Ωχ μας πιασανε!!!

Ξεκίνησε από ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ, 28 Ιουν 2010, 13:28:32 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

lak1000

Παράθεση από: Ατροτος στις  28 Ιουν 2010, 21:41:08 ΜΜ
Tι ποιο συνηθισμενο,οι αστυνομικοι πρεπει να ειχαν παει για πρωτη φορα περιπολια αλλιως θα το ξερανε και δεν θα των σταματαγανε.Εγω καθε μερα εγω βλεπω 5-6 στο δρομο.
Ειρωνια?
Please don't feed the trolls...

mirrage

kermit έγραψες!!! ;D ;D ;D

Ozy και πάλι συμφωνώ...

Παιδιά μην τα ρίχνουμε όλα στους άλλους, στο κράτος
και στους εξωγήινους!Η στολές μας τραβάανε την προσοχή
και όσο πιο "πλουμιστές" είναι τόσο πιο πολύ μαγνητίζουν
τα βλέματα.Απλά η δεν τις φοράμε, η τις καλύπτουμε με
κανένα μπουφανάκι, η είμαστε έτοιμοι να μας προσαγάγουν
και να ταλαιπωρηθούμε.
+1 στην ΕΛ.ΑΣ για κάθε φορά που κάνει σωστά την δουλειά
της και -2 για κάθε λάθος.

Ατροτος

Hardcore G.T.

Υπερανω ολων η Πατρις

SAPPER

Επειδή η φαντασία οργιάζει και σε λίγο θα γραφτεί ότι βγήκε με LEOPARD θα προλάβω τους φαντασιόπληκτους σκηνοθέτες δημοσιογραφικής εγκυρότητας λέγοντας ότι:

Ήταν ναι σε μηχανή.
Φόραγε μπουφάν μηχανής.
Το παντελόνι ήταν ACU.
Το σακίδιο ήταν πολιτικό και όχι οπλοθήκη με το AEG όπως προβλέπετε (γεμιστήρας εκτός και BBs εκτός γεμιστήρα.)
Τα παραπάνω τα είδαν όσοι ήταν στο παιχνιδι γιατί στο καπάκι ήρθε και παίξαμε.

Άρα το περίεργο ήταν θέλετε να μου πείτε ότι φόραγε παντελόνι παραλλαγής που φοράνε συνεργειάδες, φαντάροι, οικοδόμοι, και οτιδήποτε άλλοι θέλετε εκτός από τρομοκράτες.

Επίσης εφόσον κατάλαβαν περί τίνος πρόκειται οι αστυνομικοί τους άρεσε η ιδέα και ρωτούσαν που μπορούν να βρουν και να παίξουν με δαύτα, δεν κατηγόρησε κανείς κανένα παρά έγινε αναφορά σε ένα γεγονός που θα μπορούσε να συμβεί στον καθένα και το οποίο κράτησε ελάχιστα και έληξε όπως ορίζετε.

Η αναφορά στόχευε στην ύπαρξη άγνοιας ακόμα από τον κόσμο για το Airsoft.
Στην αναγκαιότητα συλλόγου.
Και στην αδυναμία λόγο εκπαίδευσης να ξεχωριστή ένα πραγματικό όπλο από ένα παιχνιδι την στιγμη που το πιάνεις στα χέρια σου.

Επίσης είναι θετική η επισήμανση του ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΛΑ που λέει ότι είναι καλό να έχουμε τυπωμένο τον νόμο περί όπλον όπου δίνει και το Link αλλά και εγώ προσωπικά έχω και ένα περιοδικό με αφιέρωμα στο Airsoft όπως αυτό της "ΚΑΤΑΔΡΟΜΗΣ".

Τέλος είναι ειρωνικό άτομα που σκάνε και φεύγουν με τις παραλλαγές τους πάνω κάτω κομπλέ σε κάθε παιχνιδι να δίνουν οδηγίες αμφίεσης.

G.P.S.

