Έχω βαρεθεί

Ξεκίνησε από Sniper_Gr, 10 Mar 2010, 17:01:11 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

spaniard

Εντάξει Βασίλη,

Εγώ ότι επιχειρήματα είχα τα κατέθεσα. Βλέπω πως πλέον έχουν τελειώσει τα επιχειρήματα και τη θέση τους παίρνουν οι ύβρεις, η οργή, ο πόλεμος εντυπώσεων, η λάσπη κλπ, κλπ.

Πιστεύω πως εγώ ότι είχα να συνεισφέρω σε αυτό το νήμα, το έκανα. Ας πάρει τη σκυτάλλη και κανας άλλος.

Εγω παρόλο που δεν συμφωνώ μαζί σου σε κάποια θέματα παιχνιδιού, σε θεωρώ φίλο, και συνεχίζω να χαίρομαι την παρέα σου και την κουβέντα σου, άσχετα με ότι έχουμε ανταλάξει σε αυτό το νήμα. Είναι ένα πράγμα σαν το σέξ, με αρκετές γυναίκες γουστάρεις την παρέα τους, αλλά δεν σου κάνουν για το κρεβάτι. Αυτό δεν σημαίνει οτι δεν θα ευχαριστηθείς την παρέα τους στον καφέ ή το τραπέζι.

Τα λέμε λοιπόν και απο κοντά, τα του παιχνιδιού στο παιχνιδι λοιπόν.

Αυτά τα τελευταία τα γράφω μπας και καταλάβει κανας άλλος πως δεν νιώθω σαν "παλιός" που ανήκει σε κατηγορίες "ορκισμένων εχθρών". Τα πιστεύω όπως τα έγραψα, και όχι, ούτε πίνω τίποτα (θα σας έδινα), ούτε είμαι ψεύτης, ούτε επιθυμώ να εξαφανιστεί κάποιος απο προσώπου γής αν δεν μου ταιριάζει ο τρόπος παιχνιδιού του.

Τα λέμε λοιπόν την επομενη φορά και απο κοντά, ή σε κανα άλλο νήμα που θα έχει κάποιο ενδιαφέρον.

χαιρετισμοί,

Πάνος Καρούμπαλης aka Spaniard aka "κολώγρια" (για τις λευκές τρίχες "στην κεφαλή" πάει αυτό, όχι για την παλαιότητα)

Who Dares Wins

Dadias

Παράθεση από: spaniard στις  13 Mar 2010, 09:42:36 ΠΜ
Πάνος Καρούμπαλης aka Spaniard aka "κολώγρια" (για τις λευκές τρίχες "στην κεφαλή" πάει αυτό, όχι για την παλαιότητα)

χαχαχαχαχ  ;D ;D ;D ;D

ωραίοςςς

Bulldog

Παράθεση από: spaniard στις  12 Mar 2010, 22:57:28 ΜΜ

Βασίλη, σου είπα, εγώ δεν ήθελα να δώσω έκταση, εσύ επιμένεις. Χαίρομαι που γράφεις κι εσύ πως χρειάστηκε μισή mid-cap για 3 Ρέκια.
και ναι, είναι ζόρικο να πέσεις σε ενέδρα. Μπορείς να χάσεις τη μισή ή όλη τη δύναμη σου. Είμαστε σύμφωνοι. Εμένα όμως μου διηγήθηκε ο Hawkeye πως στην πραγματικότητα είδε πρώτος τον bulldog και του έριξε μια καλή ριπή. Αυτός δε, αφού την λούστηκε κανονικά, αναταράχθηκε, ανακουνήθηκε και απάντησε την ριπή, μετά την οποία οι δικοί μου φώναξαν ΕΞΩ, παρόλο που ήταν πνιγμένοι απο το άδικο.

Φίλτατε spaniard.
Γιατί λοιπόν εαν και εφόσον συνέβηκε κάτι τέτοιο δεν ήρθε να με πιάσει ο ίδιος ο hawkeye μετά και να μου ζητήσει τα ρέστα αλλά αντίθετα έπιασε εσένα και στο "διηγήθηκε"; Σε έχει ορίσει ο hawkeye δικηγόρο του ή είσαι καλός στο να παρηγορείς "αδικημένους"; Μπορεί το nickname μου να είναι Bulldog αλλά δε δαγκώνω φίλε μου. Όμως τίποτα από αυτά που μας λές δεν έγινε στην πραγματικότητα.....στην δική μας τουλάχιστον. Έχω κατέβει σε πάρα πολλά παιχνίδια και κανένας "παλιός" ή "νέος" δεν παραπονέθηκε για το ήθος μου σαν παίχτης. Γι' αυτό θα σε παρακαλούσα να σταματήσεις να πετάς λάσπη και να πλέκεις "υστοριούλες" γύρω από παίχτες που δεν γνωρίζεις.
Από την άλλη μεριά τώρα επειδή ο hawkeye μπορεί να είχε αυτή την συμπλοκή με κάποιον άλλο παίχτη εκεί γύρω και να μπερδεύτηκε ο άνθρωπος (λάθη γίνονται) καλό θα ήταν να μιλούσα έγω μαζί του από κοντά και να λυνόταν η οποιαδήποτε "παρεξήγηση".

Φιλικά Bulldog

VasiliaS

Αν δεν απομονωσουμε αυτους που σκοπιμα κανουν ζημια στη κοινοτητα μας βλεπω μονο με prive >:( >:( κ οσο για τις απειλες,κερναω κ εγω μερικες φαπες 8) 8) 8)

Doni

Correcct :D
πω pooo :D
"θα τρελαθώ , θα πηδηχτό από το παράθυρο" laughing out loud

SAPPER

Σήμερα ήρθανε και συζητήσαμε από κοντά ο Spaniard και ο Vag Black μια κίνηση που με ξάφνιασε και δεν περίμενα αλλά με ικανοποίησε διότι ο γραπτός λόγος είναι ανέκφραστος και δεν εμπεριέχει συναίσθημα για να βγαίνει σωστό συμπέρασμα, ένα πράγμα που οι περισσότεροι θα έχετε ακούσει να ζητώ από τα σενάρια μου είναι αυτό.. όλα μετά το παιχνίδι και όχι πίσω από τα πληκτρολόγια, μπροστά και παντελονάτα.
Ύστερα λοιπόν από αυτήν την κίνηση που χαιρετίζω και ενώ συμφωνήσαμε οι εμπλεκόμενοι να ξανασυναντηθούμε για το ξεκαθάρισμα ενός επίμαχου σημείου του παιχνιδιού δηλώνω ότι παίρνω πίσω τα λόγια μου για τα παντελόνια ορισμένον που σχολίασα.

