CQB 1/02-09 @ HOTEL

Ξεκίνησε από el_ninio, 27 Μαρ 2009, 16:06:02 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

akis

lipame otan diabazo ta parakato sxolia , to en logo nima to egrapse o kakoboulos "xeiristis fouskotis lembou" pou mono mamakies xeri na leei gia mena k mono apo makria sas para8eto lipon to sxolio tou se allo forum ,giati edo den exi ta kotsia na to kani,

CostasV wrote:
Επίσης επειδή αναφέρθηκε και σε άλλο forum, για την χρήση των κροτίδων θα ήτανε καλό να είχαμε και εμείς κάποια ενημέρωση στην αρχή, ώστε να μην τρελαθούμε ακούγοντας τον κρότο. Το πρώτο πράγμα που μου ήρθε στο μυαλό ήταν ότι έσκασε κάποια φιάλη αερίου και ήρθαν στο μυαλό μου εικόνες φρίκης . Πάντως σαν χρήση έδωσε άλλη εικόνα στο πεδίο και ανέβασε τα επίπεδα ρεαλισμού.

RAMIREZ wrote:

Ωραία σαν εμπειρία και αρκετή εγρήγορση σε συνέχεια.Πολύ καλό και αρκετά φιλοξενα και τα παιδιά εκεί.
Θα ξανασυμμετάσχω.Η μόνη παραφωνία ήταν η χρησιμοποίηση κροτίδων από κάποιους ή κάποιον το οποίο το θεωρώ απαράδεκτο.
Συγχαρητήρια και για την οργανωση των παιδιών.
ευχαριστώ

"hellistas":
Το δυναμιτακι το πεταξα εγω.
Για ποιον ακριβως λογο δεν αναφερθηκε κατι επι τοπου? Για ποιον ακριβως λογο δεν αναφερθηκε κατι στο Safe House? Για ποιον λογο το θυμηθηκε σχεδον 24 ωρες αργοτερα και σε τελειος ασχετο φορουμ? Μηπος εντασεται στι πλαισιο παραγωγης εντυποσεων που λυσανε στο συγκεκριμενο φορουμ καθε τοσο? Επιδη δεν ειδα καποιο αλλο κακο σχολιο και μαλον καποιος επρεπε να σωσει τα προσχηματα, στις προειδοποιησεις καποιου προς παικτες που ηθελαν να ερθουν στο hotel οτι <<μην παιξεις μαζι τους αυτοι βαρανε στο κεφαλι εξ επαφης>>. Και ναι εγινε αυτο αλλα απο παικτη που ηρθε πρωτη φορα στο hotel απο το <<αλλο>> φορουμ και αυτο κατα λαθος.
Τα συμπερασματα δικα σας.
Υ.Γ. Flash Banks σε CQB??? Που ακουστηκε δηλαδη... που να ριχναμε και τιποτα σοβαρο δηλ. εκτος κι αν το αγοραζαμε απο καπου συγκεκριμενα. Τοτε δεν θα υπηρχε προβλημα, ε,ε,ε?

Υ.Γ.2 Οσο για τους καλοθελητες, εχουμε συμφονησει οτι απαγορευονται στι παιχνιδι αυτοσχεδιες χειροβομβιδες, δηλ που εκτοξευουν το οτιδηποτε. Οχι μονο ηχο...
Υ.Γ.3 Καλη η προσπαθεια αλλα ας το εγραφες πριν το διαβασεις απο εμενα... (αυτος που πρεπει, καταλαβε ποιον λεω...)

me liga logia iste oli pionia!!!! ( anafer8ike kanis apo edo ite grapta ite proforika k sas apagoreuse na simetexete? mipos isa isa sas ipame oti o en logo xoros ine ok ka8os k i piotita ton paixton pou simetexoun ine aristi? kakologi8ike ka8olou to meros k h diorganosi? )

8a parakaleso poli olous osous simetixan na paroun meros se auti tin antipara8esi dioti ,ta legomena tou en logou paixti sas 8igoun olous osous simetixate.
WARLORDS

RAMIREZ

Παράθεση

δεν γνωρίζω ποιος την έριξε και εννοείται ότι το σχολίασα στο safe house και το σχολίασα και αρνητικά!Επιπλέον τα περισότερα από τα άτομα που ήταν εκείνη την ωρα εκεί συμφώνησαν ότι δεν ήταν επιτρεπτό.Μάλιστα ένας ανεφερε ότι έτσι προσδίδεται μεγαλύτερη ρεαλιστικότητα στο παιχνίδι και ότι αυτό είναι το a;irsoft τελικά.Ηαπάντησή μου είναι ότι την επόμενη φορά κάποιος ανεγκέφαλος με την ανπχή μας μπορεί να "δέσει" 2-3 κροτίδες μαζί και να τις πετάξει για μεγαλύτερο "ρεαλισμό".Δεν κάνουμε μάχη αλλά προσομείωση και με μέτρα ασφαλείας που πρέπει να τηρούμε όλοι μας και είμαστε υποχρεωμένοι να το κάνουμε έναντι των υπολοίπων ανθρώπων που συμμετέχουν στο Παιχνίδι.

fanioles

Τραβάει πολύ μακρυά η βαλίτσα και το έχουμε πιάσει λάθος.