Παράθεση από: SAPPER στις  29 Ιουν 2010, 02:58:09 ΠΜ
Επειδή η φαντασία οργιάζει και σε λίγο θα γραφτεί ότι βγήκε με LEOPARD θα προλάβω τους φαντασιόπληκτους σκηνοθέτες δημοσιογραφικής εγκυρότητας λέγοντας ότι:

Ήταν ναι σε μηχανή.
Φόραγε μπουφάν μηχανής.
Το παντελόνι ήταν ACU.
Το σακίδιο ήταν πολιτικό και όχι οπλοθήκη με το AEG όπως προβλέπετε (γεμιστήρας εκτός και BBs εκτός γεμιστήρα.)
Τα παραπάνω τα είδαν όσοι ήταν στο παιχνιδι γιατί στο καπάκι ήρθε και παίξαμε.
Αγαπητε Βασιλη,
δεν οργιασε η φαντασια κανενος.
Συμφωνα με οτι διαβασαμε, απαντησαμε κιολας:
Παράθεση από: ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ στις  28 Ιουν 2010, 18:09:02 ΜΜ
...ναι ο.κ.αμα ειχε να κουβαλησει κανονικο οπλο θα κυκλοφορουσε με μηχανη,παραλλαγες acu και χακι τσαντα στην πλατη.
Άρα το περίεργο ήταν θέλετε να μου πείτε ότι φόραγε παντελόνι παραλλαγής που φοράνε συνεργειάδες, φαντάροι, οικοδόμοι, και οτιδήποτε άλλοι θέλετε εκτός από τρομοκράτες.
Επετρεψε μου να διαφωνησω γιατι τουλαχιστον εγω δεν εχω δει
συνεργειαδες, φανταρους, οικοδόμους κτλ. να φορανε ACU,
ουτε εχω παρτιδες με τρομοκρατες για να ξερω τι φορανε.
Επισης δεν ξερω τι μπορει (καλως ή κακως) να περασε απο το μυαλο του αστυνομικου
οταν ειδε ενα τυπο με την συγκεκριμενη παραλλαγη & εκρινε οτι πρεπει να του κανει ελεγχο.
Η αναφορά στόχευε στην ύπαρξη άγνοιας ακόμα από τον κόσμο για το Airsoft.
Στην αναγκαιότητα συλλόγου.
Και στην αδυναμία λόγο εκπαίδευσης να ξεχωριστή ένα πραγματικό όπλο από ένα παιχνιδι την στιγμη που το πιάνεις στα χέρια σου.
Για αυτο τον λογο & αναφεραμε ολοι οτι καλο ειναι
ειτε να μην κυκλοφοραμε με μηχανες επειδη ειμαστε πιο εμφανεις
ειτε αν δεν μπορουμε χωρις μηχανη τουλαχιστον να δινουμε λιγοτερο στοχο
Επίσης είναι θετική η επισήμανση του ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΛΑ που λέει ότι είναι καλό να έχουμε τυπωμένο τον νόμο περί όπλον όπου δίνει και το Link αλλά και εγώ προσωπικά έχω και ένα περιοδικό με αφιέρωμα στο Airsoft όπως αυτό της "ΚΑΤΑΔΡΟΜΗΣ".
Σε καποιες περιπτωσεις οντως μπορει να βοηθησει αλλα
παντα εξαρταται απο το σε ποιον θα πεσεις, ποσο εκπαιδευμενος ειναι
& ποσο εχει την διαθεση να επιλυσει μια κατασταση εν τι γεννεσει της.

Στο ιδιο μηκος κυμματος ειμαστε ολοι,
απλα καποια στοιχεια δεν ηταν συγκεκριμενα απο την αρχη
& καποιοι ηταν πιο αιχμηροι στην γραφη τους.
Τέλος είναι ειρωνικό άτομα που σκάνε και φεύγουν με τις παραλλαγές τους πάνω κάτω κομπλέ σε κάθε παιχνιδι να δίνουν οδηγίες αμφίεσης.
Δεν θεωρω οτι με αφορα...

