Χρήση των όπλων airsoft kai αξεσουάρ

Ξεκίνησε από Laetius, 10 Μαρ 2010, 18:07:32 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

baldcoyote

Οταν μιλαμε δεν μπορουμε να ακουσουμε...

Laetius

Kαλημέρα όχι φιλαράκι δεν έπεξα αφού δεν μ το αφήσαν να πέξει για αυτό έκανα και το παρών post .
Ο πόνος είναι  εφήμερος η δόξα είναι αιώνια

queef

Ο λόγος φαντάζομαι ήταν κάποιος άλλος όπως τα fps;

Laetius

Παράθεση από: queef στις  13 Μαρ 2010, 15:29:33 ΜΜ
Ο λόγος φαντάζομαι ήταν κάποιος άλλος όπως τα fps;

Oλόγος ήταν οτί το μοντέλο αυτό δεν πέζει σαν σνιπερ μ είπανε  με τα πόδια δεν υπήρχε πρόβλημα 450 τα σνίπερ πέζαν εγώ 370 έιχα δεν πέρναγα το όριο το έχω αναφέρει και παραπάνω αν δεις.Αμα το έπεζα ως assault  π είχε όριο 350 ενοέιται και ΔΕΝ θα πεζε   γιατί παράβενε τα όρια και  εκεί συμφωνώ, αλλα σαν σνίπερ ( με τήρηση του ρόλου  τοu:ελάχιστο συμπλοκής 35μετρα σε μονή βολή δεν βλέπω το λόγο να μην πέξω ,ειδικά όταν πέζαν και άλλα μη σνίπερ στο πεδίο.Αυτό είναι π με οδήγησε να ανοίξω αυτή τη συζήτηση.

ROOKIEJO

Παράθεση από: Laetius στις  13 Μαρ 2010, 10:21:55 ΠΜ
Kαλημέρα όχι φιλαράκι δεν έπεξα αφού δεν μ το αφήσαν να πέξει για αυτό έκανα και το παρών post .
συγνωμη αλλα νομιζω οτι ειναι δικο σου λαθος που δεν ρωτησες αν υπηρχε ελευθερο 'νομιμο 'οπλο ετσι ωστε να παιξεις
πιστευω οτι θα εβρησκες εστω ενα πιστολι .εγω ειχα 3 ελευθερα.
αλλο πραγμα ειναι να μην παιζει ενα οπλο που υπερβαινει τα ορια που εχουν ανακοινωθει και στο οποιο συμφωνω και αλλο πραγμα να μην βρει ο φιλος ενα οπλο και να μην παιξει την στιγμη που λιγο πολυ υπαρχουν εξτρα οπλα και που θεωρω ντροπη μου

Laetius

Παράθεση από: ROOKIEJO στις  13 Μαρ 2010, 16:33:49 ΜΜ
συγνωμη αλλα νομιζω οτι ειναι δικο σου λαθος που δεν ρωτησες αν υπηρχε ελευθερο 'νομιμο 'οπλο ετσι ωστε να παιξεις
πιστευω οτι θα εβρησκες εστω ενα πιστολι .εγω ειχα 3 ελευθερα.
αλλο πραγμα ειναι να μην παιζει ενα οπλο που υπερβαινει τα ορια που εχουν ανακοινωθει και στο οποιο συμφωνω και αλλο πραγμα να μην βρει ο φιλος ενα οπλο και να μην παιξει την στιγμη που λιγο πολυ υπαρχουν εξτρα οπλα και που θεωρω ντροπη μου
καλησπέρα .καταρχας δεν καταλαβένω γιατί είναι το δικό μου όπλο παράνομο μόνο και μόνο από θέμα οπτικής και δεύτερον ρώτησα και εγώ τι να κάνω τώρα  και μ είπαν απλά οτί δεν πέζει και συνέχησε το παιχνίδι  συνέχισε το παιχνίδι. Και εσείς αν θυμάμαι καλά πέζετε με mp40  ενώ τα σενάρια είναι   μοντέρνου πολέμου και μπράβο σας .Αν σας κόβανε γιατί το όπλο δεν είναι αντικειμενικό γιατί είναι από άλλη χρονικη περίοδο ας πούμε θα σας άρεσε? η ίδια λογική είναι .και δεν μπορώ να δεχτώ να κόβομαι για τέτοιους λόγους όταν στις αρχές είχα ρωτήσει το ίδιο άτομο γιατί έριχνε οπλοβομβίδα με το χέρι μ απάντησε γιατί μπορώ airsoft είναι .ούτε να πονέσω κανέναν πήγα όυτε τπτ απλά να ευχαριστηθώ το χόμπυ μας ήθελα .Αμα πέρναγα τα όρια ασφαλείας να είστε σίγουρος θα έφευγα από μόνος μου

