Λαμία 28/02/2010

Ξεκίνησε από Leonardo-Swordfish, 01 Mar 2010, 14:04:51 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

WAR ANGEL

Παράθεση από: salamine153 στις  01 Mar 2010, 20:34:52 ΜΜ
Κριμα που δεν ηξερα να ερχομουν κι γω

Αν ησουν σε ομαδα θα στο ελεγε ο αρχηγος σου.

Κωστα : Σε παρακαλω συμπαθα με αλλα ο διοργανωτης ειπε πως ηταν ''Ομαδικο'' . Τωρα γιατι δεν ενημερωσαν την ομαδα σου δεν γνωριζω....απο την αλλη παιχνιδι με 200+ ατομα δεν το λες και Prive.

Μελα :δεν εχεις και αδικο σε αυτο που λες , αλλα στην προκειμενη περιπτωση δεν εγινε ετσι.

Προς ολους : Συμφωνω ΠΛΗΡΩΣ με την αποφαση της διοργανωσης για το ''Ομαδικο'' feeling που εδωσαν στο παιχνιδι.Ηταν στην κυριολεξια προνομοιο να ξερω οτι αριστερα μου εχω την ΤAS δεξια μου τους Reccies και σαν ασφαλια βασης εχω την Β3Ζ αλλα πανω και απο αυτο ηταν τιμη μου , να ξερω οτι κατα πανω μου δεν ερχοταν ο καθε (παρακαλω συνχωρεστε μου την εκφραση , δεν χαρακτηριζει παρα μια μικρη μειωψηφια )τυχασπαρτος αλλα μια συγκροτημενη ομαδα με Αρχηγο , με συνθεση , με ολα τα παθητικα μετρα προστασιας , μια ομαδα με λιγα λογια.
Ναι προβληματα υπηρχαν...αλλα ειμαι σιγουρος οτι γλυτωσα το ΜΠΑΧΑΛΟ  που γινετε στο καθε Public και αμαυρωνουν το αθλημα μας.

Γι αυτο παρακαλω οταν ερχεστε σαν νεοι σε παιχνιδια μην ψαχνετε την επομενη ημερα για δευτερο , τριτο η τεταρτο οπλο.Ψαξτε μια ομαδα που να σας ταιριαζει και βαλτε υποψηφιοτητα για μελη.Μεσω αυτης θα παρετε τα καταληλα εφοδια , εκπαιδευση και παραστασεις ωστε να κανουμε την κοινωτητα μας να ανθησει.

Σας ευχαριστω για τον χρονο σας

WAR ANGEL

pit k

ηταν ενα παρα πολυ καλο σ/κ μετα τα σχοινακια του(για λιγους και παρα πολυ μαχημους) την καλη παρεα το παρα πολυ καλο στημαινω παιχνιδι. Την καλη οργανωση και τον πολυ καλο  φυλοτημο ΜΗΧΑΛΗ και τα υπολοιπα παιδια που το διοργανωσαν τους αξιζει ενα παρα πολυ μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ!!!!!
για τον κοπο τους την ορεξη τους για να ευχαρηστηθουμε 200~ανθρωποι το παιχνηδι και την πολυ καλη το0υς ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ τους ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ
μπραβο και στον λεο για φοτο

παντως περασαμε πολυ καλα

ZINJA

ρε καθικι καταρχην ευχαριστω για τις φωτο!
αλλα δεν κοιμομουνα σε ολη τη διαδρομη τισ επιστροφης ρε καθικι!
αλλα φταιω εγω που κρατισα 30 ατομα μονος μου και δεν μας πηραν τη σημαια ρε καθικι!
και κατι αλλο....τελικα ωραια μπουτακια εχω ε? ;D ;D ;D ;D ;D ;D εχουνε φοτογενια!
ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!ΠΟΛΕΜΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!!

Ι-4

http://i-4team.blogspot.com/

CostasV

Παράθεση από: WAR ANGEL στις  02 Mar 2010, 11:41:14 ΠΜΚωστα : Σε παρακαλω συμπαθα με αλλα ο διοργανωτης ειπε πως ηταν ''Ομαδικο'' . Τωρα γιατι δεν ενημερωσαν την ομαδα σου δεν γνωριζω....απο την αλλη παιχνιδι με 200+ ατομα δεν το λες και Prive
Βεβαίως και σε συμπαθώ, και αν μη τι άλλο το ύφος του γραπτού σου λόγου με κάνει συμπαθώ ακόμα περισσότερο.

Το εάν κάποιο παιχνίδι είναι prive δεν το κρίνεις από το νούμερο των συμμετοχών... μακάρι την επόμενη φορά να είστε 500 και μακάρι να περάσετε όλοι ακόμα ποιο super!
Με το φτωχό μου μυαλό, prive θα χαρακτήριζα ένα παιχνίδι το οποίο δεν απευθύνετε σε όλους τους παίχτες και σε όλες τις ομάδες, αλλά σε συγκεκριμένους παίχτες και σε συγκεκριμένες ομάδες ανθρώπων (όπου κοινώς ομάδες airsoft).
Στηριζόμενος στα επιχειρήματα σου ο salamine, o σούξου, ο μπούξου και ο xyz, ίσος έμειναν στην απέξω γιατί ποτέ δεν πληροφορήθηκαν ότι πρέπει να ανήκουν σε μία ομάδα... Κοινοποίηση υπήρχε? έγινε ευρέος γνωστό?* ενημερώθηκαν όλοι οι airsofters? ....Βεβαίως και όχι... το παιχνίδι κινήθηκε απευθυνόμενο σε συγκεκριμένα άτομα, ή ομάδες ανθρώπων εάν θες καλύτερα...

Εάν υπήρχε δημόσια ανακοίνωση της τάξεως δεκτές μόνο ομάδες, τότε να βγάλω flash, να κάνω δεξιά, και να με περάσεις με 225kmh... Καταλαβαίνεις γιατί με το αρχικό μου post δείχνω να μου γυρίζουν τα άντερα?

Και το άκυρο την υπόθεσης είναι ότι και για το παιχνίδι ήξερα, και καλεσμένος μέσω δευτέρων ήμουν, και είπα και όχι γιατί δεν την παλεύω με αυτούς ...

* Βασικά προσπάθησε να γίνει αλλά το έφαγε ο καιάδας!!!
Defeat isn't when you fall down, defeat is when you refuse to stand up!

Sniper_Gr

Καλησπέρα και απο μένα..

Σε πρώτη φάση να σας ενημερώσω ότι προσπαθώ απο χθές να ανεβάσω τις φωτό όπως έχω υποσχεθεί σε rapidshare για να τις πάρετε όλοι αλλά δεν λειτουργεί το site...