Εσεις οι παλαιότεροι δε θα έπρεπε να αφήνετε τέτοια θέματα να βγαίνουν στην επιφάνεια.

Πολύ φοβάμαι οτι αν οι Έλληνες πατριάρχες του airsoft ξεσκίζονται χρησιμοποιόντας τους νεότερους, το άθλημα θα παραμείνει με τους 50 οπαδούς που είχε και πριν χρόνια.

Νομίζετε οτι ενδιαφέρει κανέναν μας η διαμάχη μεταξύ Fidel - Helista ?   Κακό γίνεται και μόνον...

και επειδή θα τον βρούμε το μπελά μας τελικά προσπαθόντας να εξομαλύνουμε τη κατάσταση, εγω προσωπικά δε ξαναασχολούμε με τίποτα.

Κανονίστε να μας ξενερώσετε και να μας το κόψετε το hobby..     :-\

(φανταστείτε πως δείχνουν αυτές οι κοκκορομαχίες σε εμάς τους νεότερους ή στους εντελώς νέους.)

z_snap

Μπράβο ρε, ωραία!

Μου έτυχε κάτι και δεν μπόρεσα να έρθω σε ένα παιχνίδι, σας άφησα μόνους 50 άτομα και τα κάνατε θάλασσα!!!!! Μη λείψω και γω σαν άνθρωπος μια φορά!

Και περιμένετε να σας δώσω και συγχαρητήρια!

Φταίω εγώ τώρα να σας αφήσω μόνους σας και στο επόμενο game?............ ??? ??? ???

...pointman
...re-think and do
   (pointman)

Falcon

Παιδες, συγνωμη που θα πεταχτω σαν τη  __τσα, καθως δεν ειμουν ουτε στο μερος εκεινο,
αλλα οι κροτιδες απαγορευονται γενικα απο το ΝΟΜΟ ακομη και το ''Πασχα" (ασχετα αν κανουν τα ''στραβα ματια'').

@fanioles

μια γουρουνιτσα ειναι αρκετη-τοσα και τοσα εχουν συμβει, δε χρειαζεται να ηταν C4... και μην τον αποκαλεις εμπειρο διοτι δεν ειχε καμια ευθυνη την ωρα που την πεταγε πρωτον, ακομη κι αν δεν κινδυνεψε κανεις, θα ΜΠΟΡΟΥΣΕ να κινδυνευσει, στο airsoft πρεπει να υπαρχει ΠΑΝΤΑ ασφαλεια δευτερον, κι αυτος που τη πεταξε ας μη κατηγορει αλλους για σχολια καθοτι ειναι ο μονος υπευθυνος. Κι εγω εχω 1-2 <<αποθεματα>> απο το προηγουμενο Πασχα, αλλα μ' εχει δει κανεις να τα χρησιμοποιω στο πεδιο?? Και κακως που δημοσιευει οτι ριχνει δυναμιτακια γιατι υπαρχουν και διαφοροι <<κακεντρεχεις>> οι οποιοι στο μακραν η συντομο μελλον θα δημιουργισουν προβλημα πρωτα σε αυτον κι υστερα στους υπολοιπους... το κρατος παραθετει τα πεδια κανοντας τα στραβα ματια μονο για να πεξουμε AIRSOFT κι οχι για να πεταμε κροτιδες... Δεν ειναι κριμα κι αδικο να χασουμε οποιοδηποτε δικαιωμα να παιζουμε μονο και μονο απο χαζομαρες?? Ο hellistas μαλλον δεν ηθελε να παιξει airsoft... ηθελε να παραστησει τους SWAT, γιατι το να πετας κροτιδες, δεν ειναι airsoft, ειναι κατι αλλο, το οποιο δεν νομιζω να αρμοζει ουτε και στην ευγενη αμιλα και τιμιοτητα του παιχνιδιου. Γι αυτο αν θελει να πεταξει κροτιδες ας πεταξει οσες θελει στην αυλη του κι ας τη καψει. Δε μπορει να τις εκθετει σε κοινη θεα και να τις πεταει και σε παιδιο στο οποιο με το ζορι παιζουμε. Ασε τις κροτιδες για τους  Scotland  boys που ισως εκει που παιζουν προφανως τους διδεται το προνομοιο...
Ξερω μερικα πραγματα για κροτιδες, κι αυτο που εκανε το θεωρω ανωριμοτητα... -

fanioles

Το θέμα λύθηκε. δε χρειάζεται να συνεχίσουμε την αντιπαράθεση επ'αυτού. Σε γενικές γραμμές συμφωνώ ΚΑΙ μαζι σου.