misericord

Ξεκινώντας από το γεγονός ότι το AEG σου δεν είναι και ούτε πρόκειται να γίνει ποτέ sniper rifle, τότε εμπίπτει σε μία από τις παρακάτω 2 κατηγορίες.

1. Assault / Sub
2. Όπλα υποστήριξης.

Επειδή από ότι διάβασα στο σενάριο, δυστυχώς ο εξοπλισμός μου δεν με άφησε να παραβρεθώ, τα AEGs υποστήριξης δεν προβλέπονταν καταλήγουμε στο συμπέρασμα πώς το AEG σου τοποθετείται στην πρώτη κατηγορία άρα τα FPS max που θα έπρεπε να διαθέτει είναι 350.
Από τη στιγμή που είναι από πάνω σωστά κόβεται.

Από την άλλη μεριά δίκιο έχεις και εσύ που προσπαθείς να εκμεταλλευτείς το παραθυράκι των FPS του sniper rifle μόνο και μόνο γιατί ο Βασίλης ξέχασε να γράψε ποια ακριβώς είναι τα AEGs που θα θεωρούνται ως sniper με δυνατότητα μονόβολου και μόνο. Είμαι σίγουρος πάντως ότι και ο ίδιος ο Βασίλης θεωρεί ότι ο μέσος airsofter έχει ένα μέσο νοητικό επίπεδο που το επιτρέπει να καταλάβει ότι το stubby της AGM δεν μπορεί να γίνει sniper αν του κοτσάρεις μια διόπτρα πάνω. Να σε πληροφορήσω ότι μπορείς να κοτσάρεις διόπτρα πάνω σε Glock... τα συμπεράσματα δικά σου.

Αν ανατρέξεις σε παλιότερα παιχνίδια, πριν ακόμα αρχίσουν τα παιχνίδια στην Ελευσίνα, στα posts των public παιχνιδιών υπήρχε λίστα με τις πιθανές επιλογές sniper rifles. Από κάποιο σημείο και μετά όλοι θεωρούμε ότι αυτή η λίστα είναι αυτονόητη και δεν χρειάζεται να postάρετε συνεχώς ώστε να μην χρησιμοποιεί κανείς το παραθυράκι των fps του ελεύθερου σκοπευτή.

Αντί να καταλώνεις το χρόνο σου για να βρεις ένα τρόπο να παίζουν τα 370 fps σου ρίξε ένα βλέφαρο στο youtube και ξόδεψε 8 ευρώ για να ρίξεις το AEG σου κάτω από τα 350.

Το φοβερό με τους κανόνες των σεναρίων του airsoft είναι ότι ενώ σε αριθμό είναι συντριπτικά λίγοι υπάρχει τόσο εξωφρενικά μεγάλος αριθμός τρόπων για να τους κατανοήσει κάποιος ώστε όλες οι πιθανές παγαποντιές να φαίνονται εν μέρει σωστές. Τόσο καιρό προσπαθούμε να βάλουμε σε πλαίσια το περιβόητο "μπαμ", το οποίο είναι σαν να προσπαθείς να εξηγήσεις σε γκόμενα τι είναι το offside και ξαφνικά προκύπτει θέμα και με τα fps, τα οποία μέχρι τώρα τα θεωρούσαμε ξακάθαρα. Το πιστεύω πραγματικά ότι ο Laetius σωστά εξέφρασε το προβληματισμό του για την απομάκρυνση του AEG του αλλά και λίγη λογική μπορεί να βάλει τα πράγματα στη θέση τους χωρίς να χρειάζεται να αναγκάζουμε τους διοργανωτές να τρέχουν σε δικηγόρο για να συντάξουν ένα σενάριο.