Με φιλικούς χαιρετισμούς και συγνώμη από τους χρήστες του Forum για την αναστάτωση Βασίλης aka Sapper.

MARKSMAN

Παράθεση από: SAPPER στις  13 Mar 2010, 22:00:45 ΜΜ
ένα πράγμα που οι περισσότεροι θα έχετε ακούσει να ζητώ από τα σενάρια μου είναι αυτό.. όλα μετά το παιχνίδι και όχι πίσω από τα πληκτρολόγια, μπροστά και παντελονάτα.
+1000... Αυτό είναι το καλύτερο φίλε, για πολλούς και ευνόητους λόγους  ;)

fanioles

Πράγματι το οτι τα βρήκαν κάποιοι που είχαν παρεξηγηθεί είναι ευχάριστο.

ΑΛΛΑ το πρόβλημα παραμένει. Η ελληνική κοινότητα airsoft είχε, έχει και θα έχει τα ίδια και τα ίδια. ΔΕΝ προκειται να αλλάξει τίποτα.

Απλά οι συμμαχίες.

Το ταμπεραμέντο θα συνεχίσουμε να το έχουμε και θα συνεχίσουμε να τσακωνόμαστε σα τα κοκκόρια.

Για τις κλοπές κλπ που έιναι κολάσιμο και εκτός airsoft δε μίλησε κανείς. Μόνο οι αθανασίες μας πειράξανε.

Ας βρεί λοιπόν ο καθε ένας μας (προσωπικά ή ομαδικά) τη παρεούλα που του ταιριάζει για να παίζει και όλα θα είναι καλά.
Πανελλήνια παιχνίδια δεν υπάρχει καμία περίπτωση να γίνουν χωρίς φασαρίες.
Πανελλήνια παιχνίδια για μένα σημαίνουν ευκαιρία να δώ 5 φίλους που έκανα απο το airsoft και δυστυχώς μένουμε μακρυά για να τα λέμε.
Γι αυτό και στη Λαμία ήμουν πιο μάχιμος με τη κάμερα παρά με το aeg..

Επιτρέψτε μου να έχω τη σφαιρικότερη γνώμη απο όλους. Έχω περάσει απο κάποιες ομάδες και έχω βρεθεί σε συζητήσεις και θάψιμο εκατέρωθεν, που αμα το ανοίξω το ρημάδι μου θα πέφτει ξύλο με τη σέσουλα.
Τέτοια κατινιά ούτε σε γυμνάσιο θηλέων...

MitsoS_O_Yakuza

και τα δικα μου σεβη σε αυτους που τα ξαναβρηκαν και λυθηκαν ολα με το διαλογο οχι πως αν κατσει δε θα κερασω και γω φαπες αλλα λεμε τωρα οσο για τον παραπανω συμφονω και γω απολυτα μαζι σου φιλε μου FANIOLES
JapaN-PoweR-FroM-GreecE

Sniper_Gr

Σειρά μου τώρα....

Καταρχήν νιώθω πάρα πολύ άσχημα απο ένα δικό μου νήμα όλη αυτή η φασαρία...
Ταυτόχρονα όμως νοιώθω όμορφα γιατί όποιες παραξηγήσεις λύθηκαν με αμοιβαίες εξηγήσεις...

Το θέμα μας και λέω εμάς γιατί είναι εμάς είναι το τι θα γίνει απο εδώ και πέρα για να καταφέρουμε να στριμώξουμε αν όχι κ διώξουμε απο τον χώρο του airsoft για πάντα αυτούς που δημιουργούνε πρόβλημα στην κοινότητα μας...

Για το θέμα των ονομάτων τώρα...
Πως να δώσω ρε παιδιά ονόματα που όλοι γκρινιάζετε με pms ότι ο τάδε παίχτης έτσι ο τάδε παίχτης αλλοιώς αλλά κανείς δεν μου στέλνει ένα email γιατί το pm δεν έχει νομική υπόσταση ως υπογραφή ενώ το email έχει..
Που ξέρω ότι δεν βγαίνω και κατηγορώ ανοιχτά πως που είπε ο Sniper_Gr ότι ο τάδε παίχτης είναι αθάνατος...
Και βγαίνει μετά ο Sniper_Gr και λέει εγώ δεν είπα τίποτα και ξαφνικά εγώ εμφανίζομαι ως ο ηλίθιος (για να μην πω τίποτα άλλο) της υπόθεσης..

Pm's άπειρα για καταγγελίες...Email όπως ζήτησα κανένα... Καταγγελία επί του πεδίου όπως ζήτησα καμμία...
Άρα τα όσα ονόματα έχω συγκεντρώσει απο δικές αναφορές μέσω pm's τις κρατάω για λογαριασμό μου για να έχω το κεφάλι ήσυχο..    Όμως.....
Αυτοί που κάνανε ζημιά στο παιχνίδι μας στισ 28 Φεβ 2010 ξέρουν πολύ καλά ποιοί είναι και δεν πειράζει να τους έχει ο Θεός  καλά γιατί απο τον Θεό θα το βρούνε...

