15-05-2010 EΛΕΥΣΙΝΑ. ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ UMBRELLA TRASHSWEEPERS

Ξεκίνησε από Teacherdick, 10 Μαΐου 2010, 10:29:29 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Teacherdick

Το Σάββατο 15-05-2010 η ομάδα των Umbrella Trashsweepers με την ευκαιρία της επίσκεψης των μελών της από τη Βόρεια Ελλάδα, διοργανώνει προπόνηση-παιχνίδι στη βάση Ελευσίνας.Αν κάποια ομάδα ή παίχτες επιθυμούν να παρεβρεθούν, θα είναι χαρά μας να τους έχουμε στην παρέα μας.Οι ενδιαφερόμενοι ας μας ειδοποιήσουν μέχρι την παρασκευή το μεσημέρι.

Ώρα προσέλευσης: 11:00-11:45
Ώρα έναρξης: 12:00
Όριο F.P.S: Όλα τα όπλα θα παίξουν.Υποχρεωτικό για όσους έχουν όπλα άνω των 350 fps να έχουν  και όπλο με λιγότερα των 350 fps.Κάθε παίχτης θα πρέπει να έχει μαζί του 4 κομμάτια λευκό πανί, για τη χρήση ώς επίδεσμο medic.

Ανάλυση σεναρίου στο πεδίο.

Σας ευχαριστούμε πολύ...
Si Vis Pacem, Para Bellum.

ΕΚΔΡΟΜΟΣ

Θα ερθω κ εγω.  ;D
Oπλισμος :
                 ΗΚ-416 400 FPS
                 MP-5 320 FPS
                 GLOCK-17

Kallistos

Τα αυτιά σας ανοιχτά και τα ποδια σας ετοιμα για τρελη τρεχάλα Umbrella, το σενάριο θα έχει πολύ τρεξιμο.
Ready... Steady... Fire...!!!

ALMOGAVER

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, ΕΓΩ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΝΑ ΕΡΘΩ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΗ ΜΥΟ ΦΟΡΑ

ΔΙΑΘΕΤΩ ΟΠΛΟ M15A4
350 FPS

6947849330
VISCA CATALUNYA LLURE!
VISCA LA TERRA!

Teacherdick

Παράθεση από: ALMOGAVER στις  14 Μαΐου 2010, 01:21:56 ΠΜ
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, ΕΓΩ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΝΑ ΕΡΘΩ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΗ ΜΥΟ ΦΟΡΑ

ΔΙΑΘΕΤΩ ΟΠΛΟ M15A4
350 FPS

6947849330

Κανένα πρόβλημα φίλε μου. Αν θες να παίξεις είσαι καλοδεχούμενος. Καλύτερα να παίξεις με λίγα άτομα την πρώτη σου φορά για να δεις το παιχνίδι και τους κανόνες καλύτερα. Θα σαι περιμένουμε.

MitsoS_O_Yakuza

JapaN-PoweR-FroM-GreecE

ΕΚΔΡΟΜΟΣ

καλησπερα τελικα πηγατε !!!!
γιατι εγω εφυγα απο εκει  11:30 και δεν ειχε ερθει κανενας πλην κατι  ιδιωτες

MitsoS_O_Yakuza

χωρις ιχνος αθανασιας καιρο ειχα να δω τετοια ομαδα!!BRAVO σας για το ηθος και το αψογο fairplay!!ολα τα αλλα ειναι περιττα για το παιχνιδι-σεναριο και ποιος εκανε τι και που και γιατι..γυρισα σπιτι και ειπα ΝΑΙ ΩΡΑΙΑ ΠΕΡΑΣΑ.αντε καλη βδομαδα σε ολους
JapaN-PoweR-FroM-GreecE

pit k

το σαββατο ηταν ενα καλο παιχνιδι προπονηση μπραβο στα παιδια

θα ηθελα να μου στειλετε το τηλ και την διευθηση απο εκει που κανατε τα σηματα

ευχαρηστω

Teacherdick

Να σται καλά παιδιά.Και εμείς περάσαμε πολύ ωραία.Ευχαριστούμε για την καλή παρέα.Πιτ θα σου στείλω pm με τις λεπτομέρειες που θέλεις....Καλή εβδομάδα σε όλους.