-ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ- 14/02/10 "οι 77 ημερες του Κε Σαν"

Ξεκίνησε από jumbo, 20 Δεκ 2009, 20:26:54 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Engineer

Παράθεση από: jumbo στις  20 Δεκ 2009, 20:26:54 ΜΜ
Ημερομηνια διεξαγωγης: 14/02/10

Το παιχνιδι θα είναι διαρκειας δυο ωρων (2) και θα είναι death match

Φίλε και συμπαίκτη καλησπέρα ..... Το σεναριάκι που ετοιμάζεις ακούγεται ωραίο και ανυπομονώ να έρθει εκείνη ημέρα ...
Εχω ώμος ενα παράπονο που φαντάζομαι θα εχουν και αλοι συμπαίκτες .....
Θα ήθελα να αναθεωρήσεις τον κανόνα deathmach και να βάλεις τουλάχιστον ενα respawn.
Το ξέρω πως θες να είναι οσο ρεαλιστικό γίνεται αλλα επίσης ρεαλιστικό είναι κάποια παιδιά που ανυπομονούν να πάρουν μέρος
διανύοντας αρκετά χιλιόμετρα και κάνοντας αρκετά έξοδα να καταλήγουν DEAD πριν καλά καλά προλάβουν να ρίξουν έστω και ενα bb
Φαντάσου την ξενέρα..... Φαντάσου την απογοήτευση  :'(
Ελπίζω να το ξανά σκεφτείς

salamine153

Βασικα, τωρα που εχουμε την εμπειρια απο τα Πανακια, γιατι να μην εφαρμωσουμε και εδω το ιδιο;
Δεν μπορεις να σταματισεις την ελευθερια

jumbo

καλοι μου φιλοι και συμπαικτες, λογω επαγγελματικων-προσοπικων λογων που προεκυψαν ξαφνικα, το σεναριο ακυρωνετε . :( ζηταω ειλικρινα συγνωμη για την αναστατωση....  :(
ΑΡΧΕΣΘΑΙ ΜΑΘΩΝ, ΑΡΧΗ ΕΠΙΣΤΗΣΕΙ

ΑΞΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΝΙΚΑΕΙ ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥ

Goodspeed

Παράθεση από: jumbo στις  07 Φεβ 2010, 15:08:04 ΜΜ
καλοι μου φιλοι και συμπαικτες, λογω επαγγελματικων-προσοπικων λογων που προεκυψαν ξαφνικα, το σεναριο ακυρωνετε . :( ζηταω ειλικρινα συγνωμη για την αναστατωση....  :(

Εσύ να είσαι καλά φιλαράκι κι έχουμε μέρες για παιχνίδια. Όλα καλά να πάνε.  ;)
No flag, no uniform, ever stopped the bbs from my gun...

ROOKIEJO

μην λυπασε καθολου .
μαλλον ηταν κακη ημερομηνια λογω 3ημερου για ενα τοσο καλο σεναριο και κινδυνευαμε να μας κυνηγανε οι γυναικες με τις ταραμοσαλατες. 
μαλλον απο μπελαδες μας εβγαλες

salamine153

Δεν πειραζει, θα το δοκιμασουμε μετα, ισως και στην Ελευσινα
Δεν μπορεις να σταματισεις την ελευθερια

Leonardo-Swordfish

Μήπως θα μπορούσε κάποιος άλλος να αναλάβει την διοργάνωση?? πχ ο RookieJo ...εάν θέλει και μπορεί??  ;D ;D
δεκτές και οι ταραμοσαλάτες ..... και γιατι να μη γιορτασουμε τα κουλουμα μαζι με ενα παιχνίδι αιrsoft...να πεταξουμε και χαρταετό ....  ;D

Μία ιδέα ρίχνω.....

ROOKIEJO

ειναι 3ημερο και πολλοι φιλοι μπορει να φυγουν και τετοιου ειδους σεναριο θελει δουλεια και κοσμο για να βγει.
δεν θα μπορουσα να κανω τοσο καλο σεναριο οπως ο jumbo και επειδη αξιζει να ανεβει αλλη ημερομηνια το συγκεκρημενο θα ηταν κριμα να χαλασει με κατι υποδιεστερο.
αν θελετε σας στελνω ενα σεναριο χωρις ομως να μπορω να εγγυηθω οτι θα παρευρεθω και να το επημεληθω

XARAMADAS

Τι κρίμα και ήθελα τόσο πολύ να παρευρεθώ για πρώτη φορά κι εγώ στη Μαλακάσα :'( :'( :'(. Ατυχία.
Ο Θεός συγχωρεί τα λάθη, ο Χαραμάδας ποτέ...

ZINJA

Παράθεση από: jumbo στις  07 Φεβ 2010, 15:08:04 ΜΜ

παιδια λεει αληθεια!τα ξερω και τα ζω απο πρωτο χερι μαζι με τον κουμπαρο μου!
νασε καλα κουμπαρε να μας φτιαξεις ενα καινουριο σεναριο και να εχει την ιδια επιτιχια οπως το 1821!
ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!ΠΟΛΕΜΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!!

Ι-4

http://i-4team.blogspot.com/