υ.γ. Φαντάσου διαφήμιση με Καλιβάτση σε ρολο δικηγόρου σεναριων airsoft. 11888 ΤΟ νούμερο...

Laetius

Παράθεση από: misericord στις  13 Μαρ 2010, 16:55:54 ΜΜ

Αν ανατρέξεις σε παλιότερα παιχνίδια, πριν ακόμα αρχίσουν τα παιχνίδια στην Ελευσίνα, στα posts των public παιχνιδιών υπήρχε λίστα με τις πιθανές επιλογές sniper rifles. Από κάποιο σημείο και μετά όλοι θεωρούμε ότι αυτή η λίστα είναι αυτονόητη και δεν χρειάζεται να postάρετε συνεχώς ώστε να μην χρησιμοποιεί κανείς το παραθυράκι των fps του ελεύθερου σκοπευτή.

Αντί να καταλώνεις το χρόνο σου για να βρεις ένα τρόπο να παίζουν τα 370 fps σου ρίξε ένα βλέφαρο στο youtube και ξόδεψε 8 ευρώ για να ρίξεις το AEG σου κάτω από τα 350.

Επειδή εγώ αυτή τη λίστα δεν την έχω δεί και το όπλο μ έιχε πέξει ώς σνιπερ σε άλλο παιχνίδι χωρίς καν διόπτρα στα 450 και δεν είπε κανείς τπτ ακόμα και όταν είπα οτι την έφαγα στα 7 μέτρα αυτόματα ενώ εγώ κόπηκα τότε με ακ47 u για 16 fps και συμφώνησα εφόσον παρέβενε τους κανονισμούς .Αν ήταν έτσι ας βγάζαν τους άλλους π έιχαν και αυτοι  όπλα ίδιασ κατηγορίας και περισσότερα fps  να βγω και εγώ.Αλλά δεν ασχολήθηκε κανείς για αυτό ενώ εμένα απο ότι βλέπω στα post  φοβούντε μην ρίξω full auto λες και δεν ήταν αυτόματο και το dragunof  μ και το πα κίολας  φοβούντε τα 370 απο τα 35 μέτρα  και δεν φοβόντε τον άλλο σνιπερ με g36 στα 450   π είναι και αυτόματο και δεν είναι στα αλήθεια και αυτό σνιπερ και δεν είχαν πρόβλημα με το να μην υπάρχει όριο εμπλοκής στα 350.  Αλλά φένετε όποτε θέλουμε φοβόμαστε και ότι θέλουμε κόβουμε και εκεί είναι το πρόβλημα φίλε μου και όχι εγώ και το μ4 μου.Δεν ψάχνω τρόπους να παίζουν τα 370 στα όπλα μου αλλιώς δεν θα έβγαινα στο προηγούμενο game με το ακ47 u  μου. μην θήγεις το  θέμα λογικής γιατί στο λέω από αυτά π έχω δει μόνο για λογική δεν μιλάμε ούτε χαζος έιμαι ούτε μπαγαπόντης και λέω ότι μ κατέβει

