Έχω βαρεθεί

Ξεκίνησε από Sniper_Gr, 10 Mar 2010, 17:01:11 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Whiskey

Παράθεση από: Leonardo-Swordfish στις  15 Mar 2010, 17:03:55 ΜΜ
Επι τη Ευκαιρία για να γραψουμε τα πρωτα ονοματάκια και να μην κοιταει ο ένας τον αλλον....
όσο αναφορά το θέμα της ταβέρνας στη Λαμία δηλώνω ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΝΗΔΕΙΣΗ τα εξης άτομα που πληρωσαν:

PitK
Leonardo Sunbird
Goodspeed
The FiXXXeR

οι υπόλοιποι ας γραψουν τα ονοματακια τους που βρισκόντουσαν στο τραπέζι ποιοι πλήρωσαν..... ;)

***** Σημ. προς Sniper_Gr
Φίλε Βαγγέλη,
πολύ θα με ενδιέφερε να μάθω ποιο M@#$..πανάκι... έλεγε για την T.A.S.
(έμαθα ότι κάποιοι σου πιπιλισαν τα αυτιά)
και χαίρομαι, γιατί όπως καταλάβες ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ φαίνονται πάνω στο παιχνίδι !!!!
Το παιχνίδι μας προς απαντηση ΟΛΩΝ...!!!!!

Παράθεση από: ZINJA στις  15 Mar 2010, 17:33:59 ΜΜ
Επι τη Ευκαιρία για να γραψουμε τα πρωτα ονοματάκια και να μην κοιταει ο ένας τον αλλον....
όσο αναφορά το θέμα της ταβέρνας στη Λαμία δηλώνω ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΝΗΔΕΙΣΗ τα εξης άτομα που πληρωσαν:

ZINJA

με ειδε να πληρωνω ο μηχαλης((συνδιοργανωτης>του παιχνιδιου και απο το μαγαζι πηρα και κρασακι νεκταρ δηλωνω και μετα πηγα και πηρα κρεασ και αυγα μαζι με τον μηχαλη!

Αληθεια ρε παιδια υπαρχει καταγραφη των ατομων που εισασταν στην ταβερνα ωστε με αυτο που κανετε να εμφανιστει δια μαγειας το ποιοι δεν πληρωσαν ?

Μηπως περιμενετε να πει καποιος οτι δεν πληρωσε ?

Το θεμα ειναι αλλου ... καποιοι φερθηκαν αναγωγα ...

Αν εχουν εντοπιστει μπορει ο καθενας να δωσει ονοματα - διευθυνσεις - ομαδα αιματος ή οτι νομιζει.

Αν δεν εχουν εντοπιστει τοτε την επομενη φορα ας εχουν γνωση οι φυλακες και ας διασφαλισουν με καποιον τροπο το οτι δεν θα "ξεχαστει" καποιος αναλογα.

Τα υπολοιπα ειναι κατ'εμε απλα καταναλωση περισσευουμενης τεστοστερονης.

kaliostro

Baldcoyote έγραψες το ποιο ενδιαφέρον πόστ που έχω διαβάσει εδώ κ μέρες...να 'σαι καλά ρε φίλε.
Φίλοι είναι...τα αδέρφια που επιλέγεις!!!

Έρχονται όσοι θέλουν.... Μένουν όσοι μπορούν!!!

mirrage

Παράθεση από: baldcoyote στις  15 Mar 2010, 17:12:37 ΜΜ
κι εγω εχω βαρεθει να μπαινω σε ενα φορουμ και καθε τρεις και λιγο να βλεπω να ξεκατινιαζονται κοτζαμ μαντραχαλοι.

+1

fanioles

Συμφωνώ με baldcoyote και Whiskey...
Αλλα έχω να πώ κι εγώ το κατι τις μου.. Εχω ξεκατινιαστεί αρκετά στο παρελθόν και μετά απο αρκετές συνεδρίες νομίζω είμαι σε καλό δρόμο.   ;D

Τo χαρακτηρισμό Isnogood τον είχα πεί εγώ, όχι συγκεκριμένα στον Goodspeed αλλα σε όλη την ομάδα γιατί αυτό μου έβγαζαν. (για τη multicam και για διάφορα άλλα)
Όπως έχω πεί πλέον και στους δυο Λεωνίδες της ομάδας (ΤΑS) ήταν χαρά μου που παίξαμε μετα απο πολύ καιρό μαζί διπλα δίπλα στη Λαμία και είδα μια ομάδα καθόλα μάχιμη και οργανωμένη και αν έκανα prive ή μη σεναριο θα ήταν καλεσμένοι.