Θα συμφωνήσω με τον προηγούμενο φίλο σχετικά με τις Αθανασίες άντε και βάζουμε το μαχαίρι στο κόκκαλο και σιγά σιγά ξεπλένουμε των χώρο μας και δεν έχουμε πλέον άλλες και γινόμαστε παίχτες σωστοί....
Δεν είδα όμως καμμιά αναφορά στο θέμα της κλοπής που έχω αναφερθεί και για όσους δεν ξέρουν μιλάω για την κλοπή που έγινε απο το γιλέκο του AlienProduce (Μιχάλης Σούλτος Διοργανωτής του Lost Case) που αφαιρέσανε τρείς γεμιστήρες magpul pts...
Φτάσαμε και κλεβόματε μεταξύ μας..;;;
Μπράβο μας..

To ξαναλέω φύγαν άτομα απο την ταβέρνα χωρίς να πληρώσουν...
Και αυτό κλοπή είναι Κυρίες και Κύριοι είτε θέλετε να το παραδεχτείτε είτε όχι...

Μια προσωπική αναφορά σε ομάδα τώρα και κλείνω...
Για τους Hell Reckies...
Έχω την τιμή ...Ευτυχία... Όπως θέλετε πείτε να έχω παίξει μαζί τους σε τρία πανελλήνια και δεν ξέρω και εγώ πόσα χρόνια είμαστε φίλοι με συγκεκριμένο άτομο απο την ομάδα...
Ποτέ ...Μα ποτέ δεν έχουν δώσει δικαίωμα ....
Π.χ. στο Hasta La Victoria Siempre άλλη ομάδα απο άλλη περιοχή της Ελλάδος (Νησιωτική) έδωσε δικαίωμα για τσακωμό και τα Ρέκια επενέβησαν πυροσβεστικά στο τεταμένο κλίμα...
Όποτε είναι το λίγοτερο άστοχο να κατηγορούνται τα Ρέκια για οτιδήποτε...
Δείτε το όπως θέλετε αλλά στα Ρέκια σεβασμός το λιγότερο...

Υπάρχουν άλλες ομάδες στην πρωτεύουσα που δεν φτάνουν αυτό που λέμε σωστό airsoft ούτε κατά διάνοια με καμπερώματα , με αθανασίες , με βρισιές , με φωνές και γενικότερα με τακτική του τύπου είμαστε οι παλαιότεροι στον χώρο...

Λυπάμαι Κυριοι  - και μεταξύ σας ξέρετε ότι αναφέρομαι σε μερικούς αλλά δεν θα σας κάνω την χάρη να δώσω ονόματα - δεν είστε οι παλαιότεροι στον χώρο....
Παλαιότερος στον χώρο θεωρείται αυτός που έχει απο 2005....
Παλαιότερος στον χώρο θεωρείται αυτός που έχει βγάλει το λαρύγγι του να ουρλιάζει για κανόνες ασφαλείας...
Δεν ξέρω σε ποιά ομάδα αλλά και δεν με ενδιαφέρει ανήκει ο παίχτης  PITBULL (εφόσον αναφέρθηκε δημοσίως μπορώ και εγώ να το αναφέρω) αλλά θέλω να πιστεύω ότι ο εν λόγω "παίχτης" δεν θα ξανακουμπήσει aeg...
Και όπως και να το κάνουμε εσείς "οι παλαιότεροι" μαθαίνετε τους νεώτερους λάθος με συνέπεια το λάθος gaming να διαιωνίζεται...

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν απο την αρχή ....
Να στήνουμε εκ νέου τις βάσεις του παιχνιδιού απο το μηδέν...
Για να πάμε καλά γιατί διαφορετικά μαύρο φίδι που μας έφαγε...

Και ΣΕΒΑΣΜΟΣ Κύριοι ....ΣΕΒΑΣΜΟΣ σε αυτούς που είναι παλαιότεροι και περισσότερο ΣΕΒΑΣΜΟΣ στον νεότερο παίχτη και εκπαίδευση στον νεώτερο παίχτη έτσι ώστε στα πεδία του αύριο και του μεθαύριο να βρίσκουμε σωστούς και ήρεμους παίχτες και όχι John Rambo και Duncan Mc Loud γιατί πολύ απλά δεν είμαστε αυτοί...

Είμαστε Έλληνες Airsofters...
Και οι Έλληνες όταν είναι μαζί δημιουργούν θαύματα και όταν είναι χώρια μόνο διχόνοια υπάρχει...

Ευχαριστώ..

Βαγγέλης Κοντογεώργος

Sniper_Gr

Και πάντα...μα πάντα.....
Airsoft Rules....

jumbo

ολα ωραια και ολα καλα φιλοι μου... Κανενα ονομα ή εστω κανενα nick name θα δουμε; γιατι καποια στιγμη θα πρεπει να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους σε πραγματικη βαση και οχι σε υποθετικη.....
και οτι λεμε να γινετε και οχι την επομενη βδομαδα να το ξεχναμε αφου εχουμε ξεκατινιαστει πρωτα στο φορουμ και οχι στο πεδιο.... αυτα τα ολοιγα απο εναν καινουργιο παικτη....

παντα με σεβασμο και ειλικρινια

Τζιωνης Στ Ελευθεριος
ΑΡΧΕΣΘΑΙ ΜΑΘΩΝ, ΑΡΧΗ ΕΠΙΣΤΗΣΕΙ

ΑΞΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΝΙΚΑΕΙ ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥ

VasiliaS

Ας το σταματησουμε καλυτερα εδω το θεμα :)αλλα αυτο με τις απειλες... >:( >:( >:( >:(

ApocalypseNow

Ακολουθει τραγικα μεγαλο και ενοχλητικο ποστ.
Αν δεν εχετε ορεξη να σας βγουν τα ματια, μην μπητε στον κοπο να συνεχισετε.

Συνεχιζεις????

Αααα εισαι μαζοχα δηλαδη, οκ.  Ονοματα και καταστασεις δεν θελατε???? Θα τις εχετε.
Παμε λοιπον.

Θα σας πω αργοτερα ποιος ειμαι, δεν εχει σημασια ακομα. Αν δεν ξερεις που να πεταξεις λασπη, εισαι αναγκασμενος να απαντησεις απ'ευθειας στις κατηγοριες με στοιχεια και όχι να αναλωνεσαι σε παραμυθια που θα πρεπει να πλασεις για το ατομο που μιλαει.