misericord

Παράθεση από: Laetius στις  13 Μαρ 2010, 17:33:21 ΜΜ

Επειδή εγώ αυτή τη λίστα δεν την έχω δεί και το όπλο μ έιχε πέξει ώς σνιπερ σε άλλο παιχνίδι χωρίς καν διόπτρα στα 450 και δεν είπε κανείς τπτ ακόμα και όταν είπα οτι την έφαγα στα 7 μέτρα αυτόματα ενώ εγώ κόπηκα τότε με ακ47 u για 16 fps και συμφώνησα εφόσον παρέβενε τους κανονισμούς .Αν ήταν έτσι ας βγάζαν τους άλλους π έιχαν και αυτοι  όπλα ίδιασ κατηγορίας και περισσότερα fps  να βγω και εγώ.Αλλά δεν ασχολήθηκε κανείς για αυτό ενώ εμένα απο ότι βλέπω στα post  φοβούντε μην ρίξω full auto λες και δεν ήταν αυτόματο και το dragunof  μ και το πα κίολας  φοβούντε τα 370 απο τα 35 μέτρα  και δεν φοβόντε τον άλλο σνιπερ με g36 στα 450   π είναι και αυτόματο και δεν είναι στα αλήθεια και αυτό σνιπερ και δεν είχαν πρόβλημα με το να μην υπάρχει όριο εμπλοκής στα 350.  Αλλά φένετε όποτε θέλουμε φοβόμαστε και ότι θέλουμε κόβουμε και εκεί είναι το πρόβλημα φίλε μου και όχι εγώ και το μ4 μου.

Καταλαβαίνω πώς το λες, αν και έχεις μαλώσει με τα σημεία στίξης, και για αυτό σου είπα ότι εν μέρει έχεις δίκιο.
Για μένα ο κανόνας πάει ως εξής, αν έχει γωνίες απόλυτο μέγιστο όριο τα 350 fps.
Επειδή ακριβώς η Ελευσίνα έχει γωνίες και κτίρια θα έπρεπε το απόλυτο μέγιστο όριο να ήταν 350 παντού.

Αλλά ο κάθε διοργανωτής προσπαθεί να κρατήσει όλο τον κόσμο ευχαριστημένο.
Δυστυχώς δεν γίνεται. Αν το σενάριο προϋποθέτει κτήρια τότε μπαίνουμε σε λογική hotel. Δεν υπάρχει ελεύθερος σκοπευτής για να τελειώνουμε με τα παρατράγουδα μια και καλή.

Από την άλλη θα πει κάποιος ότι η Ελευσίνα έχει και κομμάτι woodland που μπορείς να στήσεις sniper. Και το hotel είχε την ταράτσα, τον 4ο όροφο και το πίσω woodland αλλά δεν έπαιξε ποτέ κανένας με sniper rifle εκεί πέρα.

Είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα. Τελικά ή καταλήγουμε στη λογική bolt action sniper rifles μόνο ή απόλυτο μέγιστο 350 και όποιος μπορεί να κατέβει κατεβαίνει.

Οι απορίες μου είναι οι εξής. Είχες μετρήσει το AEG σου πριν κατέβεις στο παιχνίδι?
Αν ναι τότε γιατί κατέβηκες ενώ ήξερες ότι θα στο κόψουν και δεν άλλαξες ένα ελατήριο.
Αν πάλι όχι...γιατί δεν ζητάει κανείς να του το μετρήσουν όταν αγοράζει AEG? Είμαι σίγουρος ότι κανένας δεν θα αρνιόταν μια μέτρηση την ώρα της αγοράς. Είναι μάλιστα και ένας τρόπος για να διασφαλίσεις ότι το AEG λειτουργεί κατά την παράδοση.