Μια πρώτη απ-ενημέρωση και με αρκετή ντροπή για αυτό που αντικρύσατε ....

Απολογούμαι για όποια λάθη και τυχών παραλείψεις μπορεί να είδατε στο πεδίο αλλά θέλω να μας πιστέψετε ότι δύο άτομα (ουσιατικά ένα ο Μιχάλης ) ασχολήθηκε με το πεδίο , εγώ λόγω αποστάσεως είχα αναλάβει το εύκολο κομμάτι της επικοινωνίας με τις ομάδες.
Απολογούμαι επίσης για τα παρατράγουδα τα οποία είδατε και είδαμε..
Γενικά δεν είμαι ικανοποιημένος απο την εν γένει παρουσία κάποιων παιχτών που δυστυχώς για αυτούς ξέρουμε πολύ καλά πλέον ποιοί είναι οι αθάνατοι και αυτοί που δεν αξίζουν να φέρον τον τίτλο του Έλληνα Airsofter..
Υπήρχαν παίχτες που το μόνο που ξέρανε να κάνουν σε διάφορες ανταλλαγές bb's που έτυχε να είμαι μπροστά αλλά να μην με έχουν παρατηρήσει ενω δεχόντουσαν μπίλιες ωρυόντουσαν...
ΠΟΙΟΣ ΕΓΩ ...;;; ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΤΥΧΕ ΜΠΙΛΙΑ...
και μόλις βλέπανε άτομο της διοργάνωσης καταπίναν την λαλία τους..

Αυτό εσείς το θεωρείται σωστό παιχνίδι....;;

Όσο αφορά το θέμα ποιοί κλήθηκαν και ποιοί όχι...
Κλήθηκαν όλοι και θα ζητήσω συγνώμη για αυτούς που δεν καλέσαμε γιατί είμαι υπεύθυνος εγώ...
Βέβαια μέσα απο το λάθος που δεν κάλεσαμε και άλλες ομάδες γλυτώσαμε χειρότερο διασυρμό και αυτό με κάνει να νοιώθω κάπως καλύτερα..

Αλλά...

Πως θέλουμε να λέμε ρε παιδιά ότι παίζουμε airsoft την στιγμή που αυτό που αντικρύσαμε στο πεδίο όλοι μας ήταν μια κατάσταση αισχύστου είδους..;;
Οι αθανασίες πάρα πάρα πολλές απο πάρα πολλά άτομα , άτομα τα οποία θεωρούσα ότι είναι σωστοί παίχτες και ότι δεν κάνουν τέτοιες αηδίες και δυστυχώς με διαψεύσανε οικτρά...
Αρκετοί ΦΙΛΟΙ με είχαν προετοιμάσει για τα κακώς κείμενα που θα αντιμετώπιζα κατά την διάρκεια του παιχνιδιού και εγώ ο βλαξ δεν ήθελα να τα παραδεχτώ γιατί έλεγα δεν μπορεί μεγάλοι και υπεύθυνοι άνθρωποι είμαστε...

ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΗΜΑΣΤΕ ΟΥΤΕ ΤΟ ΕΝΑ ΟΥΤΕ ΤΟ ΑΛΛΟ....

Εγώ κατηγορούσα σε κάποιες φάσεις τα κλειστά παιχνίδια και δυστυχώς ένοιωσα στο πετσί μου τι σημαίνει ανοιχτό παιχνίδι με αποτέλεσμα να το αποφεύγω πλέον ως διάολος το λιβάνι...

Σαν Βαγγέλης Κοντογεώργος και όχι σαν μέλος της Ομάδας που ασχολήθηκε με το παιχνίδι πάλεψα πολύ με τον εαυτό μου να μην δηλώσω παραίτηση απο την δραστηριότητα αυτή αλλά με κρατήσαν αρκετά αξιόλογα άτομα απο άλλες ομάδες που έχουμε και στενή φυσική επαφή.

Θεωρώ ότι έγινα αρκετά ρεζίλι σε όλους σας και το γαμώτο είναι ότι δεν φταίμε εμείς αλλά κάποιοι ανεγκέφαλοι που όχι μόνο ήρθαν με προοπτική να χαλάσουν το παιχνίδι , όχι μόνο ήρθαν στην ταβέρνα και φύγαν χωρίς να πληρώσουν αλλά είναι και μακρυχέρηδες και αφαίρεσαν υλικό (2 γεμιστήρες MAGPUL PTS) πάνω απο το γιλέκο παίχτη το οποίο έβγαλε γιατί κάποια στιγμή κουράστηκε...
Δεν μπορεί να φύγαν απο το γιλέκο μόνες τους γιατί όταν μου το ανέφερε μόνος μου έκανα δοκιμή εαν μπορούν να φύγουν απο το γιλέκο και έτσι όπως ήταν τοποθετημένες - ασφαλισμένες μόνο με δάχτυλο μπορούσαν να φύγουν..

Εγώ πλέον δηλώνω ανοιχτά και χωρίς φόβο και πάθος ότι δεν ξαναδιοργανώνω ανοιχτό παιχνίδι και σας υπόσχομαι ότι θα προσπαθήσω να σας αποζημιώσω στο μέλλον όσα άτομα αξίζουν με ένα καλύτερα στημένο αλλά πολύ κλειστό σενάριο..

Όσο για τους "παίχτες" έτσι να φέρονται σκέφτονται και θα πάνε ¨Πολύ Μπροστά"

Ευχαριστώ όλους σας φυσικά για την αξιόλογη αγωνιστική δράση που δείξατε και είμαι χαρούμενος και υπερήφανος που γνώρισα ομάδες που έχουν ήθος , ύφος και αξιοπρέπεια και ευτυχώς δεν συμπεριλαμβάνεται "στις ομαδούλες"...

Γιατί πλέον είτε θέλουμε να το παραδεχτούμε υπάρχουν ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ και οι ομαδούλες...

Για όσους λοιπόν παίξανε μέσα στα πλαίσια του ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ
Κύριοι είστε υπέροχοι και σας χειροκροτώ...        :-) :-) :-)   

Ευχαριστώ..

Βαγγέλης Κοντογέωργος

Υγ.. Μπορεί σε κάποιους να είμαι αρεστός αλλά σε όποιους αρέσουμε για τους άλλους δεν θα μπορέσουμε....

