CQB 1/02-09 @ HOTEL

Ξεκίνησε από el_ninio, 27 Μαρ 2009, 16:06:02 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Ikarian

Kalispera, tha ertho ki ego me ena glock 17.

alexz

βάλτε και εμένα μέσα...βεβαια με λίγο φτωχό εξοπλισμό....μόνο με GBB pistol

FOX

"Semper Occultus"

el_ninio

an paiksoume to senario ths synodeias (giati sxediaz kati polu megaytero)
tha einai oplismenos me ena mono pistoli
to pios tha einai den exei simasia tha doume ekei

-Knights of Avalon-

el_ninio

ennow ena megalo senario... einai ekplhksh ;D

-Knights of Avalon-

el_ninio

[size=150]AKOMA KAI AN BREXEI TO PAIXNIDI DEN AKYRONETAI[/size]

-Knights of Avalon-

filakio 8

molis stratologiBike kai enas akoma opote filakio8+1

panostra

Θα ερθουμε εγω και ο Vlassis, στο πρωτο μας cqb  ;D ;D ;D

el_ninio

ok
oi symmetoxes ekleisan opios irthe irthe sas eyxaristoume polloi alla ama paroume parapanw tha ginei mpaxalo...

-Knights of Avalon-

Harryes

Kαλησπέρα
Κάποιος ξέχασε ένα μπουφάν - το βρήκα πεσμένο στο δρόμο- κατι παιδακια ειδαν το σκηνικο να ξεκινάει το αυτοκινητο με το μπουφαν ξεχασμένο στην οροφη του αυτοκινητου. περιμενω να επικοινωνησει ο ενδιαφερόμενος

akis

WARLORDS

fanioles

Πολύ ωραία περάσαμε!   ;D  Φανταστικό το CQB και ο χώρος του ξενοδοχείου, πολυ Κόσοβο σκηνικό !   

Επίσης η διοργάνωση ήταν πολύ καλή απο τον el_ninio.  Και οι residents του χώρου πολύ φιλόξενοι.

BBs πέσαν μπόλικα. Είχαμε κανα 2 ψιλοπεριστατικά με τραυματισμό του εξοπλισμού του Entryman και κανα 2 μπινελικάκια απο παραξήγηση, αλλα είναι τόση η αδρεναλίνη οταν ανταλάζεις μπίλιες απο τα <5m που δικαιολογούνται μικροεντασούλες...

Φανταστικό το παιχνίδι γενικότερα. Θα πηγαίνω όσο πιο συχνά γίνεται γιατι είναι και η απόσταση ενα θεματάκι.. Οχι το πρωί αλλα στο γυρισμό που είμαστε και λίωμα, έκανα +1ωρα για να φτάσω Πειραιά.

alexz

πολύ καλή εμπειρία και αρκετά ΒΒ και αδρεναλίνη όποως λέει και ο fanioles....η οργάνωση ήταν πολύ καλή...σε ότι αφορά τις μικροπαρεξηγήσεις, νομίζω ότι ολα λύνονται με καλή διάθεση...εξάλλου στόχος όλων είναι η διασκεδαση...

RAMIREZ

Ωραία σαν εμπειρία και αρκετή εγρήγορση σε συνέχεια.Πολύ καλό και αρκετά φιλοξενα και τα παιδιά εκεί.
Θα ξανασυμμετάσχω.Η μόνη παραφωνία ήταν η χρησιμοποίηση κροτίδων από κάποιους ή κάποιον το οποίο το θεωρώ απαράδεκτο.
Συγχαρητήρια και για την οργανωση των παιδιών.
ευχαριστώ

GeoKalpi

Αν και πρώτη μου φορά που βρέθηκα σε παιχνίδι airsoft πέρασα πολύ καλά!

Πολύ καλή η οργάνωση του el ninio με πλήθος σεναρίων!

Πάμε για το επόμενο....!!!!

Η επιστροφή για Πειραιά ήταν δράμα...!!!

CostasV

Το CQB όλα τα euro!!!!
Καταπληκτικοί οι χώροι,  άπειρες οι καβάτζες, φιλικό το περιβάλλων από άποψη των παιδιών που συνηθίζουν να παίζουνε εκεί καιρό, και γενικότερα έχω φύγει με τις καλλίτερες εντυπώσεις!  Ωραία τα παιχνιδάκια με τον El Ninio, Πολύ κέφι και πολύ όρεξη για ασταμάτητο παιχνίδι. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα!

Όσο αφορά την ασφάλεια υπήρχαν κάποια σημεία με κάποια σχετική επικινδυνότητα αλλά τα περισσότερα από αυτά ήταν καλυμμένα επαρκώς.... Τώρα για τις κροτίδες και εμένα μου ακούστηκε έτσι κάπως περίεργο.... τουλάχιστον θα έπρεπε να μας προειδοποιήσουν έτσι ώστε άν ακούσουμε μπαμ να το θεωρούσαμε φυσιολογικό.