Αφου δεν ήσουν εκεί όμως, δε μπορείς να εκφέρεις άποψη για τον αν ήταν επικίνδυνο στο συγκεκριμένο σημείο ή για την εμπειρία του παίχτη.

Και εντάξει μπρορεί να του έσκαγε στα χέρια αλλα οι πιθανότητες τραυματισμού απο άλλο λόγο είναι τόσο περισσότερες που αδίκως γινόμαστε τόοοοσο σχολαστικοί με τη κροτίδα

Falcon

1.Απολυτα σωστος Χρηστο, απο τη στιγμη ομως που ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ αυτο σε forum που το βλεπουμε ΟΛΟΙ, συζηταμε ΟΛΟΙ και κατα καποιον τροπο τα θεματα οποια κι αν ειναι μας αφορουν ολους, και το λεει και με ''καμαρι''-δημοσιως-, ο ΚΑΘΕΝΑΣ μπορει να εκφερει αποψη.
2.Αλλοι αρχικα ανεφεραν για τις κροτιδες. Δε καταλαβαινω γιατι ζηταει ο helistas τα ''ρεστα'' απο τον Fidel ο οποιος γενικα εκανε μια σωστη παρατηρηση κι οχι εις βαρος τους...
3.Μαλλον παραπεσαν μερικα σχολια για τη κροτιδα, αλλα κανεις δεν μπορει να αψιφα τη σοβαροτητα της και το τι μπορει να κανει.
4.Η πραξη του κι ο ιδιος δινουν στον ΚΑΘΕΝΑ το δικαιωμα να πει για τη πειρα του παιχτη αυτου, κι αφου παλι θα 'ρθω στα λογια μου, πως το δημοσιευσε. Υπαρχουν τοσοι εμπειροι παιχτες ομως αποφευγουν τη χρηση οποιαςδηποτε αλλης υλης που δεν εχει να κανει με airsoft.

el_ninio

ama den sou aresei mhn ertheis na paikseis...
opios den simfwnei yparxei kai to pedio ths kaisarianhs......

filika
  el ninio
over and out

-Knights of Avalon-

Falcon

Πολυ αμφιβαλλω για το ''φιλικα''. Ο τονος σου δεν μοιαζει καθολου με φιλικος. Τεσπα δε θελω να το συνεχισω δεν εχω τπτ αλλο να πω...

el_ninio

pistepse einai pio polu kourasmeno yfos para epithetiko...
einai aplo: paizoume etsi.... etsi exoume mathei... etsi tha sinexisoume.... ara mporeite osoi den simfwnite eite na paiksete me tous kanones mas eite na paiksete se ena diko sas game....

-Knights of Avalon-

SAPPER

Παράθεση από: fanioles στις  03 Φεβ 2009, 10:01:17 ΠΜ
Τραβάει πολύ μακρυά η βαλίτσα και το έχουμε πιάσει λάθος.

Εσεις οι παλαιότεροι δε θα έπρεπε να αφήνετε τέτοια θέματα να βγαίνουν στην επιφάνεια.

Πολύ φοβάμαι οτι αν οι Έλληνες πατριάρχες του airsoft ξεσκίζονται χρησιμοποιόντας τους νεότερους, το άθλημα θα παραμείνει με τους 50 οπαδούς που είχε και πριν χρόνια.

Νομίζετε οτι ενδιαφέρει κανέναν μας η διαμάχη μεταξύ Fidel - Helista ?   Κακό γίνεται και μόνον...

και επειδή θα τον βρούμε το μπελά μας τελικά προσπαθόντας να εξομαλύνουμε τη κατάσταση, εγω προσωπικά δε ξαναασχολούμε με τίποτα.

Κανονίστε να μας ξενερώσετε και να μας το κόψετε το hobby..     :-\

(φανταστείτε πως δείχνουν αυτές οι κοκκορομαχίες σε εμάς τους νεότερους ή στους εντελώς νέους.)