Laetius

δεν το μέτρησα και δεν είχα σκοπό να κάνω μετατροπές .330-350 έλεγε ότι έβγαζε και το πήρα μαζί με αξεσουάρ και για σνίπερ και για assualt  αφού και παλιότερα το είχα δει το μοντέλο να πέζει το ξανατονίζω αυτό και χωρίς διόπτρα μάλιστα εγώ τουλάχιστο μπήκα και στον ΄κοπο να το φτιάξω όσο πιο κοντά γίνετε σαν σνίπερ γιατί μ άρεσε κιόλας
δλδ αυτοί π ΄πεζαν με άλλα  μοντέλα  που ΔΕΝ ήταν σνίπερ γιατί ΄πεζαν?  αυτό εξήγησε το μου αν μπορείς . Αμα δεν πέζαν και άλλα μη σνιπερ μοντέλα γενικότερα στα παιχνίδια  δεν  θα το  αγόραζα το όπλο.Π και πάλι εφόσον μιλάμε για airsoft  άρα δεν μπορούμε να μιλάμε για ρεαλισμό π κάναμε το g-18  ίσο και όμιο με μ-16 ,g3 κ.τ.λ..Αμα ήθελα έβρισκα τρόπο να ΄πεζω σε παιχνίδια με δυνατότερα όπλα ειδικά σε παιχνίδι π δεν υπήρχε μετρητής(τα πιστόλια δεν μετριούντε αλλα εγώ το μέτρησα το δικό μου και μ έβγαλε 640 fps  με 0.30 γραμμαρίω!!!(ηταν c02 ελεγε οτι έβγαζε 300 στο site του βασιλικου) γιατί νοιάζομαι για το συμπάιχτη μου και δεν ψάχνω τρόπο απλά για να παίξω   αλλά δεν είναι του χαρακτήρα μ και όυτε έρχομαι για να πονάω τους  συνχομπήτες μου για αυτό και τόνισα και ξανατονίζω για να μην υπάρχουν παρεξηγησεις δεν υπήρχε προβλημα στα fps από μακριά θα έπεζα και μονή βολή το πιστεύετε δεν το πιστεύετε αλλιώς θα βάραγα αυτόματα και με το dragunof  το μόνο κόλημα ήταν η οπτική.Αμα είναι σαν το hotel  η ελευσίνα να μην έπεζε κανένας sniper αλλά  εφόσον επιτρεπόνταν οι sniper δεν τήθετε τέτοιο ζήτημα . Αλλά ακούω και χίλιους 2 λόγους  να μην έπεζα σαν να μ λένε εμέσως πλην σαφώς οτι είμαι και κακόβουλος.ΔΕΝ γίνετε όπου ή όποτε θέλουμε να είμαστε σωστοί και αντικειμενικοί ή είμαστε  ή δεν είμαστε

misericord

Παράθεση από: Laetius στις  13 Μαρ 2010, 18:19:16 ΜΜ
δεν το μέτρησα και δεν είχα σκοπό να κάνω μετατροπές .330-350 έλεγε ότι έβγαζε και το πήρα μαζί με αξεσουάρ και για σνίπερ και για assualt  αφού και παλιότερα το είχα δει το μοντέλο να πέζει το ξανατονίζω αυτό και χωρίς διόπτρα μάλιστα εγώ τουλάχιστο μπήκα και στον ΄κοπο να το φτιάξω όσο πιο κοντά γίνετε σαν σνίπερ γιατί μ άρεσε κιόλας
δλδ αυτοί π ΄πεζαν με άλλα  μοντέλα  που ΔΕΝ ήταν σνίπερ γιατί ΄πεζαν?  αυτό εξήγησε το μου αν μπορείς . Αμα δεν πέζαν και άλλα μη σνιπερ μοντέλα γενικότερα στα παιχνίδια  δεν  θα το  αγόραζα το όπλο.Π και πάλι εφόσον μιλάμε για airsoft  άρα δεν μπορούμε να μιλάμε για ρεαλισμό π κάναμε το g-18  ίσο και όμιο με μ-16 ,g3 κ.τ.λ..Αμα ήθελα έβρισκα τρόπο να ΄πεζω σε παιχνίδια με δυνατότερα όπλα ειδικά σε παιχνίδι π δεν υπήρχε μετρητής(τα πιστόλια δεν μετριούντε αλλα εγώ το μέτρησα το δικό μου και μ έβγαλε 640 fps  με 0.30 γραμμαρίω!!!(ηταν c02 ελεγε οτι έβγαζε 300 στο site του βασιλικου) γιατί νοιάζομαι για το συμπάιχτη μου και δεν ψάχνω τρόπο απλά για να παίξω   αλλά δεν είναι του χαρακτήρα μ και όυτε έρχομαι για να πονάω τους  συνχομπήτες μου για αυτό και τόνισα και ξανατονίζω για να μην υπάρχουν παρεξηγησεις δεν υπήρχε προβλημα στα fps από μακριά θα έπεζα και μονή βολή το πιστεύετε δεν το πιστεύετε αλλιώς θα βάραγα αυτόματα και με το dragunof  το μόνο κόλημα ήταν η οπτική.Αμα είναι σαν το hotel  η ελευσίνα να μην έπεζε κανένας sniper αλλά  εφόσον επιτρεπόνταν οι sniper δεν τήθετε τέτοιο ζήτημα . Αλλά ακούω και χίλιους 2 λόγους  να μην έπεζα σαν να μ λένε εμέσως πλην σαφώς οτι είμαι και κακόβουλος.ΔΕΝ γίνετε όπου ή όποτε θέλουμε να είμαστε σωστοί και αντικειμενικοί ή είμαστε  ή δεν είμαστε