Spartan

Φιλε CostasV συγνωμη, αλλα δεν μπορω να καταλαβω τον λογο που επιτηθεσαι?????
Ειναι αναφαιρετο δικαιωμα του καθενος, να διοργανωνει ΟΠΟΥ, ΟΠΩΣ και με ΟΠΟΙΟΥΣ θελει ενα παιχνιδι....
Το μονο που δεν μπορει να κανει, ειναι να παραβλεψει τους βασικους κανονες ασφαλειας, γιατι σε περιπτωση σοβαρου ατυχηματος θετει σε κυνδινο ολη την κοινοτητα(αυτο ισχυει και για τα public)
Δεν ειναι και οτι καλυτερο να ειρονευσαι και να χαρακτηριζεις ασχημα τις επιλογες καποιων!

Ειναι πολλα που με χαλανε στα public games πχ αθανασιες,απειρα respawn,απειρα bbs,ολοι πανε χυμα,καμια τακτικη,ποτε μα ποτε δεν νιαζεται κανενας για το objective,καμπερομα καργα, οποιος θελει ερχεται οποιος θελει φευγει κτλπ
Πριν αρκετο καιρο, ελεγα ολα τα παραπανω σε καποιον υπερμαχο των public και μου απαντησε το εξης: "φιλε ερχομαι για να ξεσκασω απ την καθημερινοτητα και να διασκεδασω"
Ειχε δικιο γιατι, το πως βλεπει ο καθενας την διασκεδαση, ειναι απολυτα υποκειμενικο θεμα!
Και εμενα η διασκεδαση μου ειναι, να ανηκω σε μια καλα οργανωμενη ομαδα η οποια, εχει σαν στοχο την τακτικη κινηση σε mill sim καταστασεις(στα ορια του εφικτου παντα)
Αυτο δεν συμαινει πως δεν παω στα public η οτι δεν μου αρεσουν(εχω παει σχεδων σε ολα) απλα παω για να παιξω χαλαρα και να δω καποια φιλαρακια!
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑρα ας παιξει ο καθενας οπως τον ευχαριστει, και να μην ενοχλει τον αλλο!

Και να ξεκαθαρισουμε και μερικα θεματακια
1. Το game δεν ηταν prive, ανακοινωθηκε σε αλλο forum
Παραθεση απο την ανακοινωση
 "Το συγκεκριμένο παιχνίδι, δεν απευθύνετε σε νέους παίκτες, που θα ήθελαν να παίξουν πρώτη φορά για την εμπειρία η να συμμετάσχουν στο πρώτο τους παιχνίδι Airsoft'
Στο παιχνίδι, θα πάρουν μέρος ομάδες και παίκτες, από πολύ μακρινά σημεία της Ελλάδος και δεν θα ήταν σωστό, κάποιοι να μάθουν τους κανόνες και το πώς παίζετε το Airsoft,
στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Γι αυτό υπάρχουν τα παιχνίδια τύπου ομάδος, στα οποία και μπορούν όλοι να μάθουν τους κανόνες του παιχνιδιού και τις τακτικές της ομάδος τους"

Τι περιμενες προσωπικη προσκληση σε ολους τους airsofters???

2. Τι ειδους κοινοποιηση περιμενεις, για το να θα ανηκεις σε ομαδα η οχι???????
Απλα μπαινεις εδω http://www.airsoftclub.gr/forum/index.php/board,28.0.html
και εδω http://www.airsoftclub.gr/forum/index.php/board,42.0.html
και η 3η λυση ειναι να κανεις δικια σου ομαδα!

Sorry για το λιγο επιθετικο στιλ μου, αλλα η δραση φερνει αντιδραση!
Φιλικοτατα παντα!

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ και να μην το ξεχασω, μην σε ξανακουσω να απολογεισαι φιλε Βαγγελη(Siper_gr) γιατι θα σου σπασω το κεφαλι ;D
Δεν φταις σε κατι, σε γενικες γραμμες, μια χαρα ηταν το game!
Απλα την επομενη φορα ολοι μαζι, θα απομακρυνουμε τους ανεγκεφαλους ..
ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

CostasV

Για άλλη μια φορά τα γραφόμενα μου φλερτάρουν με το λουκέτο (παρακαλώ λίγη κατανόηση στους κ.κ. Υπευθύνους)... ποιο λουκέτο δλδ... το σβήσιμο, και είναι κρίμα γιατί λέγονται πολλές αλήθειες.

Για αρχή σου δίνω μερικά κομμάτια για να δέσεις το Puzle.

Παράθεση από: CostasV στις  01 Mar 2010, 21:30:32 ΜΜ
Περαστικά σε όλους από εσάς το παίζατε ιππότες των public παιχνιδιών, αλλά κατά βάθος ήσασταν  μεγάλες ξεκούμπωτες ρόμπες...
Παράθεση από: spaniard στις  03 Mar 2010, 09:02:50 ΠΜ
Έχει πολύ πλάκα να βλέπω πως ο ίδιος κόσμος που μας κατηγορούσε για "πριβετζήδες" βγαίνει και λέει οτι έτσι είναι καλύτερα οταν τους συμπεριλαμβάνεις.

Επίσης έχει πολύ πλάκα όταν βλέπεις (σε άλλα topics) τα ίδια άτομα που στο παρελθόν αμφισβητούσαν υποδείξεις άλλων για ασφάλεια, τρόπο συμπεριφοράς, φιλότιμο, τώρα να γράφουν εδώ και να υποδυκνύουν τα ίδια πράγματα απορώντας για το μπάχαλο των δημόσιων παιχνιδιών.

Δεν ξέρω εάν καταλαβαίνεις ποιες είναι οι ρόμπες και ότι έχουν μεγάλη πλάκα...?

Φίλε, οπλίζομε με θάρος(LOL) και συνεχίζω...
Παράθεση από: Spartan στις  03 Mar 2010, 19:03:25 ΜΜ
Το game δεν ηταν prive, ανακοινωθηκε σε αλλο forum
Φίλε μου δεν ανακοινώθηκε, εκτός και εάν είμαι περιλουσμένος από γκαβομαρα... Επιλέχθηκαν συγκεκριμένα άτομα ή συγκεκριμένες ομάδες ανθρώπων για να μην γίνει μπάχαλο. Άλλα ούτε αυτό δείχνει να δίνει την λύση, γιατί πάλι δεν ξέρεις με ποιόν έχεις να κάνεις, και για αυτόν τον λόγο τα επιτυχημένα παιχνίδια γίνονται με ανθρώπους που ξέρεις καλά και για την ποιότητα τους σαν ανθρώπους, αλλα και για την ποιότητα τους σαν παίχτες.