Ατροτος

Παράθεση από: G.P.S. στις  29 Ιουν 2010, 03:20:33 ΠΜ
Συμφωνα με οτι διαβασαμε, απαντησαμε κιολας:Επετρεψε μου να διαφωνησω γιατι τουλαχιστον εγω δεν εχω δει
συνεργειαδες, φανταρους, οικοδόμους κτλ. να φορανε ACU,
ουτε εχω παρτιδες με τρομοκρατες για να ξερω τι φορανε.
Εδω εχεις αδικω πολλλες φορανε εχω δει να φορανε παντελιονια,οχι μονο εργατες,παραλαγης αλλα οχι βεβεα ACU,

SAPPER

Παράθεση από: G.P.S. στις  28 Ιουν 2010, 19:39:19 ΜΜ
Μα καλα & αυτος ο κουμπαρος το παρακανε !!!
Βγηκε ντυμενος φορα παρτιδα με τον εξοπλισμο, ετοιμος για πολεμο !!!

Το μονο σιγουρο ηταν οτι θα τον σταματουσαν για ελεγχο.
Τωρα το τι θα επακολουθουσε ειχε να κανει με το ποιος θα τον σταματουσε.
G.P.S  Άμα έχεις την μύγα να την φέρεις πίσω γιατί είναι δικιά μου... ;D

Παράθεση από: G.P.S. στις  29 Ιουν 2010, 03:20:33 ΠΜ

Στο ιδιο μηκος κυμματος ειμαστε ολοι,
απλα καποια στοιχεια δεν ηταν συγκεκριμενα απο την αρχη
& καποιοι ηταν πιο αιχμηροι στην γραφη τους.
Εδώ συμφωνούμε  ;)

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ

Παράθεση από: G.P.S. στις  28 Ιουν 2010, 19:39:19 ΜΜ
Μα καλα & αυτος ο κουμπαρος το παρακανε !!!
Βγηκε ντυμενος φορα παρτιδα με τον εξοπλισμο, ετοιμος για πολεμο !!!
Το μονο σιγουρο ηταν οτι θα τον σταματουσαν για ελεγχο.
Τωρα το τι θα επακολουθουσε ειχε να κανει με το ποιος θα τον σταματουσε.
μονο σου τα λες αυτα,δεν βγηκε ποτε ετσι εξω.

Και επιτελους εγραψα κατι που μπορει να συμβει στον καθενα μας και παλι βγηκε ο καθενας εκ του ασφαλους παντα να πει τα δικα του,προσωπικα περα απο τον χαβαλε δεν ξανασχολουμαι σοβαρα σε αυτο το forum γιατι η κατασταση δεν προκειται ν'αλλαξει.
But who are ye, in rags and rotten shoes,You dirty-bearded, blocking up the way?

We are the Pilgrims, master; we shall go
Always a little further...

Ozymandias

Ρε μαγκες, στην τελικη δεν εγινε και τιποτα......

Απο οτι καταλαβα το παιδι τελικα παραβρεθηκε στο παιχνιδι μαζι με τον εξοπλισμο του. Απλα προσηχθη στο τμημα για να δοθουν οι απαραιτητες εξηγησεις, ετσι δεν ειναι; Οι αστυνομικοι εκαναν τη δουλεια τους σαφως εντος των αρμοδιοτητων τους, και το παιδι εκανε την δουλεια του, εστω και στιρ παρυφες του νομου οπου βρισκεται προς το παρον το Airsoft.

Αν οι αστυνομικοι ηταν ευγενικοι και τυπικοι στην συμπεριφορα τους, τοτε ολα καλα.....

Ηθελα να ρωτησω, ξερουμε αν το παιδι κουβαλουσε και καμμια διοπτρα/re dot/φακο, η καμμια tornado;

Eιμαι περιεργος να μαθω πως αντιδρουν και σε τετοια υλικα, οχι μονο στα AEG

Θα ηθελα ομως να κανω μια παρατηρηση σχετικα με το συλλογο.......η υπαρξη συλλογου οσο και αν ειναι επιθυμητη, δεν ειναι η πανακεια και η μαγικη λυση για ολα μας τα προβληματα.
Οσο αναγνωρισμενο και να ειναι το airsoft, το στρουμφακι που σε σταματαει σιγουρα θα παθει κατι οταν δει ενα ΑΚ, η ενα Μ4, η ενα δεν ξερω εγω τι στο πορτ μπαγκαζ του αυτοκινητου, μαζι με καμμια 10αρια γεμιστηρες, ενα αλεξισφαιρο, κρανος και 2-3 χειροβομβιδες, ειδικα σε μια περιοδο αναταραχης οπως η δικη μας.