Ειμαι, καλως η κακως, ενας από τους λεγομενους παλιους παικτες. Εχω ξεκινησει να παιζω airsoft, ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, (όχι σε εξωτερικο κλπ γιατι απλα δεν εχω παει), από τα τελη του 2005, όταν ο airsoft λαος αριθμουσε το ασυληπτα μεγαλο νουμερο των 16 ατομων μαζι με εμενα σε ολη την χωρα.
Τοτε λοιπον, υπηρχαν παλι οι ιδιοι κανονες αλλα όταν ερχονται για παιχνιδι 12 ατομα και κανεις πανυγηρι, ε, ορισμενα πραγματα φαινονται πιο μπαμ. Τοτε λοιπον δεν υπηρχαν, ουτε αθανατοι, ουτε τυφλοβολητες, ουτε τσαμπουκαληδες ουτε τιποτα...
Σιγα σιγα  λοιπον, αρχισε να διαδιδεται το airsoft. κοσμος πολυς το μαθαινε και μαζευοταν για παιχνιδι... Ωραια, λεω θα αρχισει να εχει περισοτερο ενδιαφερων...
Οργανωθηκαμε περισωτερο ψηφιζοντας επισημους κανονες για τα FPS, και πολλα αλλα και τα δημοσιευσαμε στο Hellasairsoft.
 Οντως αρχισαν και μαζευοντουσαν πολύ καλα παιδια, που χαιρομαι πραγματικα που τους γνωριζω. Αρχισαν όμως και εμφανιζοντουσαν και οι πρωτοι πονηρηδηδες. Όταν λοιπον εμφανιζοταν καποιος τετοιος, μαζευομασταν, του λεγαμε τα λαθη του μια δυο καποια στιγμη επαιρνε πρεφα ότι δεν τον παιρνει και η εβαζε μυαλο, η επαιρνε την αγουσα για άλλο χομπι.
Σιγα σιγα αρχισε να υπαρχει αυτό το φορουμ και να μαζευει παααρα πολύ περισοτερο κοσμο. Μαζι με τους καλους, φυσικα ερχονται και σκαρτοι. Και οι καλοι όμως όταν υπαρχει λαθος κοσμος να τους καθοδηγησει και να τους μαθει το χομπι, και αυτοι χαλια θα τα κανουν. Στην θεση λοιπον εργασιας που είναι ο Σαππερ, ηταν ενας απαραδεκτος απατεωνας που ηταν δυστηχως στην χειροτερη θεση που θα μπορουσε να είναι καποιος για να καταστρεψει αυτό το χομπι...
Με τον καιρο λοιπον με τις παπαριες που εκανε και ελεγε αυτό το ατομο, ειχε επικρατησει ένα απαραδεκτο σκηνικο με τρελο παρασκηνιο. Οτυπος αυτος διεσπειρε απιστευτα ψευδη από δω και από κει βαζοντας την τοτε (ας πουμε) κοινοτητα του airsoft να τρωγεται με διαφορες παπαρολογιες και κινησεις που εκανε για να τους εχει ολους του χεριου του για να τους τρωει λεφτα και να τους εχει υποχειρια. Ευτυχως με καποιες κινησεις που εγιναν από τους κακους παλιους που κατηγορουνται σημερα το ατομο αυτό βγηκε απ'την μεση.
Επικρατησε μια σχετικα μεγαλη περιοδο ηρεμιας, με μικρες αψιμαχιες, από τους παλιους κυριως, όταν εβλεπαν καποιους νεοτερους παικτες να παραβαινουν ηθελημενα η όχι καποιους κανονες του παιχνιδιου η καποιες αστοχες αναφορες μεσα από τα φορουμ. Προσπαθουσαν να προστατευσουν το χομπι από κακοτοπιες, με λιγα λογια...
Στα φορουμ λοιπον, εγιναν καυγαδες επι καυγαδων για την συμμετοχη ανηλικων στα παιχνιδια, http://www.airsoftclub.gr/forum/index.php/topic,636.0.html  http://www.airsoftclub.gr/forum/index.php/topic,1354.0.html και αλλα,  για τελειως αστοχες κινησεις παικτων, για παρανομη μετακινηση των AEG (με αποτελεσμα αυτοφορα κλπ) σε συνθηκες και ωρες που δεν μπορεις να δικαιολογησεις με τιποτα τις πραξεις αυτές, ορια FPS, καταχρηση του μπαμ  και πολλα αλλα. Ολον αυτόν τον καιρο οι παλιοι φωναζαν... Το αποτελεσμα? Επιδη καποιοι δεν βολευοντουσαν γιατι εχαναν λεφτα, δεν τους προστατευαν ως πιθανων να οφειλαν, ( μεσα στο φορουμ που ειχαν τον ελεγχο τουλαχιστο δεν λεω να παρουν τα φορουμ αμπαριζα, μην τρελαθουμε κιολας) με αποτελεσμα να βγαινουν 14χρονα παιδακια και να απειλουν αδιαντροπα το φορουμ ότι ειμαι πελατης και θα κανεις ότι σου λεω...
Αποτελεσμα, ένα τετοιο παιδακι, να βριζεται με τον Dula (που αρκετοι γνωριζετε) και να μην μιλαει κανεις. Τετοια καταντια. Μοντερειτορ κατά τα αλλα...
Με αφορμη λοιπον αρκετα τετοια περιστατικα και αφου όταν φωναζαν γινοντουσαν κακοι και κουραστικοι, ολοι οι παλιοι παικτες που προερχοντουσαν από το Hellasairsoft, σταματησαν να ασχολουνται με αυτό εδώ το φορουμ γιατι εκριναν ότι δεν αξιζει τον κοπο να ασχολουνται εδω, η και διαγραφηκαν και τελειως.
Στο διαστημα αυτό οι Ghost Reccon  ( http://www.airsoftclub.gr/forum/index.php/topic,456.0.html  ), και ο Zinja (σε άλλο τοπικ που μου διαφευγει αυτή τη στιγμη, αλλα ειχε αναφερει «λογο της μεγαλης εμπειριας που διαθετω» μου εμεινε χαρακτηριστηκα, οντας παικτης με απειρα παιχνιδια στο ενεργητικο του 4 μηνες παικτης (ναι, ειρωνικα το λεω)) αρχισαν να κανουν σεμιναρια για το πώς παιζεται το παιχνιδι, διοργανωναν παιχνιδια και μαθαιναν τον κοσμο πώς να παιζει. Καλως τα εκαναν.
Οι παλιοι λοιπον απειχαν από όλα αυτά, οργανωναν βεβαια που και που κανα μεγαλο ανοικτο παιχνιδι ειτε στο Χοτελ, ειτε στο Σουνιο. Όταν προλαβαιναν βεβαια, γιατι όταν αρχισε και μαθευοταν το Χοτελ εβγαιναν καποιοι (πχ ο El Ninio πρωτα και οι TAS αργοτερα) και σηκωναν τα παιχνιδια το ένα καπακι στο άλλο. Χαρακτηριστηκα, καποια στιγμη, βρηκα σηκωμενο παιχνιδι Κυριακη απογευμα μολις γυρησα από παιχνιδι, για την επομενη Κυριακη... Τα παιχνιδια γινοντουσαν με αρκετη εως παρα πολύ μεγαλη προσελευση κοσμου. Κανονες στις περισοτερες των περιπτωσεων δεν απαγκελωνταν (δεν λεω μονο για χοτελ), η όταν απαγκελωνταν (στο χοτελ που ξερω τουλάχιστο)_ δεν γινοταν από αυτους που το διοργανωναν αλλα «στριμοχναν» τους παραβρισκομενους παλιους. Εστω και ετσι κατι ακουγωταν όμως. Σιγα σιγα και λογο εργασιων (ενεκα βερδιων αρκετοι από εμας) δεν ερχοντουσαν σε μερικα παιχνιδια, τα παιχνιδια όμως συνεχιζοντουσαν και πολύ καλα εκαναν.
Καινουριος κοσμος όμως ερχοτανε συνεχως, αρα τους παλιους δεν τους προλαβαιναν σε αρκετα παιχνιδια. Και να σας πω και κατι δεν ηταν και υποχρεομενοι κιολας να τους ξερουν και ουτε οι αλλοι να περιφερονται με καμια ταμπελα «ΠΑΛΙΟΣ».
Σιγα σιγα λοιπον οσοι ερχοντουσαν, ειτε δεν ακουγαν καθολου κανονες, ειτε τους μισομαθαιναν ειτε καποιοι που το επαιζαν παλιοι για να φαινονται αρχηγοι και γαματοι, τους τα μαθαιναν λανθασμενα. Χαρακτηριστηκα μια συγκεκριμενη και αμημητη φαση, παικτης της TAS τρωει μπιλια στην αρβυλα και συνεχιζει να παιζει κανοντας το παγωνι. Όταν ο παικτης που εριξε διαμαρτηρηθηκε, πηρε την αποστομωτικη απαντηση « Μα στην UKARA δεν ισχιει βολη στην αρβυλα»!!!!!!!! Μονο και μονο για να το παιξει ότι ηθελε να το παιξει εμαθε σε ολους οσους τον ακουσαν, βρες την πιο γελοια δικαιολογια που μπορεις για να μην βγεις. Τετοια περιστατικα πολλα.
Σε άλλο παιχνιδι παικτης των Ghost Reccon, τρωει βολη στο κρανος και κανει το παγωνι. Διαμαρτηρεται ο βαλων και του απανταει ο βαλωμενος  «Εεεε, ξερεις, αυτό είναι πραγματικο κρανος Kevlar, αρα και στην πραγματικοτητα δεν θα πεθαινα»!!!!!!
Zinja, Στο παιχνιδι του σουνιου, σε ένα από την σειρα των  x-Files, ειχε κολησει ολο το παιχνιδι 120 ατομων για παρτη του. Καμπερομενος σε πτραυλο, και παροτι του ειχαν αδειασει τρεις  hicap απο Minimi επανω του (γυρω στις 7500 ΒΒς περιπου) δεν ελεγε να βγει. Οι μπηχτες στα φορουμ για μια εβδομαδα απειρες από πολύ κοσμο... Με τα πολλα αναγκαστηκε να το παραδεχθει. Ε, εβαλε μυαλο ειπαμε και το βουλωσαμε
Παρα πολλα τετοια περιστατικα από αυτους που υποτιθεται μαθαινανε σε ολον τον νέο κοσμο το παιχνιδι.
Οι παλιοι εβγαιναν αραια και που, πεταγαν την παπαρια τους (γκρινιαρηδες ξερολες κομπλεξικοι που θελουν να μιλανε παντου) οπου εβλεπαν κατι στραβο καταυτους, τους εβριζαν ολοι και ξανακλεινοντουσαν στο καβουκι τους...
Φτανουμε σιγα σιγα στο σημερα. Μετα από αρκετα λοιπον περιστατικα που εχουν κατηγορηθει οι παλιοι ως κομπλεξικοι ελιτιστες που προσπαθουν να κλεψουν τα πεδια που οι ιδιοι ανακαλυψαν και εδειξαν στον κοσμο (περιπτωσεις Χοτελ, Σουνιο κλπ) αποφασισαν τα τελη καλοκαιριου του 2009 να παιζουν πλεον μονο πριβε.
Που σημαινει από αμυδρη εως ανυπαρκτη παρουσια στα παιχνιδια του ...