Παράθεση από: Spartan στις  03 Mar 2010, 19:03:25 ΜΜ
Παραθεση απο την ανακοινωση
Γι αυτό υπάρχουν τα παιχνίδια τύπου ομάδος, στα οποία και μπορούν όλοι να μάθουν τους κανόνες του παιχνιδιού και τις τακτικές της ομάδος τους"
Τι περιμενες προσωπικη προσκληση σε ολους τους airsofters???
Συγνώμη που επαναλαμβάνομε αλλά θέλω να κάνω κάποια σημεία κατανοητά... Αυτό δεν είναι παράθεση από ανακοίνωση. Είναι παράθεση από κάποιο μήνυμα που έλαβες. Παραδείγματα ανακοινώσεων μπορείς να βρεις εδώ (σχετικά με τις ανακοινώσεις στην Αττική):
http://www.airsoftclub.gr/forum/index.php/board,20.0.html 
ή εδώ:
http://www.hellasairsoft.com/forum/viewforum.php?f=35

Εάν δεν θες να να κάνεις προσωπική πρόσκληση σε όλους απλά δημιουργείς ένα thread σε κάποιο από τα δύο παραπάνω links που σου έστειλα και θέτεις τους κανόνες σου όσο αυστηροί και να είναι... Παραπλήσιο παράδειγμα θα σου δώσω εδώ:
http://www.hellasairsoft.com/forum/viewtopic.php?f=19&t=3134 (δώσε έμφαση στο πρώτο post του χρήστη Dulas)

Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι ότι το παιχνίδι δεν ήταν public, και ο όρος "ομάδικό" το οποίο σημαίνει απευθύνομε  σε συγκεκριμένες ομάδες ανθρώπων ταυτίζετε με το prive.

Τεσπα... Ας δώσω και εγώ στον Sniper_Gr τα συγχαρητήρια μου για την προσπάθεια του, ασχέτως αποτελέσματος, και να του δώσω και εγώ την ευχή-συμβουλή που άκουγα κάποια περίοδο... κύριοι τα καλύτερα έρχονται...

Πάμε για άλλα!... Οι ρόμπες να φεύγουν...

Whiskey

Παράθεση από: CostasV στις  02 Mar 2010, 21:39:58 ΜΜ
Και το άκυρο την υπόθεσης είναι ότι και για το παιχνίδι ήξερα, και καλεσμένος μέσω δευτέρων ήμουν, και είπα και όχι γιατί δεν την παλεύω με αυτούς ...

Με βαση αυτο εγω προσωπικα δεν καταλαβαινω την ολη σταση και το μενος που βγαζεις.

Πλεον αυτου, να σου τονισω (φιλικα παντα) οτι ειναι δικαιωμα του καθε ενος που φτιαχνει ενα παιχνιδι ως προς το ποιους θα καλεσει σε αυτο.

Το αν κοινοποιηθηκε το εν λογο παιχνιδι ειναι θεμα του που κοιταει κανεις, μια και αν επιθυμεις, μπορω να σου δωσω link απο αλλο forum στο οποιο ηταν κοινοποιημενο το συγκεκριμενο παιχνιδι. Τωρα θα πεις γιατι δεν μπηκε και εδω ? .... αδιαφορο φιλε μου και μην κατηγορεις τους συμμετεχοντες σε αυτο.

Για μενα δεν υπαρχουν "υπογεια ρευματα" ουτε κανεις προσπαθει να διαχωρισει τις ομαδες και τους παικτες σε "καλους" και "κακους". Απλα ετυχε καποια παιδια να κανουν ενα παιχνιδι και να καλεσουν αυτους που γνωριζαν, με την προοπτικη να μην γινει μπαχαλο το ολο θεμα (βλεπε το τι γινεται στα public εδω στην Αθηνα πολλες φορες).

Ο ιδιος ο διοργανωτης εξηγησε την θεση του. Εσυ τωρα για ποιον λογο συνεχιζεις να διαμαρτυρεσαι και μαλιστα την στιγμη που το γνωριζες και δεν φροντισες να ενημερωσεις και να εδραιωσεις την παρουσια σου (οπως ζητησε και εκανε η ομαδα μου) ... δεν το καταλαβαινω και προσωπικα μου μοιαζει για κατοπιν εορτης "στημενη" προσπαθεια κερδους εντυπωσεων ... (ζηταω προκαταβολικα συγνωμη αν αυτο ακουγεται προσβλητικο και το παιρνω πισω αμεσα αν λαμβανεται ετσι καθως αποτελει προσωπικη και μονον οπτικη - σε αυτη την φαση).

Τελειωνοντας ... εγινε ενα παιχνιδι και μετα απο αυτο ανοιχτηκε ενα topic σχετικα με τις εντυπωσεις απο αυτο. Αντι αυτου αναλωνωμαστε σε γκρινια για το αν επρεπε να καλεσθουν ολοι στην Ελλαδα ή οπως εγινε ... ας τελειωσει εδω και ας παψουμε ολοι να γραφουμε τα χιλια off-topic ...

Οποιος θεωρει τον εαυτο του "ριγμενο" τοτε μπορει καλλιστα να επικοινωνισει με τον διοργανωτη για τα περαιτερω ή απλα να μην συμμετασχει την επομενη φορα που θα τον καλεσουν (ως ενδειξη αντιδρασης).

Και παλι ζηταω συγνωμη αν καποια εκφραση μου ειναι προσβλητικη, τονιζωντας οτι σε καμια περιπτωση αυτο δεν εγινε επιτηδες.

Απολυτως φιλικα (το εννοω).

Whiskey

Spartan

To game ανακοινωθηκε και σε αλλο forum, αν θες σου στελνω και link(Το οτι ξερεις 2 forum, δεν σημαινει οτι ειναι και τα μονα)
Αλλα και να ηταν prive, παλι δεν καταλαβαινω το προβλημα σου???
Γιατι ειναι τοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοσο κακο καποιος να παιζει με αυτους που θελει, και με τον τροπο που θελει????
ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Henno

Συγνωμη για το off topik απλα θα ηθελα να αποκαταστησω μια αδικια .
Ο CostasV ειναι ενεργος παικτης τουλαχιστον 2 χρονια , χαιρει σεβασμου για το ηθος και την τιμιοτητα του , ηταν απο τα ιδρυτικα στελεχη των BRAVO 3 ZERO και μετα την αποχωρηση του απο την ομαδα συνεχισε να ειναι ενεργο και ευρυτερα αποδεκτο μελος της κοινοτητας του Airsoft.   
Oσο για το ξεσπασμα του μαλλον θα εχει εναν καλο λογο .
Μετα τιμης
Γκλαβοπουλος Ανεστης ( Henno )

we bury our mistakes

CostasV

Παράθεση από: Whiskey στις  03 Mar 2010, 21:51:33 ΜΜ
Με βαση αυτο εγω προσωπικα δεν καταλαβαινω την ολη σταση και το μενος που βγαζεις.