Εγώ επίσης ήμουν αυτός που μίλησε για "τους καλύτερους παιχτες" εννοόντας τη παρέα του Hellasairsoft.
Δυστυχώς λόγω ομαδικής απόφασης να μή συνεχίσουμε τη τότε φαγωμάρα, δε μου δόθηκε ποτε η ευκαρία να διευκρινήσω τι εννοούσα.
Ας το κάνω τώρα λοιπόν.

Ως καλός παίχτης για μένα θεωρείται αυτός που παίζει σωστά και όμορφα χωρίς αθανασίες και πάντα με πρώτο γνώμονα το σεβασμό και την ασφάλεια.* Όσοι με γνωρίζουν θα το έχουν καταλάβει.

Καλός παίχτης δεν είναι ο κομανταράς... Ασε που δε νομίζω να υπάρχουν και τέτοιοι ανάμεσα μας. Τα κομάντα είναι στα στρατά. Εμείς παίζουμε με παιχνιδάκια.

Δυστυχώς τα νεύρα και ο εγωισμός στον τότε τσακωμό μας έκαναν αμφότερους να πούμε πολλά.
Η τότε έκρηξη μου οφειλόταν στο γεγονός οτι είχε επικοινωνήσει μαζί μου ο Goodspeed τη προηγούμενη του πολυσυζητημένου παιχνιδιού και μου πέταγε άδεια για να πιάσει γεμάτα και προσπαθούσε -ενω ήξερε οτι υπήρχε παιχνίδι στο Σουνιο- να με κάνει να το πώ ενω η διοργάνωση ήθελε να το κρατήσει κρυφό. Αν και δε το έχουμε συζητήσει, νομίζει έχουμε καταλάβει αμφότεροι τα λάθη μας.
Με τον ψηλό τα έχουμε πεί γενικότερα και όταν ότι γίνεται, γίνεται απο αγάπη για το παιχνίδι και όχι για εγωισμούς, θα τον βρεί το δρόμο του.

* Η ασφάλεια ήταν και ο λόγος που φώναξα στον ΔΗΜΗΤΡΙΟ όταν με γάζωσε απο κοντά, για το οποίο απολογούμαι- Νομίζω οτι τώρα που γνωριζόμαστε περισσότερο θα το έχουν καταλάβει και αυτοί που μίλαγαν τότε για "υψηλό και πληγωμένο ΕΓΩ μου"  Την επόμενη φορά που θα τα πούμε και απο κοντά θα το συζητήσουμε και αυτό..

Να διευκρινήσω σε αυτό το σημείο και επειδή αναφέρθηκε το όνομα μου στο ανώνυμο ποστ, οτι ΔΕΝ είμαι παλιός παίχτης. Ειμαι παίχτης της σειράς του ZINZA δηλαδή παίζω 1,5 χρόνο.
Η προυπηρεσία του καθενός μας στο paintball νομίζω δε χρειάζεται επι του πάρόντος.

Στο παιχνίδι που έκαναν τα παιδιά στο Σούνιο ήμουν υποστηρικτής και παρόλο που δε κατάφερα να έρθω το χάρηκα που πήγε καλά, ω σαν να ήμουν εκεί. Και στο μέλλον όποιος θέλει να κάνει παιχνίδι οπουδήποτε, θα έχει την αμέριστη υποστήριξη μου.

Στο ανώνυμο ποστ τώρα.

Νομίζω οτι γράφει πολλές αλήθειες στις οποίες δε στάθηκε κανείς.
Το γεγονός όμως οτι είναι ανώνυμο, με βρίσκει αντίθετο και το καταδικάζω. Αυτό άλλωστε τον έκανε να χάσει και οποιοδήποτε δίκιο μπορεί να έχει και να κάνει ενα φόρουμ ολόκληρο να τον κοροιδεύει. - Ή ξεφτίλα -  (και πολύ φοβάμαι οτι είναι κάποιος που εκτιμώ)

Δυστυχώς η παρέα των παλιών εκτός απο φίλους για μένα, έχει και κάποιους ξεφτίλες και καρακατινάρες. Δεν αναφέρω ονόματα γιατι θα τους τα πώ απο κοντά σε καμια 10ρια μέρες. Μετά θα τα γράψω να τα δούν και όλοι και να φανεί ποιός έχει μεγάλο εγωισμό και καθόλου αξιοπρέπεια. Το κρατάω μέσα μου απο τότε που κάποιοι έλεγαν οτι οι Fallout Rangers απαγόρευαν στους άλλους να πάνε HOTEL για να το κρατήσουν για τον εαυτό τους (πολυ)έλεος δηλαδή...
Δε φοβάμαι και δε θα φοβηθώ κανέναν - οχι επειδή είμαι ο Τσακυ Τσάν (χί - χα) - αλλα επειδή έχω δίκιο.