Τους τελευταιους μηνες λοιπον, αρχιζουν και εμφανιζονται ατομα και ομαδες με ξεκαθαρη αρνηση υπακoης κανονισμων (πχ Lost Infantry για τα FPS) τραγικα πολλοι αθανατοι, φωνες και τσακωμοι μεχρι και ξυλο στα εκει παιχνιδια που προκαλεσαν πολλες φορες και συγκεκριμενα τοπικ πχ της Λαφινας και αλλα. Τα πριβε, που πλεον ο κοσμος που επαιζε ηταν ελεγχωμενος ως προς την συμμετοχη δεν ετρεχε καστανο. Ως που καποια στιγμη πετυχαμε καποιες ομαδες (Cobra & Lost Infantry και καποιοι ασχετοι με ομαδες ) σε ένα παιχνιδι στο Σουνιο, από κακη συνενοηση. Δεν πειραζει λεμε, θα δουμε τι παιδια είναι και αν αξιζουν τον κοπο θα τους καλουμε κι αυτους...
Αποτελεσμα παιχνιδιου, αθανατοι, φωνες, και απειλες ενός Lost Infantry Division  μες το safe house να κατεβασει την μαπα καποιου παικτη για σκηνικο που εγινε στο πεδιο, που ο ιδιος προκαλεσε, χρησιμοποιωντας ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΑ και τελειως ακυρα το μπαμ και που σε άλλο τοπικ στ χαρακτηριζεται και ως ο ψυχραιμος που εσωσε την κατασταση στο παιχνιδι σας με τις μπουνιες. Ναι, για τον  VELOUXIOTI  λεω.