Εν κατακλείδι... πολύ καλό παιχνίδι!
Αυτά....  :)
Defeat isn't when you fall down, defeat is when you refuse to stand up!

akis

Παράθεση από: RAMIREZ στις  02 Φεβ 2009, 11:30:02 ΠΜ
Ωραία σαν εμπειρία και αρκετή εγρήγορση σε συνέχεια.Πολύ καλό και αρκετά φιλοξενα και τα παιδιά εκεί.
Θα ξανασυμμετάσχω.Η μόνη παραφωνία ήταν η χρησιμοποίηση κροτίδων από κάποιους ή κάποιον το οποίο το θεωρώ απαράδεκτο.
Συγχαρητήρια και για την οργανωση των παιδιών.
ευχαριστώ

Παράθεση από: CostasV στις  02 Φεβ 2009, 18:40:42 ΜΜ
Το CQB όλα τα euro!!!!
Καταπληκτικοί οι χώροι,  άπειρες οι καβάτζες, φιλικό το περιβάλλων από άποψη των παιδιών που συνηθίζουν να παίζουνε εκεί καιρό, και γενικότερα έχω φύγει με τις καλλίτερες εντυπώσεις!  Ωραία τα παιχνιδάκια με τον El Ninio, Πολύ κέφι και πολύ όρεξη για ασταμάτητο παιχνίδι. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα!

Όσο αφορά την ασφάλεια υπήρχαν κάποια σημεία με κάποια σχετική επικινδυνότητα αλλά τα περισσότερα από αυτά ήταν καλυμμένα επαρκώς.... Τώρα για τις κροτίδες και εμένα μου ακούστηκε έτσι κάπως περίεργο.... τουλάχιστον θα έπρεπε να μας προειδοποιήσουν έτσι ώστε άν ακούσουμε μπαμ να το θεωρούσαμε φυσιολογικό.

Εν κατακλείδι... πολύ καλό παιχνίδι!
Αυτά....  :)

eplizo na to koubentiasate mazi tous sto "safe room" meta to telos tou paixnidiou , ean oxi , praxate la8os ,dioti 8a dosete aformes gia sxolia isbaros sas.
WARLORDS

CostasV

Παράθεση από: akis στις  02 Φεβ 2009, 20:56:23 ΜΜ

eplizo na to koubentiasate mazi tous sto "safe room" meta to telos tou paixnidiou , ean oxi , praxate la8os ,dioti 8a dosete aformes gia sxolia isbaros sas.
Η αλήθεια είναι ότι εγώ προσωπικά δεν το κουβέντιασα εκείνη την στιγμή, αλλά παρόλα αυτά το ανέφερα σαν μελανό σημείο στο forum του HellasAisoft. O ίδιος ο διοργανωτής μετά από προσωπική κουβέντα μου είπε ότι δεν το γνώριζε ότι μπορεί να γίνει χρήση κροτίδων.... ΑΛΛΑ παρόλα αυτά του αναγνωρίζω το λάθος ότι έπρεπε να το ΕΠΙΣΙΜΑΝΕΙ και στο post του στην ανακοίνωση παιχνιδιών, αλλά και στο small briefing στην αρχή.

Σε ότι αφορά τις κροτίδες εξέφρασα ότι αποδίδουν extra ρεαλισμό ΑΡΚΕΙ να το ξέρουμε από την αρχή ότι θα γίνει χρήση τους.... για να μην πηγαίνει ο νους μας στο κακό...
Defeat isn't when you fall down, defeat is when you refuse to stand up!

el_ninio

oxi den einai fysiko...
krotida eixa na akousw egw toulaxiston apo ton ioulio-augousto...

-Knights of Avalon-

fanioles

...Παντως επειδη ήμουν μπροστά δεν ήταν να γίνει θέμα γιατι το παιδι που την έριξε την εριξε σε πολυ μεγαλη αναγκη, (λεμε τωρα.. παιχνιδι ειναι) την εριξε σε ανοιχτο χωρο, (στο πλατιασμα μεταξυ διαδρόμου και κλιμακοστάσιου) και φωναξε δυνατα "Προσοχη χειροβομβιδα".

Ακομα και απο του airsoft τις χειροβομβιδες, 3-4 μέτρα τραβιώμαστε οταν τις δούμε.

Με λίγα λόγια εγινε πολύ συνετή χρήση απο έμπειρο παίχτη μία φορα χωρις να κινδυνέψει κανεις.. μια γουρουνιτσα ήταν.. οχι c4..

Μετα το παιχνιδι είπα οτι δεν ήξερα οτι επιτρέπονται και μου είπε το παιδί οτι δεν επιτρεπονται γενικότερα.

Ακουγεται λίγο περίεργο αλλα δεν είναι. Αυτοί πάιζουν εκει συνέχεια και έχουν την εμπειρία για το που πρέπει να χρησιμοποιηθει.

Και άλλο είναι να παιζουν 10-15 φίλοι και άλλο 45 άγνωστοι. Αν πετάγαμε απο μία ο καθενας θα κάναμε Πασχα 2 μήνες νωρίτερα.   ;D

Σαν συναίσθημα η κροτου-λαμψης δουλεψε άψογα πάντως και έδωσε απίστευτο ρεαλισμό !!!