<<ΝΤΟΜΙΝΟ>>16-5-2010 <<ΒΑΣΗ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ>>

Ξεκίνησε από ZINJA, 13 Μαΐου 2010, 13:05:25 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

vipergr

dragonfire

Brontara dragonfire και Scoutboy είμαστε μέσα

Mitsigun

Ghillie

Οι MLS ακυρωνουμε τη συμμετοχη μας λογω ασθενειας. Καλο παιχνιδι να'χετε παιδια. :)

ALMOGAVER

VISCA CATALUNYA LLURE!
VISCA LA TERRA!

desperado

:( δεν μπόρεσα να παρεβρεθώ λόγω δουλειάς..πρέπει να έγινε πολύ ωραίο παιχνίδι

ampelift

Βασίλη τα έσπασες σήμερα το παιχνίδι ήταν άψογο.
Παιδιά χάρηκα που σας γνώρισα,ούτως η άλλος θα με βλέπεται συχνά στα παιχνίδια από εδώ και πέρα,αλά και εδώ στο forum.

Σας ευχαριστώ όλους!!!!! :) 

spiros.k

βασιλη το παιχνιδι σημερα ηταν τελειο μπραβο ρε φιλε το χαρηκαμε πολυ,ωραιο σεναριο και γενικα ολα τα παιδια παιξαν  πολυ δυνατα μπραβο.αλλα ρε φιλε σου εχω πει μην μπενεις σε τρυπες καμια μερα δεν θα μπορουμε να σε βγαλουμε,μου πεταχτηκες μεσα απο εναν νιπτηρα του μπανιου ελεοςςςςςςςς πια. καλη βδομαδα σε ολους... ;D ;D ;D

vipergr

Οντως ενω σαν επιθεση το παιχνιδι δε κολλησε πουθενα, με το που αντιστραφηκαν οι ρολοι εκανε κοιλια..... και ο συνηθης υποπτος ηταν ενας που το ονομα του αρχιζει απο Ζ... ζορρο νομιζω τον λεγανε ;)

Καλό ήτανε και ενας λογος ηταν το deathmatch της αμυνας οπως και ο περιορισμενος αριθμος παιχτων.

panosmaster

Παιδιά σημερα εγινε και γαμώ τα παιχνιδακια,και ειχαμε οσες σημετοχες ηταν αναγκαίες για καυλ____δο. Σηγνωμη για τον ενθιυσιασμο μου.αντε να δουμε και φωτο.

αντε και ασο παει λιγοστευουν οι ΙΜΟΡΤΑΛΣ
Ο ΘΕΟΣ ΕΧΕΙ ΟΙΚΤΟ Ο PANOSMASTER OXI

Horus

φιλε ZINJA πολυ καλο το ματσακι!!

ειδικα το respawn της επιθεσης/deathmatch της αμυνας, εκανε τη διαφορα σε σχεση με τα σεναρια που παιζουμε συνήθως.

παντα τετοια φιλε!  :)
enemies..we need more enemies!!

Τάλων

Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια ο Θεός γελάει.