Λαμία 28/02/2010

Ξεκίνησε από Leonardo-Swordfish, 01 Mar 2010, 14:04:51 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

fanioles

SAPPER

Fanioles τα ρέστα μου... οι φωτογραφίες είναι τέλειες  :D

Τελικά άξιζε τα λεφτά του ο φακός  ;)

WAR ANGEL

Ειδικα η τελευταια ειναι....ΕΠΟΣ

Leonardo-Swordfish

Κ-Ο-Ρ-Υ-Φ-Α-Ι-Ε-Σ  οι φωτογραφίες!!!

ΜΠΡΑΒΟ ρε Χρηστάρα !!!!!!!!!

I LOVE THIS GAME !!!

ZINJA

ευχαριστω παρα πολυ !να εισαι καλα φιλε φανιολες! :D :D :D :D :D :D
ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!ΠΟΛΕΜΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!!

Ι-4

http://i-4team.blogspot.com/

Airetikos

Πολύ ωραίες οι φωτογραφίες και οι ασπρόμαυρες δίνουν άλλη αίσθηση !!!!

Dadias

Παράθεση από: WAR ANGEL στις  04 Mar 2010, 19:43:02 ΜΜ
Ειδικα η τελευταια ειναι....ΕΠΟΣ

χαχαχαχαχ είναι είναι!! :P

μπράβο Χρήστο για τις καταπληκτικές φοτο που έβγαλες!ευχαριστούμε!! :)

Goodspeed

Πολύ καλές Χρήστο. Ευχαριστούμε  ;)
No flag, no uniform, ever stopped the bbs from my gun...

Θάνος

Πολύ καλές!!!  :)

Υποκλίνομαι!  ;)
keep safe distance...

mirrage

Παράθεση από: fanioles στις  04 Mar 2010, 18:52:32 ΜΜ

Έγραψεεεεεε!!!

Ο τύπος στην τελευταία που κολάει???
Γνωστή φάτσα btw από κάνα STAR νομίζω
οτι είναι...

Rocks

Παράθεση από: mirrage στις  05 Mar 2010, 00:39:37 ΠΜ
Έγραψεεεεεε!!!

Ο τύπος στην τελευταία που κολάει???
Γνωστή φάτσα btw από κάνα STAR νομίζω
οτι είναι...

οτι γραφω..., γραφω ο ατιμος.....  ;D ;D :o :o :o, αλλα ελπιζω η δευτερη παραγραφος στο ποστ σου να αναφερεσε μονο στον "παληκαρι με τα γαλαζια" της τελευταιας φωτο ε???????:D :D :D :D :D

you can run, but you can not hide

dash

γριβας θεος.εγραψεεεε

mirrage

Παράθεση από: Rocks στις  05 Mar 2010, 00:58:09 ΠΜ
οτι γραφω..., γραφω ο ατιμος.....  ;D ;D :o :o :o, αλλα ελπιζω η δευτερη παραγραφος στο ποστ σου να αναφερεσε μονο στον "παληκαρι με τα γαλαζια" της τελευταιας φωτο ε???????:D :D :D :D :D

Νομίζω οτι είναι προφανές πως αναφέρεται στον "πεταχτούλι".
;D

Sniper_Gr

Fanioles φίλε μου νομίζω ότι ήρθε η ώρα να ανοίξεις το δικό σου φωτογραφείο...

Λέγανε διάφοροι φίλοι για μένα ότι έχω μάτι για φωτογραφία αλλά δεν έχουν γνωρίσει εσένα...

Υποκλίνομαι απλά....

Rocks

@ mirrage  :    :D ;)

@ fanioles :    ωραιες φωτο mate!!!!

fanioles

Ευχαριστώ φίλοι μου ..!!   

Αλλα τα εύσημα ανήκουν στον κύριο Rocks...  που μου μαθαίνει ακόμα.. αν δείτε τις φωτογραφίες του θα κρεμάσετε μασέλες...   ;D

flowerboy

Παράθεση από: CostasV στις  03 Mar 2010, 22:33:35 ΜΜ
Τ
Έχεις link να διαβάσω αμέσως τώρα? δώσε μου γιατί πραγματικά είμαι διψασμένος.... Εάν όχι, τότε σε παραπέμπω στο:

Forums στα οποια έγινε ανακοίνωση του παιχνιδιού :

http://patrasairsoft.forumup.gr/viewtopic.php?t=542&start=0&mforum=patrasairsoft

http://kefasc.ipbfree.com/index.php?showtopic=138&st=0

http://www.hact.eu/forum/viewtopic.php?f=32&t=758

http://mac-airsoft.gr/forum/index.php?topic=1125.0

Μπορεί να υπάρχουν και αλλα στα οποια δεν έχω μπει για να δω

Κάθε διοργανωτής μπορεί να καλέσει οποια άτομα θέλει αυτός !!! Είναι σαν να πας να παίξεις με την παρέα σου basket δεν είσαι υποχρεωμένος να καλέσεις όλοι την πόλη .
Το σενάριο αυτό φτιάχτηκε αρχικά για 40 άτομα maximoum , όπως αποδεικτικές κακός το παιχνίδι ανακοινώθηκε δημοσια γιατί ήρθαν άτομα τα οποια δεν έπρεπε να έρθουν !!!
Υπήρχαν άτομα τα οποια δεν έβγαιναν με τίποτα ενώ πόναγαν από μπίλιες που δέχονταν , άτομα τα οποια έβριζαν από οικογένειες μέχρι τα Θία , άτομα τα οποια έφτασαν να απλώσουν χέρι σε κριτη , άτομα τα οποια έκλεψαν εξοπλισμό από άλλο παίκτη , άτομα τα οποια έκατσαν για φαγητό και σηκώθηκαν να φύγουν χωρίς να πληρώσουν και άτομα τα οποια ενώ πήραν νερά και αλλα πράγματα από το ΚΨΜ αν μου επιτραπεί η έκφραση και δεν πλήρωσαν ποτε .
Δεν έχω δει εδώ να λέγονται αυτά και πραγματικά απορώ ...
Φιλε costasV ούτε εγώ ήμουν υπέρμαχος των πριβέ παιχνιδιών αλλα μετά από αυτά που είδα θα το σκεφτώ παρα μα παρα πολύ αν θα ξανά πάω σε κάποια public παιχνίδι .

Πάντα φιλικά Flowerboy

dash

απο την στιγμη που τους ειδατε να βριζουν,να απλωνουν χερι σε διοργανωτη κλπ γιατι δεν λετε ποιοι ειναι να καθαρισει η κοινοτητα αλλιως δεν εχει νοημα η αναφορα που κανετε.δεν λυνεται τπτ ετσι

Rocks

Παράθεση από: fanioles στις  05 Mar 2010, 14:24:38 ΜΜ
Ευχαριστώ φίλοι μου ..!!   

Αλλα τα εύσημα ανήκουν στον κύριο Rocks...  που μου μαθαίνει ακόμα.. αν δείτε τις φωτογραφίες του θα κρεμάσετε μασέλες...   ;D
κρυβε λογια!! ;D

Sniper_Gr

Παράθεση από: dash στις  05 Mar 2010, 18:27:00 ΜΜ
απο την στιγμη που τους ειδατε να βριζουν,να απλωνουν χερι σε διοργανωτη κλπ γιατι δεν λετε ποιοι ειναι να καθαρισει η κοινοτητα αλλιως δεν εχει νοημα η αναφορα που κανετε.δεν λυνεται τπτ ετσι

Φίλε Dash .....
Άκου να δείς πως έχει το πράγμα.....
Δυστυχώς για αυτούς  όλοι μας πλέον ξέρουμε ποιοί είναι...

Εγώ προσωπικά δεν θα παραβώ τις Αρχές Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων γιατί πολύ απλά μπορώ να βρεθώ και μπλεγμένος με τέτοια μυαλά που υπάρχουν...

Αλλά...

Εγώ ο ίδιος όταν θα βλέπω ότι π.χ. ο SNIPER_GR έχει δημιουργήσει προβλήματα και τον έχω απεναντί μου σε κάποιο briefing κάποιου παιχνιδιού τότε θα πηγαίνω εκεί μπροστά σε όλους και θα τον ξεμπροστιάζω...

Εσύ στο τάδε παιχνίδι έκανες αυτό... έκανες εκείνο.... έκανες το άλλο....

Θέλω να πιστεύω ότι οι διοργανωτές και οι υπόλοιποι παίχτες θα με υποστηρίξουν εφόσον θα μιλάω με αποδείξεις ...
Εαν δεν με υποστηρίξουν τότε εγώ θα βγάλω το συμπέρασμα ότι είναι ακριβώς ίδιοι και το ωραίο είναι ότι δεν θα μπορεί κανείς να με διαψέυσει...

Το έγραψα και σε άλλο forum...

Τέρμα τα δίφραγκα...
Τέρμα τα ψέμματα...

Το Ελληνικό Airsoft πρέπει να καθαρίσει για να χαίρονται οι σωστοί παίχτες...

Το ξέρω ότι πολλοί με λέτε μ......
Ξέρω όμως οτι οι περισσότεροι απο εμένα συμφωνείτε και εύχομαι όχι απλά να συμφωνείτε αλλά και να στηρίξετε την προσπάθεια των απανταχού ομάδων που θα κάνει παιχνίδια απο εδώ και πέρα...

Κ μην κατηγορείτε τις ομάδες που πλέον θα κάνουν private ....
Απλά αναρωτηθείτε γιατί κάνουν private....

Βάγγος - Λαμία