+ 10000000000000
Και εκτος αυτου ειμαστε off topic, μην ξεχνατε οτι τα forum μας χτυπανε κοκκινο απο της λεξεις κλιδια μεχρι και στο echelon (SIGINT), και οπως αντιλαμβανεστε οι Γερμανοι ειναι φιλοι μας.
Θα συμφωνησω με το οτι οι κροτιδες ειναι απαγορευμενες απο τον νομο, και δεν εξεταζεται η εμπειρια του χρηστη ως εξαιρεση.
Υπαρχουν υποκαταστατα στο εμποριο σαν αυτα που χρησιμοποιουνται στο paintball, π.χ. καπνογονα, ναρκες, κ.α. τα οποια δεν βασιζονται στην πυριτιδα αλλα σε ειδικες πουδρες με αερια τα οποια εξελιχθηκανε ετσι ωστε να μην προκαλουν τραυματισμο, φωτια, κτλ. και η αρχη λειτουργιας τους να μην ταιριαζει με την αρχη των απαγορευμενων.
Θα προτεινα μελλοντικα να ενημερωνονται απο πριν οι παικτες για τον εξοπλισμο που θα χρησιμοποιηθει στο εκαστωτε παιχνιδη, για να μην υπαρχουν εκπληξεις και μοχλοι παρακινδυνολογιας.

Παράθεση από: el_ninio στις  08 Φεβ 2009, 23:08:37 ΜΜ
pistepse einai pio polu kourasmeno yfos para epithetiko...
einai aplo: paizoume etsi.... etsi exoume mathei... etsi tha sinexisoume.... ara mporeite osoi den simfwnite eite na paiksete me tous kanones mas eite na paiksete se ena diko sas game....

Παράθεση από: el_ninio στις  08 Φεβ 2009, 22:47:00 ΜΜ
ama den sou aresei mhn ertheis na paikseis...
opios den simfwnei yparxei kai to pedio ths kaisarianhs......

filika
  el ninio
over and out

Επισης θα διαφωνησω με τον συναθλητη el-ninio γιατι ειναι απολυτος και καθετος ισως λογο εντασης και αντιπαραθεσεις, αλλα πιστευω οτι θα καταλαβει οτι ειμαστε μια παρεα που παιζουμε με την ανοχη της πολιτειας, οποτε δεν ειναι θεμιτο να προκαλουμε και να υποστηριζουμε οτι θα συνεχισουμε να προκαλουμε, και να δημιουργουμε και πατηματα σε μερικους για να εχουνε να λενε.  ;)

MAG

Δε βαριέστε ρε παιδιά πάμε για άλλα .........πάντως  το παιχνιδι ήταν καλό!!!!(Αν και βουνήσιοι τα καταφέραμε καλά) ;D
my name is death

Falcon

Αυτα τα απλα πραγματακια προσπαθω να πω κι εγω...Δε προσπαθω να ειμαι εχθρος (νομιζεις οτι κι εγω ειμαι απολυτα συμφωνος με τους νομους?!) , αλλα απ' τη στιγμη που μας παρεχεται με το ζορι απο το Κρατος η δυνατοτητα να παιξουμε σε καποιο χωρο, πρεπει να το δεχθουμε οπως εχει (δυστυχως). Δε εχω κατι προσωπικο φιλε el_ninio, απλα εκανα μια παρατηρηση υπερ κι οχι εναντιον σας, αλλα αφου λες πως ετσι παιζετε κι ετσι ειν' οι ''κανονες'' σας, παω πασο,απλα εσυ και οι αλλοι θα βρειτε το μελα σας, προσωπικα στα @@ μου κι ουτε προκειται να ερθω παιξω. Αν ειναι ομως να φερεσαι ετσι στους συναθλητες και στους απανταχου φιλαθλους του airsoft, αμφιβαλλω αν θα θελουν να συμμετεχουν μαζι σου...

Siegfried

Προς επίρρωση των όσων λέει ο Dulas αλλά και εξ' αφορμής του 'σήριαλ' που ξεκίνησε την περασμένη βδομάδα και φαίνεται ότι τελειωμό δεν έχει, πρέπει όλοι εμείς που παίζουμε στην Αθήνα να συμβάλλουμε έμπρακτα ώστε να σταματήσουμε να δημιουργούμε την εντύπωση ότι είμαστε διχασμένοι σε Βόρειους και Νότιους. Δεν προάγεται ούτε το άθλημα ούτε η δική μας σοβαρότητα με το να επιτιθέμαστε με ανοίκειο τρόπο σε συναθλητές (φανταστείτε αυτές οι κουβέντες να γίνονταν σε ένα φόρουμ ελλήνων αντισφαιριστών. Θα ήταν ανήκουστο). Είτε παίζουμε στην Καισαριανή είτε στο Hotel πρέπει να υπάρχει ένα αδιαπραγμάτευτο πλαίσιο που θα διασφαλίζει την ασφάλεια των παικτών και την εύρυθμη διεξαγωγή των παιχνιδιών. Και φυσικά να υπάρχει ένα κλίμα αποδοχής και φιλοξενίας. Αυτή η αντιπαράθεση θα πρέπει να λήξει γιατί μόνο κακό κάνουμε και στο άθλημα και σε μας τους ίδιους.

alexz

Συμφωνώ απολύτως με τους προλαλήσαντες Dulas & Siegfried....