Φτασαμε επιτελους και στην Λαμια (αμην μας γκαστρωσες....) Γινεται το παιχνιδι, παει χαλια και απεγνωσμενοι οι διοργανωτες από τον χαμο που αντικριζουν διακοπτουν το παιχνιδι που ειχαν σπαταλησει τοσο χαμενο χρονο κοπο και χρημα. Πως τους το ανταποδωσαμε αυτό???? Με το να τους κλεψουμε και από πανω, ειτε τα προσωπικα τους αντικειμενα, ειτε στην ταβερνα. Οι ΓΥΦΤΟΙ, για 10 ευρω το ατομο...
Και κλοπη εχει ξαναπαρατηρηθει σε ανοικτο παιχνιδι στην Βραυρωνα, ετσι για το αρχειο...
Και το κορυφαιο, βγαινουν και κατηγορουν αυτοι που τα εχουν κανει ΣΚΑΤΑ, αυτους που δεν ηταν εκει ότι απετυχαν και εχουν ευθυνη!!!
Όταν φωναζαν οι παλιοι, ηταν κακοι και τους βριζαμε επιδη ηταν εκει και προσπαθουσαν να βοηθησουν. Τωρα αυτοι που τα εκαναν σκατα, κατηγορουν τους παλιους ότι δεν ηταν εκει να βοηθησουν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μηπως λοιπον αυτοι που κατηγορουν να κοιταξουν λιγο στους καθρευτες τους για να βρουν φταιχτες και να αφησουν τον κοσμο να κανει τα παιχνιδια του και όχι να απασχολειται με τα πισωπλατα μαχαιρωματα που διαδιδουν για τους παλιους??????
ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΚΟΜΠΛΕΞ ΤΟΥ ΚΛΑΣΜΕΝΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΕ ΠΑΙΖΟΥΝ(Για να μην σε καλουν καποιο λογο θα εχουν δεν θα σου δωσουν και λογαριασμο) Ε, κυριε Sapper και Sunbird και οποιος αλλος????
Τα ψεματα του Χοτελ που τελικα απεδηχθη περιτρανα ότι οντος το περιφραξε η τραπεζα, ακομα δεν ειχατε τα παντελονια να βγειτε και να ζητηστε συγνωμη... Και ακομα μπηχτες πετατε. Ναι και οι του Hellasairsoft εκαναν και λαθη, και τσαντηστηκαν και πεταξαν και λογια που δεν επρεπε να πουν ειτε μιλησαν αποτομα και καχυποπτα σε καποια πραγματα (Bobkid, Fanioles Helistas κλπ) αλλα την κυρια ευθυνη την εχετε ΕΣΕΙΣ ΚΥΡΙΟΙ.
ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΤΕ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΣΑΣ ΕΞΩ.

Επιτελους, τελος. Τα ειπα και ξαλαφρωσα. Από εδώ και περα θα φανει ποιος θελει να κανει δουλεια, η απλα να πεταξει την λασπη του για να γλυτωσει το κραξιμο και να συνεχισει να το παιζει αρχηγος.
Γεια σας.

Το παρων εχει σωστει και θα αποσταλει με πμ σε ολλα τα φορουμ σε περιπτωση που σβηστει  η παραποιηθει...

VasiliaS

Επιτελους, τελος. Τα ειπα και ξαλαφρωσα. Από εδώ και περα θα φανει ποιος θελει να κανει δουλεια, η απλα να πεταξει την λασπη του για να γλυτωσει το κραξιμο και να συνεχισει να το παιζει αρχηγος.
Γεια σας.
Φαινεται ποιος πεταει λασπη κ μες την ανωνυμια σου ποιος θελει να γλυτωσει το κραξιμο >:(Προφανως οι γνωσεις σου ειναι περιορισμενες κ γι΄αυτο δεν μπορεις ουτε να το παιξεις αρχηγος ;DΟι γνωσεις που κατεχονται απο τους GHOSTS κρινονται απο τους συναθλητες κ αξιολογουνται!!!Κ σε σχεση με σενα κ του συναφιου σου δεν το ΠΑΙΖΟΥΜΕ αλλα το εχουμε κ το κατεχουμε 8)Ζητω ΣΥΓΝΩΜΗ απο την κοινοτητα για τη δικη μου χολη αλλα οχι ν΄ακουμε κ οποιον να΄ναι κ οτι να΄ναι >:( >:(

BoBKiD

Παράθεση από: VasiliaS στις  15 Mar 2010, 10:33:57 ΠΜ
Οι γνωσεις που κατεχονται απο τους GHOSTS κρινονται απο τους συναθλητες κ αξιολογουνται!!!Κ σε σχεση με σενα κ του συναφιου σου δεν το ΠΑΙΖΟΥΜΕ αλλα το εχουμε κ το κατεχουμε

Αυτές οι άτιμες οι γνώσεις θα μας φάνε όλους...  ;D

Όταν θέλεις, ψάχνεις τρόπους...Όταν δεν θέλεις, ψάχνεις αιτίες...!
Diligentia, Vis, Celeritas

Maleficus

Φίλε μου μάλλον μιλάς για τον Fidel!!!