Τρως ένα +1 γιατι το user name σου είναι ενα απο τα αγαπημένα μου...

Παράθεση από: Whiskey στις  03 Mar 2010, 21:51:33 ΜΜ
Πλεον αυτου, να σου τονισω (φιλικα παντα) οτι ειναι δικαιωμα του καθε ενος που φτιαχνει ενα παιχνιδι ως προς το ποιους θα καλεσει σε αυτο.

Το αν κοινοποιηθηκε το εν λογο παιχνιδι ειναι θεμα του που κοιταει κανεις, μια και αν επιθυμεις, μπορω να σου δωσω link απο αλλο forum στο οποιο ηταν κοινοποιημενο το συγκεκριμενο παιχνιδι. Τωρα θα πεις γιατι δεν μπηκε και εδω ? .... αδιαφορο φιλε μου και μην κατηγορεις τους συμμετεχοντες σε αυτο.

Έχεις link να διαβάσω αμέσως τώρα? δώσε μου γιατί πραγματικά είμαι διψασμένος.... Εάν όχι, τότε σε παραπέμπω στο:
έγινε ευρέος γνωστό?*

Αφού δείχνεις να έχεις την ευστροφία η οποία απετήται, γιατί δεν κάνεις τον κόπο να καταλάβεις για ποιο πράγμα μιλάω?

WAR ANGEL

Παράθεση από: Henno στις  03 Mar 2010, 22:27:30 ΜΜ
Συγνωμη για το off topik απλα θα ηθελα να αποκαταστησω μια αδικια .
Ο CostasV ειναι ενεργος παικτης τουλαχιστον 2 χρονια , χαιρει σεβασμου για το ηθος και την τιμιοτητα του , ηταν απο τα ιδρυτικα στελεχη των BRAVO 3 ZERO και μετα την αποχωρηση του απο την ομαδα συνεχισε να ειναι ενεργο και ευρυτερα αποδεκτο μελος της κοινοτητας του Airsoft.   
Oσο για το ξεσπασμα του μαλλον θα εχει εναν καλο λογο .
Μετα τιμης
Γκλαβοπουλος Ανεστης ( Henno )

Για τον Θεο...Σε καμια περιπτωση ΔΕΝ αμφισβητουμε το ηθος και την τιμιοτητα του Κωστα...Το θεμα μας ειναι να βρουμε τον λογο που τα εχει μαζι μας και μας κατηγορει , για ποιον λογο μας προσαπτει οσα μας προσαπτει.
Φιλε και συναδελφε Medic (ακουγετε καλυτερα  ;) ) εχουμε βλεπεις και εμεις ενα ηθος και μια τιμη που πρεπει να υπερασπισουμε οταν νιωθουμε ''θιγμενοι''.

eversman

Έεεεεε.......ο καλός μου φίλος Κώστας,κάτι άλλο θέλει να τονίσει με την στάση του.....Δέν νομίζω ότι απευθύνεται ειδικά σε εμάς Γιώργο σαν συμμετέχοντες.Αλλού το πάει το πράγμα.....Τελικά ρε Κωστή,δέν την πήραμε τότε εκείνη τη ρημάδα την marpat,χαχαχα!

Henno

Δεν αμφισβητω την τιμιοτητα και το ηθος σας εξαλλου εχουμε παιξει μαζι και ελπιζω να ξαναβρεθουμε
συντομα απλως προσπαθω να ριξω λιγο τους τονους.
Ημουν και γω στην Λαμια και δεν θεωρω πως με θιγουν τα λεγομενα του CostasV.
Και μαλλον θα συμφωνησω με τον eversman  ;) ;) ;)

we bury our mistakes

Whiskey

Παράθεση από: CostasV στις  03 Mar 2010, 22:33:35 ΜΜ
Έχεις link να διαβάσω αμέσως τώρα? δώσε μου γιατί πραγματικά είμαι διψασμένος.... Εάν όχι, τότε σε παραπέμπω στο:

Αφού δείχνεις να έχεις την ευστροφία η οποία απετήται, γιατί δεν κάνεις τον κόπο να καταλάβεις για ποιο πράγμα μιλάω?

Σου δινω το link αλλα πρεπει να κανεις εγγραφη ... http://mac-airsoft.gr/forum/index.php?topic=1125.0

Επισης σου παραθετω και public το αναλογο post ... (αν υπαρχει διαφωνια απο τους posters παρακαλω να μου ζητησουν να το διαγραψω).

Παράθεση από: vag_mar στις  25 Μαρ 2010, 14:54:51 ΜΜ
H Airsoft Fthiotidas Team καλεί όλους του ενδιαφέρομενους να μας τιμήσουν με την παρουσία τους στο παιχνίδι LOST CASE που θα γίνει στο αναγνωρισμένο πεδίο airsoft στην Δυτική Φθιώτιδα μεταξύ των χωριών Βίτωλης και Πτελέας

Ημερομήνια Διεξαγωγής 28 Φεβρουαρίου 2010
Τελική Ημερομηνία δηλώσης παρουσίας 10 Φεβρουαρίου 2010

Το παιχνίδι πραγματοποιείται ποιό πολύ για να βρεθούμε παλιοί και νέοι airsofters για να ανταλλάξουμε τις απαραίτητες μπίλιες και φυσικά την κλασσική κρεατοκατάνυξη μετά..

Ακολοθούν λεπτομέρειες...

Σενάριο παιχνιδιού: 'Lost case' (Χαμένη βαλίτσα)
Δυο ομάδες ίσια κατανεμημένες.
Ένας βασικός και αντικειμενικός σκοπός και για τις δυο ομάδες.
Δυο βασικές θέσεις (responds-safe zone), μία για κάθε ομάδα.
Ρόλος medic για το παιχνίδι.
Αμέτρητες κατασκευές αμυντικών θέσεων στο πεδίο.
Δυο ξεχωριστοί δρόμοι, ασφαλούς διελεύσεως των παικτών.
Πόσιμο νερό-Parking-τέντες, για την περίπτωση βροχής.
Και άλλα πολλά!