Όπως λοιπόν κι εγώ τώρα ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ για τα λάθη του παρελθόντος ΔΗΜΟΣΙΑ, ζητώ απο αυτούς και ξέρουν ποιοι είναι που έλεγαν οτι οι Rangers έλεγαν ψέματα για τη τράπεζα και το HOTEL να κάνουν το ίδιο και να αναγνωρίσουν το λάθος τους.
Έλεος ρε παιδιά.. και ο ένας απο τους ranger (πρώην πια) που είχε μιλήσει,  είναι ο αδελφός Shadowjack (52 ετών) και πιο μάχιμος απο όλους εδω μέσα και εκει έξω. Και όποιος ξέρει καταλαβαίνει.

@SAPPER

Βασίλη σε παρακαλώ να πείς δημόσια ποιος πάει τώρα στο HOTEL και θέτει το παιχνίδι μας σε κίνδυνο.

Ξαναλέω.. Δε γίνεται να είμαστε όλοι μια παρέα. Γίνεται όμως να είμαστε πολλές και αγαπημένες παρέες.

Athens

Zeitw apo twra sugnomh gia ta greeklish alla dustixws texnikes duskolies .

Arxizontas kai egw me th seira mou , apo thn arxh mexri to telos vlepw ateleiwto ksekatiniasma. Thelete ta pragmata starata ? "pantelonata" ? Tote to forum einai to lathos ergaleio.

Den postarw polu , isa isa parakolouthw to forum kai m ftanei . Exw ta matia kai ta aftia m anoikta . Paixnidia epidi to exw deilwsei sthn omada m tha einai liga kai sugekrimena epidi uparxoun diavasmata kai douleies. Kai gt ta lew ola auta... Shmera akousthkan diafora gia thn omada mou kai akoma perissotera gia to onoma m. Sugekrimena upothike oti se paixnidi senariou public (nibiru 1) pou upotithete oti sumetixa VGIKA OXI MONO ATHANATH alla kai me th dikaiologia oti to gileko m einai aleksisfairo (upotithete oti egw to eipa auto...) !

Lipon epidi fenetai oti kapoioi prosvaloun th noimosunh m arxizw apo to ekshs . DEN PEIRA MEROS POTE STO NIBIRU 1 kai apofeugw na paizw se senaria public. Sugekrimena paizw mono se prive games me thn omada m kai me alles omades timies kai me onoma gia th stratigiki tous . 2on nai den eimai palia sto xwro oute prwto pistoli sta kills alla exw mathei to ekseis apo to paintball kai apo thn idia m thn omada . NA PAIZW TIMIA mazi me tous sumpaiktes m.  Den exei sumasia oute h nikh oute h eita.

Protou katigories erthoun sthn epifania , den me noiazei apo poious sigoureutite polu kala poion kai giati ton katigoreite giati meta apo auto erxete to reziliki sas . Sxedon ola ta parapanw ta thewrw aplo ksemaliasma p mono kurioules mporoun na to kanoun. To forum den einai vitrina kanenos . An exete kati dikste to sto pedio .

O monos logos p kanw ton kopo kai grafw ola auta einai dioti kapoioi exoun to thrasos kai katigoroun me to ganti kai pisw apo tis plates anti na erthoun na paiksoume ena game omada pros omada.

Einai krima pragmatika gia to idio to airsoft ...

Maniadi Athina (nai kopela eimai)

P.S. An kati me endiaferei edw mesa poio polu apo to airsoft einai to onoma ths omadas m kai fusika panw apo ola to onoma to diko m.
      Exw atoma p exoun kai to lene oti timiotita kai fairplay erxontai prwta kai oi mpilies meta .

Sniper_Gr

Παράθεση από: Whiskey στις  15 Mar 2010, 17:42:24 ΜΜ
Αληθεια ρε παιδια υπαρχει καταγραφη των ατομων που εισασταν στην ταβερνα ωστε με αυτο που κανετε να εμφανιστει δια μαγειας το ποιοι δεν πληρωσαν ?

Μηπως περιμενετε να πει καποιος οτι δεν πληρωσε ?

Το θεμα ειναι αλλου ... καποιοι φερθηκαν αναγωγα ...

Αν εχουν εντοπιστει μπορει ο καθενας να δωσει ονοματα - διευθυνσεις - ομαδα αιματος ή οτι νομιζει.

Αν δεν εχουν εντοπιστει τοτε την επομενη φορα ας εχουν γνωση οι φυλακες και ας διασφαλισουν με καποιον τροπο το οτι δεν θα "ξεχαστει" καποιος αναλογα.

