Αγωρες κανονικων οπλων απο Αμερικη

Ξεκίνησε από Ατροτος, 29 Ιουν 2010, 15:58:54 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Ατροτος

Αν μου  στηλου το οπλο λιμενω σε  δυο διαφορετικα δεματα θα υπαρχει προβλημα στο τελονια ή αφου εχω την αδια δεν θα υπαρεχει ουτςο η αλλος προβλημα στο τελονιο;
Το λεω γιατι εχω βρει ενα μαγαζη στην Β.Αμερικη που εχει οπλα Β.Π.Π και παλιοτερα και σε καλες τιμες απο 800$.Εγω εχω βαλει στο ματι μια Winchester καραμπηνα.

Zaitsev

Νομίζω ότι τα περισσότερα sites στην Αμερική γράφουν στα Terms @ Conditions
NO INTERNATIONAL SHIPMENT ή κάτι αντίστοιχο . Είσαι σύγουρος ότι μπορουν να στείλουν .

Για δώσε link !!!!

Horus

οι αμερικανοι δεν ειναι γνωστοι για τις μαιμουδιες τους, οποτε πολυ δυσκολα θα στο σπασουν στα 2 ή θα κανουν παρατυπια στα παραστατικα για να γλιτωσεις το τελωνειο.
κατα πασα πιθανοτητα θα ενημερωνόσουν οι ιδιοι τη μεταφορικη/ταχυδρομιο οτι το πακετο περιεχει πυροβολο οπλο κ οταν ερθει θα ακολουθησει τη γνωστη οδο.
enemies..we need more enemies!!

Ατροτος

Τους εχω στηλει ενα mail και περιμενω απαντηση αν μπορουν.Αν δεν μπορουν θα βριζω τον εαυτο μου που βρηκα το sait.
Αυτο ειναι το sait http://www.hallowellco.com/winchest.htm
Αυτο ειναι που θελω να παρω ή καποιο σαν αυτο ( με αδια απο το σκοπευτιριο παντα,αν εγγριθει) http://www.hallowellco.com/antique_winchester_1886_rifle.htm

Ατροτος

Παράθεση από: Horus στις  29 Ιουν 2010, 16:14:38 ΜΜ
οι αμερικανοι δεν ειναι γνωστοι για τις μαιμουδιες τους, οποτε πολυ δυσκολα θα στο σπασουν στα 2 ή θα κανουν παρατυπια στα παραστατικα για να γλιτωσεις το τελωνειο.
κατα πασα πιθανοτητα θα ενημερωνόσουν οι ιδιοι τη μεταφορικη/ταχυδρομιο οτι το πακετο περιεχει πυροβολο οπλο κ οταν ερθει θα ακολουθησει τη γνωστη οδο.

Αν μεσολαβισει ενα μαγαζη ή ενας σκοπευτικος ομιλος παντος θα το παρω σιγουρα ή ετσι πιστευω.Εγω εφτιαξα το θεμα μηπος ξερει καποιος τωρα θα παρω ενα τηλεφονο στα κετνρικα του ομιλου στην Αθηνα για σιγουργια.Μακαρι ναι γινετε και να εγγριθει και η αδια.

Ατροτος

Πω ξεχασα την διαφορα ωρας και περιμενω να μου απατνησουν στης 4:20 το βραδυ.

Vangelis

Παράθεση από: Ατροτος στις  29 Ιουν 2010, 16:24:21 ΜΜ
Πω ξεχασα την διαφορα ωρας και περιμενω να μου απατνησουν στης 4:20 το βραδυ.

Πραγματικά έχει πολύ ενδιαφέροντα πράγματα!
Το Desing του Web Site είναι σε πολύ κακή κατάσταση. :(
Αν σου απαντήσουν κάτι ενημερωσέ μας.
Vangelis aka IronHawk

Τό νικάν σαυτόν πασών νικών πρώτη τε καί αρίστη.

Ατροτος

Δεν μπορει να τα στηλει στην Ευρωπη. :'(

liongreek

Με ομοσπονδιακό νόμο απαγορεύεται η αποστολή πυροβόλων όπλων εκτός ΗΠΑ. Το ίδιο ισχύει και για μεγάλο αριθμό παρελκόμενων. Υπήρξαν πολλοί συλλέκτες που ήθελαν μια real steel φλογωκρύπτη και δεν μπορούσαν να την αγοράσουν...

Ατροτος

Παράθεση από: liongreek στις  29 Ιουν 2010, 19:57:40 ΜΜ
Με ομοσπονδιακό νόμο απαγορεύεται η αποστολή πυροβόλων όπλων εκτός ΗΠΑ. Το ίδιο ισχύει και για μεγάλο αριθμό παρελκόμενων. Υπήρξαν πολλοί συλλέκτες που ήθελαν μια real steel φλογωκρύπτη και δεν μπορούσαν να την αγοράσουν...

Λαθος ειναι μερικα καταστηματα  που εχουν αδια και μπορουν.

ROOKIEJO

το 1886 βγαινει κυνηγητικο απο το 2003 και εχει περιπου στο 1000ρικο. ειναι 36αρι .
το να σου ερθει πυροβολο ραβδωτο απο αμερικη δεν νομιζω να παιζει με τιποτα

liongreek

Παράθεση από: Ατροτος στις  29 Ιουν 2010, 23:55:52 ΜΜ

Λαθος ειναι μερικα καταστηματα  που εχουν αδια και μπορουν.

δώσε ένα link να δούμε...