Σενάριο:
''Μια μεταλλική βαλίτσα υψίστης σημασίας, ύστερα από απόπειρα καταρρίψεως του αεροσκάφους ενός πρέσβη, πετιέται από το αεροσκάφος
από ειδικό σύστημα αυτοπροστασίας που διέθετε και πέφτει σε αχανές ζούγκλα, κάπου στον Αμαζόνιο.
Το σημείο όπου προσγειώνετε είναι πολύ κοντά σε στρατόπεδο επεξεργασίας 'κόκα-κόλα', όπου εκπαιδεύονται και κάποιοι αντάρτες.
Η βαλίτσα είναι υψίστης σημασίας καθώς περιέχει τα σχέδια δράσης του ΝΑΤΟ και του ΟΗΕ για την πάταξη της τρομοκρατίας
και των βαρόνων της κοκαΐνης, που δρουν και εκπαιδεύονται στην ευρύτερη περιοχή''.

Κυβερνητικές Δυνάμεις:
Πρέπει να βρείτε την βαλίτσα, η οποία είναι πολύ κοντά στο στρατόπεδό σας και να καταφέρετε να την μεταφέρετε με ασφάλεια εντός του στρατοπέδου σας.
Όταν καταφέρετε να την πάρετε στην κατοχή σας, θα πρέπει τότε να γυρίσετε στο σημείο από όπου και ξεκινήσατε, να την λύσετε και να ανάψετε το πορτοκάλι καπνογόνο που θα έχει μέσα.
Όλα αυτά όμως, εντός του στρατοπέδου σας.
Έως ότου καταφέρετε να την επιστρέψετε, ισχύουν όλοι οι κανόνες εμπλοκής με τους επιτιθέμενους και η βαλίτσα μπορεί να αλλάξει για πολλές φορές χέρια.
Όποιος παίκτης κρατάει την βαλίτσα και την επιστρέφει, αυτομάτως ΔΕΝ ισχύει ο 'medic' για αυτόν, παρά μόνο το 'safe zone' για 5' λεπτά.
Θα χρειαστείτε ένα GPS τουλάχιστον, για την ομάδα άμυνας.
(Πράσινα Περιβραχιόνια)

Αντάρτικες Δυνάμεις:
Θα πρέπει να φτάσετε την βαλίτσα, πριν από τους αντάρτες και να την φυγαδέψετε σε προκαθορισμένο σημείο που θα σας δοθεί. (το σημείο όπου και ξεκινήσατε)
Θα χρειαστείτε ένα GPS τουλάχιστον, για την ομάδα επίθεσης.
Έως ότου καταφέρετε να την επιστρέψετε, ισχύουν όλοι οι κανόνες εμπλοκής με τους αμυνόμενους και η βαλίτσα μπορεί να αλλάξει για πολλές φορές χέρια.
Όποιος παίκτης κρατάει την βαλίτσα και την επιστρέφει, αυτομάτως ΔΕΝ ισχύει ο 'medic' για αυτόν, παρά μόνο το 'safe zone' για 5' λεπτά.
Η βαλίτσα, θα πρέπει να λυθεί και να ανοίξει, μόνο στον προκαθορισμένο χώρο, όπου και ξεκινήσατε.
(Κόκκινα Περιβραχιόνια)

Σημείωση: Ακόμα και στους χώρους βάσης της κάθε ομάδας, ισχύουν όλοι οι κανόνες εμπλοκής, έως ότου ανάψει το καπνογόνο.!

'Οι αποστάσεις θα είναι ίσια μοιρασμένες, μεταξύ των ομάδων, στον χώρο'
Το παιχνίδι βγαίνει περίπου στις 3-4ωρες.

Όροι πεδίου:
Η οριοθέτηση του πεδίου, θα γίνει πάνω σε χάρτες, οι οποίοι θα αναγράφουν όλα τα απαραίτητα στοιχεία που χρειάζονται οι παίκτες για να μπορέσουν να κινηθούν,
όσο το δυνατόν ευκολότερα και χωρίς παρατράγουδα. Η οριοθέτηση είναι αυστηρή, καθώς το πεδίο είναι πολύ μεγάλο και υπάρχει κίνδυνος, είτε κάποιος να χαθεί, είτε να φτάσει στο πλησιέστερο χωριό, πράγμα που δεν θέλουμε.
Στους χάρτες επίσης, θα αναγράφετε και το σημείο (respawns-safe zone) της κάθε ομάδας.
Υπάρχουν δυο χωματόδρομοι, οι οποίοι βρίσκονται παράλληλα με το πεδίο όπου θα γίνει το παιχνίδι και που θα χρησιμοποιηθούν ως ασφαλείς δρόμοι διελεύσεως των παικτών,
που επιθυμούν για κάποιον λόγο, να επιστρέψουν στο σημείο εκκίνησης, παρκινγκ-αυτοκίνητο-κλπ.
(Όσοι παίκτες βρίσκονται στο δρόμο, απαγορεύονται αυστηρά οι βολές από και προς αυτούς)

Απαγορεύετε αυστηρά η διέλευση του ποταμού Σπερχειού, για τον οποιονδήποτε λόγο.
Απαγορεύετε αυστηρά η ρίψη σκουπιδιών πάσας προελεύσεως στον χώρο του πεδίου.
Συνιστάτε η χρήση βιοδιασπώμενων μπίλιων (προαιρετικά)
Απαγορεύετε αυστηρά η χρήση των όπλων σας, επάνω σε άγρια ζώα.
Στον χώρο του πεδίου λόγο και της τοποθεσίας, είναι πιθανόν να δείτε:
Αλεπούδες, κουνάβια, σκαντζόχοιρους, λαγούς, σκίουρους, ασβούς, νυφίτσες, έως και αγριογούρουνο η αγριόγατα!
Τα ζώα, σε καμία περίπτωση, δεν είναι επικίνδυνα για κάποιον παίκτη και δεν είναι στόχος.
Σας παρακαλούμε επίσης όλοι μας να φέρουμε από μια σακούλα σκουπιδιών έτσι ώστε να μαζέψουμε τα σκουπίδια που τυχόν θα κάνουμε κατά την διάρκεια του παιχνιδιού.

Προσοχή: στις φυσικές παγίδες του ευρύτερου χώρου του πεδίου, όπως:
Κριμένα ξύλα η κούτσουρα, κάτω από τα πεσμένα φύλλα.
Μεγάλες λακκούβες η χαντάκια, που πολύ πιθανόν να έχουν και νερό η λάσπη.
Τις μεγάλες πέτρες (κροκάλα = πέτρες στρογγυλές από το ποτάμι) που πιθανόν να υπάρχουν κάτω από τα φύλλα.
Ξερά και σπασμένα κλαδιά, τα οποία κρέμονται στο ύψος του προσώπου σας, η είναι έτοιμα να πέσουν από ψιλά.
Αγκάθια, τύπου περικοκλάδας (παλιούρια) που αναπτύσσονται στο έδαφος.
Σε γενικές γραμμές:
Ο χώρος του πεδίου καθαρίζετε συστηματικά, τα τελευταία 3 χρόνια.
Το έδαφος είναι μαλακό και αποτελείτε από χώμα, άμμο ποταμίσια, πολλά πλατανόφυλλα και αραιά διάσπαρτες πέτρες (κροκάλα)
Το έδαφος είναι επίπεδο και ξεκούραστο.