Ισως καποια στιγμη θα πρεπει να προσεγγισουμε την ΓΑΔΑ και να ρωτησουμε τι πρεπει να κανουμε εμεις για να τρομαζουμε την αστυνομια οσο το δυνατον λιγοτερο.  

liongreek

Παράθεση από: Ozymandias στις  29 Ιουν 2010, 11:35:45 ΠΜ

Ισως καποια στιγμη θα πρεπει να προσεγγισουμε την ΓΑΔΑ και να ρωτησουμε τι πρεπει να κανουμε εμεις για να τρομαζουμε την αστυνομια οσο το δυνατον λιγοτερο.  

κόκκινοι φλογωκρύπτες, πλαστικά σώματα, 51% του όπλου βαμμένο με κάποιο φανταχτερό χρώμα....ή εναλλακτικά ειδική άδεια για όπλα airsoft, με συγκεκριμένους τρόπους μεταφοράς, λυμμένο στα απαραίτητα κομμάτια ώστε να φαίνεται η λειτουργία του και...εκστρατεία ενημέρωσης κοινού και αρχών περί airsoft και παρελκόμενων...

Για τα σκοπευτικά, αν είχε το παλικάρι πάνω του, θεωρώ ότι λίγο η άγνοια νόμου, λίγο τα στραβά μάτια λειτούργησαν υπέρ του...

πέραν αυτού, το σκηνικό όπως εξελίχθηκε ήταν ιδανικό. Σωστή συμπεριφορά από τις αρχές (αλλοίμονο αν άφηναν να φύγει όποιος κυκλοφορεί με ομοιώματα όπλων...κι αν μόλις είχε ληστέψει τράπεζα; ) με εξακρίβωση σε ασφαλές για όλους περιβάλλον και την ελάχιστη δυνατή ταλαιπωρία στον χρήστη μετά τις απαραίτητες διευκρινήσεις...

...ακόμη ένα παράδειγμα, θετικό αυτή τη φορά, που καθιστά αναγκαία την ενημέρωση των αρχών περί του airsoft...

Ozymandias

Ολα αυτα ειναι θεματα που θα πρεπει να συζητηθουν στα πλαισια του συλλογου και της οργανωσης μας..... Ισως θα πρεπει να παρουμε και ιδεες απο ξενες ομοσπονδιες, αν χρειαστει επικοινονωντας επισημως με αυτες.

Ολοι μας θεωρουμε τα οπλα μας ακακα, ωστοσο, αν τα χρησιμοποιησει καποιος με λαθος τροπο μπορουν να ειναι αρκετα επικινδυνα, και αυτο ειναι κατι το οποιο θα πρεπει να το εχουμε στο βαθος του μυαλου μας και να δικαιολογουμε ως ενα βαθμο την καχυποψια των αρχων εναντι μας.......

Φανταστειτε αυτον τον τυπο να εισβαλει σε μια τραπεζα, η σε ενα επαρχιακο/περιφεριακο Α.Τ. Με λιγο θρασσος, μονο και μονο ο  intimidation factor θα του επιτρεψει σε μεγαλο βαθμο να επιτυχει την αποστολη του, ληστεια η κλοπη πραγματικων οπλων. Και φανταστειτε οτι ολα οσα βλεπετε στην φωτο μπορει ο καθεις να τα αγορασει σχεδον ελευθερα.......