SAPPER

Παράθεση από: akis στις  03 Φεβ 2009, 04:06:55 ΠΜ
lipame otan diabazo ta parakato sxolia , to en logo nima to egrapse o kakoboulos "xeiristis fouskotis lembou" pou mono mamakies xeri na leei gia mena k mono apo makria sas para8eto lipon to sxolio tou se allo forum ,giati edo den exi ta kotsia na to kani,

CostasV wrote:
Επίσης επειδή αναφέρθηκε και σε άλλο forum, για την χρήση των κροτίδων θα ήτανε καλό να είχαμε και εμείς κάποια ενημέρωση στην αρχή, ώστε να μην τρελαθούμε ακούγοντας τον κρότο. Το πρώτο πράγμα που μου ήρθε στο μυαλό ήταν ότι έσκασε κάποια φιάλη αερίου και ήρθαν στο μυαλό μου εικόνες φρίκης . Πάντως σαν χρήση έδωσε άλλη εικόνα στο πεδίο και ανέβασε τα επίπεδα ρεαλισμού.

RAMIREZ wrote:

Ωραία σαν εμπειρία και αρκετή εγρήγορση σε συνέχεια.Πολύ καλό και αρκετά φιλοξενα και τα παιδιά εκεί.
Θα ξανασυμμετάσχω.Η μόνη παραφωνία ήταν η χρησιμοποίηση κροτίδων από κάποιους ή κάποιον το οποίο το θεωρώ απαράδεκτο.
Συγχαρητήρια και για την οργανωση των παιδιών.
ευχαριστώ

"hellistas":
Το δυναμιτακι το πεταξα εγω.
Για ποιον ακριβως λογο δεν αναφερθηκε κατι επι τοπου? Για ποιον ακριβως λογο δεν αναφερθηκε κατι στο Safe House? Για ποιον λογο το θυμηθηκε σχεδον 24 ωρες αργοτερα και σε τελειος ασχετο φορουμ? Μηπος εντασεται στι πλαισιο παραγωγης εντυποσεων που λυσανε στο συγκεκριμενο φορουμ καθε τοσο? Επιδη δεν ειδα καποιο αλλο κακο σχολιο και μαλον καποιος επρεπε να σωσει τα προσχηματα, στις προειδοποιησεις καποιου προς παικτες που ηθελαν να ερθουν στο hotel οτι <<μην παιξεις μαζι τους αυτοι βαρανε στο κεφαλι εξ επαφης>>. Και ναι εγινε αυτο αλλα απο παικτη που ηρθε πρωτη φορα στο hotel απο το <<αλλο>> φορουμ και αυτο κατα λαθος.
Τα συμπερασματα δικα σας.
Υ.Γ. Flash Banks σε CQB??? Που ακουστηκε δηλαδη... που να ριχναμε και τιποτα σοβαρο δηλ. εκτος κι αν το αγοραζαμε απο καπου συγκεκριμενα. Τοτε δεν θα υπηρχε προβλημα, ε,ε,ε?

Υ.Γ.2 Οσο για τους καλοθελητες, εχουμε συμφονησει οτι απαγορευονται στι παιχνιδι αυτοσχεδιες χειροβομβιδες, δηλ που εκτοξευουν το οτιδηποτε. Οχι μονο ηχο...
Υ.Γ.3 Καλη η προσπαθεια αλλα ας το εγραφες πριν το διαβασεις απο εμενα... (αυτος που πρεπει, καταλαβε ποιον λεω...)

me liga logia iste oli pionia!!!! ( anafer8ike kanis apo edo ite grapta ite proforika k sas apagoreuse na simetexete? mipos isa isa sas ipame oti o en logo xoros ine ok ka8os k i piotita ton paixton pou simetexoun ine aristi? kakologi8ike ka8olou to meros k h diorganosi? )

8a parakaleso poli olous osous simetixan na paroun meros se auti tin antipara8esi dioti ,ta legomena tou en logou paixti sas 8igoun olous osous simetixate.

Μου ειρθε με pm η απαντιση του helista για να την παραθεσω μιας και δεν θελει να γραφτει ο ιδιος για να την post-αρη λωγο του οτι πιστευει οτι θα παραποιηθη η σβηστη το post του.