Πρώτα από όλα ελπίζω να καταλαβαίνεις ότι δεν έχω κάτι προσωπικό μαζί σου, ούτε καν ξέρω ποιος είσαι.

Από εκεί και πέρα σου εξηγώ ότι με να βλέπεις ένα μοντέλο να παίζει σε παιχνίδια δεν σημαίνει ότι δεν έχει υποστεί μετατροπή και πτώση στα fps του.
Επίσης το ότι το κουτί έλεγε 330 με 350 δεν είναι αρκετό. Αν παίζεις αρκετό χρόνο θα έπρεπε να ξέρεις ότι οι αναγραφόμενες ταχύτητες εξόδου, ειδικά στα κινέζικα AEGs, είναι πολύ διαφορετική από την πραγματικότητα.

Αν πάλι δεν είχες και δεν έχεις σκοπό να κάνεις καμία μετατροπή πρέπει να ξέρεις ότι, με τα πεδία που έχουν απομείνει αυτή τη στιγμή, συγκεκριμένο εργαλείο δύσκολα θα βρει χρήση.

Για τα άλλα AEGs που λες ότι έπαιξαν δεν μπορώ να εκφράσω γνώμη γιατί αφενός δεν ξέρω τα μοντέλα και αφετέρου δεν ξέρω τα fps.

Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι ότι ενώ ίσως δικαιώς φωνάζεις, το κάνεις για το λάθος λόγο. Το AEG σου ορθώς δεν έπαιξε και δεν θα έπρεπε να παίξει ακόμα και αν από τις 5 δοκιμαστικές βολές, η μία έδειχνε 350,1 fps. Θα μπορούσες να φωνάζεις ορθώς για ποιο λόγο έπαιξαν AEGs, επαναλαμβάνω ότι δεν ήμουν εκεί απλά πατάω σε αυτά που ισχυρίζεσαι, τα οποία ήταν εκτός ορίων εκμεταλλευόμενα το παραθυράκι του Λευτέρη του σκοπευτή.

Ελπίζω να καταλαβαίνεις τι λέω...

Και πάλι σου λέω ότι δεν προσπαθώ να ανοίξω αντιπαράθεση μαζί σου και φυσικά κατανοώ ότι μπορείς με τα AEGs να κλέψεις με πολλούς τρόπους αλλά όπως έγραψα και παραπάνω, ο μέσος airsofter έχει την λογική να μην κοτσάρει μια διόπτρα στο glock και να το παιζει sniper.
Από την άλλη τα ίσα και όμοια στα AEGs ας μην τα συζητήσουμε καλύτερα.
Ενδεικτικά θα σου πω μόνο ότι το M16 και το M4 είναι ΑΚΡΙΒΩΣ τα ίδια όπλα. Και όμως το M16 παιζεται σαν sniper ενώ το M4 όχι.

Maleficus

Παράθεση από: misericord στις  13 Μαρ 2010, 18:40:40 ΜΜ

Ενδεικτικά θα σου πω μόνο ότι το M16 και το M4 είναι ΑΚΡΙΒΩΣ τα ίδια όπλα. Και όμως το M16 παιζεται σαν sniper ενώ το M4 όχι.