AGGRESSIVE

Παράθεση από: Ozymandias στις  29 Ιουν 2010, 11:35:45 ΠΜ
Πολυ σωστη σκεψει, αλλα νομιζω, οτι δεν μπορει να γινει αν δεν κινηθουμε οργανομενα.Πιστευω οτι κινουμαστε,εως τωρα, στην σωστη κατευθηνση.Πρωτα πρεπει να γινει ο συλλογος (αναγνωριση)και μετα να κινηθουμε για περετερο αδειες-συνεννοησεις με τις αστηνομικες αρχες για να βρουμε απο κοινου ενα τροπο που θα πρεπει να μετακινουμαστε.Ως τοτε νομιζω οτι ειναι σωστο αυτο που κανανε μερικη διοργανωτες,να ενημερονουν τους τοπικους σταθμους που γινεται το καθε game,για να γνωριζουν τι πρεπει να κανουν οταν θα συναντηθουν με μας στην περιοχη.

salamine153

To σιγουρο ειναι οτι το να βαφουμε τα οπλα μας με φανταχτερα χρωματα ειναι απολυτως γελιο γιατι και ενα πραγματικο μπορει να το βαψει καποιος ετσι. Το οπλο μας ευκολα ξεχωριζει απο το κανονικο, αρκει να τραβιξει το κλειστρο καποιος η απλα να βγαλει τη γεμηστηρα. Εκεινο που επισης πρεπει να υποψιαζει ειναι οτι πολλα αποτα οπλα μας ειναι παρα πολυ δυσευρετα σε κανονικα πχ τα SCAR που και στην Αμερικη ακομα μολις που προλαβαν να βγουν
Δεν μπορεις να σταματισεις την ελευθερια

SW1GEORGE

Αν διαβασα καλα τον συγχομπυστα τον βοηθησαν "ΦΙΛΟΙ" που υπηρετουν στην ΕΛΑΣ .
Αν καποιος δεν εχει τετοιους "ΦΙΛΟΥΣ" θα εμενε μεχρι την δευτερα το πρωι φανταζομε.
ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ

GOOD MORNING VIETNAM !!!!!!!!!!!!!

Ozymandias

Nα κολλησω το ΑΚ στα μουτρα ενος αστυνομικου, ή ενος ταμια, η να απασφαλισω μια ρεπλικα χειροβομβιδας,  και ελα μετα να μιλησουμε για κλειστρα και μοντελα.

Και εμενα δεν μου αρεσει ο κοκκινος φλογοκρυπτης, αλλα ειναι κατι το οποιο θα πρεπει να συζητησουμε οταν ερθει η ωρα.

Αν δεν απαττωμαι το ζητουμενο δεν ειναι η 110% ακριβεια, αλλα το να μπορουμε να παιζουμε χωρις προβληματα.

Η αλλη λυση ειναι το φακελωμα, οπως κανει η UKARA.

To μονο βεβαιο ειναι οτι εχουμε γινει πλεον αρκετοι και δεν μπορουμε να κρυβομαστε στο ημιφως και στις παρυφες του νομου.....θα πρεπει να βγουμε στο φως με καποιο τροπο και αυτο σημαινει συμβιβασμους και υποχωρησεις που μπορει να ειναι επωδυνες......

chief

Επειδή βρέθηκα πρόσφατα (Πριν από κάτι μήνες) στην ίδια θέση (Όχι για AEG) από παρεξήγηση και έτυχε να τα ακούσω και ολας τα μπινελικια μου από την ομάδα ΔΙΑΣ παρ όλα αυτά κράτησα την ψυχραιμία μου και στο τέλος αφού με έψαξαν και με πήγαν στο τμήμα για εξακρίβωση μου ζήτησαν συγνώμη για την συμπεριφορά τους.

Δεν τους κατηγορώ γιατί λειτουργούν κάτω από στρες και είναι λογικό να συμβαίνουν και λάθη. Νομίζω πως όλοι μας λίγο πολύ έχουμε παρανομήσει κάποια στιγμή και μας έχουν αφήσει (Ένα κόκκινο, κάποιο ΣΤΟΠ). Στο κάτω κάτω αν ο "παραβάτης" κουβαλούσε όντος αληθινά θα είχα την απαίτηση σαν πολίτης να έχουν αυτήν την αντίδραση.
Μέσα στο πρόγραμμα είναι και αυτά αρκεί να είναι τέλος καλά όλα καλά.