Message from helistas <<την επομενη φορα που θα πω οτι θα παω σε περιοχη η παιχνιδι που εχει δηλωσει οτι θα ειναι, να μην εξαφανιστει παλι ? ? ? ? ? ? >>

CostasV

Σας παρακαλώ!!!! Φτάνουν τα παρατράγουδα... Ότι θέμα έχει ο καθένας ας το λύσει με προσωπικά μηνύματα. Ποσώς με ενδιαφέρει ποιος στραβώνει με τιν προσωπικότητα του καθενός! Ας τα λύσετε τα προβλήματα σας μεταξύ σας....  Στα *** μου(και ας λογοκριθώ) ποιος στραβώνει με τον καθένα... Εάν γουστάρουν να βρεθούν σε ουδέτερο μέρος και να αρχίσουν τις μάπες, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΕΔΩ... ας προσπαθήσουμε να κρατήσουμε τους παίχτες ενωμένους και αγαπημένους... το ίδιο hobby αγαπάμε όλοι.... σκέψου πιο σφαιρικά σε παρακαλώ.... Τρομάζουμε παίχτες που θέλουνε να μπούνε στο παιχνίδι και να γνωρίσουν τον μαγικό κόσμο του airsoft....

-Edit-
Το μήνυμα το κουτσούρεψα από μόνος μου γιατί το έγραψα εν βρασμό ψυχής :(

Defeat isn't when you fall down, defeat is when you refuse to stand up!

akis

Παράθεση από: Dulas στις  09 Φεβ 2009, 15:52:41 ΜΜ
Όλοι όσοι δίνουν το παρόν κάθε Κυριακή αφήνουν διαφορες υποχρεώσεις, ξοδεύουν χρόνο-χρήμα για μερικές ώρες που θέλουν να κάνουν τα γούστα τους, καλός η κακός δεν έχουν όλοι το ίδιο επίπεδο επί του παιχνιδιού και επί πεδίου σαν παίχτες, δεν αναφέρομαι στην κουβέντα μεταξύ διαλυμάτων, καφέ, τσιγάρο.
Οποτε είναι λογικό να αντιλαμβάνονται διαφορετικά την οποια στιγμή συμπλοκής, εκεί είναι που μέσα από κουβέντα λύνονται τυχόν παρεξηγήσεις, οφείλουν οι παλιότεροι στον εκάστοτε χώρο διεξαγωγής παιχνιδιών να συμβουλέψουν και δώσουν σωστές κατευθύνσεις και ενημέρωση όσον αφορά την ασφάλεια πάνω από όλα και σε δεύτερο ρολο το "τι να κάνουν και πως να το εφαρμόσουν" σαν κίνηση ώστε να δουλέψουν σαν ομάδα και να ανεβεί ο πήχης του επιπεδου μεταξύ του κόσμου που ανταλλάσσει BBs .

Οποτε έκφραση όπως "αν σου αρέσει, αν όχι τραβα αλλου" το μονο που δημιουργεί είναι εντάσεις που δεν ωφελούν κανέναν και κυρίως να είναι προσβλητικό για όλους όσους αφιερώνουν χρόνο από υποχρεώσεις και χρήμα για αυτό που κάνουμε κάθε Κυριακή.

Αν εγώ δηλαδή ήθελα να πάω στην Κυριακή Καισαριανή να ρίξω 10BBs γιατί να αισθάνομαι ανεπιθύμητος? γιατί να αισθάνεται ανεπιθύμητος ο κάθε ένας που θέλει να έρθει στο hotel, στο Σούνιο , στο κάθε μέρος που μπορεί να μαζευτούμε? Προσοχή λίγο στις εκφράσεις γιατί ο γραπτώς λόγος εύκολα παρεξηγιέται και ακόμα πιο εύκολα φουντώνει διαμάχες χωρίς λόγο και ουσία.

+100000000000000000000000000000000

Παράθεση από: Siegfried στις  09 Φεβ 2009, 16:42:54 ΜΜ
Προς επίρρωση των όσων λέει ο Dulas αλλά και εξ' αφορμής του 'σήριαλ' που ξεκίνησε την περασμένη βδομάδα και φαίνεται ότι τελειωμό δεν έχει, πρέπει όλοι εμείς που παίζουμε στην Αθήνα να συμβάλλουμε έμπρακτα ώστε να σταματήσουμε να δημιουργούμε την εντύπωση ότι είμαστε διχασμένοι σε Βόρειους και Νότιους. Δεν προάγεται ούτε το άθλημα ούτε η δική μας σοβαρότητα με το να επιτιθέμαστε με ανοίκειο τρόπο σε συναθλητές (φανταστείτε αυτές οι κουβέντες να γίνονταν σε ένα φόρουμ ελλήνων αντισφαιριστών. Θα ήταν ανήκουστο). Είτε παίζουμε στην Καισαριανή είτε στο Hotel πρέπει να υπάρχει ένα αδιαπραγμάτευτο πλαίσιο που θα διασφαλίζει την ασφάλεια των παικτών και την εύρυθμη διεξαγωγή των παιχνιδιών. Και φυσικά να υπάρχει ένα κλίμα αποδοχής και φιλοξενίας. Αυτή η αντιπαράθεση θα πρέπει να λήξει γιατί μόνο κακό κάνουμε και στο άθλημα και σε μας τους ίδιους.