Όροι παιχνιδιού: (κανόνες-γιατρός-responds-safe zone-fps-υλικά)
Κάθε παίκτης και των δυο ομάδων, έχει το δικαίωμα να καλέσει δυο φορές τον γιατρό της ομάδας του, η άλλης ομάδας που θα κινούνται από κοινού.
Στο τρίτο 'HIT' πάει αυτομάτως στο προκαθορισμένο σημείο, (safe zone) για 5' λεπτά και ξανά μπαίνει στο παιχνίδι.
Ο κάθε παίκτης οφείλει να φέρει επάνω του δυο μόνο κομμάτια γάζας περίπου 50cm το κάθε ένα, όσες είναι και οι φορές που δικαιούται να χρησιμοποιήσει τον γιατρό στο παιχνίδι.
Τις υπόλοιπες φορές, που θα κτυπηθεί, θα πηγαίνει αυτομάτως στο safe zone για 5'.

Τα ίδια ακριβός, ισχύουν και για τους medic των ομάδων. (2 γάζες x50cm, στο τρίτο 'hit' πάει στο safe zone για 5')
Οι medic που θα πάρουν μέρος στο παιχνίδι, θα είναι αυστηρά ελεγμένοι, για τυχόν παρατράγουδα.
Στο παιχνίδι είναι καλό να είμαστε όλοι ειλικρινής σαν συναθλητές και παίκτες.

1) Σε καμία περίπτωση δεν ρίχνουμε άσκοπες και αδέσποτες βολές.
2) Σε καμία περίπτωση δεν βγάζουμε τα γυαλιά μας, παρά μόνο εάν υπάρχει κάποιος σοβαρός λόγος, η είμαστε στο safe zone.
3) Σε καμία περίπτωση δεν ρίχνουμε κάτω από τα 10 μέτρα, εκτός και αν είμαστε σίγουροι, τότε μόνο με πιστόλι η 'ΜΠΑΜ' (και όχι κάτω από τα 5 μέτρα)
4) Όταν βγάζουμε κάποιον με 'ΜΠΑΜ', σε καμία περίπτωση, δεν του ζητάμε (του αντίπαλου), να μην πει 'AOYT' για να μην προδώσουμε την θέση μας.
Αυτό είναι λάθος και δεν πρέπει να γίνετε. (εκτός εάν σε περίπτωση που το 'ΑΟΥΤ' γίνει με επαφή του αντιπάλου, τότε ας υπάρξει συνεννόηση έως και την απομάκρυνση του ενός από του άλλου).
5) Δεν σταματάμε σε καμία περίπτωση το παιχνίδι, έστω και αν υπάρχουν τεταμένες αψιμαχίες-διαξιφισμοί η και σοβαρός λόγος.
Απευθυνόμαστε απευθείας στους διοργανωτές, οι οποίοι και θα έχουν συγκεκριμένο κανάλι επικοινωνίας για όλους.
6) Όλα τα ηλεκτρικά όπλα, δεν θα ξεπερνούν τα 450fps. (όχι κάτω από 10μετρα)
7) Όλα τα πιστόλια, αερίου-ηλεκτρικά-ελατηρίου, δεν θα ξεπερνούν τα 350fps. (όχι κάτω από 5μετρα)
Τα όπλα τύπου Sniper, είτε αερίου η ελατηρίου, δεν θα ξεπερνούν το όριο των 500fps. (όχι κάτω από 10μετρα)
Για τα ηλεκτρικά τύπου Sniper, ισχύει ότι και για τα υπόλοιπα ηλεκτρικά όπλα.(450fps) (10μτρ.)
9) Επιτρέπονται πάσης φύσεως καπνογόνα, όλων των χρωμάτων. (όχι αυτά του τύπου φωτοβολίδας, δηλαδή με εκπομπή φωτιάς, τύπου ποδοσφαιρικών αγώνων)
10) Επιτρέπονται οι χειροβομβίδες Airsoft και όχι οι χειροποίητες, αγνώστου προελεύσεως και εντάσεως (δύναμης ισχύος).
11) Επιτρέπονται, μόνο γυαλιά προδιαγραφών ISO και τύπου Airsoft.

Κριτές:
Για να μπορέσουμε να πετύχουμε το όσο δυνατόν καλύτερο και δίκαιο παιχνίδι, όλοι οι αρχηγοί των ομάδων που θα λάβουν μέρος στο παιχνίδι, ανεξαρτήτως της άμυνας και επίθεσης,
γίνονται αυτομάτως και κριτές, δίνοντας το λόγο στους διοργανωτές, οι οποίοι και θα είναι χωρισμένοι ισάριθμα στο παιχνίδι.
Οι διοργανωτές του παιχνιδιού και όσοι αποτελούν την τοπική ομάδα αεροσφαίρισης θα είναι χωρισμένοι μέσα στις δύο βασικές ομάδες και σε συνεργασία με τους αρχηγούς των δύο ομάδων που θα πρέπει να είναι ομόφωνα εκλεγμένοι για το παιχνίδι θα αποτελούν τον κορμό των κριτών.
Κριτές (Αρχηγοί και Παίχτες Τοπικής Ομάδος) θα είναι ταυτόχρονα και παίχτες.
Έτσι θα αποφύγουμε κάθε τη δυσάρεστο και μη δίκαιο.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ DRESS CODE

Προαιρετικά:
Οι παίκτες, καλό θα ήταν να έχουν, έστω μια επιγονατίδα στο πόδι όπου γονατίζουν, για την αποφυγή τραυματισμού.
Χρησιμοποιήστε ανοιχτού χρώματος μπίλιες, καθώς το πεδίο είναι πολύ σκούρο αυτή την περίοδο.
Κατάλληλες παραλλαγές για το πεδίο αυτή την εποχή, είναι οι: US Woodland camo, digital Woodland, Multicam και γενικά αυτές οι αποχρώσεις.
Αποφεύγετε τα ντυσίματα τύπου cqb-swat-κλπ. γιατί το πεδίο έχει πολλά ανοικτά σημεία και θα φαίνεστε.
Έχετε μαζί σας και ένα αδιάβροχο, για τυχόν βροχή-χιόνι-κλπ.
Γάντια, μάσκα, καπέλο-σκούφο κλπ.
Extra μπαταριές, μπίλιες και γενικά ότι νομίζετε εσείς, πως θα σας χρειαστεί για το παιχνίδι.!