ελα τωρα.....................
δλδ θες να πεις πως στην αεροσφιρηση το αυτοματο ειναι ιδιο και για τα διο?
απο οσα ξερω το Μ16 στην αυτοματη βολη πεταει τρεις σφαιρες με το πατημα της σκανδαλης οσο και αν εχεις το δακτυλακι σου απανο
ενο το Μ16 βαραει οτι εχει η γεμιστηρα

queef

Παράθεση από: Laetius στις  13 Μαρ 2010, 18:19:16 ΜΜ
Κοίταξε να δεις,το θέμα όπως φαίνεται δεν αυτό που πόσταρες ως θέμα του τόπικ(χρήση όπλων και αξεσουάρ αιρσοφτ) αλλά ότι κάποιος είναι εμπαθής με το πρόσωπό σου και,αντίθετα με όλους τους άλλους, δεν σε αφήνει να χρησιμοποιήσεις τον εξοπλισμό σου στη θέση που θες.
Η δική μου προσωπική άποψη είναι ότι η χρήση AEG με επιλογή full auto σε ρόλο sniper είναι εγκληματική πράξη.Δεν ξέρεις αν θα το τηρήσεις το ρημάδι το βολή κατά βολή ή ακόμη και το βολή αφού η πρώτη ΒΒ φτάσει τον στόχο(τουλάχιστον η χρήση bolt action επιτρέπει την αποφυγή των ανωτέρω,εκτός κι αν ο χρήστης είναι ο flash gordon).

kaliostro

Βασικά πιστεύω οτι πρέπει να κατανοήουμε τι λέμε sniper στο airsoft.ΤΟ ΤΟΝΙΖΩ....ΣΤΟ "A I R S O F T"
Σαν sniper έχουμε τα Bolt Action (ελατηρίου) και τα αερίου.Ως συνήθως τα sniper όπλα έχουν ΜΟΝΟ ΜΟΝΗ ΒΟΛΗ!!!Το dragunov που αφήνει την φουστιά να βάλεις κ σε full auto για εμένα θα πρέπει κατα την μέτρηση να δοκιμαστεί κ σε περίπτωση που έχει γίνει μαμουνιά να το ΚΟΒΟΥΝ!
Όταν βλέπεις ένα Μ14 με διόπτρα επάνω δεν πάει να πει τι ο άλλος το μετράει κ λέει έχω διόπτρα είμαι sniper.Να είμαστε λίγο σοβαροί δηλαδή.Το όπλο σου πολύ καλά έκαναν κ το έκοψαν αλλα είμασταν 90+ άτομα...Ζήτα ένα όπλο δανεικό...100000000000% θα σου έδινε κάποιος φίλος.Κρίμα να χάνεις παιχνίδι με τόσο κόσμο. :(
Φίλοι είναι...τα αδέρφια που επιλέγεις!!!

Έρχονται όσοι θέλουν.... Μένουν όσοι μπορούν!!!

Maleficus

queef

OK.Αφ'ενός θα πρεπε να δείξεις και τη συγκέντρωση των βολών σου αφετερου δοκίμασε να το κάνεις ξαπλωμένος(φυσική θέση του sniper).
Άσε που οι σπασμωδικές σου κινήσεις θα φαίνονταν από χιλιόμετρα ;D Ο ελεύθερος σκοπευτής είναι 90% απόκρυψη και 10% η βολή.

Maleficus

ειμαι με σπασμενες φτερνες στο κρεβατι εδω και δυο μηνες και κοντευουν να λυθουν τα χερια μου απο τους ομους μου απο το καλυτερο μου φιλο το καφε
:) :) :) :) :0 :)

εγω απλως δοκιμασα να τραβαο το κοκιν και να σημαδευο το πομολο της πορτας μου 3 μετρα μακρυα μ
το καταφερα με ενα κλικ διαφορα ...μπεσα

Laetius

το dragunof εχει αυτόματη βολή όπως και  άλλα π ΈΠΑΙΞΑΝ στο πεδίο και ακριβώς επειδή  έχει αυτόματη βολή(βασικά είναι κολημένοσ στο αυτόματο ο διακόπτης ) φρόντισα να το αναφέρω και να προσέχω  και δεν μ είπε κανείς δεν πέζει . Με το μ4 υπήρξε μόνο πρόβλημα (και επιτρέπονταν τα sniper aeg).