Τα υπολοιπα ειναι κατ'εμε απλα καταναλωση περισσευουμενης τεστοστερονης.

Φίλε Whiskey ούτε απο εμένα ...ούτε απο τον Μιχάλη ... ούτε απο τον Αντώνη τον ταβερνιάρη έχουν η μπορούσε να έχουν εντοπιστεί όποιος έφυγε λάθρα..
Το θέμα της ταβέρνας όμως λύθηκε απο τον Μιχάλη εκείνη την στιγμή..
Μην με ρωτήσετε πως ούτε μένα δεν λέει παρά το ότι τον έκανα Θεό...

Sniper_Gr

Για να ξεκαθαρίσω και κάτι...
Δεν πρόκειται απο εμένα να ακούσετε ή να δείτε γραμμένα ονόματα γιατί έχω δεχτεί άπειρα pm's και επίσης άπειρα τηλεφωνήματα...
Δεν πρόκειται γιατί είναι πάρα πολύ απλό...
Ο Χ...καρφώνει τον Ζ....
Ο Ζ...καρφώνει τον Ψ
Και όλοι μαζί καρφώνουν τον Δ...

Όταν όμως ζητώ emails για να είμαι καλλυμένος τότε όλοι γαργάρα...

Ως εκ τούτου "Δεν θα σερβίρω..."

Αλλά απορώ και θα ήθελα απο ένα συν-χομπίστα να μου λύσει μια απορία...
Την δική μου ανάρτηση περιμένατε ρε παιδιά για να γράψετε σεντόνια..;;;

Δεν ξέρατε τα προβλήματα που έχετε και τριγυρίζουν στην πρωτεύουσα..;;;
Δεν ξέρατε για την παραβίαση των κανονισμών ;;
Δεν ξέρατε για τις αθανασίες ;;
Δεν ξέρατε για αυτό , για εκείνο , για το άλλο ;;

Whiskey

Παράθεση από: Sniper_Gr στις  15 Mar 2010, 19:39:26 ΜΜ
Φίλε Whiskey ούτε απο εμένα ...ούτε απο τον Μιχάλη ... ούτε απο τον Αντώνη τον ταβερνιάρη έχουν η μπορούσε να έχουν εντοπιστεί όποιος έφυγε λάθρα..
Το θέμα της ταβέρνας όμως λύθηκε απο τον Μιχάλη εκείνη την στιγμή..

Βαγγελη αυτο που εγραψα δεν ηταν μομφη προς εσενα ή τον Μιχαλη.

Απλα ηταν η αποψη μου για το οτι δεν εχει νοημα να αναφερουν ποιοι πληρωσαν αφου στην ουσια ειναι γνωστο πως δεν ξερουν ουτε θα βρουνε ποιοι δεν πληρωσαν.

Οσο για την σταση του Μιχαλη στο θεμα πιστεψε με πως αν εστω και λιγο πεφτω μεσα στο πως σκεφτεται τοτε ειναι απολυτα κατανοητο το γιατι σωπαινει.

Whiskey

Παράθεση από: Sniper_Gr στις  15 Mar 2010, 19:46:47 ΜΜ

Εμενα μου θυμιζει το Γαλατικο χωριο του Αστεριξ ...

Ολοι εχουν παραπονα απο ολους και απλα μια κουβεντα αρκει για να τα φερνει καθε τοσο στην επιφανεια.

Ευχομαι μονο στο τελος να δεσουμε τον βαρδο και να φαμε ολοι στο ιδιο τραπεζι μονιασμενοι.

Sniper_Gr

Μόνο ένα όνομα θα πω και θα κατηγορήσω ανοιχτά για αθανασία... για παραβίαση των ορίων fps...

Λέγεται Βαγγέλης Κοντογεώργος a.k.a. Sniper_Gr

Όπου τον βρείτε σπάστε του τα μούτρα...

Αυτός φταίει για όλα

Goodspeed

Παράθεση από: Whiskey στις  15 Mar 2010, 19:54:49 ΜΜ
Εμενα μου θυμιζει το Γαλατικο χωριο του Αστεριξ ...