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ

Παράθεση από: salamine153 στις  29 Ιουν 2010, 12:52:41 ΜΜ
To σιγουρο ειναι οτι το να βαφουμε τα οπλα μας με φανταχτερα χρωματα ειναι απολυτως γελιο γιατι και ενα πραγματικο μπορει να το βαψει καποιος ετσι. Το οπλο μας ευκολα ξεχωριζει απο το κανονικο, αρκει να τραβιξει το κλειστρο καποιος η απλα να βγαλει τη γεμηστηρα. Εκεινο που επισης πρεπει να υποψιαζει ειναι οτι πολλα αποτα οπλα μας ειναι παρα πολυ δυσευρετα σε κανονικα πχ τα SCAR που και στην Αμερικη ακομα μολις που προλαβαν να βγουν
Παράθεση από: sw1george στις  29 Ιουν 2010, 13:01:36 ΜΜ
Αν διαβασα καλα τον συγχομπυστα τον βοηθησαν "ΦΙΛΟΙ" που υπηρετουν στην ΕΛΑΣ .
Αν καποιος δεν εχει τετοιους "ΦΙΛΟΥΣ" θα εμενε μεχρι την δευτερα το πρωι φανταζομε.

+1000
But who are ye, in rags and rotten shoes,You dirty-bearded, blocking up the way?

We are the Pilgrims, master; we shall go
Always a little further...

Ατροτος

Παράθεση από: salamine153 στις  29 Ιουν 2010, 12:52:41 ΜΜ

Mπορεις να βαζεις στην κανη αυτην την κοκκινη ταπα.Κατι ειναι και αυτο.

G.P.S.

Παράθεση από: ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ στις  29 Ιουν 2010, 11:24:25 ΠΜ
μονο σου τα λες αυτα,δεν βγηκε ποτε ετσι εξω.
Φιλε μου οταν λες οτι κυκλοφορησε με μηχανη,
φορωντας παραλλαγη & με τον εξοπλισμο στην πλατη &
δεν αναφερεις εξαρχης οτι φοραγε εστω μπουφαν μηχανης,
τοτε πιστευω οτι αυτο που εγραψα ηταν δικαιολογημενο.
Δεν καταλαβαινω γιατι εναντιωνεσαι εντονως σε μενα
την στιγμη που οι περισσοτεροι ειχαν πιο αιχμηρη γλωσσα
ενω εγω μια δοση χιουμορ που μπορει να μην ηταν του γουστου σου
αλλα σιγουρα χωρις να ξεπερναω τα ορια, ειδικα αν διαβασεις προσεκτικα
& τα υπολοιπα γραφομενα μου σε τι υφος\πως ακριβως ηταν γραμμενα. ;)
Παράθεση από: ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ στις  29 Ιουν 2010, 11:24:25 ΠΜΚαι επιτελους εγραψα κατι που μπορει να συμβει στον καθενα μας και παλι βγηκε ο καθενας εκ του ασφαλους παντα να πει τα δικα του,προσωπικα περα απο τον χαβαλε δεν ξανασχολουμαι σοβαρα σε αυτο το forum γιατι η κατασταση δεν προκειται ν'αλλαξει.
Φιλε μου ο σκοπος μου δεν ηταν να πικαρω τον κουμπαρο σου
αλλα χαριτολογωντας (ισως οχι πετυχημενα) να πω ποια μετρα κατα την γνωμη μου
(περα απο τα του συλλογου, τυπωμενου νομου κτλ)
θα μπορουσαν να τον\μας βοηθησουν να αποφυγουμε παρομοια περιστατικα.

Αν αυτος ερημος γραπτος λογος (μου) δεν διατυπωθηκε σωστα\παρανοηθηκε,
απο την πλευρα μου ζηταω συγνωμη. :)

@SAPPER  
Πανω οσυ ο "ΠΑΠΠΑΣ" !!!  ;D