποιος θα νικήσει\" αλλά πρέπει όλοι μαζί και όχι κάποιοι αυθαίρετα να αποφασίσουμε για το τι θα γίνει στην Ελλάδα.

Κατάλαβες φίλε όζυ? Μαζευόμαστε όοοολοι από όοοοοολη την Ελλάδα και αποφασίζουμε για τον νόμο.

Ευγενής άμιλλα και εμπιστοσύνη στον συμπαίκτη.
Τα βασικά πριν από γυαλιά και AEG.

Φίλε μου έχεις επαφή με την πραγματικότητα;

να μαζευτεί όλη η Ελλάδα...με ποια ιδιότητα; Υπό ποια οργάνωση; Δηλαδή ΠΟΟΟΟΟΟΣΟ δύσκολο είναι να καταλάβεις ότι πότε το CM δεν οικειοποιήθηκε ότι αντιπροσωπεύει το Ελληνικό airsoft;

Έχεις ψηφίσει ποτέ σε εκλογές; Μόνο ένα κόμμα υπάρχει; Μπορείς να καταλάβεις ότι οι ομάδες που ήταν στο CM είναι το "Χ Κόμμα" με τις "Χ" προτάσεις; Αν σου αρέσουν οι προτάσεις, ακολουθείς. Αν όχι, πας εκεί που σου είναι αρεστά. Αν πάλι κανείς δεν σου κάνει, φτιάχνεις κόμμα και αποτελείς την εναλλακτική πρόταση...

εξακολουθείς να περνάς μια αρτηριοσκληρωτική εικόνα ενός ανθρώπου που απλά δεν θέλει να καταλάβει. Για τελευταία φορά:

ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ CM ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ AIRSOFT. ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ; ΜΗΝ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΕΙΣ! ΠΗΓΑΙΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ, ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΤΙΑΞΕ ΕΣΥ ΜΙΑ...ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΓΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΩ ΒΑΖΕΛΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ...Ε, ΟΧΙ ΡΕ ΦΙΛΕ, ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ...

...είχα πολύ καλύτερη άποψη για τα άτομα της γενιάς σου και τρέφω μεγάλες ελπίδες για το μέλλον...μην μου τα αλλάζεις τώρα...

Παράθεση από: lak1000 στις  07 Ιουλ 2010, 23:32:37 ΜΜ

Και κάτι εντός θέματος, θα ήθελα να μάθω ποιος έθεσε το ερώτημα για τα φπς στο πρώτο CM αν γίνεται παρακαλώ.

...άντε πάλι...ΔΕΝ ΣΕ ΑΦΟΡΑ!!!! ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ CM!!! ΑΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ, ΑΠΛΑ ΜΗΝ ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ!!!

lak1000

Ναι, δεν με αφορά, δεν τα ακολουθώ...
Δεν με αφορά όμως αν μείνει στην Αττική. Με αφορά και με το παραπάνω αν τελικά αποφασίσουν να το κάνουν νόμο!
Και ναι, δεν γίνεται όλοι αλλά και το μόνο από τη Αττική δεν το λες και αντιπροσωπευτικό έτσι?