Humor ON - Ναι, και έτσι μας είχαν αποκαλέσει εκτός από Iznogood  :D :D - Humor OFF

Σοβαρότερα τώρα :

@ Fanioles
Παρ' ότι στην αρχή από διάφορα λεγόμενα σε είχα παρεξηγήσει άδικα, αυτό που έχω να σου πώ έπειτα από το σημερινό post σου αλλά και από τις φορές που έχουμε μιλήσει οι δυό μας ( από τηλέφωνο ή από κοντά ), ακόμα και από την πρώτη φορά που γνωριστήκαμε, όταν είχα έρθει με τον 4χρονο γιό μου για να βάλω κι εγώ ένα χεράκι στις εργασίες του Cold start, είναι ότι είσαι ένας πολύ αξιόλογος άνθρωπος, αγαπάς πολύ το ρημάδι το Airsoft και χαίρομαι που σε γνώρισα και παίξαμε και θα παίζουμε μπίλιες παρέα.

@ To whom may concern...
Η πολυετής επαγγελματική σχέση μου με την τράπεζα που είχε αναφερθεί σαν ιδιοκτήτρια του Hotel, μου άφησε γνωριμίες που τελικά φάνηκαν χρήσιμες στο συγκεκριμένο θέμα.
Δηλώνω λοιπόν ΔΗΜΟΣΙΑ ότι λίγες μέρες μετά την περίφραξη του Hotel, ήρθα σε επικοινωνία με το τμήμα Properties της εν λόγω τράπεζας, και μου επιβεβαίωσαν ότι ο συγκεκριμένος χώρος τους ανήκει εδώ και κάποια χρόνια. Στην κουβέντα πάνω ανέφερα μέσες άκρες ( ΚΑΜΜΙΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ ) για το τι είναι αυτός ο χώρος για εμάς και αν υπήρχε τρόπος να μην τον χάσουμε τελείως από το καλεντάρι μας. Μου είπαν ότι μπορούσαμε να στείλουμε ένα αίτημα σε μία επιτροπή που αρμοδιότητά της είναι να χειρίζεται θέματα σχετικά με τα ακίνητα που τους ανήκουν. Πίασε το αυγό και κούρευτο δηλαδή. Έκεί για εμένα τελείωσε το Hotel.

Έρχομαι λοιπόν τώρα, έπειτα από το τηλεφώνημα αυτό και από την λάθος πληροφόρηση που είχα πρίν το τηλεφώνημα αυτό σχετικά με το πού ανήκει το Hotel, να επιβεβαιώσω τα γραφόμενα του post στο forum του hellas, και να Απολογηθώ για τα σχόλια δυσπιστίας που έκανα επί του συγκεκριμένου θέματος.

Goodspeed ( κάτοικος Γαλατικού χωριού, επίδοξος χαλίφης στη θέση του χαλίφη, και μέλος σπείρας κλεφτών πλαστικών κουτιών )
No flag, no uniform, ever stopped the bbs from my gun...

Whiskey

Παράθεση από: Sniper_Gr στις  15 Mar 2010, 20:23:25 ΜΜ
Μόνο ένα όνομα θα πω και θα κατηγορήσω ανοιχτά για αθανασία... για παραβίαση των ορίων fps...

Λέγεται Βαγγέλης Κοντογεώργος a.k.a. Sniper_Gr

Όπου τον βρείτε σπάστε του τα μούτρα...

Αυτός φταίει για όλα

Οταν λες για παραβιαση FPS εννοεις αυτο ?

Federal Protective Service

:) :) :)

Sorry just bad humor :)

kaliostro

Μπορώ να πώ οτι ξαναδιάβασα τα ποστ (σχεδόν) απο την αρχή κ τελικά κατάφερα να με πιάσει σπαστικό γέλιο...απο τα νεύρα...παλιοί-νέοι-αρχαίοι-νιούφια κλπ χαζά δεν νομίζω οτι θα έπρεπε να έχουν θέση στον χώρο μας.Ας αρχίσουν να έρχονται οι "παλιοί" στα public ή να καλούν "νέους" στα prive τους για να δούν αν αξίζει ή όχι να ασχοληθούν-δείξουν-μάθουν κανόνες κλπ στον νέοσυνχομπίστα και ο "νέος" απο την πλευρά του αν του αρέσει να παίζει με κανόνες "σκληρούς"(FPS 350 σε όλα,mid-low caps,περιορισμένα πυρομαχικά κλπ που παίζοντε στα prive) ή να κάνει τον χαβαλέ του με την high cap,τα ποιο "ευέλικτα" FPS ή να κάνει την λαλακία του χωρίς να σέβετε "αντίπαλο" κ κανένα κανόνα(στην αυλή του το πιο πιθανό γιατί δεν νομίζω η πλειοψηφία να θέλει).Όταν κάποιος λέει "δεν ασχολούμε άλλο" 2 λόγοι πιστεύω οτι υπάρχουν...ή αδιαφορή για το μέλλον του χόμπι ή συχάθηκε να προσπαθεί.Αφού λοιπόν φτάσαμε σε ένα σημείο που είναι ή όλα ή τίποτα(γιατί το να γίνουμε 2 στρατόπεδα είναι ΤΙΠΟΤΑ) πρέπει να κάνουμε 1 βήμα πίσω ΟΛΟΙ.
Χέστικα τί έγινε πριν 1 χρόνο πριν 2 χρόνια κ πρίν 10 χρόνια στο χώρο και αν δεν συμπαθει κάποιος εμένα τον δίπλα μου τον πίσω μου.ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΙΖΩ ΑΙΡΣΟΦΤ ΜΕ ΟΛΟΥΣ!Γίνετε?Μόνο του σπανου τα γένια δεν γίνονται οπότε αφίστε τα μίσοι και κάντε κάτι οι ποιο έμπειροι γιατί θα ξεφύγει το θέμα κ στο τέλος θα γίνει κανένα χοντρό ατύχημα και πάπαλα αιρσοφτ για όλους.
Αυτά με πλήρη εκτίμηση σε όλους.Θάνος
Φίλοι είναι...τα αδέρφια που επιλέγεις!!!