Κατηγόρησε όσο θες την ομάδα του PITBULL για τα FPS του όπλου και το ξύλο που πήγε να φάει ο Mr.416 αλλά εγώ μόνο να φνταστώ μπορώ τι θα του είχαν κάνει  άμα την είχαν πάθει εκείνοι σε Πριβέ δικό τους !

όσον αφορά το Κέβλαρ το έχω ακούσει και εγώ το περιστατικό και δέξου το γεγονός ότι το παλικάρι είχε μόλις μεταβεί απο το MilSim paintball όπου κάτι τέτοιο ισχύει και μπορεί να μην ήξερε ...
με την ίδια λογική επειδή ένα μπιλάκι όμως πέρασε ξυστά από τη παραλλαγή μου και δεν ακούμπησε το γόνατο σημαίνει ότι δεν βγαίνω και ναι αυτό σημαίνει πως είμαι υπέρ στο αν το κράνος μας εξομοιώνει Κεβλαρ να μην βγαίνουμε αλλά εφόσον δεν ισχύει θα παίζω με αυτόν τον κανόνα όπως τώρα μάλλον κάνει και εκείνος.
δεν μπορείς να κατηγορείς μία ολόκληρη ομάδα για κάτι τέτοιο

Όσον αφορά την μπότα και την UKARA δεν θα πώ τίποτα παραπάνω παρά το μόνο το μακάρι να ίσχυε εδώ πέρα διότι τότε θα είχαμε ομοσπονδία και δεν θα είχαμε παρόμοια προβλήματα
αλλά άντε να αγοράσεις όπλο μετά

όσον αφορά τους διωργανωτές στο παιχνίδι που έγινε και έσπασε το παλικάρι τα δόντια του φταίμε όλοι (δεν ήμουν εκεί και θέλω να πιστεύουμε πως πορευόμαστε σαν ένα)
οι διοργανωτές διότι δεν διαβάσανε στο κοινό τους κανόνες ούτε απο φωτοτυπία όσο ηλίθιο και αν φαίνεται γιατί πολύ απλά ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ!!!
οι ποιο έμπειροι παίκτες που δεν έκραξαν την διοργάνωση επειδή δεν είπε τους κανόνες και δεν τους είπαν οι ίδιοι.(δεν ήταν αναγκασμένοι να είναι εκεί αλλά μιας και ήταν δεν κάναν την καλή? )
οι υπόλοιποι παίκτες που δεν ήξεραν τους κανόνες και πήγαν να παίξουν και είχαμε άτομα να βγάζουν τα γυαλάκια τους να βαράνε προς/απο μέσα/'εξω από το safe house/zone παρατηρήσεις δεξιά  αριστερά και ούτε έναν να τον πετάνε απο την διοργάνωση!!!!

διότι εποικοινώνησα με το παιδί που έκανε το βίντεο και μου είπε πως ήταν βολή απο 50 πόδια  στο semi

Busted Tooth Airsofting

και φαντάζομαι τι ζημιά έπαθε το παιδί που έφαγε full auto απο τόση μικρή απόσταση !!!
από εμένα δεν θα γλίτωνε το μαλακισμένο !!!

Όσον αφορα τους ανήλικους ...Ανήλικοι ειναι και ρωτάνε για να μάθουν άσχετα αν το συνεχίσανε ...εγώ δεν το συνέχισα μόλις μου δείξανε το νόμο,έκανα την ερώτηση για τη συνένεση γονέα/κηδεμόνα και μου έιπαν πως είναι out of the question
Αλλά όταν ένα φόρουμ λέει πως δέχονται ανήλικους είναι αναμενόμενο...
Τι συμβαίνει όμως με τα φόρουμ που λένε ότι πρέπει να έισαι 18 στην αρχική τους σελίδα αλλά τους αφήνουν και μιλάω για τον apo13337killer
http://www.hellasairsoft.com/forum/viewtopic.php?f=2&t=207&start=45
http://www.hellasairsoft.com/forum/viewtopic.php?f=2&t=3412
και αν βλέπεις τον κάνανε ban όχι επειδή είναι ανηλικος αλλά επειδη έκανε double posting/thread

Έχεις ανοίξει Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο με το post σου και τα flames θα γίνουν αναπόσπαστο κομμάτι του φόρουμ για λίγο καιρό και αυτό στο λέει ένας που για ποιο περίπλοκους κανόνες έχει κανει πσοτ και ποστ για παιχνίδι (Not Airsoft ) και ένας άγνωστος σε εμένα έχασε τη δουλειά του !

δεν λες ποιος είσαι αλλά το SAPPER λες τον ξέρεις αλλά εκείνος αυτή τη στιγμή δεν σε ξέρει , πες ποιος είσαι διότι έκανες χοντρη πατάτα που κρύβεσαι απο το παρονύμιο σου και λές τέτοια πράγματα διότι έτσι κρύβεσαι μάλλον απο τις δικές σου ατασταλίες!

Bulldog

Φαινεται ποιος πεταει λασπη κ μες την ανωνυμια σου ποιος θελει να γλυτωσει το κραξιμο >:(Προφανως οι γνωσεις σου ειναι περιορισμενες κ γι΄αυτο δεν μπορεις ουτε να το παιξεις αρχηγος ;DΟι γνωσεις που κατεχονται απο τους GHOSTS κρινονται απο τους συναθλητες κ αξιολογουνται!!!Κ σε σχεση με σενα κ του συναφιου σου δεν το ΠΑΙΖΟΥΜΕ αλλα το εχουμε κ το κατεχουμε 8)Ζητω ΣΥΓΝΩΜΗ απο την κοινοτητα για τη δικη μου χολη αλλα οχι ν΄ακουμε κ οποιον να΄ναι κ οτι να΄ναι >:( >:(

+1000......Πίσω από τα πληκτρολόγια ΜΟΝΟ ξέρουν να είναι όλοι "αρχηγοί" και "κομανταράδες", δεν τους παρεξηγώ......έτσι έχουν μάθει να ζούνε αυτά τα "παιδάκια"!!!

spaniard

Παράθεση από: ApocalypseNow στις  15 Mar 2010, 04:21:25 ΠΜ
Οι παλιοι εβγαιναν αραια και που, πεταγαν την παπαρια τους (γκρινιαρηδες ξερολες κομπλεξικοι που θελουν να μιλανε παντου) οπου εβλεπαν κατι στραβο καταυτους, τους εβριζαν ολοι και ξανακλεινοντουσαν στο καβουκι τους...