'Το συγκεκριμένο παιχνίδι, δεν απευθύνετε σε νέους παίκτες, που θα ήθελαν να παίξουν πρώτη φορά για την εμπειρία η να συμμετάσχουν στο πρώτο τους παιχνίδι Airsoft'
Στο παιχνίδι, θα πάρουν μέρος ομάδες και παίκτες, από πολύ μακρινά σημεία της Ελλάδος και δεν θα ήταν σωστό, κάποιοι να μάθουν τους κανόνες και το πώς παίζετε το Airsoft,
στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Γι αυτό υπάρχουν τα παιχνίδια τύπου ομάδος, στα οποία και μπορούν όλοι να μάθουν τους κανόνες του παιχνιδιού και τις τακτικές της ομάδος τους.

ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΤΟΜΟ ΤΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΜΕ PMR ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ (PMR 1) KAI ΠΛΗΡΩΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΕΝΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΈΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΊΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ.

ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΊΣΗ ΟΠΟΙΟΝΔΉΠΟΤΕ ΜΙΚΡΟΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ ΣΕ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ.
ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΕΧΟΥΝ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΟΙ ΤΟΠΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ , ΤΟ ΕΚΑΒ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΚΡΑΚΩΜΗΣ.

Σας περιμένουμε!!
Airsoft Fthiotidas team 'MYRMIDONES'
Χρήσιμα τηλέφωνα-Hotel:
Xenia Hotel: 22310-59509
Lux Hotel: 22310-59551
Akropol Hotel: 22310-59513
Archontiko tou Ziaka: 22310-98080
Lirio Studios: 22360-24144
Alexakis Hotel: 22310-59380
Ξενοδοχείο Έλενα : 22310-25025 , 27175 - 27176

E-mail για το παιχνίδι:
[email protected]
[email protected]

Τηλέφωνο για το παιχνίδι-πληροφορίες:
6945-505851 Μιχάλης
6977-255737 Βαγγέλης

Τελος ευχαριστω για την αναγνωριση ευστροφιας (ανταποδιδω) και πιστεψε με εγω καταλαβαινω τι θες να πεις αλλα καποιοι αλλοι ισως οχι οποτε εντελως φιλικα σε προτρεπω να το δεις αυτο ;)

Dtq

Δεν έχω να πω και πολλά... Απλά...
ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΞΕΚΑΤΙΝΙΑΣΜΑ!
Έγινε ένα παιχνίδι και είτε ηθελημένα είτε όχι δεν σας κάλεσαν.
Προσωπικά πιστεύω οτι και αυτούς που κατάφερε να καλέσει (τόσα άτομα) είναι επίτευγμα.
Όσο για το ότι δεν σας κάλεσαν, θα πας την επόμενη φορά. Και ακόμα και να είναι οτι "δεν σε θέλουν" και άλλα τέτοια του δημοτικού, παιχνίδια γίνονται, δεν θα το κόψεις το άθλημα!
Κάτι δεν πάει καλά...

Παράθεση από: Barack Obama
My friends, we live in the greatest nation in the history of the world. I hope you'll join with me as we try to change it.

Sniper_Gr

Αν και μετά απο μία πάρα πάρα πολλή δύσκολη νυχτερινή βάρδια δεν θέλω να αφήνω τίποτα σε εκρεμμότητα για αυτό και με βλέπεται να απαντώ στισ 06:19 το πρωί...

Μετά από το παιχνίδι οφείλω να παραδεχτώ και θα το κάνω με οποιοδήποτε κόστος ότι πλέον υπάρχουν "παίχτες" που δεν τους θέλω ξανά στο πεδίο...
Γιατί δεν τους θέλω μπορώ να αναφέρω χίλιους δύο (1002) λόγους αλλά θα πώ το εξής ...

ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΠΑΙΧΤΗ ΠΟΥ ΒΡΙΖΕΙ ΑΛΛΟΝ ΠΑΙΧΤΗ ...(έγινε και αυτό)
ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΜΕΓΙΣΤΟ ΣΦΑΛΜΑ ΟΤΑΝ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΣΚΑΣΚΟΥΜΕ...

Υπάρχουν όμως και ΠΑΙΧΤΕΣ που όχι μόνο τους θέλω στο πεδίο αλλά τους θεωρώ απαραίτητους σε ένα παιχνίδι..

Απολογούμαι για άλλη μια φορά για αυτούς που δεν κάλεσα αλλά ανακαλύπτω ότι όλοι μας δεν επισκεπτόμαστε όλα τα forums που ασχολούνται με την αγαπημένη μας δραστηριότητα.

Καλώς ή κακώς (Κάκιστα και θέλω να με πιστέψτε με ότι δεν έγινε με δόλο) δεν κάλεσα ομάδες/άτομα τα οποία θα έπρεπε να καλέσω αλλά μπερδεύτηκα πάρα πολύ και έχασα την μπάλα ...

Για τους παίχτες / τις ομάδες που δεν κλήθηκαν το μόνο που μπορώ να υποσχεθώ εκ βάθους καρδίας είναι στο επόμενο παιχνίδι το οποίο τονίζω ότι θα είναι private (το ανώτερο μέχρι 50 άτομα κλήση και μέσα σε αυτά τα 50 άτομα θα συμπεριλαμβάνονται οποιεσδήποτε απώλειες που δεν θα έρθουν)  θα κληθούν πρώτες απο όλες.

Καλά να περνάτε πάντα....

Βάγγος - Λαμία

fanioles

Όποις δε θέλει να εμφανίζεται ας μου στείλει πμ να την αφαιρεσω.
Υπαρχουν σε αναλυση 15,1 mpixels και όποις θέλει τη δική του ας μου πει να τη στείλω με κάποιο τρόπο. (περίπου 15mb εκάστη)

Επίσης παρέχονται υπηρεσίες retouch, αντιγήρανσης και αδυνατίσματος σε εκτύπωση Α3,Α4,Α5  σε φιλικές τιμές.   (χαχαχαχα πλάκα κανω ρε.... )   καθόλου φιλικές δε θα είναι...

Καποιες που είναι ασπρόμαυρες, μου γύρισε το mode στη μηχανη και δε το πρόσεξα...  (ποιος τον ακούει το Helista...)

fanioles

fanioles