simfono apolita !!!!!!!!
Παράθεση από: SAPPER στις  09 Φεβ 2009, 20:59:36 ΜΜ
Μου ειρθε με pm η απαντιση του helista για να την παραθεσω μιας και δεν θελει να γραφτει ο ιδιος για να την post-αρη λωγο του οτι πιστευει οτι θα παραποιηθη η σβηστη το post του.

Message from helistas <<την επομενη φορα που θα πω οτι θα παω σε περιοχη η παιχνιδι που εχει δηλωσει οτι θα ειναι, να μην εξαφανιστει παλι ? ? ? ? ? ? >>

kani la8os ,na tou pite na grafti k na postari eleu8era .

ton exo kalesi gia kafe apeires fores gia na koubentiasoume na doume pou kolaei to 8ema , episis ean 8eli na me bri den kribome ka8olou ime oli mera 6 meres tin eudomada sto katastima "airsoft" tis a8inas , ean pali den mpori iparxi k to tilefono pou mpori na pari 210-6412222 , elpizo h parexigisi na li8i prin apo to prota8lima dioti H diorganosi mas exi balei mazi stin idia parataxi ( den 8a i8ela na xasoume gia parexigisis , opos elpizo na min tou er8i na lisoume tin parexigisi mprosta se pou den 8a ine gnostis. )

WARLORDS

Helistas

Παράθεση από: akis στις  10 Φεβ 2009, 10:53:08 ΠΜ
simfono apolita !!!!!!!!
kani la8os ,na tou pite na grafti k na postari eleu8era .
ton exo kalesi gia kafe apeires fores gia na koubentiasoume na doume pou kolaei to 8ema , episis ean 8eli na me bri den kribome ka8olou ime oli mera 6 meres tin eudomada sto katastima "airsoft" tis a8inas , ean pali den mpori iparxi k to tilefono pou mpori na pari 210-6412222 , elpizo h parexigisi na li8i prin apo to prota8lima dioti H diorganosi mas exi balei mazi stin idia parataxi ( den 8a i8ela na xasoume gia parexigisis , opos elpizo na min tou er8i na lisoume tin parexigisi mprosta se pou den 8a ine gnostis. )

Καταρχην να ζητησω συγνωμη απο ολα τα ασχετα με το θεμα παιδια, διοτι μπλεχτηκαν χωρις να θελουν στο θεατρο του παραλογου. Αλλα καποια ψευδη πρεπει να αποκαλυφθουν. Η τελευταια μου επικοινωνια με τον εν λογο ''κυριο'' (κατ'εφημισμον παντα), λοιπον, ηταν για να του κουβαλησω τα πραγματα (οχι επι πληρωμη, βεβαια) απο την εκθεση Dianna 2008. Εκτοτε, μια φορα πηγα στο μαγαζι να παραγκειλω ενα ανταλακτικο που χρειαζομουνα για ενα AEG, το οποιο εφερε μετα απο 2 μηνες κοροιδιας, και ειχε και το θρασος να με απειλει μεσο τριτων οτι αν δεν το παρω απο αυτον θα μου κανει μηνυση !!!!!! Το οτι δεν λυνεται η "παρεξηγηση" δεν ευθυνομαι εγω. Το γιατί δεν θες να λυθούν οι "παρεξηγήσεις" βεβαια, το ξέρουμε οι περισσότεροι<<παλαιοι>> του χώρου. Άλλωστε υπάρχουν ακλώνητες αποδείξεις για την δράση σου στον χώρο του paintball και του airsoft. Δεν είναι τυχαίο που έχεις αλλάξει αρκετα  ψευδονυμα, ένα για κάθε φορά που <<εξαφανίζεσαι>> (pbzone : G.K., hellasairsoft : fidel, airsoftcenter : akis, patras airsoft : maria). Την ευθυνη λοιπον, για τα περισοτερα προβληματα της κοινοτητας, την εχεις εσυ και τα εξηγησα μερικα ηδη. Οσο βαζεις το προσωπικο υπερκερδος πανω απο την κοινοτητα μας, θα δημιουργεις προβληματα (και δεν μιλαω για το μαγαζι στο οποιο δουλευεις). Οποιος θελει να μαθει περισοτερα, μπορει να με βρει απο κοντα σε καποιο απο τα παιχνιδια που διοργανονται καθε εβδομαδα.