Έρχονται όσοι θέλουν.... Μένουν όσοι μπορούν!!!

fanioles

Goodspeed σε παραδέχομαι ρε μπαγάσα. Είσαι μάγκας.   ;)  (και αν δεν ήσουν τόσο ψηλός θα του έμοιαζες του Iznogood οταν αφήνεις το μουσάκι χαχαχ  :P  )

CostasV

Πάλι τελευταίος έρχομαι ρε γαμώτο... Παιδιά κατανοώ την διάθεση να ρίξουμε τα πνεύματα, χαίρομε που δόθηκαν μερικές εκ του forum χειραψίες και συγχοριλίκια, ειλικρινά δεν ειρωνεύομαι. Απλά από την πλευρά μου όμως δεν εθελοτυφλώ, και θα προσπαθήσω να πω την άποψή μου.

Για όποιον νομίζει ότι η δημόσια συζήτηση (μέσω ενός forum) είναι κουραστική και ότι όταν αμβλύνονται οι τόνοι πάει να πει ότι είναι ξεκατίνιασμα, τότε κάτι δεν έχει κατανοήσει σωστά...
Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση η ποιο απλή λύση είναι να αναφέρετε το μήνυμα μου σε κάποιον συντονιστή και να με προτείνετε για αποχώρηση... εχμ sorry ban ήθελα να πω....

Να πάρω την σκυτάλη ?

Έχοντας γράψει το τρίτο post, θα σου πω πώς το σκέφτηκα και γιατί απάντησα. Γιατί διάβασα το θέμα ενός ανθρώπου, που δείχνει να είναι πνιγμένος από ανησυχίες για πράγματα που έχουν συμβεί στον αθηναϊκό χώρο... Σε άκουσα σαν να απευθύνεσαι στα παιδιά που παίζουν στην Αθήνα και να βροντοφωνάζεις : Ρε είστε τρελοί εκεί κάτω!!!... Και να σου πω την αλήθεια αισθάνθηκα σαν να μας έχουν πάρει χαμπάρι και οι πέτρες! Το τι έγραψες και το τι απάντησα δεν θα το κάνω quote, γιατί το να επαναλαμβανόμαστε αμφότεροι καταντάει κουραστικό για όλους μας.

Για τα προβλήματα που έχουμε, και θα έχουμε (στο υπογράφω), τα οποία τριγυρίζουν την πρωτεύουσα, τα ξέραμε, κάποια περίοδο προσπάθησαν ορισμένα  παιδιά να τα εξαλείψουν, κάποια άλλα παιδιά δεν το δέχτηκαν, δεν συνεργάστηκαν, το θεωρούσαν εκτός των ορίων (βάση τις δικιά τους οριοθέτησης) ίσως? πραγματικά δεν ξέρω..... και καταλήξαμε εδώ που είμαστε τώρα, και που θα είμαστε και αύριο.

Τιιιι??? Άκουσα καλά???? παραβίαση κανονισμών?  Διάβασε σε παρακαλώ το προηγούμενο μου post. Και ταυτόχρονα μπορείς να προσθέσεις και όλα τα παραπάνω τις προηγούμενης παραγράφου.