kaliostro

Σε ένα ανοιχτό παιχνίδι δεν θα κάτσω να κοιτάξω ποια ειναι τα 150 άτομα για να αποφασίσω αν θα παίξω ή όχι.Ούτε θα παίζω μόνο πριβέ επειδή δεν μ'αρέσει να λενε οτι σνομπάρω κόσμο.Ούτε θα βγάλω ένα τεφτέρι να ρίχνω στην μαύρη λίστα το τί έκανε ο καθένας...δεν έγινα ρουφιάνος 30 χρόνια δεν θα γίνω τώρα.
Σε περίπτωση όμως που περάσει ένας νόμος που θα μου λέει οτι μπορώ να παίζω με 300 ΦΠΣ θα παίξω με 300 κ ας μην έχει σνιπερ-αντιαρματιστες-αλεξιπτοτιστες-τιςγιαγιαςμουτιςκαλτσες κλπ λαλακιεσ...εμένα με νοιάζει να παίζω ήσυχος και οτι το στρουμφ που θα έρθει θα μου μετρήσει το όπλο θα δει οτι είμαι μέσα στα προβλεπόμενα του νόμου όρια, θα μου πει γεια σας κ καλά να περνάτε κ θα συνεχίσω να παίζω.Αυτό θέλουμε...κ αν πάμε να το ζητήσουμε με υπερβολές θα μας δείξουν το σημείο ανάμεσα στα πόδια τους κ θα μας διαολοστείλουν.Γιατί δεν μπορείτε να το χωνέψετε αυτό?δηλαδή αν το όπλο σου ρίχνει στα 40 μέτρα αντι για 50 θα σου πέσει ο κόλος να πας ποιο κοντά?νομίζεις οτι έχουμε πεδία με στρέμματα κ τεράστιες αποστάσεις για να χρειζόμαστε τέτοια βεληνεκές.
Ας πάρουμε τα 3 ποιο γνωστά πεδία λοιπόν της Αθήνας να δούμε...
Ελευσίνα βάση.Αν είναι κάποιος στον δρόμο ανάμεσα στο κτήριο με τα πολλά παράθυρα κ το μικρότερο στην απέναντι πλευρά(περίπου στη μέση του πεδίου) τον πετυχένεις απο το 70% του πεδίου.Αν έχεις κατέβει κάτω αριστερά απο το σαφε ή είσαι πάνω στον λόφο δεν σου φταίει κανείς που κάνεις πεζοπορία
Μαλακάσα. Τόσο πυκνή βλάστηση που στην μεγαλύτερη απόσταση είσαι 40-50 μεκρυά απο τον άλλο.Στα ανοίγματα που κάνει μιλάμε για ξέφωτο διάμετρου 10 μέτρων.
Σούνιο.απο το κέντρο του πεδίου σε μια ακτίνα 40 μέτρων είναι τα πάντα...έχει κ κτήρια κ δέντρα για να κινηθείς ωστέ να πλησιάσεις τον αντίπαλο.
Με λίγα λόγια θέλω να σου πω οτι
1ον δεν παίζει να χρειαστείς παραπάνω βεληνεκές απο 40 μέτρα στην Ελλάδα ΑΚΟΜΑ
2ον Στην ουσία ένας σνιπερ θα ρίξει 4-5 ΒΒ κ αυτό λόγο μικρών πεδίων τον πλησιάζουν γρήγορα(εκτός κ αν την έπεσε στην μια άκρη για να βαράει στην άλλη άκρη)
Αυτά για την απόσταση.
Για τον πόνο τώρα...όταν έρχομε σπίτι κ βλέπει η γυναίκα μου τα χέρια μου μελανιασμένα με μπινελικόνει κ μου λέει οτι κάνω λαλακίες κ πως θα πάω την επόμενη μέρα στην δουλειά που έχω να κάνω με κόσμο...δηλαδή αν την φάω στην μάπα πάει η δουλειά μου.Εγώ πρωσοπικά δεν θα βάλω μάσκα να παίξω παίζω με φουλάρι...αλλα σπάει ο διάολος το ποδάρι του κ την τρώω απο λαλακία δικιά μου σου λέω...έχω χάσει την δουλειά μου απο 1 μπιλακι που αξίζει 0.01 ευρο,άντε κ κρύβομε 1 βδομάδα μετά πρέπει να βγώ στον κόσμο...κ αν με δει το μπος κλάφτα φίλε.κ στο ξαναλέω...ο ανίκητος είναι πάντα κάπου κοντά σου...κ να μην είναι ανίκητος είναι ο απρόσεκτος,ο επιπόλαιος,ο φοβιτσιάρης και πάει κλέγοντας το θέμα.
Με τα 328 βγάζουμε απο την κουβέντα πολλά θέματα κ είναι ένα εύκολο χόμπι χωρίς πόνο κ με περισσότερο τρέξιμο κ σκέψη για να φτάσεις ΚΟΝΤΑ στον άλλο να τον βγάλεις...

Ozymandias

Kaliostro καλα τα λες εσυ......το θεμα ειναι ποιος ακουει.

Oπως ειπα και στο αλλο thread, το εργο το εχω ξαναδει και ξερω που οδηγει η κατασταση, οχι οτι μας χαλαει ιδιαιτερα αυτη η εξελιξη εμας τους παλιους.....

Δυστυχως, oι νεοι ειναι αυτοι που θα πληρωσουν την κατασταση και αυτοι που δεν εχουν επαφες με τις ομαδες

lak1000

Παράθεση από: Ozymandias στις  08 Ιουλ 2010, 00:02:10 ΠΜ
oι νεοι ειναι αυτοι που θα πληρωσουν την κατασταση και αυτοι που δεν εχουν επαφες με τις ομαδες

Λυπάμαι που έχεις δίκιο...

kaliostro

Βασικα με τα 328 έχουμε τα εξείς αποτελέσματα...
Μικρότερο βεληνεκές = Μειώνονται οι αποστάσεις εμπλοκής,πράγμα που συμαίνει κίνηση,σκέψη για την επόμενη κίνηση,ποιο ενδιαφέρον παιχνίδι (για εμένα τουλάχιστον),λιγότερο καμπέρωμα.
Μειώνονται οι τραυματισμοί απο ΒΒ ακόμα κ εξ επάφης.
Βγαίνει ο χαρακτηρισμός των πεδίων απο την μέση που έχει δημιουργήσει προβλήματα στο παρελθόν μιας κ σε όλα έχουμε τα ίδια ΦΠΣ
Βγαίνει η απόσταση εμπλοκής, ακόμα κ στα 2 μέτρα δεν σου κάνει ζημιά πέρα απο μελανιά
Δεν έχουμε τα "μέσα σε κτήρια Α ΦΠΣ εκτός Β ΦΠΣ" κλπ τ'ετοια
Δεν υπάρχει ανάγκη για ΜΠΑΜ μιας κ η ζημια είναι η μικρότερη δυνατή (328 γαρ!!! ούτε 350)
και κάποια ακόμα που λόγο της ώρα δεν κατεβαίνουν
ΑΡΝΗΤΙΚΑ
Μικρότερη ταχύτητα της διαδρομής της μπίλιας με φαινόμενα ΝΙΟ στο ΜΑΤΡΙΞ
Μικρότερο Βεληνεκές (για τους καμπέριδες)
Σχεδόν αφανισμός του ρόλου σνιπερ
Κούραση λόγο παραπάνω τρεξίματος(για τους τεμπέλιδες)
και κάποια ακόμα για τον προαναφερθέντα λόγο.
Στην ουσία αφαιρούνται κ κάποιοι ακόμα κανόνες (κάποιοι γίνονται προερετικοι) πράγμα που συμαίνει ποιο εύκολο σε κανόνες...Αλλά ποιο δύσκολο σαν παιχνίδι γιατί πρεπει να βρεις τρόπο να πλησιάσεις κοντά σε οφέλιμο βεληνεκές...