Υ.Γ. Το παρον ποστ εχει αποθηκευτει ως screenshot σε περιπτωση που δεχθει "περιεργες " παρεμβασεις :-X

akis

Παράθεση από: Helistas στις  12 Φεβ 2009, 20:34:56 ΜΜ
Καταρχην να ζητησω συγνωμη απο ολα τα ασχετα με το θεμα παιδια, διοτι μπλεχτηκαν χωρις να θελουν στο θεατρο του παραλογου. Αλλα καποια ψευδη πρεπει να αποκαλυφθουν. Η τελευταια μου επικοινωνια με τον εν λογο ''κυριο'' (κατ'εφημισμον παντα), λοιπον, ηταν για να του κουβαλησω τα πραγματα (οχι επι πληρωμη, βεβαια) απο την εκθεση Dianna 2008. Εκτοτε, μια φορα πηγα στο μαγαζι να παραγκειλω ενα ανταλακτικο που χρειαζομουνα για ενα AEG, το οποιο εφερε μετα απο 2 μηνες κοροιδιας, και ειχε και το θρασος να με απειλει μεσο τριτων οτι αν δεν το παρω απο αυτον θα μου κανει μηνυση !!!!!! Το οτι δεν λυνεται η "παρεξηγηση" δεν ευθυνομαι εγω. Το γιατί δεν θες να λυθούν οι "παρεξηγήσεις" βεβαια, το ξέρουμε οι περισσότεροι<<παλαιοι>> του χώρου. Άλλωστε υπάρχουν ακλώνητες αποδείξεις για την δράση σου στον χώρο του paintball και του airsoft. Δεν είναι τυχαίο που έχεις αλλάξει αρκετα  ψευδονυμα, ένα για κάθε φορά που <<εξαφανίζεσαι>> (pbzone : G.K., hellasairsoft : fidel, airsoftcenter : akis, patras airsoft : maria). Την ευθυνη λοιπον, για τα περισοτερα προβληματα της κοινοτητας, την εχεις εσυ και τα εξηγησα μερικα ηδη. Οσο βαζεις το προσωπικο υπερκερδος πανω απο την κοινοτητα μας, θα δημιουργεις προβληματα (και δεν μιλαω για το μαγαζι στο οποιο δουλευεις). Οποιος θελει να μαθει περισοτερα, μπορει να με βρει απο κοντα σε καποιο απο τα παιχνιδια που διοργανονται καθε εβδομαδα.

Υ.Γ. Το παρον ποστ εχει αποθηκευτει ως screenshot σε περιπτωση που δεχθει "περιεργες " παρεμβασεις :-X

re si george , mipos exis mperdeuti ligo?

1. stin ek8esi mas episkeutikes mazi me dula k enan akoma apo tin parea gia na xazepsete ta AEG , den 8imame na koubalises otidipote.

2. to antalaktiko den to pariggiles se mena ,giati poli apla ego den asxoloume me tis paraggelies.

3. tin teleutaia fora pou me ides itan sto proto urban pou diorganosate sto sounio  k den 8imame na ipirxe kapio problima afou mou milises k antalaxame k xeirapsia.

4. sto forum tou hellasairsoft den mpeno kai o logos ine o apoklismos pou mou exete kani ( to legomeno "BAN" ).

5. oson afora to paintball ime energo melos k den exo kapio problima me to forum tous oute k me tous paixtes pou poloi malista apo eki me episkeptonte sto magazi pou ERGAZOMAI (airsoftcenter) k tous milao gia to airsoft ,malista pezoun k sto hotel ( mr.spook - mil-sim-on klp pou den poli8imame ta nick name tous ).

6. anaferis oti sto patrino forum exo grafti? den nomizo den iparxi kapios logos gia na grauto se ena "prive" forum alla ean to ekana kapia stigmi 8a to ekana me to nick name pou oloi me xerete sto airsoft, opos to ekane kai allo atomo tis omadas mas.

7. pantos epidi ego pisteuo ( tapini mou gnomi panta ) oti den exo na miraso tipote mazi sou , se proskalo se kafe ,opote 8elisis k opote mporesis , episis 8a i8ela na xero ean 8elete na pezoume parea oloi mazi san mia oikogenia ( oloi imaste airsofter's giati na min to euxaristiomaste oloi mazi parea? ).

ean 8elis apantise mou se pm ,mias kai to forum den epitrepi to lisimo opiasdipote prosopikis antipara8esis (min fame kai kana "BAN" 8a ine adiko k gia tous dio mas.

filika , panta.
WARLORDS