Υ.Γ. θέλοντας να μάθω τι αξεσουάρ μπορώ να βάλω στο όπλο μου και τη χρήση μπορώ να ΄κανω ανοιξα το θέμα και ξέφυγε λίγο συγνώμη αν είναι ατυχής ο τίτλος είναι το πρώτο μου θέμα

περαστικά σου φιλαράκι ελπίζω να αναρώσεις asap asap  ;)

misericord

Παράθεση από: Maleficus στις  13 Μαρ 2010, 18:57:50 ΜΜ
ελα τωρα.....................
δλδ θες να πεις πως στην αεροσφιρηση το αυτοματο ειναι ιδιο και για τα διο?
απο οσα ξερω το Μ16 στην αυτοματη βολη πεταει τρεις σφαιρες με το πατημα της σκανδαλης οσο και αν εχεις το δακτυλακι σου απανο
ενο το Μ16 βαραει οτι εχει η γεμιστηρα

Σαφώς και είναι τα ίδια.

Μιλάω ΠΑΝΤΑ για τα airsoft αντίγραφα.

1. Ελάχιστα M16 ρίχνουν 3 bbs και το ξέρω γιατί τυγχάνει να είμαι κάτοχος ενός από αυτά. Το Μ16Α2 της Systema το κάνει αυτό με τη χρήση mosfet. Ξέρεις πόση ώρα θέλω για να το κάνω να ρίχνει full auto? 30 δευτερόλεπτα. Απλά αφαιρώ το mosfet και ρίχνει κατά ριπάς.

2. Το σώμα και των 2 είναι ίδιο. Ακριβώς ίδιο.

3. Οι γεμιστήρες ίδιες.

4. Τα κοντάκια αλλάζουν μέσα σε 2 λεπτά και το φοβερό Μ16 γίνεται Μ4 με folding stock.

5. Το μόνο διαφορετικό είναι το μήκος της κάνης.... ΟΧΙ βέβαια. Έχουν ακριβώς την ίδια κάνη μαμά. Απλά το outer barrel του M16 είναι μεγαλύτερο και σου δίνει δινατότητα να παίξεις με μεγαλύτερο μήκος. Το ίδιο μπορείς να κάνεις με ένα σιγαστήρα στο M4.

6. To Μ16Α3 ΔΕΝ έχει δυνατότητα burst fire.

Όλα τα παραπάνω στα λέω γιατί τυγχάνει να έχω στην κατοχή μου όλα τα προαναφερθέντα όπλα και με τη βοήθεια του Moric και του Easy τα έχω δει να γίνονται φύλλο και φτερό.

Τελικό συμπέρασμα. Πάρε ένα Μ16 άλλαξε outer barrel και έχεις ένα M4. Πάρε το Μ4 και άλλαξε το folding stock και έχεις ένα M16, τα εσωτερικά είναι σκληρά τα ίδια.

Όπως και να έχει το πράγμα καμία από τις παραπάνω μετατροπές δεν κάνει το M16 καλύτερο sniper από το Μ4. Κανένα από τα 2 δεν θα έπρεπε να παίξει ως sniper riffle.

Και θα κλείσω λέγοντας το εξής... υπάρχουν μερικά AEGs που έχουν τόση ευαισθησία στη σκανδάλη τους που στο single fire είναι σαν να παίζουν αυτόματα. Ας έρθει κάποιος με συμβατικό κινέζικο AEG, ή και κάνα marui ακόμα, να τις παίξει στο full auto και να δοκιμάσω και εγώ με το Μ4 μου στο μονόβολο να δούμε ποιος θα μαζέψει περισσότερες. Σε κάθε περίπτωση υπάρχουν AEGs που δεν τα πιάνει το μάτι σου και έχουν φάει τόση μόντα που δεν καταλαβαίνεις τι σε χτύπησε, AEGs που οι μονές βολές τους έχουν συχνότητα full auto και το full auto δίνει τόση πίεση που το πιστόνι δεν προλαβαίνει να γυρίσει σε κατάσταση ηρεμίας.

Maleficus