Οι αθανασίες τώρα είναι ένα πράγμα που δεν είναι απόλυτα ελεγχόμενο από την πλευρά που γράφω. Τουλάχιστον με τα άτομα που επιλέγω να παίξω, είμαι σίγουρος για τον χαρακτήρα τους και την τιμιότητα τους, τους έχω εμπιστοσύνη, και δεν μπαίνω στην διαδικασία να κάνω τον σερίφη, και να φαίνομαι σαν κακεντρεχής και σπασ@ρχίδας.... Αυτό που ονομάζουμε airsoft  ενα πράγμα.
Η λύση του παίζω με τα άτομα που γουστάρω, και ξέρω ότι δεν θα πάει η Κυριακή μου στράφι υπάρχει. Κάποιοι την επιλέγουν, κάποιοι δεν την επιλέγουν

Μια μικρή παρένθεση παρακαλώ...Στο θέμα περί Sapper και στις κατηγορίες που απαγγέλθηκαν στο ότι είναι απατεώνας και στις όποιες υπόνοιες τον βαραίνουν για το ότι έχει κάνει ενέργειες για να καταστρέψει το hobby, απλά με βρίσκουν αντίθετο... Εγώ προσωπικά στα παιχνίδια που έχω παίξει μαζί με τους Ghost (από τα δικά μου μάτια), δεν είχα τρανταχτό παράδειγμα περί αθανασιών... Στα άλλα όσα είπε ο ντροπαλός ακατονόμαστος (φανερώσου) με βρίσκουν σύμφωνο. 
Defeat isn't when you fall down, defeat is when you refuse to stand up!

SAPPER

+1 Στον Kostas-V αν και καθυστερημένα που το λέω τα λόγια του έχουν ιδιαίτερο βάρος γιατί τον ξέρω και ποτέ δεν μιλά με κακία.
+1 Στον baldcoyote και ας με αγγίζουν μερικά και εμένα, έχει δίκιο και συγνώμη.
+1 Στον Fanioles που δεν συμβιβάστηκε ποτέ και ο λόγος του είναι δίκοπο μαχαίρι και το ξέρει αλλά ακούει την καρδιά του και τον σέβομαι.
+1 Στον Goodspeed aka isnogood aka asterix... θα σε κάνω bun ρε γιατί απαγορεύετε να έχεις τόσα πολλά nick name ;D ;D ;D που είχε το θάρρος και παραδέχτηκε το λάθος του.

Και συνεχίζω...

Παράθεση από: Sniper_Gr στις  15 Mar 2010, 19:39:26 ΜΜ
Σωστός !!! αν ακούν αυτοί που δεν πλήρωσαν είναι η ευκαιρία τους στο επόμενο game να φερθούν αντρίκια και να ζητήσουν συγνώμη στο παλικάρι.

Για να ξεκαθαρίσω και κάτι...
Δεν πρόκειται απο εμένα να ακούσετε ή να δείτε γραμμένα ονόματα γιατί έχω δεχτεί άπειρα pm's και επίσης άπειρα τηλεφωνήματα...
Δεν πρόκειται γιατί είναι πάρα πολύ απλό...
Ο Χ...καρφώνει τον Ζ....
Ο Ζ...καρφώνει τον Ψ
Και όλοι μαζί καρφώνουν τον Δ...

Όταν όμως ζητώ emails για να είμαι καλλυμένος τότε όλοι γαργάρα...
Δεν πρόκειται να πάρεις φίλε γιατί πολύ απλά λένε ψέματα, όποιος έχει δίκιο μιλάει ανοιχτά και μπροστά σε όλους,  θέλω να σου πω κάτι δημόσια ώμος.. όπως θα είδες δεν σου έστειλα κανένα pm ούτε σε πήρα τηλέφωνο, ούτε σου πούλησα δράκους στην ταβέρνα για άλλους για να βγω λάδι, με κάποια φάση που έγινε στο παιχνίδι και με ρώταγες σου είπα θα τα πω μπροστά τους και το έκανα όπως είδες πριν πάμε για την κλήρωση, προσοχή δεν λέω κάτι τώρα για αυτούς αλλά για το πως είναι το σωστό να λύνεται η όποια παρεξήγηση.
Τα συμπεράσματα δικά σου, και παρότρυνε αυτούς που σου στέλνουν τα pm να βγουν ανοιχτά στο Forum εφόσον λένε αλήθεια και για τους μεν και για τους δεν.

Αυτά τα κρυφά καρφώματα απομεινάρια της κατοχής από σπιούνους συχαίνομαι, η κουκούλα τους είναι το πληκτρολόγιο, ούστ ρουφιάνοι...  >:(

Κάτι άλλο τώρα μίλησα με τον Spaniard και τον Vag Black και μου είπαν για μια βρώμα που παίζει για τους Ghost Recon...

