Χρήση των όπλων airsoft kai αξεσουάρ

Ξεκίνησε από Laetius, 10 Μαρ 2010, 18:07:32 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Maleficus

εδω ο αλλος λεει οτι επειδη το Dragunov SVD ειναι AEG  πρεπει να ειναι στα 350FPS
αρα οτι ειναι AEG πρεπει να ειναι στα 350ΦΠΣ με λιγα λογια
ελεος.....

queef

maleficus έχεις παίξει ποτέ;Δεν σε έχω δει ποτέ σε παιχνίδι ούτε έχω δει το ονομά σου σε συμμετοχές.Από την καρέκλα του υπολογιστή τίποτε δεν είναι επικίνδυνο και μπορούμε να παίζουμε με τους δικούς μας φανταστικούς κανόνες.Πίσω στην πραγματικότητα όμως υπάρχουν συγκεκριμένοι κανόνες που πρέπει να ακολουθούμε και,ναι,το SVD αν έχει επιλογή auto δεν παίζει sniper σε καμμία περίπτωση.

Maleficus

queef εχω παιξει και δυστηχως το λεω για χιλιοστη φορα πως ειμαι τραυματιας και εχω να περπατησω δυο μηνες και παω για τριτο
εχω παιξει αλλα μαλλον οχι τοσο οσο εσυ και ναι ειναι ωραια η θεση απο το υπολογιστη μου που ειναι τρομερος σε αποδοτικοτητα
αλλα το να λεει καποιος οτι ενα "οπλο" με μηκος 1.2 μετρα δεν κανει να παιξεισ τη θεση του σναιπερ με βαρος σχεδον τρια κιλα μου ειναι αδιανοητο
εστω και αν ειμαι ακομα σε υγρη μορφη στο χωρο του αιρσοφτ

επισης τοτε να ξερει ο κοσμος να μην παει να αγορασει το ¨οπλο" διοτι πολυ απλα δεν κανει για αυτο το οποιο εχει φτιαχτει στη πραγματικοτητα
δηλαδη για τη θεση του ακροβολιστη
εγω κοιταω και τη πραγματικη πλευρα λιγακη οταν αφορα ενα "οπλο" AEG or Bolt Action
μαλλον επειδη  ειμαι "στην ασφαλεια του υπολογιστη μου¨ πρεπει να παιζω D20 Modern με θεμα την αεροσφαιρηση

και μετα λεμε οτι ενα μ4 με διοπτρα στα 550ΦΠΣ υπερτερει ενος Bolt Action εστω και αν ο παικτης δηλωσει οτι θα παιξει μονη βολη
αλλα ενα SVD ειναι σε μειονεκτικη θεση απεναντι σε ενα Μ4 με 350 FPS αλλα δεν μας νοιαζει
φυσικα και οχι
επειδη ειανι AEG και επειδη ειναι μια αποτυχημενη ρεπλικα μονο και μονο επειδη εχει επιλογη για αυτοματο

αλλα οταν φερει ο αλλος ενα τετοιο "οπlo" στο πεδιο δεν θα του πει κανεις να βγαλει τη διοπτρα και πως καλλιστα μπορει να παιξει και CQB μς την μπακετα

μιλαμε για κανονες που βγηκαν στο παρελθον και που πρεπει να τηρουμε ολοι>?(στο πρωτο μου παιχνιδι στην ελευσινα αμα ειχες Dragunov επαιζες με τα ορια για Ακροβολιστη)
δε λεω να κανουμε το οριο 321613203216513203665130 FPS αλλα με τα ηδη ισχυοντα να καταταξουμε τις ρεπλικες μας
Κανονες οριων ποδιων ανα δευτερολεπτο δεν ειδα πουθενα αναρτημενους(μην δωσει κανεις το νημα για τα ορια αναλογως τη μορφολογια του πεδιου τα εχω ηδη δει) και δεν μπορω να ψαχνω ολα τα νηματα να τους μαζεψω και να τους ποσταρω ασχετα αν δεν εχω και πολλα να κανω εδω πισω απο τον υπολογιστη μου
προς το παρον ομως οσο δεν ειανι αναρτημενοι μπορω να λεω την αποψη μου να διαφονησω και να φερω ιδεες

δεν ειμαι ανηλικος(διχως να θελω να θειξω ηλικιες) π ποσταρω διχως να εχω να παιξει και εχω ονειροξη οταν βλεpω στο ονειρο μου AEG και ουτε μ ερχονται στιγμες δοξας στο σαπιο το κεφαλι μου οταν βλεπω βιντεακια στον Ιστο ...

βγαλτε κοινους κανονες ΦΠΣ για ολα τα παιχνιδια , μην λεει ο ενας οτι ειανι και ο αλλος οτι δεν ειανι και να μην ξερει ο τριτος τι να κανει... και αν θελουν οι διοργανωτριες αρχες  κοιταχτε λιγο τη διαφορα και των οπλων στη πραγματικοτητα για να προσαρμοσουμε τα ΦΠΣ μας και στα παιχνιδια μας διοτι οπως και να το κανουμε δεν εχει το ιδιο δραστηκο βεληνεκες το M4 με το MP5 και ουτε το M1 με το  Dragunov SVD  

BALLIAN

Παράθεση από: kaliostro στις  14 Μαρ 2010, 19:12:59 ΜΜ
Συγνώμη κύριοι αλλά κοντεύω να χάσω την μπάλα...Δηλαδή αν κοτσάρω διόπτρα κλπ σε ένα οπλάκι έχω Sniper?!?!!?ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΙ!!!

Πρεπει να καταλάβουμε οτι το θέμα είναι οτι σε πόλλα σενάρια  το να βαλεις διόπτρα σε οπλο που δεν είναι ακροβολιστή  αλλούς απέκλεισε και άλλους όχι ΑΥΤΟ  είναι το θέμα  και να πω και κάτι αμα εγω βλεπω συνεχως  να γινονται τετοια  και να αποκλειονται λιγοι  και εγω θα ενοχληθω! αλλα οταν οι αλλοι κανουν τη βλακια πεζουν κανονικα και κανουν το κινεζο κανενα προβλημα.... οταν καποιος  ΦΕΥΓΕΙ  απο παιχνιδι υπακουοντας τους εκαστοτε διοργανοτες και
βλεπει αλλους να μενουν και μιλαει και ψαχνετε τοτε εχει  αδικο....  τωρα θα σου πω πως πρεπει να προσεχεις απο την αρχη τι λεει ο αλλος και γιατι ενοχλειτε 

οσο για την ασφαλεια αμα μου πει καποιος πως φοβατε ενα αεγ με 370 φπς απο 35+ μετρα  και οχι ενα με 350 που βαρανε και απο το 1  μετρο  απλα θα γελασω

βλεπω σε αλλα θεματα να μας νοιαζει η ασφαλεια  και σε αλλα οχι  φασκουμε και αντιφασκουμε 

το οτι βλεπει ο laetius  αλλους να μένουν ενω αυτος φέυγει και να μιλαμε μετα για ασφαλεια οταν μπροστα μου σε προηγούμενο παιχνιδι  επαιξε m4 cqb  ως sniper  χωρις καν διοπτρα και τον μελανιασε στο κεφαλι ρυχνοντας του απο τα 7 μετρα απο πισω?αφου του ειχε γαζωσει το σωμα? 
καλα κανει και ενοχλειται καλα κανει και μιλαει καλα κανει και ψαχνεται
με βαση τα γεγονοτα και αυτα που εχω δει και εγω

με εκτιμηση  BALLIAN