Email Για αίμα

Ξεκίνησε από Admax, 03 Ιουλ 2010, 20:05:50 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Admax

Γεια σας. Ήθελα να σας πω για ένα email που λάβαμε όλοι μας από το airsoftcenter για αίμα.. αγνοείστε το παρακαλώ πολύ διότι είναι φάρσα ΟΧΙ ΤΟΥ AIRSOFTCENTER! Το Airsoftcenter Δεν έχει καμια δουλειά απλά έδειξε πως πάνω απόλα είμαστε και είναι άνθρωποι! Και εγώ πήγα να την πατήσω και να το στείλω αλλα το έψαξα λίγο και είδα πως είναι φάρσα

Δείτε το. Εδώ είναι το email:

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ....
Υπάρχει ένα παλικάρι 28 ετών στον Ευαγγελισµό που χρειάζεται 40 φιάλες αίµα.

Σο?αρό ατύχηµα µε µηχανή, έχουν πειραχτεί ζωτικά όργανα. Τα στοιχεία είναι:
Μερισιώτης Βαγγέλης
Ευαγγελισµός ΜΕΘ2
ώρες 8.30-14.00 και 15.00-19.00
Χρειάζεται να κάνει µεταµόσχευση συκωτιού και πρέπει να ?ρούµε αίµα αποκλειστικά οµάδας 'Ο αρνητικό'.
Εάν µπορείτε ανακοινώστε το διότι έχει ζωή µία µε δύο ε?δοµάδες.
ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ Γ. ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ. ΤΗΛ-ΦΑΞ :26210-35638 ΚΙΝ: 6944 434 559 - 6944 434 559
ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ Π Α Ν Τ Ο Υ.. 1 ΛΕΠΤΟ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ.

Εδώ είναι οι αποδείξεις
1) http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=86571
2) http://www.facebook.com/#!/group.php?gid=72794408830&v=wall&ref=search

Οι αστυνομικές Αρχές ελέγχουν αν το e-mail που στέλνεται αφορά φάρσα ή προσπάθεια εμπορίας μεγάλης ποσότητας αίματος ομάδα (0-)

Μακάβρια φάρσα ή προσπάθεια εμπορίας μεγάλης ποσότητας σπάνιας ομάδας αίματος (0-); Φως στις δύο αυτές εκδοχές προσπαθούν να ρίξουν από χθες οι αστυνομικές αρχές της Ηλείας αλλά και η Υπηρεσία Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, μετά τη μηνυτήρια αναφορά του γεωπόνου από τον Πύργο Διονυσίου Σταθόπουλου, που κατήγγειλε ότι άγνωστοι χρησιμοποιώντας το όνομά του και τα τηλέφωνά του καλούν από το Διαδίκτυο τους πολίτες να προσφέρουν αίμα για την περίθαλψη δήθεν ενός ανύπαρκτου (!) τραυματία.

SW1GEORGE

και που το βρηκαν το μαιλ αφου μονο το σεντερ το εχει απο την εγγραφη μας στο φορουμ???

κουκουρουκου μανταλακια....

αντε καλα....

ευχαριστουμε Σταυρο
ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ

GOOD MORNING VIETNAM !!!!!!!!!!!!!

Whiskey

Admax

Παράθεση από: Whiskey στις  03 Ιουλ 2010, 20:17:23 ΜΜ
Nice catch Stavros3 :)

Thnx!! Το μυριστικά γιατί έλεγε να το στείλουμε σε όλους... Συνήθως αυτό το λένε Spamm emails ;)

ΕΚΔΡΟΜΟΣ

Αυτος πουτο ανεβασε  δεν το καταλαβε πριν να το κανει  ??? ??? ???
η την πατησε σαν ................

Admax

Παράθεση από: ΕΚΔΡΟΜΟΣ στις  03 Ιουλ 2010, 20:24:45 ΜΜ
Αυτος πουτο ανεβασε  δεν το καταλαβε πριν να το κανει  ??? ??? ???
η την πατησε σαν ................

From Site! http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=86571
«Από τις αρχές του έτους κάποιοι για άγνωστους λόγους δημοσιοποίησαν μέσω του Διαδικτύου αυτή την ανακοίνωση, η οποία δεν έχει καμιά απολύτως σχέση με την πραγματικότητα. Δυστυχώς κάποιοι ραδιοφωνικοί σταθμοί και ΜΜΕ αναπαρήγαγαν δίχως να διασταυρώσουν την είδηση με αποτέλεσμα να γίνει η ζωή μου κόλαση... Από τότε μέχρι σήμερα λαμβάνω κάθε μέρα τηλεφωνήματα απ' όλη την Ελλάδα και έχω χάσει την ηρεμία μου. Το πιο εξωφρενικό όμως της υπόθεσης είναι ότι στο Νοσοκομείο του Ευαγγελισμού, όπως με ενημέρωσαν, έχουν συγκεντρωθεί 1.000 φιάλες με αίμα και δεν ξέρουν τι να τις κάνουν...»,

SW1GEORGE

οχι και δεν ξερουν τι να της κανουν με αυτη την κριση που βγαζουν κρεας και απο το κουνουπι.
δεν τους εκατσε και ασχημα...τον κακομοιρη τον ανθρωπακο σκεφτομαι που εχει χασει την ηρεμια του.
ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ

GOOD MORNING VIETNAM !!!!!!!!!!!!!

Hardcore G.T.

μου το εχουν στειλει στο facebook πανω απο 5 φορες....

Υπερανω ολων η Πατρις