1η Βρώμα, Ο Marksman δεν βγήκε σε Hit γιατί την έφαγε στο Αλεξίσφαιρο κράνος του όπως ισχυρίστηκε στον "αντίπαλο" του...
2η Βρώμα, Η Αθηνά δεν βγήκε γιατί την έφαγε στο αλεξίσφαιρο γιλέκο της όπως ισχυρίστηκε στον "αντίπαλο" στο σενάριο μας NIBIRU στο οποίο δεν έλαβε μέρος Τώρα πως γίνετε αυτό   ???  μάλλον Ghost είναι  ;D
3η Βρώμα, κάποιος από εμάς την έφαγε στην αρβύλα στο Hotel και έλεγε για δικαιολογία ότι στην UKARA δεν είναι Hit.

Ψάχνοντας λοιπόν από που ξεκίνησαν οι δράκοι έμαθα ότι το αλεξίσφαιρο γιλέκο είναι ιστορία που παίζει πολύ πριν από εμάς, εποχή Findel.
Η ιστορία για την Αρβύλα όπως ανέφερε και ο ανώνυμος Apokalypse now (τρομάρα του) είχε να κάνει με τους T.A.S στο Hotel μια εποχή που δεν πατάγαμε εκεί και συγκεκριμένα σε game που δεν ήμασταν εκεί, τώρα κατά πόσο είναι αλήθεια δεν ήμουν μπροστά δεν ξέρω ας μιλήσουν οι εμπλεκόμενοι.
Για το κράνος την ψάχνω ακόμα... αλλά που θα πάει...
Επίσης ψάχνω και αυτόν που τα πάντρεψε όλα σε εμάς για να μας μειώσει, έτσι για να τον ξεμπροστιάσω, εκτός αν το κάνει μόνος του που αμφιβάλω γιατί η Αθηνά που αναφέρθηκε έχει πιο μεγάλα αρχ.... από αυτόν.

Powerplant

+1 στο ποστ του badcoyote. Με κάλυψε.
Μπράβο στον fanioles που κάνει πολλά βήματα προς την σωστή κατεύθυνση παραδεχόμενος τα όποια λάθη εκείνος αναφέρει.
Σωστός και Goodspeed που "ακολουθεί".
Επειδή έχω διαβάσει και παλαιότερα μαλλιοτραβήγματα και σε άλλα φόρουμ, μήπως να αφήσουμε τις κόντρες και να ξεκινήσουμε καμιά πιο υγιή αντιπαλότητα ανεβάζοντας κάθε Κυριακή και ένα καλύτερο σενάριο που θα μας ευχαριστεί όλους και θα μας κάνει και καλύτερους παίκτες; Μήπως να επικεντρωθούμε να γίνουμε όλοι καλύτεροι είτε μέσω public (ανοικτών ή περιορισμένων συμμετοχών) είτε μέσω ακόμα και prive;

Για τον apocalypsenow..........δεν ξέρω τι είναι αλήθεια από όσα λές αλλά δεν είμαστε η μαφία για να φοβάσαι ότι θα σε εκτελέσουμε. Αν λες αλήθειες δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα και λέγοντας το όνομα σου να διεκδικήσεις όσο ελάχιστο δίκιο σου έχει μείνει.

SAPPER

Παράθεση από: CostasV στις  15 Mar 2010, 21:35:04 ΜΜ
Μια μικρή παρένθεση παρακαλώ...Στο θέμα περί Sapper και στις κατηγορίες που απαγγέλθηκαν στο ότι είναι απατεώνας και στις όποιες υπόνοιες τον βαραίνουν για το ότι έχει κάνει ενέργειες για να καταστρέψει το hobby, απλά με βρίσκουν αντίθετο... Εγώ προσωπικά στα παιχνίδια που έχω παίξει μαζί με τους Ghost (από τα δικά μου μάτια), δεν είχα τρανταχτό παράδειγμα περί αθανασιών... Στα άλλα όσα είπε ο ντροπαλός ακατονόμαστος (φανερώσου) με βρίσκουν σύμφωνο. 
Ουπς δεν σε πρόλαβα ρε φίλε  :D ευχαριστώ πάντως για τα καλά σου λόγια  :)  δεν αναφέρθηκε ώμος σε εμένα αλλά στον προκάτοχο μου τον fidel αν προσέξεις καλύτερα...
Για την αθανασία βέβαια χρέωσε κάποιους από εμάς που αναλύω παραπάνω  ;)

vipergr

Kαι αφού κάπως εκτονώθηκαν τα νεύρα, μήπως έφτασε η ώρα να κλειδωθεί το παρόν νήμα...?  Τόσες σελίδες είναι δύσκολο να τις παρακολουθήσει κανείς.

ΕΚΔΡΟΜΟΣ

ΜΑ τι λες εγω πειρα  σουβλακια κ μπυρα κ περιμενω  ;D τα επομενα ποστ. 8)