Το είπε, αντε να μην το πιστέψουμε:

Ας δούμε τώρα τι γίενται:

...Προφανως οι γνωσεις σου ειναι περιορισμενες κ γι΄αυτο δεν μπορεις ουτε να το παιξεις αρχηγος ;DΟι γνωσεις που κατεχονται απο τους GHOSTS κρινονται απο τους συναθλητες κ αξιολογουνται!!!Κ σε σχεση με σενα κ του συναφιου σου δεν το ΠΑΙΖΟΥΜΕ αλλα το εχουμε κ το κατεχουμε ...

Ας πάμε τώρα στα ανυσηχητικά:

Παράθεση από: Maleficus στις  15 Mar 2010, 10:45:47 ΠΜ

όσον αφορά το Κέβλαρ το έχω ακούσει και εγώ το περιστατικό και δέξου το γεγονός ότι το παλικάρι είχε μόλις μεταβεί απο το MilSim paintball όπου κάτι τέτοιο ισχύει και μπορεί να μην ήξερε ...
με την ίδια λογική επειδή ένα μπιλάκι όμως πέρασε ξυστά από τη παραλλαγή μου και δεν ακούμπησε το γόνατο σημαίνει ότι δεν βγαίνω και ναι αυτό σημαίνει πως είμαι υπέρ στο αν το κράνος μας εξομοιώνει Κεβλαρ να μην βγαίνουμε αλλά εφόσον δεν ισχύει θα παίζω με αυτόν τον κανόνα όπως τώρα μάλλον κάνει και εκείνος.
δεν μπορείς να κατηγορείς μία ολόκληρη ομάδα για κάτι τέτοιο

Όσον αφορά την μπότα και την UKARA δεν θα πώ τίποτα παραπάνω παρά το μόνο το μακάρι να ίσχυε εδώ πέρα διότι τότε θα είχαμε ομοσπονδία και δεν θα είχαμε παρόμοια προβλήματα
αλλά άντε να αγοράσεις όπλο μετά

Αν το μπιλάκι ξύνει ρούχο και όχι γόνατο, πάλι είμαστε έξω. Δεν ξεκινάμε θέμα απ'αυτού. Εγώ έχω φωνάξει ΈΞΩ επειδή ένιωσα οτι χάιδεψε τα μαλιά μου. ναι ξέρω, κατ'εσας καλός μ...ς είμαι...
Δεν μας νοιαζει τι πιστεύει ο οποιοσπήποτε για το άν μετράει στο γιακά ή το κορδόνι ή όχι. Μετράει παντού. Ζητάμε απο τον κόσμο που θα παίξει μαζί μας να έχει το πνεύμα και τη διάθεση της τιμιότητας απο μόνος του, και όχι να λύσει εξίσωση πυρηνικής φυσικής για το πόσο τυχερός στάθηκε ο αντίπαλος του ή το πόσο άδικο είναι να βγείς. ΟΥΓΚΑ: Αν σε ακουμπήσει ΒΒ, πετάγεσαι για respawn, ωστε να έχει ο αντιπαλος σου ένα 5λεπτο πλεονέκτημα. ΝΤΕΛΟΣ

πρέπει να είναι η οχτακοσιοστή εβδομηκοστή όγδοη φορά που το γράφω...

Ακόμη και τον κανόνα του "όπλου" που φτιάξαμε και ξεκίνησε μεταξύ μας, τον έχει κάνει ο κόσμος σκατά: Αντί να το παρκάρει μετά και να συνεχίσει με πιστόλι, το κατεβάζουν, πάνε 20 μέτρα μακριά και όταν δεν τους βλέπει κανεις, συνεχίζουν να παίζουν με το AEG τους. Ευχαριστώ πολύ φιλαράκι που φώναξες "όπλο" τότε, ευχαριστώ για τα αυγά (maleficius δεν πάει προσωπικά σε εσένα αυτό, αλλά στα κ@λοπαιδα που το κάνουν).

κλπ κλπ.

όσο έγαφα, βγήκε και ο bulldog να πάρει μέρος στη δυσφήμιση αυτού που τόλμησε και μίλησε

Παράθεση από: Bulldog στις  15 Mar 2010, 10:54:02 ΠΜ
+1000......Πίσω από τα πληκτρολόγια ΜΟΝΟ ξέρουν να είναι όλοι "αρχηγοί" και "κομανταράδες", δεν τους παρεξηγώ......έτσι έχουν μάθει να ζούνε αυτά τα "παιδάκια"!!!

ναι παιδιά, με αυτό τον τρόπο θα μας κάνετε να φανούμε βλάκες. Το καταφέρνετε. Για "το συνάφι σας" όπως είπε και ο VasiliaS... που έχουν ανάγκη να σας δούν να πετάτε τέτοια για να γελάσουν (μάτια μισάνυχτα, μυαλό μεσάνυχτα)...
Who Dares Wins

Maleficus

εγώ είπα ότι θα παίξω με τους κανόνες μόνο που θα ήθελα να ήταν αλλίως
άμα με πετύχει με πέτυχε

ΕΔΙΤ : αυτό σε περίπτωση που κάποιος θέλει να κάνει την σκέψη μου για το Κεβλαρ γενικό κανόνα , δεν είναι μπιχτη στον sppaniard μην χαίρεστε!!!